- 20 Şubat 2010
- 33.219
- 6.465
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.141
Ohoo çok geç kalmışsın kuzumyarım atlet candır
Çok sevindim canımkilo işi bende de biraz kaçtı açıkçası, dikkat etmem lazım
Plasentanin erken ayrılmasıCanım seni üzmek istemem ama risk neydi? Kusura bakma söylediysen unutmuşum
Allah korusun canım inşAllah böyle bir şeyi tekrar yaşamazsınPlasentanin erken ayrılması
Ben ameliyatlı olduğum için sütyen işi bende kalktı canım uzunca bir süreliğine vedalaştıkCanım ben hep eski iç çamaşarılarıma devam ediyorum. Hiç karnımı kapatmadan giyiyorum zaten. Aşağıda kalıyor.
Esnek olmayanları kenara ayırdım onlar sıktı. Ötekiler aynen devam.
Sutyenlerde de arkayı kapatsın diye uzatma aparatı taktım.onlarla devam ediyorum. Eski ipli atletlerimi de giyiyorum.
Son 3 ayda ne olur bilemedim
Bu nedir habere ulaşamadım ne sebeple geri çekiliyor?Eki Görüntüle 3181102 kizlar boyle birsey okudum doktorunuza danışın muhakkak
Bende oyleydim ama gittikce asagi kaydi kulotlar surekli cektirip duruyodum yirtmisim kenarlarini hepCanım ben hep eski iç çamaşarılarıma devam ediyorum. Hiç karnımı kapatmadan giyiyorum zaten. Aşağıda kalıyor.
Esnek olmayanları kenara ayırdım onlar sıktı. Ötekiler aynen devam.
Sutyenlerde de arkayı kapatsın diye uzatma aparatı taktım.onlarla devam ediyorum. Eski ipli atletlerimi de giyiyorum.
Son 3 ayda ne olur bilemedim
Ben böyle bir haber gördüm mart ya da şubat annelerinde. Toplatılan bir parti numarası varmış. O değilse sıkıntı yok dediler ama ben olduğum parti numarasını nerden bulucam şimdiEki Görüntüle 3181102 kizlar boyle birsey okudum doktorunuza danışın muhakkak
Ben bugün doktoruma sordum 32 haftadan önce hareket takibine gerek yok bazı gün az bazı gün çok olması hareketin normal dedi canım2 gündür boyle ya panik yaptım ve yapiyorum öğlenden sonra böyle devam ederse kendi doktoruma gecicem
Az olsa sorun yok hiç yok denecek kadarBen bugün doktoruma sordum 32 haftadan önce hareket takibine gerek yok bazı gün az bazı gün çok olması hareketin normal dedi canım
Allaha emanet masallah sağlık sistemimizBen böyle bir haber gördüm mart ya da şubat annelerinde. Toplatılan bir parti numarası varmış. O değilse sıkıntı yok dediler ama ben olduğum parti numarasını nerden bulucam şimdivalla olan oldu artık, bunun için stres yapmayalım. Danışmakta fayda var tabii. Bir de diğer gruplarda bir gebeye sağlık ocağındaki hemşire tetanoz diye zatürre aşısı vurmuş. Dikkat etmek kutuya bakmak lazım, aşıları yaptırmadan önce.
Stresliydim bide tektim canım, şeker yüklemesini de 75 gramdan yaptılar 3 kere kan aldılar zordu ama bitti şükür , öğleden sonra belli olacakAyy sen 26.haftana da girmişsin
Maşallah. Ben de 25.haftadayım.
Benim muayenem 9 ocakta.
Heyecanla bekliyorum.
Ama hareket var balım, bazen bizde de oluyor korkmalitfen bak sen çok stres yapıyorsunAz olsa sorun yok hiç yok denecek kadar
Yok işte belli belirsiz güçsüz ve 1 kere böyle olsa kimse bekleyemez herhalde 3 gündür bu şekilde stres olmamak elde değil kiAma hareket var balım, bazen bizde de oluyor korkmalitfen bak sen çok stres yapıyorsun
Ben yaklaşık bir ay önce aldım hamile külotu 4 tane. Beni idare ediyor ve çok memnunum bugün de iyi ki almışım diye içimden geçirmiştimgunaydin kizlar artik kendi ic camasirlarimin hic biri olmuyor kocaman gobegi kapatan kulotlar ve yarim atlet aldim pedli iki gundur kullaniyorum bu zamana kadar valla iskence cekmisim minicik kulotlari yukari cekistirmektenozellikle su yarim atlet olayi beni cok cezbetti sanirim emzirme sutyeni yerinede bunlari kullanirim asiri rahatlar
Bi gitte inşallah için rahatlasın canımYok işte belli belirsiz güçsüz ve 1 kere böyle olsa kimse bekleyemez herhalde 3 gündür bu şekilde stres olmamak elde değil ki
Benim de oğlum aşıdan sonra düştü. Perinatologa dedim olmak istemiyorum tetanoz diye. O tesadüftür dedi. Ol dedi. Ama ben olmayacağım. Kendi doktoruma sormadım. O da daha bir şey demedi. Sağlık ocağındaki ebe aradı aşı vaktin geldi diye. Ben de riskli gebelikte doktor olma dedi dedim.Ben doçent birisine gidiyorum normalde 12.haftada ve 21de de perinatologa gittim ilk bebeğimi 20li haftalarda kaybedince dedim ki perinatologa hocam takibini siz yapın sadece tamam dedi işte aşıların geldi onları ol dedi bende olmak istemiyorum ilk bebegimde de oldum hareketleri gitti sonra doguma alındım belki tesadüf oldu ama fobi oldu dedim asi olmazsan takip yapmam dedihala hareketli degil gece 3te inanılmaz bir bulantı ile uyandım acile gittik serum takıldı ultrssona girdim yarın kendi doktorunda görsün dedi eğer öğleden sonra da ble devam ederse doktoruma gideceğim
Bu ısrar niye anlamıyorum ya ben gerçekten tetenoz asisinda mantık bulamıyorum bu dönemde hiçbir şekilde de yaptırmayacagim inşallah sağlıklıdır cok tesekkur ederimBenim de oğlum aşıdan sonra düştü. Perinatologa dedim olmak istemiyorum tetanoz diye. O tesadüftür dedi. Ol dedi. Ama ben olmayacağım. Kendi doktoruma sormadım. O da daha bir şey demedi. Sağlık ocağındaki ebe aradı aşı vaktin geldi diye. Ben de riskli gebelikte doktor olma dedi dedim.
Covid aşısı da olmayacaktım ama okula almayacaklardı haftada 2 pcr verecektim. Sırf o yüzden olmak zorunda kaldım. Sinovac tercih ettim.
Canım inşallah bebişin sağlıklıdır. Güzelce vaktinde kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?