2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Perşembe gel dedi doktorum o zaman kan vereceğim ben de. Amin inşallah ya
Benimde perşembe 1 haziran umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum şimdiden birbirimize haber edelim inşallah ilk günlerde benim belirtim yoktu ama 3 gündür adet tarihim de yakın olduğu için çok baskılıyor ağrısı kullandığım hormon ilaçları da etkiliyor tabiki

Peki aranızda hiç toplanan yumurtaların boş çıkması olmuşmuydu 1 hafta içinde 2 kere opu oldu birinde 4 yumurta diğerinde 3 yumurta toplandı ama 3üde boş çıkmıştı

Tamam haber edeceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Kızlar benim bugün karın ağrım var sürekli büyük tuvaletim geliyor, ishal değilim ama hep tuvalete gitmek istiyorum birşey olur mu acaba

Arkadaşlar benim yarın adet günüm olarak gözüküyor uygulamaya göre , transferin de 3.gunu , ne karın ağrısı ne goguslerde hassasiyet, ne sivilce hiç bişey yok , yani belim karnım da agirmiyor , ya çok erken tabi ama burda okuduklarim bende olmayınca geriliyorum

Benimde bugun 6. Günüm bel agrısı bir iki kere oldu bugün. Oğlumda da bel agrısı olmustu ama daha şiddetliydi onda

progeston fitil regl olmayı engeller mi? Bugün transferimin 8.günü sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı. Ve bugün regl başlar gibi kan vardı çamaşırımda art arda sildiğimde de hep kan geldi kırmızı renkli. Doktora söyledim yarın beta bakalım dedi. Bence sonuç negatif ama bu kan neden olmuş olabilir? Normal döngüme göre Yarın regl günüm, progestan fitil kullanırken regl olunur mu

İdrar testlerine güven olmuyor, genelde ilaç kullanılırken adet olunmaz ama bazen olabiliyor.Eger 5.gun embriyosu ise acile gidip kan verin bence yarını beklemeyin , inşallah pozitifse onlem amaçlı iğne yaparlar

insan neye yorumlayacağını şaşırıyor. bugün bildiğin adet sancısı ağrısı çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…