- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.601
O konuda bilgim yok ama yıllardır Türkiye kendi tetanoz aşısını üretiyor demişti. Döviz kurundan dolayı zaten muhtemelen piyasada çoğunlukla yerli aşı vardır diye düşünüyorum, son kulanma tarihi geçen seri belli bir markadaysa onu toplatıyor olabilirler. Tabi kesin olarak sebep odur diyemiyorum ama Medyada yalan yanlış çok haber var, bahsedilenler kadar ciddi yan etkileri olsa hastanelerde şu an bir alarm durumu olurdu, acil öncelikli hemen hemen her birime hastalar başvuru yapardı benzer şikayetlerle. Tetanoz o kadar da nadir uygulanan bir aşı değil çünkü. Aşı ile doğrudan ilgililenen birimler hariç haberi bile yok bir çok hekimin bu geri çekme olayından.Özellikle toplatilan Türk markası olan bir tetanoz aşısıymış. Doğru mu acaba eşinizin konu hakkinda bilgisi var mi?
Fiyatı çok iyiymiş gerçekten, hemen bakacağım teşekkür ederimMilly&molly diye bi marka var instagramda ben ordan aldim iki tame hemde cok komik fiyatlara 44 tl mi neydi indirimdeki hali inanilmaz kaliteli ciktilar isterseniz bi bakin yine indirim yakalayabilirsiniz
Çıkamıyoruz zatenValla isim işini çok düşündükçe işin içinden çıkamazsın
Bu model daha güzelleri var iyice araştırdın mı acaba? Burdaki top renkleri basit görünüyor gerçekten. Umarım gönlünce bulursunVaktim olsa da kesinlikle uğraşmam. Sevmiyorum böyle şeyleri.
Zaten bu sayfa daha çok yurt dışına satış yapıyor. Çok fazla buldum ben de.bakmaya devam.
Böyle bir şey de olabilir diye düşündüm ama ona da annem çok basit duruyor yorumunu yaptı. Annemin görüşleri çok değerli. Kararsız kalıyorum. Şık bi şeyler istiyorum.
Eki Görüntüle 3183514
Neden olmasınBende güzel kanaviçe yaparım , belki işlerim bebişimin ismini kendim kasnakla kapı süsü yaparım
Komple malzemeler 125 tl diyor inanılmaz uygun bu insanlar nasıl bu kadar çok para istiyor yaÇıkamıyoruz zaten
Bu model daha güzelleri var iyice araştırdın mı acaba? Burdaki top renkleri basit görünüyor gerçekten. Umarım gönlünce bulursun
Neden olmasınçok sallanan püsküllü şeyler ararsa gözlerimiz, altına makrome yaprak eklenir
Diyorum ya sana canım inan bir iki video izle şipşak çözersin işi. Ben punch işlemeyi videolarla öğrendimKomple malzemeler 125 tl diyor inanılmaz uygun bu insanlar nasıl bu kadar çok para istiyor ya
Yaparsam atarım buraya biraz daha büyüsün bebitomDiyorum ya sana canım inan bir iki video izle şipşak çözersin işi. Ben punch işlemeyi videolarla öğrendim
Çok teşekkür ederim , işte insan şimdi bir de ekstradan hassas olunca daha etkileniyor malesef yoksa haklısınız inşallah sağ Salim kavuşacağız bebeklerimizeTedavi edilemez bir yan etki yok diyorlar canım gebelikte yüksek oranda alkol falan almadıkça tek seferde öyle şeyler olmaz bebeğe insallah sen merak etme öyle güzel korunaklı büyüyorlar ki içerde. İnsan esen yelden çekiniyor haklı olarak en ufak pürüz istemiyor Allah esirgesin hepsini içerde sapasağlam merak etme. Ha tetanoz da vurulma tabi çoğu kadın doğumcu sallamıyor bile aile hekimleri aramasa bu kadar insan vurulmaz. Bununla geçmiş olsun.
Bizde de durum aynı hem klasik olmasın hem saçma modern olmasın hem.yurt dışında yaşamaya uygun enternasyonal bişey olsun diye diye otuydu bokuydu çok afedersiniz hicbisey bulamadıkSevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Sanırım biz bebeği kucağımıza aldığımızda bile adı belli olmayacak
Çıkamıyoruz zaten
Bu model daha güzelleri var iyice araştırdın mı acaba? Burdaki top renkleri basit görünüyor gerçekten. Umarım gönlünce bulursun
Neden olmasınçok sallanan püsküllü şeyler ararsa gözlerimiz, altına makrome yaprak eklenir
Fiyatı çok iyiymiş gerçekten, hemen bakacağım teşekkür ederim
kuzumm ben daha önce söylemiştim 2 aydır belli bizim oğlanın ismi KARAN olacak inşallahSevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Ben Alkın veya Alkan isimlerini çok beğeniyorum.Sevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Asil çok hoşkuzumm ben daha önce söylemiştim 2 aydır belli bizim oğlanın ismi KARAN olacak inşallahbak benim listemdekileri söyleyeyim belki fikir olur
KARAN
KUZEY
ALPER
ASİL
KAYRA
BERKE
BARAN
ÇINAR
ATLAS
Ben müslin örtüleri messido diye bir markadan aldım, gayet yumuşak ve kaliteli. Trendyol ve Amazon’da var.Müslin örtü/battaniye/bez alıp kalitesinden memnun kaldığınız satıcılar var mı? Özellikle bez ve örtü için su emebilecek yumuşak bir şeyler arıyorum ama internette baktıklarımın desenleri çok güzel olsa da kalitelerinden emin olamıyorum. Aldığınız ve memnun kaldığınız satıcıları paylaşabilirsiniz çok sevinirim
Bio natural aldım benKızlar sleepy natural var bir de bio natural var. Sleepy alanlar hangisini aldı?
Biz Bora koyacağızSevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
ben bionatural aldım.daha yumuşakmışKızlar sleepy natural var bir de bio natural var. Sleepy alanlar hangisini aldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?