2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Arkadaşlar ben 13 veya 14. haftadayken okuldan eve geldiğim bi gün su gibi bi akıntım olmuştu. Bildiğin su gibiydi bi anda akmıştı çok değildi ama çamaşırımı ıslatacak kadarda vardı. Hani bi kaşık suyu bi beze döktüğünüzü düşünün. Başta önemsememiştim ama sonra amniyon sıvısı olabileceğini okuyunca telaşla doktora gitmiştim bişey çıkmamıştı çok şükür. Yaşayan oldu mu bu tarz bişey aklıma geldi. O zamanlar forumda değildim kimseye sormamıştım.

Selam kızlar, gebelikte tansiyon sorunu yaşayan oldu mu hiç? Sabah işe geldiğimde çarpıntım olduğu için ölçtürdüm 10-9 çıktı sonra yine ölçtürdüm 11-9 çıktı. Doktorumu aradım normal değil dedi küçük yüksek dedi. Ölçmeye devam edecekmişim 9'un altına düşmezse hastaneye gidecekmişim. Sizce de biraz abartı değil mi ya tansiyon 9 diye bu kadar panik yaratmak
Canım nasıl oldun, düştü mü tansiyon

Ben de ya. Ben bulantı ilacına bağlıyordum şimdi onu da bırakıyorum bakalım ne olacak azıcık sağa doğru kaykılsam uyuyakalıyorum koltukta falan 🤦🏼‍♀️yazdıklarınızı okuyorum yazmaya mecalim olmuyor bazen. ama gece bi kaçsın uykum sonra kovala ki gelsin. Bi de dönerken her seferinde uyanıyorum karnım acıyo çünkü artık yarın falan almam lazım şu hamile yastığını.
Konforlu da uyuyamıyoruz ki yarım yamalak 🤷🏼‍♀️

Bugün doktor randevumuz vardı, küçük beyler iyilermiş birisi 521 gram birisi 465 olmuş, o hafif olan çok hareketli hocam yese de yakıyor heralde diyorum 😂 ikizler için genel termin 37 hafta dedi doktorum o zamana kadar hayırlısıyla güzelce beslenseler de normal kiloda doğsalar, kızım 40+6 da 2990 doğmuştu. Bi de magnezyum verdi bana da doktor iki gecedir kramp gidiyordu, hafif gerçi çok şiddetli değil elinde bulunsun artarsa kullanırsın dedi.

Kizlar aniden sinirlenme ağlama durumu oluyor mu
Evet geçen sabah 5-6 da oturma odasında uyuyakalmış diye eşimi kıza kıza yatak odasına getirttim sonra ya bu beni bi gün aldatırsa ben ömrümü verdim bu adama diye 2-3 saat daha kendi kendimi yedim. Ağladım zırladım o uyudu tabi ruhu duymuyor😂. Sinirlilik erkek cocukta mı oluyor acaba bilemiyorum kızımda aşırı aşıktım çünkü eşime.

Kizlar aniden sinirlenme ağlama durumu oluyor mu
Oluyor tabii. Yoğun stres altındayız ne oldu olacak diye. O da bazen böyle boşalıyor diye düşünüyorum. Çok sık değil ama yaşıyorum arada. Bazen de sinirlenmeden acizliğime ağlıyorum 😂
Bugün doktor randevumuz vardı, küçük beyler iyilermiş birisi 521 gram birisi 465 olmuş, o hafif olan çok hareketli hocam yese de yakıyor heralde diyorum 😂 ikizler için genel termin 37 hafta dedi doktorum o zamana kadar hayırlısıyla güzelce beslenseler de normal kiloda doğsalar, kızım 40+6 da 2990 doğmuştu. Bi de magnezyum verdi bana da doktor iki gecedir kramp gidiyordu, hafif gerçi çok şiddetli değil elinde bulunsun artarsa kullanırsın dedi.
Maşallah 🧿 küçük beylere 🥰

Evet geçen sabah 5-6 da oturma odasında uyuyakalmış diye eşimi kıza kıza yatak odasına getirttim sonra ya bu beni bi gün aldatırsa ben ömrümü verdim bu adama diye 2-3 saat daha kendi kendimi yedim. Ağladım zırladım o uyudu tabi ruhu duymuyor😂. Sinirlilik erkek cocukta mı oluyor acaba bilemiyorum kızımda aşırı aşıktım çünkü eşime.
Ben 2 saat önce eti yağlı âlmis diye küstüm yemedim sinir krizi geçirdim kendimi asla anlamıyorum

Oluyor tabii. Yoğun stres altındayız ne oldu olacak diye. O da bazen böyle boşalıyor diye düşünüyorum. Çok sık değil ama yaşıyorum arada. Bazen de sinirlenmeden acizliğime ağlıyorum 😂

Maşallah 🧿 küçük beylere 🥰
Ağlamadım ama ağlama noktasına geldim gercekten cok sinirlendim ya ve aşırı saçma şeye

Kızlar sağlık ocağında şeker tahlili yaptıran var mı? Özelde bu testin fiyatları nasıl acaba? Hem hastanenin uzaklığı aç ve erken saatte gitmeyi hesaplıyorum bir yandanda saçma bir ücrette ödemek istemiyorum sağlık ocağında kan değerleride yanlış çıkıyor ama şekerdede olur mu bi size sorayım dedim

Gözünüz aydın, maşallah minik oğluşlara 🧿😊🍀
Bende bugün şeker yüklemesi sonucum için gittim normalmiş. Doktor bı sıkıntı görmedi ne sorduysam gayet iyi dedi. Kordon için başka bir doktor gelip baktı oda sorun görmedi çok şükür ❤️ Bugün 25+0 oldum. Bebeğim 850 Gr ben 65 kilo olmuşum 🥰
Gözünüz aydın 😊🧿🍀 şeker çıkmaması sevindirici

Bende bugün şeker yüklemesi sonucum için gittim normalmiş. Doktor bı sıkıntı görmedi ne sorduysam gayet iyi dedi. Kordon için başka bir doktor gelip baktı oda sorun görmedi çok şükür ❤️ Bugün 25+0 oldum. Bebeğim 850 Gr ben 65 kilo olmuşum 🥰
Çok şükür maşallah bebiş e😘

Bana doktorum 50 gr olacak, aç gelmene gerek yok dedi. Zaten gebelik süresince bir kaç defa açlık şekerime hatta Hba1c değerime baktırdım. Yine de tedbir olsun diye aç gidin siz, sorma imkanınız yoksa.
Doktorla konuştum randevu saatimi 9 a aldı. Aç gel dedi 😊

Kızlar benim şeker yükleme testi sonuçlarım referans değerler aralığında çıkmasına rağmen 1. Saat sonu ölçümümü doktor yüksek bulup diyet önerdi. Benzer durumda olan var mı? 75 gram glukoz yüklemesi 1. Saat sonucum 165 çıkmış referans değer 180den az olması gerektiğini gösteriyor

Kızlar benim şeker yükleme testi sonuçlarım referans değerler aralığında çıkmasına rağmen 1. Saat sonu ölçümümü doktor yüksek bulup diyet önerdi. Benzer durumda olan var mı? 75 gram glukoz yüklemesi 1. Saat sonucum 165 çıkmış referans değer 180den az olması gerektiğini gösteriyor
Merhaba gebelikte 140 altı istiyorlar sanırım, geçmiş olsun

Canım bende 75 grlık yaptırdım benim 1. Saat 125 çıkmış , sanırım çok çok az yüksek senin ki ama referans aralığı bende de 180 yazıyor aslında aralıkta

Back
X