2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de bugün randevum ama doktorların iş bırakma eylemi var bugün
Ayy öylemii oğlumuda doktora götürecektim bugün inşallah hastanededir doktor.
ben kliğiniğine gideceğim detaylı için dün akşam konuştum hiçbirşey söylemediler okonuda. detaylı için sorun cıkmaz sanırım

bugün detaylı usg günümm 5 haftadır görmedim şimdi nasıl büyümüştür oğluşum inşallah herşey yolundadır. heyecanla saati bekliyorumm
Benimde haftaya detaylim var ama dayanamadim yarina kendi doktoruma randevu aldim nasil olsa evde raporluyum bi gidip goreyim cocugumu 1 ay oldu

Avent almıştım önlem amaçlı iyi yapmışım o zaman, teşekkür ederim

bende öyle dedim zaten etrafına o 3lü 4 lü örgü yastıklar var ya kenarlarına ondan yaptırıcam koruma olarak. küçük almam daha iyi olur ölçüyü

Kızlar 2 gündür bebişin hareketlerinde azalma hissediyorum ara ara hissetmesem gidecem doktora ama sanki daha kıpır kıpırdı ya, kime sorsam normal diyor
Bende de aynı durum var canım. İki gün önce çok hareketli idi doktora normal mi diye mesaj atıp sormuştum hatta. O günden sonra çok da hareketli değil. Yarın kontrolüm var soracağım bakalım.

Bende sundan aldim canim iki tane bi kendi evime bi annemin eve koyacagim

Böyle bir şey ben de istiyorum. Diğer aldığımı anne bebek çantasına atıp kullanıcam. Bunu sadece evde. Evde organize etmiş olayım her ürünü. Anneye alma fikri de harikaymış. Ben de alayım annem için. Genelde herkes gri renk keçe olanı alıyor.
Bu rengini ilk kez gördüm. Daha iyi duruyor. Markası ne?

Kızlar gaz problemi olan ayva yesin, akşamdan beri utanıyorum ki eşimle aynı ortamda olayım ha bire çıkıyor 3-4 hafta önce ciddi gaz sancıları çektim keşke ozaman keşfetmiş olsaydım

Ayva can yoldaşım. Her akşam bi tane yiyorum. Mideme iyi geliyor benim de. O sebeple yiyorum. Tadına da bayılıyorum

Arkadaşlar kimse mi yok bunu yaşayan veya geçmişte yaşamış olan?
Benim hep oluyor bu ozellikle geceleri sirt üstü yattığımda hemen top gibi önümde toplanıyor sert oluyor sonra az durtuyorum oğluş napiyosun diyorum sol tarafa dönüp yatiyorum geçiyor. Ama bazen çok ayakta kalip yorulunca da oluyor. Takilmiyorum ama ağrı olmadığı için muhtemel keyfine dönüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…