- 21 Nisan 2022
- 280
- 241
- 53
Peki siz beta verdiniz mi perşembe günü kan verme günümdeÇatlatma iğnesi olmadıysanız vardır hayırlı Olsun, bende 5.gün Silik çizgiyle öğrendim
Yaa benim 6. Günüm bugün boyle okudukca bende yapmak istiyorym yaaÇatlatma iğnesi olmadıysanız vardır hayırlı Olsun, bende 5.gün Silik çizgiyle öğrendim
Sizin belirtiniz var mıydı ya hayırlı olsunPeki siz beta verdiniz mi perşembe günü kan verme günümde
Beta vermemiştim 5.gün , 7.gün vermiştim normalde kan testi günüm 9.gündü.sürekli kan testi vermek istemiyorsanız bekleyin bence kan gününüPeki siz beta verdiniz mi perşembe günü kan verme günümde
Evet 5.gün embriyosu. Şuan seçimde görevliyim çuval teslim edene kadar acile de gidemem mecbur bekleyeceğim ondan sonra hemen gideyim o zamanİdrar testlerine güven olmuyor, genelde ilaç kullanılırken adet olunmaz ama bazen olabiliyor.Eger 5.gun embriyosu ise acile gidip kan verin bence yarını beklemeyin , inşallah pozitifse onlem amaçlı iğne yaparlar
Yaa çok üzüldüm allah korumuş canım ya benım eşımde mardındeydı deprem oldugunda bayagı korkmuştu hala etkısı sürüyor korkuyor allah yardımcınız olsun ınşallah 47yı gorunce dedım mardın plakasıHayır Kahramanmaraşlının. Biz bir de deprem sıkıntıları içindeyiz. Allahtan bizim evimiz sağlam
Teşekkür ederimmmSizin belirtiniz var mıydı ya hayırlı olsun
Sadece bel ağrım vardı başka hiç bir belirtim yoktu, lekelenme felan da yaşamadım.Goğus ağrım bile 5.hafta da başladıYaa benim 6. Günüm bugün boyle okudukca bende yapmak istiyorym yaabelirtiniz filan var mıydı
Evettt çok haklısınız beklicem bende perşembeyi inşallah değer iyi çıkarBeta vermemiştim 5.gün , 7.gün vermiştim normalde kan testi günüm 9.gündü.sürekli kan testi vermek istemiyorsanız bekleyin bence kan gününü
Maç 90dkka canım bellı olmaz sürprızler olabılır sabaha kaç saat var ya benıde doktor çagırdı nakalım hayırlısı dualarım 29lularda ınşallah yarın hepımız çok guzel haberler paylaşırızBenim maç sonucum belli de formalite icabı gidicem yarınvalla sabah iğneyi yapmak istemedim zar zor yaptım keşke deneyim diye akşamı da atlatırsam tamam valla.
Ayy kolay gelsin o zaman, inşallah pozitifi çıkar yaEvet 5.gün embriyosu. Şuan seçimde görevliyim çuval teslim edene kadar acile de gidemem mecbur bekleyeceğim ondan sonra hemen gideyim o zaman
Sadece bel ağrım vardı başka hiç bir belirtim yoktu, lekelenme felan da yaşamadım.Goğus ağrım bile 5.hafta da başladı
Bende 2 gün yattım sonra rutine döndüm. İlk günden itibaren kasık agrım var ara ara yokluyor. Oğlumda bel agrım olmustu hatta oradan anlamıstım tuttugunu. Bugunde sanki hafiften belim agrıyor gibi geliyor ama psikolojik mi bilemiyorumTeşekkür ederimmmben çok nefes nefese kalıyordum her işte yorgunluk oluyordu kasıklarda ağrı ilk üç gün bıçak saplanır gibi ama hergün yürüdüm sonra sonra azaldı
İnşallaah bebişiniz rahminize sımsıkı yerleşiyordur olumlu düşünün gerçekten bu çok önemli :)Bende 2 gün yattım sonra rutine döndüm. İlk günden itibaren kasık agrım var ara ara yokluyor. Oğlumda bel agrım olmustu hatta oradan anlamıstım tuttugunu. Bugunde sanki hafiften belim agrıyor gibi geliyor ama psikolojik mi bilemiyorum
Kaçıncı gününüzde test yaptınız?Kızlar bugün ben dayanamadım kaset test yapayım dedim bide geç çıkıyorya bunlarda yarın olmaz bana şimdi
5.gün embriyosu ise etkilenmem diyorsanız bugün yapın benceBende 2 gün yattım sonra rutine döndüm. İlk günden itibaren kasık agrım var ara ara yokluyor. Oğlumda bel agrım olmustu hatta oradan anlamıstım tuttugunu. Bugunde sanki hafiften belim agrıyor gibi geliyor ama psikolojik mi bilemiyorum
İlk 8. Gün yaptım 9. Gün ve buda 10. Gün testiKaçıncı gününüzde test yaptınız?
3. Gün. Yarın 7. Günüm yapıcam galiba5.gün embriyosu ise etkilenmem diyorsanız bugün yapın bence
3. Günde hemen cikmayabilir bence biraz daha bekleyin benim kızım 3. Gün embriyosu 12. Günde şuan yaptığım 10. Gün testi gibiydi.3. Gün. Yarın 7. Günüm yapıcam galiba
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahMaç 90dkka canım bellı olmaz sürprızler olabılır sabaha kaç saat var ya benıde doktor çagırdı nakalım hayırlısı dualarım 29lularda ınşallah yarın hepımız çok guzel haberler paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?