- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.201
Olmaz canım Allahım izniyle korkma, bugün dinlen sen belki yoruldun bugün dün ondan oldu
Olmaz canım olmaz inşirah oku bol bol, kalbine ferahlık gelsin. Mümkünse dinlen, dualarımız seninle ve bebeğinleYok cok sukur açılma yok sezeryan dikisinde incelme var dedi kanama ya da düzenli ağrılı kasılma olursa beni ara hemen dedi ins olmaz
Cok sağol kuzum bundan sonra yemek bile yapmicam karar verdim dinlencem hepOlmaz canım olmaz inşirah oku bol bol, kalbine ferahlık gelsin. Mümkünse dinlen, dualarımız seninle ve bebeğinle
Kizlar ben tatli cikolata istegimi durduramiyooruummmmmmm nasi kescez bu isi
Neden kestirdi?İnşallah canım akli çıkıyor insanın en ufak birseyde bir de perinatolog magnezyumumu kestirdi ondan sonra başladı
Benim de anterior plasenta :) bakalım ne olacakDetaylıya yeniden girdim az önce ama gözükmedi yüzü.
Önce sırtı dönüktü. Bekledim tekrar girdim.
Bu kez yüzünü dönmüştü; çok güzel sonunda oldu diye düşündüm lakin plasentam suratını kapatıyordu bu defa da. görmek olanaksızdı
Önde yerleşen plasentada görmek zor olurmuş zaten. Artık doğunca görürüz dedim ben de napiim
Bu arada gece dizim ve dirseğimin ağrıdığını söyledim. Vitamin eksikliği ile ilgisi olabilir mi diye sordum. Kalsiyum magnezyum vs. Alakası yok dedi. Detaylı ultrason heyecanı da kapandı gitti böylece
Kızlar sleepy ıslak mendil ve bizlerde 2.si 1 TL bilginiz olsun, ben beze cesaret edemiyorum, mendil aldım
Neden kestirdi?
Benim de anterior plasenta :) bakalım ne olacak
Neden kestirdi?
normalde cok aramam son 2 ayimda tek istedigim sey tatli yemek malesefTatlı yemekten uzaklaştıkça istek azalıyor aslında. Eskiden yani uzuuun yıllar önce her gün çikolata yerdim. Sonra çok tatlı yemenin ne kadar zararlı olduğuyla ilgili bir yazı okudum o kadar etkilendim ki.bi anda ara verdim. bendeki çikolata sevdası bitti. Arada canım ister yerim.
Bir de erişimi engellemek lazım. Canın istese bile evde bulundurma mesela. Bulamayınca yenmez. Dışarda da tatlı satan reyonlar görmezden gelinirse tamam.
Yalnız şeker hastalığı falan yoksa çok da takılmamak gerek. Kasmadan fazla da abartmadan yenebilir herhalde
Gerek yokmuş gördük gerek yoku 12.haftada dikislerim açıyordu doktorum başladı magnezyum iyi gelmişti 2 haftadir içmiyorum perinatolog içme dedi diye kasilmalar başladı resmenNeden kestirdi?
Kullandığın magnezyum neydi?Gerek yokmuş gördük gerek yoku 12.haftada dikislerim açıyordu doktorum başladı magnezyum iyi gelmişti 2 haftadir içmiyorum perinatolog içme dedi diye kasilmalar başladı resmen
Dinlen canım kendini hiç yorma. Bu süreç bir geçsin kendini iyi hissettiğin zaman ufak ufak yaparsın. Anne kardeş vs var mı yakınında yardımcı olabilecek?Cok sağol kuzum bundan sonra yemek bile yapmicam karar verdim dinlencem hep
Magvital kullanıyordum cnmKullandığın magnezyum neydi?
Bir oglim var 4 yasinda onu düşünüyorum annem varda işte sagolsun haftada 1 geliyor o konulara girmeyelim hic :/ aradım boyle boyle diye hiç geleyim mi bile demediDinlen canım kendini hiç yorma. Bu süreç bir geçsin kendini iyi hissettiğin zaman ufak ufak yaparsın. Anne kardeş vs var mı yakınında yardımcı olabilecek?
24 Aralıkta :))Ben de merak ettim sonucu
Görmesi zor ama olabilir de. Bende bi tane görüntü var şimdilik. Onunla yetiniyoruz.
Ne zaman detaylı ultrason?
Anladım umarım devam etmezGerek yokmuş gördük gerek yoku 12.haftada dikislerim açıyordu doktorum başladı magnezyum iyi gelmişti 2 haftadir içmiyorum perinatolog içme dedi diye kasilmalar başladı resmen
Ben de magvital kullanıyorum, serklaj varMagvital kullanıyordum cnm
Allah kolaylık versin canım, sadece oğluna ilgilen öyleyse. Kendini yorma inşAllah tekrarlamaz da için rahat geçirirsin süreciBir oglim var 4 yasinda onu düşünüyorum annem varda işte sagolsun haftada 1 geliyor o konulara girmeyelim hic :/ aradım boyle boyle diye hiç geleyim mi bile demedi
İnşallah24 Aralıkta :))
Anladım umarım devam etmez
Ben de magvital kullanıyorum, serklaj var
İnşallah cnm Allaha emanetizAllah kolaylık versin canım, sadece oğluna ilgilen öyleyse. Kendini yorma inşAllah tekrarlamaz da için rahat geçirirsin süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?