2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok cok sukur açılma yok sezeryan dikisinde incelme var dedi kanama ya da düzenli ağrılı kasılma olursa beni ara hemen dedi ins olmaz
Olmaz canım olmaz inşirah oku bol bol, kalbine ferahlık gelsin. Mümkünse dinlen, dualarımız seninle ve bebeğinle

Detaylıya yeniden girdim az önce ama gözükmedi yüzü.
Önce sırtı dönüktü. Bekledim tekrar girdim.
Bu kez yüzünü dönmüştü; çok güzel sonunda oldu diye düşündüm lakin plasentam suratını kapatıyordu bu defa da. görmek olanaksızdı
Önde yerleşen plasentada görmek zor olurmuş zaten. Artık doğunca görürüz dedim ben de napiim
Bu arada gece dizim ve dirseğimin ağrıdığını söyledim. Vitamin eksikliği ile ilgisi olabilir mi diye sordum. Kalsiyum magnezyum vs. Alakası yok dedi. Detaylı ultrason heyecanı da kapandı gitti böylece

Kizlar ben tatli cikolata istegimi durduramiyooruummmmmmm nasi kescez bu isi

Tatlı yemekten uzaklaştıkça istek azalıyor aslında. Eskiden yani uzuuun yıllar önce her gün çikolata yerdim. Sonra çok tatlı yemenin ne kadar zararlı olduğuyla ilgili bir yazı okudum o kadar etkilendim ki.bi anda ara verdim. bendeki çikolata sevdası bitti. Arada canım ister yerim.
Bir de erişimi engellemek lazım. Canın istese bile evde bulundurma mesela. Bulamayınca yenmez. Dışarda da tatlı satan reyonlar görmezden gelinirse tamam.
Yalnız şeker hastalığı falan yoksa çok da takılmamak gerek. Kasmadan fazla da abartmadan yenebilir herhalde

İnşallah canım akli çıkıyor insanın en ufak birseyde bir de perinatolog magnezyumumu kestirdi ondan sonra başladı
Neden kestirdi?
Benim de anterior plasenta :) bakalım ne olacak

normalde cok aramam son 2 ayimda tek istedigim sey tatli yemek malesef olmasa da evde aklimdan cikmiyo saglikli bir seyler yaptim o da olmadi vucut cikolata istiyor resmen umarim gecer bu istegim artikk

Dinlen canım kendini hiç yorma. Bu süreç bir geçsin kendini iyi hissettiğin zaman ufak ufak yaparsın. Anne kardeş vs var mı yakınında yardımcı olabilecek?
Bir oglim var 4 yasinda onu düşünüyorum annem varda işte sagolsun haftada 1 geliyor o konulara girmeyelim hic :/ aradım boyle boyle diye hiç geleyim mi bile demedi

Ben de merak ettim sonucu
Görmesi zor ama olabilir de. Bende bi tane görüntü var şimdilik. Onunla yetiniyoruz.
Ne zaman detaylı ultrason?
24 Aralıkta :))
Gerek yokmuş gördük gerek yoku 12.haftada dikislerim açıyordu doktorum başladı magnezyum iyi gelmişti 2 haftadir içmiyorum perinatolog içme dedi diye kasilmalar başladı resmen
Anladım umarım devam etmez
Magvital kullanıyordum cnm
Ben de magvital kullanıyorum, serklaj var

Bir oglim var 4 yasinda onu düşünüyorum annem varda işte sagolsun haftada 1 geliyor o konulara girmeyelim hic :/ aradım boyle boyle diye hiç geleyim mi bile demedi
Allah kolaylık versin canım, sadece oğluna ilgilen öyleyse. Kendini yorma inşAllah tekrarlamaz da için rahat geçirirsin süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…