2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben onları yaptırmadım canım, aldırmayı düşünmediğimde, 3 kere kan alınacakmış ya eziyetliymişbaya
Ben ikiliyi mecbur tuttular diye yaptırdım. Ayrıntılıyı da kordonda ilaç tedavisi gerektiren anomaliler olabiliyormuş diye. Yoksa sadece tanı testlerini ben de yaptırmadım.

Eki Görüntüle 3181102 kizlar boyle birsey okudum doktorunuza danışın muhakkak
Ben de yeni oldum Aslında aşıdan sonraki 2 gün bebeğin hareketleri daha azaldı. O hareketleri hissedemediğim tam aşıdan sonraki günlerdi acaba ben mi kötüye yoruyorum demiştim kendi kendime. Doktoruma mutlaka soracağım ikinci dozu olma konusunu.

Maşallah :)

Ben ikiliyi mecbur tuttular diye yaptırdım. Ayrıntılıyı da kordonda ilaç tedavisi gerektiren anomaliler olabiliyormuş diye. Yoksa sadece tanı testlerini ben de yaptırmadım.
İkili de bende imza attım yaptırmak istemiyorum diye, ayrıntılıya zaten hep gidiyorum çünkü doktorum perinatolog zaten canım tedavisi olan şeyleri bilmek lazım bence de

Bende 2. Dozu olmadım, olmam heralde ya, güven gitti çünkü

Subat ayinda ben bi dis gebelik gecirdim ozellikle doktorum bile soylemisti asidan sonra dis gebelik %30 artti ben covid asisina bagliyorum diye Off vallahi denek gibiyiz
Ben de nisan ayında geçirdim dış gebelik. Benim doktorumda çok arttığını söylemişti. Bu aralar o kadar çok dış gebelik var ki demişti. Hatta ben nisan ayında tam o yumurtlama dönemi zamanında covid oldum sanırım rahatsızlanmıştım ve açıkçası dış gebeliği de ona bağladım.

Normal zamanda da aşı sonrası hareket azalıyor diyolar cnm kötüye yorma sadece ben olan arkadaslar doktoruna danışın diye attım

Üst giyim için birşey almayacağım biraz esneyerek oluyor herşey ama alt giyimde hamile kıyafetleri çok fark ediyor. Hem rahatlık hem sağlık açısından kendimizi sıkıştırmaya hiç gerek yok. Hamilelik boyunca 1 parça eşya hakkın var deseler pentinin taytını alırım evde o kadar rahat ettim ki. Hava soğumadan önce dışarda da giyiyordum. İnce ama çok çok rahat.

İkili de bende imza attım yaptırmak istemiyorum diye, ayrıntılıya zaten hep gidiyorum çünkü doktorum perinatolog zaten canım tedavisi olan şeyleri bilmek lazım bence de
Doktorun perinetolog olması güzel bişey. Bulunduğum il de özel yok ben başka ile gidiyorum özel hastaneye. Burada da devlette de bir doktora takip ettiriyorum ne olur ne olmaz diye. Acil bir durumda Allah korusun rastgele bir doktora denk gelmek istemiyorum. Doktorum diğer testler için teklif dahi etmedi ikiliyi söyledi bende yaptırdım. Devletteki doktor 3'lüyü de yaptırdı zorla ama sonucuna bakmadım bile. Sadece zıtlaşmak istemediğim için kabul ettim.

Ben de olmam asla
Hay allah zar zor karar vermiştim olmaya. Bir sürü operasyon geçirdim korkmadım ama aşılardan huylanıyorum. En ufak bir olumsuz teori duyayım hemen soğuyorum. Biontech de olmamıştım. Şimdi tetanoz da olamam artık. Doktor da içinin rahat edeceği gibi karar ver paslı şeylerle ilgili bir iş yapmıyorsan sorun olmaz demişti. Bu yavrular doğunca nasıl olacağız bakalım dünyanın aşısı yapılacak. Nasıl güveneceğiz günümüzün ilaç şirketlerine..

Öyle canım bazı doktorlar 2 liyi yaptırmayanada çok tepki veriyorlarmış mesela benim ki karışmadı çok o yüzden rahattım , baksana aşıyı bile yaptırmamaya takibini yapmam diyen var, halbuki anayasal hak bu kimse hiçbir tedavi ve uygulamaya zorlanamaz

Stresliydim bide tektim canım, şeker yüklemesini de 75 gramdan yaptılar 3 kere kan aldılar zordu ama bitti şükür , öğleden sonra belli olacak
Tek ve ikiyi duymuştum 3 kereyi duymamıştım. Risk grubunda mısınız? Ondan mı öyle yaptılar ki

Bende yaptırmıyorum tetanoz. Diğer hamileliğimde biri doğum sonrası olmak üzere 3 tane yaptrmıstım zaten. Doktorum 5 e tamamlayabilirsin dedi ama yaptrmak istemediğimi söyledim tamam dedi. Covit aşılarınıda yaptırmamıştım hiç güven vermiyorlar. 2 kere covit geçirdim. 6 ay sonra apandisitim patladı. Prof bir tandıığım covitten sonra iç organlarla ilgili rahatsızlıkların (özellikle karın bölgesindeki) arttığını söylemişti. İlaç kullanmaya bile korkuyoruz ne hale geldik

Evet ya. Covid ben de çok direndim olmamaya ama öğretmenim her hafta pcr testini zorunlu kıldılar aşı yoksa o yüzden mecbur oldum. Sinovacta bilerek olmuştum ölü aşı vs. sırf aşı oldu densin diye.

Ben geçen ay bunu ve beyazını aldım sütyenler sıkmaya başladı çünkü. Bunlarla çok rahat ettim

Eklentiler

• 66F644E7-CA82-46FF-8BBA-826E6F54CCE1.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 71
Tek ve ikiyi duymuştum 3 kereyi duymamıştım. Risk grubunda mısınız? Ondan mı öyle yaptılar ki
Yok canım rutin prosedür sanırım öyle bi özel durumum aşırı kilom yok sorulmadı yani direk laboratuvarda bu şekilde yapılıyor dendi, doktorum perinatolog ama rutin gebelik takibi de yapıyor ,bu sebeple böyle mi yapıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…