2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Günaydın canım bende senin gibi 1 hafta aldım diğer hafta başladım benimde 8.30 -17.30 bişey olmuyo sadece masa başı ya biraz kasıklarım ağrıdı oturmaktan sırtına koymalik bişey götür birde cok uzun süre oturma arada kalk bı tur at geri otur bişey olmuyor zaten artik olduysa tutunma olmuştur

Benim maç sonucum belli de formalite icabı gidicem yarın valla sabah iğneyi yapmak istemedim zar zor yaptım keşke deneyim diye akşamı da atlatırsam tamam valla.
Ay inşallah bir supriz olurda testin pozitif çıkar canım ya o kadar isterim ki başka test yaptın mı ??

Benim de şuan bir belirtim yok ilk gün sadece pıt pıt atmalar hissediyordum şuan o da yok şuan zaten çok küçük bi belirti aramamak lazım aslında 8. Gün idrar testi yapmayı düşünüyorum yinede
Benimde öyle bariz belirtim yoktu hatta heralde tutmadı dedim hiç merak etmeyin daha çok yeni olduğu için anlasilmiyo ki tüp bebiş olmasa asla anlamazdik şuan hamile miyiz değil miyiz test yapana kadar umutsuz olmayın hatta kan testinde iyice güzel bir değer çıkana kadar

Ay inşallah bir supriz olurda testin pozitif çıkar canım ya o kadar isterim ki başka test yaptın mı ??
Allah razı olsun kuzum inşallah valla ben de çok isterim ama adet öncesi ben de sivilcelenme olur yüzündem küçük küçük kırmızı kırmızı sivilceler çıkmaya başladı iyice emin oldum. O gün yaptıktan üç saat sonra bidaha yaptım yine aynıydı

Evet öyle test günüm gelsede bi oh çeksem gerçekten beklemek çok zor

Benim bugün 8.günüm adet belirtileri dışında bir belirtim yok sonuç negatif diye düşünüyorum takdir Allah tan sizin varmı belirtiniz
Benim de aynı 8. Günüm adet sancısı gibi oluyor kasıklarım test yaptım hatta dayanamayıp tek çizgi 3. Gün embiriyosu olduğu için erken daha diyorlar ama işte bilmiyorum

Benim de aynı 8. Günüm adet sancısı gibi oluyor kasıklarım test yaptım hatta dayanamayıp tek çizgi 3. Gün embiriyosu olduğu için erken daha diyorlar ama işte bilmiyorum
Adet ağrım ayağa kalkınca daha da artıyor Allah'm gönlümüze göre versin inşallah ben test yapmadım testte negatifi görüp daha da üzülmek istemiyorum kan vermeyi bekleyecem

Hayırlısı olsun Rabbim aratmasın inşallah bizim eşimde varikosel var o yüzden ama olmadı bakalım yine deniycez inşallah
Mikrochip yöntemi var bilmiyorum biliyor musunuz? Size o yöntem mi uygulandı?spermler de tek tek seçilip direk yumurtayı döllüyor.bizimde ileri hızda sıkıntı vardı biraz öyle yapmışlardı

Hayırlısı olsun inşallah canım benim

Mikrochip yöntemi var bilmiyorum biliyor musunuz? Size o yöntem mi uygulandı?spermler de tek tek seçilip direk yumurtayı döllüyor.bizimde ileri hızda sıkıntı vardı biraz öyle yapmışlardı
Yöntemi biliyorum ama uygulandı mı bilmiyorum ki 14 yumurta döllenmişti beşkide yapmadılar kendi döllendi

Bende onu diyecektim bizde morfoloji 0 mikroçip kullanılıyor bizdede. Öylemi yaptınız siz? F Fbbffb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…