2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben hem H&M’den hem LCW’den kot aldım. H&M kalitesi tartışmasız LCW’ye basar. LCW belimden düşüyor, oturmuyor, kemer takmak zorunda kalıyorum ve kumaşı incecik. H&M bildiğin skinny jeans gibi, inanılmaz güzel oturuyor üstüme. Ama tabi ikisi arasında inanılmaz fiyat farkı var biri 500tl’ydi biri 200tl.

Ben hem H&M’den hem LCW’den kot aldım. H&M kalitesi tartışmasız LCW’ye basar. LCW belimden düşüyor, oturmuyor, kemer takmak zorunda kalıyorum ve kumaşı incecik. H&M bildiğin skinny jeans gibi, inanılmaz güzel oturuyor üstüme. Ama tabi ikisi arasında inanılmaz fiyat farkı var biri 500tl’ydi biri 200tl.
Model atabilir misin canım?

Evet lcw kalıpları biraz değişik yani hamile pantolonu zaten düşüyor genelde ama bendede sıkıntı olmuştu o sebeple tercihim h&m olmuştu. Mangodada var ama siyah değil😞 bilmedik markadan da alınmaz aslında en güzeli gidip denemen. Bakayım ben başka marka denk gelirse atarım❤️

Bende düşme olmadı hiç. M beden aldım. Rahatça giyiyorum. Zaten belinden ayarlıyorum sıkıntı olmuyor. Ama genel olarak kötü durdular üzerimde. O yüzden almadım siyah.
Başka bir marka denk gelse evet süper olur ❤️

Eski bir haber sanırım bu aşının belli bir partisi için toplatma kararı çıkarıldı ve toplatıldı diye biliyorum. Benim doktorum iki gebeliğimde de tetanoz aşısına gerek görmedi artık evde ahırda doğuran mı kaldı herkes hastanede steril şartlarda doğuruyor gerek yok dedi.

Benim doktorum da aynı yorumda bulundu. Yaptırmadım ben de.

Model atabilir misin canım?

Ben de tayt modelini atayım. En sevdiğim tayt bu 😇 çok memnunum. Ama daha önce de söylemiştim alt kısmı yani bilek bölümü kısa ayakkabılarla giymek için uygun değil. Çizmelerle. Uzun botlarla kombin yapmalı. Ya da üzerine ayrı bir çorap geçirmeli. Yoksa güzel durmuyor. Çorap gibi yapışmıyor o kısmı. Ya da benim bileğim kalın değil diye öyle olabilir. Ben L beden aldım. Ondan da kaynaklanabilir. Daha rahat olsun diye öyle yaptım. Normalde M giyiyordum. Şimdi beni hamilelik sonuna kadar götürür gibi geliyor.
978A7BA0-A6CC-4BBA-B99F-249DEA72D205.png

Ben de tayt modelini atayım. En sevdiğim tayt bu 😇 çok memnunum. Ama daha önce de söylemiştim alt kısmı yani bilek bölümü kısa ayakkabılarla giymek için uygun değil. Çizmelerle. Uzun botlarla kombin yapmalı. Ya da üzerine ayrı bir çorap geçirmeli. Yoksa güzel durmuyor. Çorap gibi yapışmıyor o kısmı. Ya da benim bileğim kalın değil diye öyle olabilir. Ben L beden aldım. Daha rahat olsun diye. Normalde M giyiyordum.
Eki Görüntüle 3181592

Benim bileklerim de hiç kalın değildir canım 🙄 teşekkür ederim 😙

Bende düşme olmadı hiç. M beden aldım. Rahatça giyiyorum. Zaten belinden ayarlıyorum sıkıntı olmuyor. Ama genel olarak kötü durdular üzerimde. O yüzden almadım siyah.
Başka bir marka denk gelse evet süper olur ❤️
Ben de denedim ve emanet gibi durdular gerçekten çok kötü 🤦🏼‍♀️ Beli lastikli eşofman altı aldım iki tane, şimdiye kadar onlarla idare ettim ama artık onlar da kurtarmaz gibi..
Triko takım ya da elbise bakıyorum bulabilirsem 🤷🏼‍♀️

Eski bir haber sanırım bu aşının belli bir partisi için toplatma kararı çıkarıldı ve toplatıldı diye biliyorum. Benim doktorum iki gebeliğimde de tetanoz aşısına gerek görmedi artık evde ahırda doğuran mı kaldı herkes hastanede steril şartlarda doğuruyor gerek yok dedi.

off benim de püsküllü belam, ilk hamileliğimin hatırası, olabildiğince kabız olmamaya çalış arada büyüyüp küçülebiliyor. Doğumdan uygun bi süre sonra ameliyat olup kurtulacağım insallah bi sıkıntısı yok ama beni rahatsız ediyor.

