2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ohoo çok geç kalmışsın kuzum yarım atlet candır

Çok sevindim canım kilo işi bende de biraz kaçtı açıkçası, dikkat etmem lazım

Canım ben hep eski iç çamaşarılarıma devam ediyorum. Hiç karnımı kapatmadan giyiyorum zaten. Aşağıda kalıyor.
Esnek olmayanları kenara ayırdım onlar sıktı. Ötekiler aynen devam.
Sutyenlerde de arkayı kapatsın diye uzatma aparatı taktım.onlarla devam ediyorum. Eski ipli atletlerimi de giyiyorum.
Son 3 ayda ne olur bilemedim

Ben ameliyatlı olduğum için sütyen işi bende kalktı canım uzunca bir süreliğine vedalaştık alt çamaşırlarıma ben de devam ediyorum zaten ne bacaktan ne yüzden kilo aldım varsa yoksa öne doğru bir göbek

Bende oyleydim ama gittikce asagi kaydi kulotlar surekli cektirip duruyodum yirtmisim kenarlarini hep

Eki Görüntüle 3181102 kizlar boyle birsey okudum doktorunuza danışın muhakkak
Ben böyle bir haber gördüm mart ya da şubat annelerinde. Toplatılan bir parti numarası varmış. O değilse sıkıntı yok dediler ama ben olduğum parti numarasını nerden bulucam şimdi valla olan oldu artık, bunun için stres yapmayalım. Danışmakta fayda var tabii. Bir de diğer gruplarda bir gebeye sağlık ocağındaki hemşire tetanoz diye zatürre aşısı vurmuş. Dikkat etmek kutuya bakmak lazım, aşıları yaptırmadan önce.

Merhaba herkese. Kontrolüm vardı bugün, iyice baktı organlara her şey yolunda dedi doktor. Kasılma için gelip geçiyorsa sıkıntı yok dedi. Bebeğim 579 gr 23 hafta görünüyor şu an. Sata göre 22+2. Perinatolog etken döllenme diye öne çekmişti satı ama doktorum normal zamana göre gidelim dedi. Gebelik başından beri bir türlü karar veremediler 1 hafta önde olması sıkıntı değilmiş. 24 ten sonra 50 gr şeker yüklemesi yapacak. Aç gelmek zorunda değilsin dedi. Kalsiyum düşüklüğü için tablet yazdı. Durumlar böyle. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum

Allaha emanet masallah sağlık sistemimiz

Ben yaklaşık bir ay önce aldım hamile külotu 4 tane. Beni idare ediyor ve çok memnunum bugün de iyi ki almışım diye içimden geçirmiştim bi tane de hamile taytı aldım diğer türlü normal kıyafet veya çamaşırla eğilmek iki katı zorluyor karnı baskıladığı için.

Benim de oğlum aşıdan sonra düştü. Perinatologa dedim olmak istemiyorum tetanoz diye. O tesadüftür dedi. Ol dedi. Ama ben olmayacağım. Kendi doktoruma sormadım. O da daha bir şey demedi. Sağlık ocağındaki ebe aradı aşı vaktin geldi diye. Ben de riskli gebelikte doktor olma dedi dedim.
Covid aşısı da olmayacaktım ama okula almayacaklardı haftada 2 pcr verecektim. Sırf o yüzden olmak zorunda kaldım. Sinovac tercih ettim.
Canım inşallah bebişin sağlıklıdır. Güzelce vaktinde kavuşursun.

Bu ısrar niye anlamıyorum ya ben gerçekten tetenoz asisinda mantık bulamıyorum bu dönemde hiçbir şekilde de yaptırmayacagim inşallah sağlıklıdır cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…