- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.161
Ay hissetmeye başlayınca da neden az hareket etti stresi oluyor resmenAkşamdan beri hissetmiyorum bende diken üstündeyim
Bende öyle okudum canım azda olsa hareket varsa korkmayın döngüsü belki sizin uyku döngünüzle uymuyor olabilir deniyorBenimde bazen çok hareketli bazen hiç yok. Dün gün boyu bi kaç kez hareket etti sadece akşam sırt üstü yatarken karnıma dürttüm kalk hadi oğlum gece uyursun diyesonra hareketlenmeye başladı. Bu dönem sanırım bebeğin anne karnında uyku uyanıklık hallerinin başladığı dönemmiş ve 18 saat civarı uyku halinde oluyorlarmış. Bence normaldir ama içiniz rahat etmiyorsa tabi gidebilirsiniz.
Evet digerlerinden daha farkli duruyor canim linkini paylasayim trendyolda e-bebesepeti diye biryer satiyorBöyle bir şey ben de istiyorum. Diğer aldığımı anne bebek çantasına atıp kullanıcam. Bunu sadece evde. Evde organize etmiş olayım her ürünü. Anneye alma fikri de harikaymış. Ben de alayım annem için.Genelde herkes gri renk keçe olanı alıyor.
Bu rengini ilk kez gördüm. Daha iyi duruyor. Markası ne?
canım magnezyum eksikliğinden yaşadım ben daha önce burda da yazdım gece uykudan şiddetli kasılmayla uyandım ağladım falan hatta. genel olarak da uyuşma sızlama oluyor kollarımda vura vura uyyorum geceleri. magzeyum da kullansak arada oluyor ben 2 magnezyum kullanıyorum hemde biri ocean ekstramag diğeri velbon bunda kalsiyumda var. doktoruna sor takviye yazacaktırBu gece dizim ve dirseğimde ağrı oldu.
İlk kez yaşadım.
Yaşayan var mı?
Acaba kalsiyum eksikliği midir
Bilemedimsabah olmadı.
ayy pardon ben hareket etmiyor sanki yazan bir arkadaş vardı ya onunla karıştırdım canımCanim kalp atışı ile kasilmanin alakası yok
CAnim valla suan bu modeli yaptirmaya kalksan 10k dan asagi bulamazsin bambular cok pahali ben bunlarin daha kucuk sepet seklinde olanini sordum gecen gun 8k dediler bence cok sanslisin guzel gunlerde kullansin bebisinkuzum yakın arkadaşımız aynı zamanda komşum kendisi kendi çocuklarına yaptırmış özel gerçek bambudan sonrada karısı vefat etmiş senelerdir beşiğide hiç atmamış kıyamamış odada duruyormuş. birgün konuştuk ben tahta beşik istiyorum dedim fiyatıda çok pahalı değildi o da dediki dur dedi eğer kullanmak istersen bizimkilerin beşiği hala duruyor çok iyi yerden iyi paraya yaptırdım manevi değeride olunca ben atmadım kıyamadım istersen vereyim yoksa da sen ne istersen onu alıcam benim hediyem beşik dedi bizde görünce çok beğendik onunkini aldık işte sonuçta bebek yatacak yani yatağı süsünü ayrı alacaağız sağlam temiz her gören de beğendi öyle içime sindi benimde
amin canım hepimize inşallahBence çok güzel, sağlıkla doğsunda kullansın yavrun inşallah
O da var kuzum akşamdan beri bende hissetmiyorum bi de üstüne 4 5 kere kasılma oldu sabahtan beri korktum gideyim dedim zaten riskli gebeyim ya evde bekleyemiyorumayy pardon ben hareket etmiyor sanki yazan bir arkadaş vardı ya onunla karıştırdım canım
Kesinlikle ilk aylar daha rahattım benAy hissetmeye başlayınca da neden az hareket etti stresi oluyor resmen
İnşAllah bir şey yoktur bebeğini görürsün için rahat eder canımO da var kuzum akşamdan beri bende hissetmiyorum bi de üstüne 4 5 kere kasılma oldu sabahtan beri korktum gideyim dedim zaten riskli gebeyim ya evde bekleyemiyorum
ayy çok sağol kuzum amin inşallah hepimizin bebişi sağlıkla yatsın beşiklerindeCAnim valla suan bu modeli yaptirmaya kalksan 10k dan asagi bulamazsin bambular cok pahali ben bunlarin daha kucuk sepet seklinde olanini sordum gecen gun 8k dediler bence cok sanslisin guzel gunlerde kullansin bebisin
git canım git Rabbim güzel haberler duymanı nasip etsin ki öyle olacak hissediyorum sen stres yapmaO da var kuzum akşamdan beri bende hissetmiyorum bi de üstüne 4 5 kere kasılma oldu sabahtan beri korktum gideyim dedim zaten riskli gebeyim ya evde bekleyemiyorum
İnşallah cnm ilk defa 3 hafta beklicem dedim ama yok yani bunye izin vermiyor yine 15.gun geldimİnşAllah bir şey yoktur bebeğini görürsün için rahat eder canım
Insallah cnm cok sağolgit canım git Rabbim güzel haberler duymanı nasip etsin ki öyle olacak hissediyorum sen stres yapma
Gittin mi canım , ben pimpiriklendiğimi düşünüyorum o yüzden gitmedim arada da kıpırdıyor AllahtanO da var kuzum akşamdan beri bende hissetmiyorum bi de üstüne 4 5 kere kasılma oldu sabahtan beri korktum gideyim dedim zaten riskli gebeyim ya evde bekleyemiyorum
Kuzum senin iki haftada bir gitmen çok normal, inşAllah bir şeyi yok uyuyor sadeceİnşallah cnm ilk defa 3 hafta beklicem dedim ama yok yani bunye izin vermiyor yine 15.gun geldim
Canim ciktim simdi ben kendim 2 haftada gidiyordum hoca artık kendu 2 haftada 2 göreceğim dediKuzum senin iki haftada bir gitmen çok normal, inşAllah bir şeyi yok uyuyor sadece
Gittim cnm takip edicez dediGittin mi canım , ben pimpiriklendiğimi düşünüyorum o yüzden gitmedim arada da kıpırdıyor Allahtan
İyi olmuş evde için içini yemektense doktora görünmek. Hayırlı haberlerle çıkmışsındır inşallah yolundadır herşeyCanim ciktim simdi ben kendim 2 haftada gidiyordum hoca artık kendu 2 haftada 2 göreceğim dedi
Neden ama böyle oluyormuş sebep neymiş kiGittim cnm takip edicez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?