- 24 Kasım 2021
- 5.224
- 6.428
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.101
Ben onları yaptırmadım canım, aldırmayı düşünmediğimde, 3 kere kan alınacakmış ya eziyetliymişbayaBişey olmaz Allah’ın izniyleİkili ve ayrıntılı atlattıktan sonra bana şeker hafifi gibi geliyor. En azından çözümü olan bişey
Alhaaaa bu ne şimdiEki Görüntüle 3181102 kizlar boyle birsey okudum doktorunuza danışın muhakkak
Bende başka platformda gördüm baktim boyle bir haber var bi danışın diye attımAlhaaaa bu ne şimdi
Toplatma kararı çıkıyor heryerden, sebebi çıkmıyor, ben daha 2. Dozu olmamıştım yani içinde zararlı bişey fln bulunduysa korkunç birşey inşallah başka birşeydirBende başka platformda gördüm baktim boyle bir haber var bi danışın diye attım
Allah muahafaza umarım yanlış haberdiToplatma kararı çıkıyor heryerden, sebebi çıkmıyor, ben daha 2. Dozu olmamıştım yani içinde zararlı bişey fln bulunduysa korkunç birşey inşallah başka birşeydir
Ohoo çok geç kalmışsın kuzumgunaydin kizlar artik kendi ic camasirlarimin hic biri olmuyor kocaman gobegi kapatan kulotlar ve yarim atlet aldim pedli iki gundur kullaniyorum bu zamana kadar valla iskence cekmisim minicik kulotlari yukari cekistirmektenozellikle su yarim atlet olayi beni cok cezbetti sanirim emzirme sutyeni yerinede bunlari kullanirim asiri rahatlar
Çok sevindim canımKontrolde oldum kızlar doktoruma, hamdolsun iyi bebeğim 960 gr olmuş ama ben toplamda 8.5 kilo aldım, doktor çok dedi hiç memnun olmadı, yürümen şart dedi ben oturarak çalışıyorum malesef , iş çıkışı öyle bi vaktim olmuyor ama artık daha çok dikkat edeceğim, birde benim bebişin kordonu düzdü ya ileriki haftalarda 35 ten sonra gelişim geriliği olabilir denmişti, kordonundaki kıvrım artmış hamdolsun, doktor iyi maşallah zamanla artabiliyor bu zaten dedi ona çok sevindim
bugüün bakıcam ona artık kuzumCanım hamile yastığı denedin mi? Benim uyku konforumu baya artırdı tavsiye ederim.
Kaç hafta serviste yattım kardiyoloji uzmanları bu kadar çok hastayı aşıya bağlıyorEki Görüntüle 3181102 kizlar boyle birsey okudum doktorunuza danışın muhakkak
Oh cok iyi saglikliysa bebisin gerisi onemli degil kilo olaylarini hiic sorma valla bu kadar dikkat etmeme ragmen +7 yim bende sanirim bünye meselesi biraz bu kilo alimi napalim bee veririzKontrolde oldum kızlar doktoruma, hamdolsun iyi bebeğim 960 gr olmuş ama ben toplamda 8.5 kilo aldım, doktor çok dedi hiç memnun olmadı, yürümen şart dedi ben oturarak çalışıyorum malesef , iş çıkışı öyle bi vaktim olmuyor ama artık daha çok dikkat edeceğim, birde benim bebişin kordonu düzdü ya ileriki haftalarda 35 ten sonra gelişim geriliği olabilir denmişti, kordonundaki kıvrım artmış hamdolsun, doktor iyi maşallah zamanla artabiliyor bu zaten dedi ona çok sevindim
bende almıştım onlarda arada eskiler oluyor hala ama bol olsun diye büyükleride giyiyorum göbeğime kadar çıkıyo çok komik yagunaydin kizlar artik kendi ic camasirlarimin hic biri olmuyor kocaman gobegi kapatan kulotlar ve yarim atlet aldim pedli iki gundur kullaniyorum bu zamana kadar valla iskence cekmisim minicik kulotlari yukari cekistirmektenozellikle su yarim atlet olayi beni cok cezbetti sanirim emzirme sutyeni yerinede bunlari kullanirim asiri rahatlar
Aaa bu nasil is ya ama benim doktorum hayir sakin vurulma 27. Haftadan sonra ozel bi asi var onu istiycem onu vurulursun hem kalp hastasisin hem riskli gebelik bu tarz asilari onermiyorum demistiEki Görüntüle 3181102 kizlar boyle birsey okudum doktorunuza danışın muhakkak
Kuzum ben geçen haftalarda red verdim perinatolog asi olmazsan takip etmeyeceğim dedi yine de olmadım şimdi eşim de diyor ki ara doktoru söyle bu haberi ne dicek diyo bende oğlumda her asiyi değil belli aşıları yaptırdım korkuyorum bendeKaç hafta serviste yattım kardiyoloji uzmanları bu kadar çok hastayı aşıya bağlıyorSonra da bilime güvenin aşılara güvenin diyorlar Bilim de siyaset gibi oldu her kafadan bir ses...
