2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de bunu yaşıyorum bazen karnım ortada toplanıyor özellikle sırt üstü yatarken. Doktorunuza güveniyorsanız etraftaki insanlara bakmayın lütfen. Bebek bazen sırtını dönüyor bazen gerinip açılıyor o sırada tabi ki kaslar geriliyor. Daha önce de biri bu durumu yazmıştı. Önceki doktor muayenemde ultrasona yatınca da aynısı oldu doktor bebeğin baş aşağı sırtı dönük durduğunu söyledi. Zaten çok sürmüyor 30 sn maksimum sonra gevşiyor. Yine de içiniz rahat etmiyorsa başka bi doktora da görünebilirsiniz.

Kızlar 2 gündür bebişin hareketlerinde azalma hissediyorum ara ara hissetmesem gidecem doktora ama sanki daha kıpır kıpırdı ya, kime sorsam normal diyor
Benimde bazen çok hareketli bazen hiç yok. Dün gün boyu bi kaç kez hareket etti sadece akşam sırt üstü yatarken karnıma dürttüm kalk hadi oğlum gece uyursun diye sonra hareketlenmeye başladı. Bu dönem sanırım bebeğin anne karnında uyku uyanıklık hallerinin başladığı dönemmiş ve 18 saat civarı uyku halinde oluyorlarmış. Bence normaldir ama içiniz rahat etmiyorsa tabi gidebilirsiniz.

Benim de gün içinde yorulduğum zamanlar oluyor, ayakta kalmışsam falan. Çalışırken ayakta kalmamak yorulmamak ne mümkün

Gözünüz aydın Ben de pazartesi gideceğim. İnsan hem göreceği için mutlu oluyor hem de bişey çıkar mı acaba diye tedirgin. Çok ilginç bi dönem bu hamilelik.
Kesinlikle öyle. Kapıda beklerken ellerim titriyordu resmen umarım çok güzel sonuçlar alırsın

Ay ne güzel bişe bu, nerden buldun
kuzum yakın arkadaşımız aynı zamanda komşum kendisi kendi çocuklarına yaptırmış özel gerçek bambudan sonrada karısı vefat etmiş senelerdir beşiğide hiç atmamış kıyamamış odada duruyormuş. birgün konuştuk ben tahta beşik istiyorum dedim fiyatıda çok pahalı değildi o da dediki dur dedi eğer kullanmak istersen bizimkilerin beşiği hala duruyor çok iyi yerden iyi paraya yaptırdım manevi değeride olunca ben atmadım kıyamadım istersen vereyim yoksa da sen ne istersen onu alıcam benim hediyem beşik dedi bizde görünce çok beğendik onunkini aldık işte sonuçta bebek yatacak yani yatağı süsünü ayrı alacaağız sağlam temiz her gören de beğendi öyle içime sindi benimde

Bu gece dizim ve dirseğimde ağrı oldu.
İlk kez yaşadım.
Yaşayan var mı?
Acaba kalsiyum eksikliği midir
Bilemedim sabah olmadı.

Yalnız olmamak güzel keşke bilmeseydim diyorum daha rahattim
Bilmek daha güzel ama ya vücudumuz doğurmaya odaklı olmasaydı? Rahim kasları kasılıp kasılıp çocuğu doğurmasaydı biz kendiliğimizden yapabilir miydik? Sanmıyorum . Allah vücudumuzu çok özel yaratmış . Vücudumuza güvenelim o ne yapacağını biliyor

Bence çok güzel, sağlıkla doğsunda kullansın yavrun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…