2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende öyle okudum canım azda olsa hareket varsa korkmayın döngüsü belki sizin uyku döngünüzle uymuyor olabilir deniyor

Evet digerlerinden daha farkli duruyor canim linkini paylasayim trendyolda e-bebesepeti diye biryer satiyor

Bu gece dizim ve dirseğimde ağrı oldu.
İlk kez yaşadım.
Yaşayan var mı?
Acaba kalsiyum eksikliği midir
Bilemedim sabah olmadı.
canım magnezyum eksikliğinden yaşadım ben daha önce burda da yazdım gece uykudan şiddetli kasılmayla uyandım ağladım falan hatta. genel olarak da uyuşma sızlama oluyor kollarımda vura vura uyyorum geceleri. magzeyum da kullansak arada oluyor ben 2 magnezyum kullanıyorum hemde biri ocean ekstramag diğeri velbon bunda kalsiyumda var. doktoruna sor takviye yazacaktır

CAnim valla suan bu modeli yaptirmaya kalksan 10k dan asagi bulamazsin bambular cok pahali ben bunlarin daha kucuk sepet seklinde olanini sordum gecen gun 8k dediler bence cok sanslisin guzel gunlerde kullansin bebisin

ayy pardon ben hareket etmiyor sanki yazan bir arkadaş vardı ya onunla karıştırdım canım
O da var kuzum akşamdan beri bende hissetmiyorum bi de üstüne 4 5 kere kasılma oldu sabahtan beri korktum gideyim dedim zaten riskli gebeyim ya evde bekleyemiyorum

CAnim valla suan bu modeli yaptirmaya kalksan 10k dan asagi bulamazsin bambular cok pahali ben bunlarin daha kucuk sepet seklinde olanini sordum gecen gun 8k dediler bence cok sanslisin guzel gunlerde kullansin bebisin
ayy çok sağol kuzum amin inşallah hepimizin bebişi sağlıkla yatsın beşiklerinde bende bu olmasaydı park yatak alacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…