- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.141
Ben de bunu yaşıyorum bazen karnım ortada toplanıyor özellikle sırt üstü yatarken. Doktorunuza güveniyorsanız etraftaki insanlara bakmayın lütfen. Bebek bazen sırtını dönüyor bazen gerinip açılıyor o sırada tabi ki kaslar geriliyor. Daha önce de biri bu durumu yazmıştı. Önceki doktor muayenemde ultrasona yatınca da aynısı oldu doktor bebeğin baş aşağı sırtı dönük durduğunu söyledi. Zaten çok sürmüyor 30 sn maksimum sonra gevşiyor. Yine de içiniz rahat etmiyorsa başka bi doktora da görünebilirsiniz.Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar.
Öncelikle tecrübeli annelere sorum. Benim arada bir karnım sertlesiyor. Bebek sanki bir yerde toplanıp sivriliyor. Sonra geçiyor. Bu günde iki üç defa oluyor. Doktoruma sordum hiçbir sorun yok dedi. İnternette de baktım 20. Haftadan sonra doğuma hazırlık için rahim kasilmalari yavaş yavas başlar diyor. Bugün bir akrabamız bir arkadasinin da bunu yaşadığını normal olmadığını doktorun ilaç verip yat dedigini söyledi. Benim de kafama takıldı ister istemez. Siz yaşıyor musunuz bunu ya da önceden yaşayan oldu mu?
Benimde bazen çok hareketli bazen hiç yok. Dün gün boyu bi kaç kez hareket etti sadece akşam sırt üstü yatarken karnıma dürttüm kalk hadi oğlum gece uyursun diyeKızlar 2 gündür bebişin hareketlerinde azalma hissediyorum ara ara hissetmesem gidecem doktora ama sanki daha kıpır kıpırdı ya, kime sorsam normal diyor
Gözünüz aydınKızlar kızlardetaylı ultrasondan çıktım her şey yolunda çok şükür
Geçmiş olsun nasıl bir his kasılma? Kızıma hamileyken 4 saatte 1 prepar içiyordum, ne sancı biliyorum ne kasılma, nasıl anlarım??Kizlar sabahtan beri benimde baya kasılma var hissediyorum ysrin gideceğim doktoruma
Karnınız sertlesiyor oyle olunca böyle idrar gelme hissi oluyorGeçmiş olsun nasıl bir his kasılma? Kızıma hamileyken 4 saatte 1 prepar içiyordum, ne sancı biliyorum ne kasılma, nasıl anlarım??
Benim de gün içinde yorulduğum zamanlar oluyor, ayakta kalmışsam falan. Çalışırken ayakta kalmamak yorulmamak ne mümkünBenim hep oluyor bu ozellikle geceleri sirt üstü yattığımda hemen top gibi önümde toplanıyor sert oluyor sonra az durtuyorum oğluş napiyosun diyorum sol tarafa dönüp yatiyorum geçiyor. Ama bazen çok ayakta kalip yorulunca da oluyor. Takilmiyorum ama ağrı olmadığı için muhtemel keyfine dönüyorlar
Kesinlikle öyle. Kapıda beklerken ellerim titriyordu resmenGözünüz aydınBen de pazartesi gideceğim. İnsan hem göreceği için mutlu oluyor hem de bişey çıkar mı acaba diye tedirgin. Çok ilginç bi dönem bu hamilelik.
kuzum yakın arkadaşımız aynı zamanda komşum kendisi kendi çocuklarına yaptırmış özel gerçek bambudan sonrada karısı vefat etmiş senelerdir beşiğide hiç atmamış kıyamamış odada duruyormuş. birgün konuştuk ben tahta beşik istiyorum dedim fiyatıda çok pahalı değildi o da dediki dur dedi eğer kullanmak istersen bizimkilerin beşiği hala duruyor çok iyi yerden iyi paraya yaptırdım manevi değeride olunca ben atmadım kıyamadım istersen vereyim yoksa da sen ne istersen onu alıcam benim hediyem beşik dedi bizde görünce çok beğendik onunkini aldık işte sonuçta bebek yatacak yani yatağı süsünü ayrı alacaağız sağlam temiz her gören de beğendi öyle içime sindi benimdeAy ne güzel bişe bu, nerden buldun
Canım sen sakin kal bence olabilir böyle panik yapma ki strese girmeyesin. yada sağlık ocaaklarıda kalp atışına bakıyor istersen ona git. ama strese girme git görün rahatlaKizlar icim rahat etmedi doktoruma gideceğim birazdan
Doktora sorunca bize de haber verir misin?Karnınız sertlesiyor oyle olunca böyle idrar gelme hissi oluyor
Canim kalp atışı ile kasilmanin alakası yokCanım sen sakin kal bence olabilir böyle panik yapma ki strese girmeyesin. yada sağlık ocaaklarıda kalp atışına bakıyor istersen ona git. ama strese girme git görün rahatla
Sakin ol, her şey yolundadır. Git görün yine de, güzel haberlerle gelKizlar icim rahat etmedi doktoruma gideceğim birazdan
Tabiki cnmDoktora sorunca bize de haber verir misin?
Bilmek daha güzel amaYalnız olmamak güzelkeşke bilmeseydim diyorum daha rahattim
Kandan kalsiyum değerlerine baktırabilirsinBu gece dizim ve dirseğimde ağrı oldu.
İlk kez yaşadım.
Yaşayan var mı?
Acaba kalsiyum eksikliği midir
Bilemedimsabah olmadı.
Hissediyorum canım çok şükürCanim artik kendileri buyudugu icin belki daha az hareket ediyolardir sonucta hissediyorsun degil mi
Bence çok güzel, sağlıkla doğsunda kullansın yavrun inşallahkuzum yakın arkadaşımız aynı zamanda komşum kendisi kendi çocuklarına yaptırmış özel gerçek bambudan sonrada karısı vefat etmiş senelerdir beşiğide hiç atmamış kıyamamış odada duruyormuş. birgün konuştuk ben tahta beşik istiyorum dedim fiyatıda çok pahalı değildi o da dediki dur dedi eğer kullanmak istersen bizimkilerin beşiği hala duruyor çok iyi yerden iyi paraya yaptırdım manevi değeride olunca ben atmadım kıyamadım istersen vereyim yoksa da sen ne istersen onu alıcam benim hediyem beşik dedi bizde görünce çok beğendik onunkini aldık işte sonuçta bebek yatacak yani yatağı süsünü ayrı alacaağız sağlam temiz her gören de beğendi öyle içime sindi benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?