2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Cok üzücü bir durum
Soner yalçının kara kutu kitabını okumuştum kanım donmuştu bide ben bi kere ilaçtan çok Ağır bir yan etki yaşadım çok basit bi ilaçtı ondan sonra fobi oldu bende ilaç zaten çok mecbur kalmadan içemiyorum.Ama tetanozu 3 doktora sordum vurun denilince vuruldum.

Aynı fikirdeyim tıp biliminin malesef ilaç şirketlerinin elinde olduğunu düşünüyorum ama güvenmekte zorunda kalıyoruz başka çaremiz yok
Çok üzücü bir durum kime nasıl güvenelim. Hele ki evlatlarımız söz konusu iken. Yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü

Kendi takipçi doktorum sart degil dedi zorlamadi sagolsun ama perinatolog benimli o kadar inatlasti ki 2 doz tetenoz 1 doz grip aşısı olursan seni takip edeceğim dedi baya üzüldüm hatta sonuçta riskli gebeyim biraz da psikolojimi düşünmesini bekledim

Bende bi ilac yuzunden çok kötü oldum ve bitkisel bazlı diye satılan bir ilaçtı oglumdan sonra baya mesafeli davranıyorum sorguluyorum tetenozu ben işte bi kendi doktoruma bi perinatologs sordum doktorum çokta şart değil deyince red verdim asm de

Subat ayinda ben bi dis gebelik gecirdim ozellikle doktorum bile soylemisti asidan sonra dis gebelik %30 artti ben covid asisina bagliyorum diye Off vallahi denek gibiyiz

Benim doktorum da tam tersi şuan riskli durumdasın tetanoz için acele etmeyelim vurulma dedi İkilemde bırakılmak hiç doğru değil sonuçta biz onlara güveniyoruz tıpla ilgili kendi kafamıza göre hareket etmiyoruz.
O zaman sen doktorunu mu değiştirdin? Bu arada bebeğin hareketleri ne durumda?

Benim de reçetesiz satılan bulantı hapından küçükken yüz felci gibi bişe geçirdim Allahtan iğne ile fln açtılar yan etki yapmış dediler, çok korkmuştum

Subat ayinda ben bi dis gebelik gecirdim ozellikle doktorum bile soylemisti asidan sonra dis gebelik %30 artti ben covid asisina bagliyorum diye Off vallahi denek gibiyiz
İşte canım zaten üzüldüğümüz, takıldığımız, kafamızı karıştıran konular da bunlar aşı olun dediler olduk hatta aşı hamileliği kolaylaştırıyor diyen doktorlar bile oldu şimdi de böyle söylüyorlar.

Valla bide bu sene geçirilen grip covidden 10 kat Ağır geçti, hiç bu kadar büyümedi

Aynen benimkide hem riskli hem kalp hastasisin vurulma demisti

Ben doçent birisine gidiyorum normalde 12.haftada ve 21de de perinatologa gittim ilk bebeğimi 20li haftalarda kaybedince dedim ki perinatologa hocam takibini siz yapın sadece tamam dedi işte aşıların geldi onları ol dedi bende olmak istemiyorum ilk bebegimde de oldum hareketleri gitti sonra doguma alındım belki tesadüf oldu ama fobi oldu dedim asi olmazsan takip yapmam dedi hala hareketli degil gece 3te inanılmaz bir bulantı ile uyandım acile gittik serum takıldı ultrssona girdim yarın kendi doktorunda görsün dedi eğer öğleden sonra da ble devam ederse doktoruma gideceğim

Benim de reçetesiz satılan bulantı hapından küçükken yüz felci gibi bişe geçirdim Allahtan iğne ile fln açtılar yan etki yapmış dediler, çok korkmuştum
Benimde oğluma bitkisel öksürük şurubu verdiler bende de öksürük vardı bi kasik önce ben içtim içmekle 10 dakika sonra tüm vücudum kabardı ve şişti mahvoldum günlerce korkuyorum simdi herseydeb

27. Haftadan sonra adacel diye ozel bi asi var onu vurul dedi ama benimki bakalim bekliyorum haftasini
İlk defa duydum canım inşAllah doktorum ısrarla vurul demez. Adamakıllı korkmaya başladım
Hiçbir bilgi vermedi sadece kendi doktoruna mı görün dedi anlamadım

Ayy sen 26.haftana da girmişsin
Maşallah. Ben de 25.haftadayım.
Benim muayenem 9 ocakta.
Heyecanla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…