Bahçeci ise öyle yapmıştırBilmiyorum ki balım bahçeci bi halt söylemiyor ki ilk deneyimde de acemilik sormadım doğru düzgün bişey.
Aynen canım bahçeciBahçeci ise öyle yapmıştır
Bahçeci Fulya?Sanmıyorum yaptıklarını test sonucunda tüp bebeğe uygun yazıyordu belki de gerek duyulmadı
Evet aynen orda yaptırdıkBahçeci Fulya?
Aaa doktorun kim benim Güvenç KarlıkayaEvet aynen orda yaptırdık
Özkan özdamar canım benim doktor sen de mi ordasın aaaAaa doktorun kim benim Güvenç Karlıkaya
Benimde perşembe 1 haziran umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum şimdiden birbirimize haber edelim inşallah ilk günlerde benim belirtim yoktu ama 3 gündür adet tarihim de yakın olduğu için çok baskılıyor ağrısı kullandığım hormon ilaçları da etkiliyor tabikiPerşembe gel dedi doktorum o zaman kan vereceğim ben de. Amin inşallah ya
Tamam haber edeceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırızBenimde perşembe 1 haziran umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum şimdiden birbirimize haber edelim inşallah ilk günlerde benim belirtim yoktu ama 3 gündür adet tarihim de yakın olduğu için çok baskılıyor ağrısı kullandığım hormon ilaçları da etkiliyor tabiki
Benimde bugun 6. Günüm bel agrısı bir iki kere oldu bugün. Oğlumda da bel agrısı olmustu ama daha şiddetliydi ondaArkadaşlar benim yarın adet günüm olarak gözüküyor uygulamaya göre , transferin de 3.gunu , ne karın ağrısı ne goguslerde hassasiyet, ne sivilce hiç bişey yok , yani belim karnım da agirmiyor , ya çok erken tabi ama burda okuduklarim bende olmayınca geriliyorum
İdrar testlerine güven olmuyor, genelde ilaç kullanılırken adet olunmaz ama bazen olabiliyor.Eger 5.gun embriyosu ise acile gidip kan verin bence yarını beklemeyin , inşallah pozitifse onlem amaçlı iğne yaparlarprogeston fitil regl olmayı engeller mi? Bugün transferimin 8.günü sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı. Ve bugün regl başlar gibi kan vardı çamaşırımda art arda sildiğimde de hep kan geldi kırmızı renkli. Doktora söyledim yarın beta bakalım dedi. Bence sonuç negatif ama bu kan neden olmuş olabilir? Normal döngüme göre Yarın regl günüm, progestan fitil kullanırken regl olunur mu
Hayır Kahramanmaraşlının. Biz bir de deprem sıkıntıları içindeyiz. Allahtan bizim evimiz sağlamCanım sende mardınlımısın??gerçı ben değilim koca bey mardınlı
Çatlatma iğnesi olmadıysanız vardır hayırlı Olsun, bende 5.gün Silik çizgiyle öğrendimKızlar benim 5.gün embriyosu bu sabah test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı 5.gün öğrenen var mı hiç
Yok dondurulmuş transfer oldum yaaaaÇatlatma iğnesi olmadıysanız vardır hayırlı Olsun, bende 5.gün Silik çizgiyle öğrendim
insan neye yorumlayacağını şaşırıyor.Benim naklimde salı günü oldu. Genellikle evde yatıyorum ve normal ev işleri yapıyorum kendimi yormadan ama benimde sürekli kasıklarım da bir kıpırtı var gaz sancısı gibi daha çok. Benim ilk denemem ve tecrübem yok umarım bu kıpırtılar tutunma belirtileridir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?