2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İdrar testlerine güven olmuyor, genelde ilaç kullanılırken adet olunmaz ama bazen olabiliyor.Eger 5.gun embriyosu ise acile gidip kan verin bence yarını beklemeyin , inşallah pozitifse onlem amaçlı iğne yaparlar
Evet 5.gün embriyosu. Şuan seçimde görevliyim çuval teslim edene kadar acile de gidemem mecbur bekleyeceğim ondan sonra hemen gideyim o zaman

Hayır Kahramanmaraşlının. Biz bir de deprem sıkıntıları içindeyiz. Allahtan bizim evimiz sağlam
Yaa çok üzüldüm allah korumuş canım ya benım eşımde mardındeydı deprem oldugunda bayagı korkmuştu hala etkısı sürüyor korkuyor allah yardımcınız olsun ınşallah 47yı gorunce dedım mardın plakası

Benim maç sonucum belli de formalite icabı gidicem yarın valla sabah iğneyi yapmak istemedim zar zor yaptım keşke deneyim diye akşamı da atlatırsam tamam valla.
Maç 90dkka canım bellı olmaz sürprızler olabılır sabaha kaç saat var ya benıde doktor çagırdı nakalım hayırlısı dualarım 29lularda ınşallah yarın hepımız çok guzel haberler paylaşırız

Sadece bel ağrım vardı başka hiç bir belirtim yoktu, lekelenme felan da yaşamadım.Goğus ağrım bile 5.hafta da başladı
Teşekkür ederimmm ben çok nefes nefese kalıyordum her işte yorgunluk oluyordu kasıklarda ağrı ilk üç gün bıçak saplanır gibi ama hergün yürüdüm sonra sonra azaldı
Bende 2 gün yattım sonra rutine döndüm. İlk günden itibaren kasık agrım var ara ara yokluyor. Oğlumda bel agrım olmustu hatta oradan anlamıstım tuttugunu. Bugunde sanki hafiften belim agrıyor gibi geliyor ama psikolojik mi bilemiyorum

İnşallaah bebişiniz rahminize sımsıkı yerleşiyordur olumlu düşünün gerçekten bu çok önemli :)

5.gün embriyosu ise etkilenmem diyorsanız bugün yapın bence

Kızlar 2gün önce kan vermiştim 164 çıkmıştı onun öncesinde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonucu öğrendiğim gün kaset test yaptım silik bi şekilde çıktı yine. Bugün tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı neden olur acaba bilgisi olan var mı

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…