Benim maç sonucum belli de formalite icabı gidicem yarın
Günaydın canım bende senin gibi 1 hafta aldım diğer hafta başladım benimde 8.30 -17.30 bişey olmuyo sadece masa başı ya biraz kasıklarım ağrıdı oturmaktan sırtına koymalik bişey götür birde cok uzun süre oturma arada kalk bı tur at geri otur bişey olmuyorKızlar günaydın ya birşey sorucam, normalde benim raporun bitti yarın işe başlıcam ama ben iş için 6 buçukta kalkıyorum 7 buçukta mesaim başlıyor akşam üzeri 5 buçukta mesaim bitiyor. Masa başıyım ama saatlerdir oturunca nasıl olur bilemedim. Napayım sizce ya 1 hafta daha mı alsam rapor yoksa normal işe gidip geleyim mi acaba bilemedim
Ay inşallah bir supriz olurda testin pozitif çıkar canım ya o kadar isterim kiBenim maç sonucum belli de formalite icabı gidicem yarınvalla sabah iğneyi yapmak istemedim zar zor yaptım keşke deneyim diye akşamı da atlatırsam tamam valla.
Benimde öyle bariz belirtim yoktu hatta heralde tutmadı dedim hiç merak etmeyin daha çok yeni olduğu için anlasilmiyo ki tüp bebiş olmasa asla anlamazdik şuan hamile miyiz değil miyiz test yapana kadar umutsuz olmayın hatta kan testinde iyice güzel bir değer çıkana kadarBenim de şuan bir belirtim yok ilk gün sadece pıt pıt atmalar hissediyordum şuan o da yok şuan zaten çok küçük bi belirti aramamak lazım aslında 8. Gün idrar testi yapmayı düşünüyorum yinede
Allah razı olsun kuzum inşallah valla ben de çok isterim ama adet öncesi ben de sivilcelenme olur yüzündem küçük küçük kırmızı kırmızı sivilceler çıkmaya başladı iyice emin oldum. O gün yaptıktan üç saat sonra bidaha yaptım yine aynıydıAy inşallah bir supriz olurda testin pozitif çıkar canım ya o kadar isterim kibaşka test yaptın mı ??
Prolutex ve enoxHangi iğneyi kullanıyorsun merak ettim
Evet öyle test günüm gelsede bi oh çeksem gerçekten beklemek çok zorBenimde öyle bariz belirtim yoktu hatta heralde tutmadı dedim hiç merak etmeyin daha çok yeni olduğu için anlasilmiyo ki tüp bebiş olmasa asla anlamazdik şuan hamile miyiz değil miyiz test yapana kadar umutsuz olmayın hatta kan testinde iyice güzel bir değer çıkana kadar
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim adet adet belirtilerim vardı dün pozitif aldım hala var benim adet yakın ağzım kurur transfer olduğumdan beri kuru ona takılma göğüsler hala acımıyor mesala sadece şiş
Benim de aynı 8. Günüm adet sancısı gibi oluyor kasıklarım test yaptım hatta dayanamayıp tek çizgiBenim bugün 8.günüm adet belirtileri dışında bir belirtim yok sonuç negatif diye düşünüyorum takdir Allah tan sizin varmı belirtiniz
Gebeliginizi yanlis hesapliyor olabilir misiniz? Son adet tarihiniz nedirKızlar benim de ilk zamanlarda olan ağrılarım azaldı artık baya az kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Siz de öyle olan var mı? 3+4 günlük oldu.
Adet ağrım ayağa kalkınca daha da artıyor Allah'm gönlümüze göre versin inşallah ben test yapmadım testte negatifi görüp daha da üzülmek istemiyorum kan vermeyi bekleyecemBenim de aynı 8. Günüm adet sancısı gibi oluyor kasıklarım test yaptım hatta dayanamayıp tek çizgi3. Gün embiriyosu olduğu için erken daha diyorlar ama işte bilmiyorum
Mikrochip yöntemi var bilmiyorum biliyor musunuz? Size o yöntem mi uygulandı?spermler de tek tek seçilip direk yumurtayı döllüyor.bizimde ileri hızda sıkıntı vardı biraz öyle yapmışlardıHayırlısı olsun Rabbim aratmasın inşallahbizim eşimde varikosel var o yüzden ama olmadı bakalım yine deniycez inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım benimAllah razı olsun kuzum inşallah valla ben de çok isterim ama adet öncesi ben de sivilcelenme olur yüzündem küçük küçük kırmızı kırmızı sivilceler çıkmaya başladı iyice emin oldum. O gün yaptıktan üç saat sonra bidaha yaptım yine aynıydı
Evet beni en zorlayan bu kismiydi ne iğne yapmak ne ilaç kullanmak ne anestezi almak en zoru buymus rabbim tüm bekleyenlere yardım etsin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamandaEvet öyle test günüm gelsede bi oh çeksem gerçekten beklemek çok zor
Yöntemi biliyorum ama uygulandı mı bilmiyorum ki 14 yumurta döllenmişti beşkide yapmadılar kendi döllendiMikrochip yöntemi var bilmiyorum biliyor musunuz? Size o yöntem mi uygulandı?spermler de tek tek seçilip direk yumurtayı döllüyor.bizimde ileri hızda sıkıntı vardı biraz öyle yapmışlardı
Perşembe gel dedi doktorum o zaman kan vereceğim ben de. Amin inşallah yaAdet ağrım ayağa kalkınca daha da artıyor Allah'm gönlümüze göre versin inşallah ben test yapmadım testte negatifi görüp daha da üzülmek istemiyorum kan vermeyi bekleyecem
Yapmışlardr belkiYöntemi biliyorum ama uygulandı mı bilmiyorum ki 14 yumurta döllenmişti beşkide yapmadılar kendi döllendi
Bilmiyorum ki balım bahçeci bi halt söylemiyor ki ilk deneyimde de acemilik sormadım doğru düzgün bişey.
Sanmıyorum yaptıklarını test sonucunda tüp bebeğe uygun yazıyordu belki de gerek duyulmadıYapmışlardr belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?