2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
bebek doğduktan sonraki süreç daha kolaymış herkes öyle diyor, esas sıkıntı küçük bebeğin varken hamile olmak benim kızım 10 aylık şuan eve gidince onunla oyun oynayamıyorum kucağıma alıp taşıyamıyorum 11 kilo, rahat rahat sevemiyorum bile bu çok zor geliyor bana hep eşim bakıyor son 15 gündür bi doğsa da kızımla daha çok ilgilensem diye bekliyorum, :)

Bende o tarz bişey 30. Haftamda yaşamıştım bir kere buda yeni çıktı bakalım kasıklarımda adet sancısı var baya baya bildiğin sanki 3 4 gün sonra adet olucam gibi olan sancımdan

Canim hiç ugrasma benim kızım 35. Haftaya kadar makat gelisti 35. Haftada kemdiliginden dödü senjnkide doner daha

benim kızımda makat gelişti 37.haftada döndü hiç bişey yapmadım döneceği varsa dönüyor bence döndü ama hiç bi işe yaramadı ail sezeryan oldum başka sebeplerden bu seferde oğlum 28 den beri baş geliş zaten sezeryan olacak ama normal doğum poziyonunda bekliyor :) o yüzden yorma kendini sezeryana giderken doğum sancısı ile dönen arkadaşım bile oldu normale çevirdiler hemen mesela :)

Grubun en aceleci bebeği oldu sağlıcakla büyütün inşallah

Bunu biliyorum yoga da yapıyorım

Hadi ya ilginç şeyler oluyor demekki

Valla ben 2 hafta önce ayrıldım. Dünya varmış diyorum. Ben de memurum. Ne kadar yoruluyormuşum öyle anladım. Akşamları hep kasılmalarım oluyordu, şu an çok daha zordur eminim.

Bu arada dün akşamüstünden beri aşırı halsiz ve bitkinim. İştahım da bıçak gibi kesildi. Yemek görünce midem bulanıyor. Psikolojik modum çok enteresan zaten demin bir reelse bildiğin hönkürerek ağladım rahatça evde yalnızım diye. Çok depresif hissediyorum ya

O depresif hal sanırım cogumuzda var ben çok ağlıyorum bu aralar. Evimde kedilerim var onlara bakıp ağlıyorum anne olmayı becerebilcekmiyim diye ağlıyorum.istah azalması bende de oldu ama ben geçtiğimiz hafta temiz beslencem deyip şekeri karbonhidratı kesmiştim midem mi küçüldü anlamadım şimdi yicem diyorum iştahım yok bide midemde baskı var yanma biseyler okuyayım diyorum elime kitap alıyorum diğer sayfaya gectigim zaman az önce ne okudum ben diyorum kafam pek yerinde değil .. hormonlardan oluyor

aynı ben dün eczaneye gittim ordaki kız bile nasıl çalışıyorsunuz hala dedi üzüldü baya halime :) benim birde evde küçük bebeğim var ya çok çok daha zorlanıyorum geceleri sancıdan ağrıdan uyuyamıyorum, daha fazla dayanamam vallahi artık, haftaya 3 gün iş var bu haftada 2 gün kaldı bayramdan sonra rahatım inşallah :)

bende öyle sürekli ağlamaklıyım çok yorgun bitkin yaşam sevincim yok gibi hissediyorum gece reflü oluyor bi yandan da depresif olma hali bi bende var sanıyordum herkes böyle sanırım

70x120 anne yanı olan park yataklardan alabilirsiniz

Çok teşekkürler önerileriniz için Annem bir park yatak aldı kendi evinde durması için. Ama anne yanı fonksiyonu tam istediğim gibi değil ne yazık ki. Bir süre kullanabilir ama 4 yaşına kadar park yatak biraz da zor gibi hakikaten. O zaman 70x130 bulmak için biraz daha bakınayım, olmadı sıfır alırım ne yapayım

Sağlıkla büyütün inşallah.. Çok sevindim iyi olmanıza

Aynı durumdayım. İlk aylara geri döndüm sanki. Anne olmak çok iç güdüsel. Korkularını çok iyi anlıyorum ama inan bebeğin doğumuyla yükleniyor sanki. Tabii ki öğreneceğimiz şeyler var ama tek gereken etrafa kulaklarını tıkayıp kalbinin sesini dinlemek. Beyin yapımız bile değişiyor bebeğimize en iyi şekilde bakabilmemiz için.
Gördüm yukarıda, 11 aylıkmış. Allah bağışlasın. Çok da zor olmuştur hamilelik, bebek, iş. Benim de oğlum var ama 4 yaşında. Okula gidiyor. Ben de bebekten önce dinlenmek için izne erken ayrıldım. Seninkiler ikiz gibi, zor ama büyüdükçe de güzel işte.
Anne yanı çok kısa süre kullanılıyor zaten ki bebekler ilk 4 ay sürekli kucakta oluyorlar genelde. Ben park yatağı bile eylülde kurmayı düşünüyorum o yüzden. 60*120’de gayet iş görür 2.5 yaşına kadar. Çok fark yok aralarında.

Chicco forever bak aradığın özellikler onda var bende aynı şekilde düşünmüştüm o sebeple buldum bu ürünü bence incele bi şans ver başka modelleride var ama bu senin aradığın şey 4 yaşa kadar kullan özellikleri acaip iyi

bu çok küçük ama ben e bebekte görmüştüm max 6 ay kullanır e ebebekteki çalışanda öyle söyledi çok güzel kullanışlı ama 1 yaşa kadar bile götürmez bence

kızlar benim bugündür bebek hareketleri az gibi geliyor yani hiç etmiyor değil ama birden bire azaldı bugün hiç bi iş felanda yapmadım yattım hep sizce acile gitmem gerekir mi dün Dr. Kontrolüm vardı hersey normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…