2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Amin sağolun herkes sağlıkla yavrusuna kavuşur inşallah

2400 doğdu. Çok şükür küveze gerek kalmadı. Ciğer geliştirici falan vurmuşlardı hep. Dediğiniz gibi her şey yalan oldu. Kapı süsü gelmişti sadece
oh maşallah çok sevindim hastanede bebeğin kalması çok zor anne için, bende yaşamadım şükür, siz bebeğinizle gelmişsiniz eve ne güzel darısı bize vaktinde :)

Bebek karnınızda sıçrıyor mu? Sanki refleks gibi bir an sıçrıyor normal mi bu?
Benim sıçrıyo arada bir hopluyo sanki çok hareketli olduğu zamanlarda oluyo genelde başından beri sakin hareketi pek yok hele hıçkırık tutunca acayip sinirleniyo hıçkırdıkça tepiniyo içerde

Aaa gözünüz aydınn Hoşgelmiş bebişiniz. İlk ben doğururum diyordum gruptan öne geçmişsiniz ne güzel küveze gerek kalmadan beraber dönmüşsünüz bende tansiyonla savaş halindeyim. Gerçekten yeter ki sağlık olsun miniğiniz yanınızda. Hayırlı evlat olsun size

Gözünüz aydın hoşgelmiş Bilge bebek :) sağlıklı çok şükür her şey hallolur maaşallah miniğe :)

ahahha ben doğumdan 40 gün sonra yeniden hamile kaldığımdan hiç normale gönmedi o çizgi ve koyuluk var 2 yıldır
Maşallah bizimkilerin bnde beklediği performans hem annem hem kayınvalidem dileyip duruyorlar hayırlısı valla üstüne ikiz gelsin dualarıyla fln yani
Hayırlı olsun çok sevindim küvez fln olmayışına çok iyi sağlıkla devam etsin mutlu vakitler dilerim

Bugün ebe kontrolü vardı benim oğlan keyfi yerinde diye yan yatmış makat geliş bugün baya çalışıp çevirmeye çalışcam bakalım yarın ki ultrason da şansımız varsa dönmüş olur ama ebe ehli keyf diyor sizler de varmı dönen falan pozisyonlar nasıl.ben evi bir tur emekleyeceğim.birde gribim hastayım yatak döşek bakalım nasıl olacak.emeklemek fln verdi bir kaç hareket makat geliş olan varmı döndü mü neler yaptınız çevirmek için

kızlar bende müdürümle konuştum artık çok zorlanıyorum 37.ye kadar çalışabilir raporu almıştım ama bayramdan sonra 2 hafta daha çalışmam gerekiyor, her gün ağrı kasılma vs çok zor bu sefer ki gebeliğim ilkinde 37 ye kadar çalışmıştım 35.haftam bitmiş oluyor 2 hafta erken ayrılıcam, bebeğimle geçireceğim zamandan düşecek bu 2 hafta ama ne yapayım çok zorlanıyorum hayattan soğudum resmen artık

Benim göbışte son dur arkadaslar sizinkiler nasilEki Görüntüle 3231991
Benimde dün doktor kontrolüm vardı 36+3 olduk bebek bas asagı ama kanalda değil doktor bundan sonra doğumun günü saati olmaz o ne zaman isterse gelir dedi bende düşünüyorum acaba doğum pozisyonu için egzersizlere başlamalımıyım yoksa erken mi sizce

ya bizim plansız oldu 2. çocuğu istiyordum ama 3-4 sene sonra ancak, regl olmamıştım daha hamile kalmam diye düşündük birde süt korur vs çok erken olduğundan :) ilk denemede 2.ye hamile kalmışım şaka gibi doktorum bile imkansız siz evham yapıyorsunuz çok çok küçük ihtimal dedi bi gittik baya hamileyim :) neyse buna şükür ikiz gibi büyüyecekler daha çocuk mocuk istemem zaten bu kadarı bile fazla geldi bana

Başla tabi ben almanyadayım burada ebem başlattı tr deki doktorumun ebesi başlattı çok önemli ki ben yoga yapıyorum ordada başladı en güzel zaman hazır baş aşağıyken kanala yollama hareketlerine başla bana 36. Haftada yapılacaklar listemde verdi ebem bu dediğimi internetten bak böyle çömelir çiş yapar pozisyon bol bol yer silme pozisyonu falan 37 itibariyle zaten çok çok güvenli doğum sen zaten girmişsin haftana 37 doluyor 38 39 gelir sende destekle en ideal zaman 39 çünkü 2 hafta geri alınca benek 37 gebelik 39 oluyor süper zaman

Bende çok seviyorum aynı düşüncelerimiz ama şu var erken de olmasın yaşım var diye bizimkiler öyle diyor ama olsun ne olacak diyorum ben.olursa ikinci gebelik ikiz olsun bende isterim ama hemen arkasından nasıl olur bilemem o nedenle onlar istedikçe ben durun biraz diyip duruyorum

Bugün 35+6 olduk hafif hafif bildiğin adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo dikkatimi çekti bune böyle sanki adet olucam ne alaka dedim kendi kendime bu tarz sancılar doğumun yakın olacağının habercisi midir yoksa bu yalancı sancı dedikleri şey mi anlayamadım

Benim 28de basasagidaydi 30-31 gibi gittiğimde makat geliş dedi içime kurt düşmüştü dönmez diye . 32de yine
gittim basasagiydi şimdilik doğum pozisyonunda .Bildigim kadarıyla dönebiliyorlar son haftalara kadar. O zaman egzersizleri araştırmıştım çok kişi sonuç aldığını söylemişti hatta bir tanesini paylasayim ama açılma vs varsa ya da erken doğum riski gibi dikkat edin

Benim geçen haftada iftarda sırtıma bicak saplanir gibi bir sancı girdi ordan sol kasığıma kadar indi bir daha öyle bir kasılma sancı yaşamadım ama gözümden yaş gelmişti.Doktor yalancı sancı yasamissin dedi Yani bir kaç çeşit mi oluyor yalancı sancı bilmiyorum ama benim kafamda şuan yalancı sancı tanımı bu adet sancısı gibi hafif ağrılar bende de var bir kaç arkadaş daha yazmıştı buraya sanırım sonlara yaklaşırken normal bunlar

Gözün aydin canim saglicakla büyüt . Sağlıklı kavusmayi bizlerede nasip etsjn rabbim

benim doktorum 37+0 da başla demişti ilkinde ama öyle internette görünen doğum hareketleri vs değil, büyük pilates topuna oturup ileri geri harekeri ve yürüyüş o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…