Çocuklara yapılacak aşıları da çok iyi araştırmak lazım ne olursa olsun
yaaa bende oldum 1. dozu zaten olmicaktım başka 5 senede bu 3. aşımdı çünkü. napıcaz şimdi ?Alhaaaa bu ne şimdi
oh çok şükür ya kızlarr artık 1 kg oluyor bebitolar çok güzel yaKontrolde oldum kızlar doktoruma, hamdolsun iyi bebeğim 960 gr olmuş ama ben toplamda 8.5 kilo aldım, doktor çok dedi hiç memnun olmadı, yürümen şart dedi ben oturarak çalışıyorum malesef , iş çıkışı öyle bi vaktim olmuyor ama artık daha çok dikkat edeceğim, birde benim bebişin kordonu düzdü ya ileriki haftalarda 35 ten sonra gelişim geriliği olabilir denmişti, kordonundaki kıvrım artmış hamdolsun, doktor iyi maşallah zamanla artabiliyor bu zaten dedi ona çok sevindim
Aynı fikirdeyim tıp biliminin malesef ilaç şirketlerinin elinde olduğunu düşünüyorum ama güvenmekte zorunda kalıyoruz başka çaremiz yokKaç hafta serviste yattım kardiyoloji uzmanları bu kadar çok hastayı aşıya bağlıyorSonra da bilime güvenin aşılara güvenin diyorlar Bilim de siyaset gibi oldu her kafadan bir ses...
Çocuklara yapılacak aşıları da çok iyi araştırmak lazım ne olursa olsun
Saglik ocağına ve sağlık sistemine güvenmediğim için yine kendime hak verdim vallahi denek gibi biseyizAaa bu nasil is ya ama benim doktorum hayir sakin vurulma 27. Haftadan sonra ozel bi asi var onu istiycem onu vurulursun hem kalp hastasisin hem riskli gebelik bu tarz asilari onermiyorum demisti
Cok üzücü bir durumAynı fikirdeyim tıp biliminin malesef ilaç şirketlerinin elinde olduğunu düşünüyorum ama güvenmekte zorunda kalıyoruz başka çaremiz yok
Ayy inşallah o kadar almayız canım o neyaaa bende oldum 1. dozu zaten olmicaktım başka 5 senede bu 3. aşımdı çünkü. napıcaz şimdi ?
oh çok şükür ya kızlarr artık 1 kg oluyor bebitolar çok güzel yasen kaç haftalıktın kuzum? bu arada kilo bende de öyle özellikle kilo alımım durmuştu ama son 2 haftadır bende 3 kg aldım şuan toplamda 8-9 kg aldım sanırım Allah yardımcımız olsun umarım çok abartmadan süreci tamamlarız. benim ablam 20-30 kg almıştı alanlar oluyor yani
Allah merhametli sağlıkçılarla karsilastirsnAynı fikirdeyim tıp biliminin malesef ilaç şirketlerinin elinde olduğunu düşünüyorum ama güvenmekte zorunda kalıyoruz başka çaremiz yok
Çok haklısın canım, ben de her aşıyı yaptırmayı düşünmüyorum. Bizler olduk neyimiz var diyorlar. Bizim olduğumuz aşılar ile şimdiki aşıların hepsinin içeriği aynı değil kesinlikle çok iyi araştırma yaparak karar vermemiz lazım.Kuzum ben geçen haftalarda red verdim perinatolog asi olmazsan takip etmeyeceğim dedi yine de olmadım şimdi eşim de diyor ki ara doktoru söyle bu haberi ne dicek diyo bende oğlumda her asiyi değil belli aşıları yaptırdım korkuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?