2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben de çok uyuyorum ama ilk zamanki gibi gündüz değil. Gece 9 oldu mu esnemekten duramıyorum bile.

Ben de çok uyuyorum ama ilk zamanki gibi gündüz değil. Gece 9 oldu mu esnemekten duramıyorum bile.
Valla anlamadım sürekli evdeyim diye heralde bu kadar uykum geliyor gerçi akşam üzeri yatınca gece geç saate kalıyorum iş varken düzenim vardı

Valla anlamadım sürekli evdeyim diye heralde bu kadar uykum geliyor gerçi akşam üzeri yatınca gece geç saate kalıyorum iş varken düzenim vardı
Ben de geç uyanmaya başladım ama havalara bağlıyorum. Sabahları artık kapalı ve soğuk ama gündüz uyumuyorum malum iş. Evde olsam uyurdum ama

Kızlar günaydın bu ürünü kullanan oldu mu aranızda? Reflü yatağı almayı düşünüyordum sizce sevi bebenin reflü yatağı mı bu ürün mü? İkisinin fiyatı hemen hemen aynı ama bu çok fonksiyonlu

Günaydın kızlar dün minicty alışveriş yaptım.fiyatları bana baya uygun geldi, öyle abartı tutmadı , yerleri de güzel .düşünenler varsa yeni yıl girmeden halledebilirsiniz. organik ürünleri bile öyle çok ucuk değil çok tatlı ürünleri var kesinlikle tavsiye ediyorum Ankara da oturanlara yada düşünenler internet siteside mevcut yıllar sonra tekrar aynı heyecanı yaşamak inanın ilk kez yaşamak gibi reyonlarda kendimi kaybetmiş olabilirim, Lcw o kadar ucmuş ki anlatamam, e bebek bile Daha uygun gelmişti bana .artık oralardan da uygun buldukça almalı, çoğu yerde parça bası 200 tl iken ben genelde 100 150 89 70 120 gibi daha asagıda fiyatlara denk geldim

Günaydın canım. Amcamın 3 aylık bir bebeği var. Onlara sordum geçen gün. Reflü yatağına hiç gerek yok dedi onlar. Ben yine kararsız kaldım. Bebekleri de öyle güzel ve sağlıklı ki.
İstersek ztn eğimli bir şekilde başının altını ayarlıyoruz dediler.
Sana mutlaka al diye önerdiler mi?

Benimde arkadasim yenidogan hemsiresi oda gerek yok dedi bende almayacagim

Günaydın arkadaşlar. Ben de bebek odası için şöyle bi beşik gördüm büyüyüp yatakta oluyor ileri ki yaşları için. Malzemesi kaliteli inceledik eşimle beğendik. Ama ilk zamanlar için anne yanı park beşik bakıyorum 2 3 binden aşağı çok nadir ürün var. Daha basit küçük bişey arıyorum. Alan var mı? Hangileri daha kullanışlı olur?

günaydınn kızlar hafta sonu yoktum ya tüm mesajları okudum umarım musmutlu sağlıklı bir hafta geçiririz ben gümüş kapağı duydum lansinohu aldım hatta arada sürüyorum bile ama birde plastik olarak kalkan gördüm fiyatı çok iyi ve yorumlarıda süperdi bir inceleyin evde bulunsun derim ben. gümüş kapağın yaramadığı annelerde bu işe yaramış göğüs pedi asla kullanmayın bunu kullanın diyorlar mesela. birde ben hamileliğin 3. ayına girdiğimden beri trendyoldan 2 tayt aldım onları giyiyorum yandan ayarlamalı. ayrıca triko elbise de aldım m beden göbüşümüm o şekilde görünmesi çok hoşuma gidiyor triko olduğu için elbise esniyor ve doğumdan sonra da giyebilirim. birde gebe okulu eğitimine gittik eşimle o kadar güzel ve bilgilendiriciydi ki bilmediğimiz bir sürü şey öğrendik ebelerle tanıştık doğumhaneyi flan gezdik çok heyecanlıydıı

Selam kızlar, gebelikte tansiyon sorunu yaşayan oldu mu hiç? Sabah işe geldiğimde çarpıntım olduğu için ölçtürdüm 10-9 çıktı sonra yine ölçtürdüm 11-9 çıktı. Doktorumu aradım normal değil dedi küçük yüksek dedi. Ölçmeye devam edecekmişim 9'un altına düşmezse hastaneye gidecekmişim. Sizce de biraz abartı değil mi ya tansiyon 9 diye bu kadar panik yaratmak

Ben reflü yatağı almayı düşünmedim aslında canım Bir hemşire arkadaş önerdi, normal reflü yatakları gözüme pek hoş görünmedi. Bunun kılıfı var ve yıkanabilir. Salona geçtiğimde ya da bir yere gittiğimde rahat uyur diye düşündüm
Ayrıca eki çıkınca normal babynast oluyor.
Bebek sürekli yatağında uyuyamaz evin başka yerinde neyde uyutmayı düşünüyorsun mesela?

https://www.hepsiburada.com/mycey-gogus-kalkan-seti-p-HBV00000IQJIG silikon göğüs kalkanının linki bu bir bakın isterseniz yorumlarına.

Ben de kalkan aldım canım. Özellikle benim gibi göğüs ucu çıkık olmayanlara içerde olanlara emzirmekte zorlananlara öneriliyor.
Büyük kurtarıcı diyorlar. Umarım ihtiyacımız olmasın hiçbirine ama ben de önlem amaçlı aldıö.
Benimki Labsinoh marka.
Lansinoh göğüs pedi de aldım. Gümüş kapak da.
Bu konudaki her şeyi önemsedim.

Bana da bir arkadaşım önerdi sitesini. Biraz inceleme yapmıştım gerçekten diğer yerlere kıyasla gayet uygun
Canım büyüdüğü için kullanışlı görünüyor aslında. Biz tayinci olduğumuz için park yatak düşünüyoruz

Belki anlıktır canım takip etmekte fayda var

https://www.hepsiburada.com/mycey-gogus-kalkan-seti-p-HBV00000IQJIG silikon göğüs kalkanının linki bu bir bakın isterseniz yorumlarına.

Kızlar benim şimdiden göğüslerim fena, ilerisini düşünemiyorum. Bu tarz ürünler kesinlikle tecrübe meselesi. Asla alın veya asla almayın gerek yok denmesini doğru bulmuyorum açıkçası.
Birinin işine yaramamıştır ama benim işimi çok kolaylaştırır belli olmaz
Maddi imkan varsa alınmalı

Canım cuma kontrolün başında benim tansiyon 14 e 7 çıktı doktor heycanlandın mı dedi, bende şeker yüklemem vardı o gün ve gergindim sonra muayene sonrası tekrar ölçtü 13 e 7 çıktı , iyi dedi , küçük düşük olduğunda anlık olarak yükselme oluyor genelde önemli değil dedi takılmadı , sanırım senin küçük yüksek çıktığı için tedirgin olmuş ama bence hamilelikte tansiyon yükseliyor ben gebelikten önce 9 a 6 larda çıkardı tansiyonum bu rakamları görünce şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…