Kime neyin alerji yapacağı belli olmuyor işte benim de alerjik bir bünyem var mümkün olduğunca içmemeye çalışıyorum ilaç.

Ben de 21+5 le en küçüklerdenim 🥰 benim tek yumurta ikizi olduğu için hem 18 hem 20 haftalarda yaptı ayrıntılıyı doktor bir de bu pazartesi kontrolüm var belki yine ayrıntılı yapar çok heyecanlıyım 😍
Eski haber olmayabilir. Az önce haber kanalında alt yazı geçti.

Ben de denedim ve emanet gibi durdular gerçekten çok kötü 🤦🏼‍♀️ Beli lastikli eşofman altı aldım iki tane, şimdiye kadar onlarla idare ettim ama artık onlar da kurtarmaz gibi..
TRENDYOLMİLLA Camel Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şöyle bi takım görmüştüm ama bi bak istersen. Renkleri de var ama bilemedim. Elbise kısa uzun nasıl bişey ?

Ben de tayt modelini atayım. En sevdiğim tayt bu 😇 çok memnunum. Ama daha önce de söylemiştim alt kısmı yani bilek bölümü kısa ayakkabılarla giymek için uygun değil. Çizmelerle. Uzun botlarla kombin yapmalı. Ya da üzerine ayrı bir çorap geçirmeli. Yoksa güzel durmuyor. Çorap gibi yapışmıyor o kısmı. Ya da benim bileğim kalın değil diye öyle olabilir. Ben L beden aldım. Ondan da kaynaklanabilir. Daha rahat olsun diye öyle yaptım. Normalde M giyiyordum. Şimdi beni hamilelik sonuna kadar götürür gibi geliyor.
Eki Görüntüle 3181592

Bu zamana kadar bende trendyolun fitilli taytlariyla geldim renk renk aldim hergun birini giyiyorum ama yavastan usutmeye basladilar bende pentinin termallerine gececegim

TRENDYOLMİLLA Camel Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şöyle bi takım görmüştüm ama bi bak istersen. Renkleri de var ama bilemedim. Elbise kısa uzun nasıl bişey ?
Ya bunları hep görüyorum almak da istedim ama eşim milla dan hiçbir şey alınmaz diye tutturmuş 🙄 sadece hamilelikte giyeceğim bir şeye de çok para vermek istemiyorum açıkçası, zaten nasipse 3 ay kalmış sayıyorum.
Uzun bakıyorum canım tesettürlüyüm ben, o yüzden bir şeyleri uydurmak daha zor oluyor. Montumun önü kapanmıyor 🤦🏼‍♀️

Pentinin taytına ben de bayıldımm. Çok güzel. Çok rahat. Bugün de işe giderken uzun kalın bir gömlek ve çizmeyle giyindim. Hem şık hem rahat bir kullanım imkanı sunuyor😍
Yalnız ben bacağıma yapışacak siyah bir hamile kotu arıyorum. Ama bulamadım 😪 bu konuda fikirlere açığım
Gap ten aldım bundan

Ya evet trendyolda falan sayılan monokrom trikolar benim de hoşuma gidiyor. Sanırım 1 takım da onlardan alacağım 😇

Bugüne kadar 1 mavi kot 1 siyah kotla geldim. Her gün elbise giyiyorum nerdeyse, hala tüm elbiselerim ve taytlarım oluyor diyebilirim 😇 dün heveslendim yılbaşında da giymek için doğum günü hediyesi aldırdım anneme hm den anvelop bir elbise. Çok fazla model var hm de. Anvelop elbise olarak. İlla ki kullanışlı bir şeyler bulursunuz bakmadan geçmeyin bence. Hem hamilelikte hem hamilelik sonrası giyilebilir rahatlıkla. Ben kotlardan başka hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum. Kız kardeşim ve arkadaşım da hamile taytı vermişti. Ama hala büyük oluyorlar sanırım 7-8 ayda olur bana

Back
X