- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.621
bende daha bulamadım isim ve hçbir isim sıcak gelmiyorSevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Sanırım biz bebeği kucağımıza aldığımızda bile adı belli olmayacak
DenizSevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Sanırım biz bebeği kucağımıza aldığımızda bile adı belli olmayacak
Ben de bionatural aldımKızlar sleepy natural var bir de bio natural var. Sleepy alanlar hangisini aldı?
ben bionatural aldım.daha yumuşakmış
ben bionatural aldım.daha yumuşakmış
Allah Allah doktor aşılama artık gebelerde kalktı ücretsiz olarak demiş ama bugün aşı uygulanıyor normal seyrinde dendi bana yeni parti aşılar hemen dağıtıldı dendiKizlar Oktay kaymak var instgramda perinatolog tetenoz ile ilgili paylaşım yapmış yaptırmayan ya da 2.dozda şüphe edenler bakabilir
Bende sas9rdim ve şart olmadığını da söylediAllah Allah doktor aşılama artık gebelerde kalktı ücretsiz olarak demiş ama bugün aşı uygulanıyor normal seyrinde dendi bana yeni parti aşılar hemen dağıtıldı dendi
Hadi bakalım canım inşAllahYaparsam atarım buraya biraz daha büyüsün bebitom
Ooo sizinki daha karışıkBizde de durum aynı hem klasik olmasın hem saçma modern olmasın hem.yurt dışında yaşamaya uygun enternasyonal bişey olsun diye diye otuydu bokuydu çok afedersiniz hicbisey bulamadık
Arama kısmına kapı süsü yaz canım işin kolaylaşırSağ ol canım. Sen daha çok çeşitli bulmuşsunbunları da inceleyeyim
Eşim Alper diyor Alperen diyor bilemedim ki canım tanıdığım Alperlerin çok kafası çalışmıyordu o yüzden sıcak bakamadımkuzumm ben daha önce söylemiştim 2 aydır belli bizim oğlanın ismi KARAN olacak inşallahbak benim listemdekileri söyleyeyim belki fikir olur
KARAN
KUZEY
ALPER
ASİL
KAYRA
BERKE
BARAN
ÇINAR
ATLAS
İlk defa duyuyorum bu isimleri anlamlarına bakayımBen Alkın veya Alkan isimlerini çok beğeniyorum.
Biz Bora koyacağız
Eşim öz Türkçe isim istiyor. Öz Türkçe ismin hasını bulduk kulağa bir yabancı geliyor diyo şimdi debende daha bulamadım isim ve hçbir isim sıcak gelmiyor
Deniz çok güzel isim
Türkçe isim istiyorsa, en sevdiğim isimlerden, kardeşimin de adı, AlpHadi bakalım canım inşAllah
Ooo sizinki daha karışıkAllah kolaylık versin
Arama kısmına kapı süsü yaz canım işin kolaylaşır
Eşim Alper diyor Alperen diyor bilemedim ki canım tanıdığım Alperlerin çok kafası çalışmıyordu o yüzden sıcak bakamadım
İlk defa duyuyorum bu isimleri anlamlarına bakayım
Eki Görüntüle 3183652
Eşim öz Türkçe isim istiyor. Öz Türkçe ismin hasını bulduk kulağa bir yabancı geliyor diyo şimdi devalla zor iş
Deniz çok güzel isim
Onu çok kısa buluyor canım Alper diyor Alperen diyor Göktuğ diyor diyor da diyorTürkçe isim istiyorsa, en sevdiğim isimlerden, kardeşimin de adı, Alp
Gökalp diyorumOnu çok kısa buluyor canım Alper diyor Alperen diyor Göktuğ diyor diyor da diyor
Okulda Gökalpi k yerine t koyarak değiştiriyor çocuklarGökalp diyorum
Seslenişi güzel ama sesler zor gibi, A kalın yada ince okunabiliyor, son yıllarda duyduğum isimlerdenKız ismi Almila nasıl? Öz türkçe. Aslında Almıla ama çevrilmiş biraz. Anlamı türklerin “kızıl elma” ülküsü. Kırmızı yanaklı güzel kız da yazıyor internette, doğru mu bilmiyorum.
Ya da Göktuğ'uOkulda Gökalpi k yerine t koyarak değiştiriyor çocuklar
Gökalp diyorum
O markanın bazı yorumlarında “yıkadıktan sonra bozuldu” gibi yorumlar gördüm. Siz yıkamış mıydınız?Ben müslin örtüleri messido diye bir markadan aldım, gayet yumuşak ve kaliteli. Trendyol ve Amazon’da var.
Canım nazı pusetlerin pedleri çok kötü. Puset örtüsü de dışarı çıkarken uyuduğunda vs gerekmez mi? Bizimkiler onları dikiyor o yüzden ben hiç araştırmadım açıkçası, ama almışsın zatenKızlar sizce puset örtüsü ve minderi gerekli mi? Müslinle de örtülür puset ama minder daha gerekli gibi geldi. Aslında puseti yenidoğan pedi var ama ben heveslenip sipariş ettim yine
Annenanne babaanne dedeler söyleyebiliyorsa ne âlâKız ismi Almila nasıl? Öz türkçe. Aslında Almıla ama çevrilmiş biraz. Anlamı türklerin “kızıl elma” ülküsü. Kırmızı yanaklı güzel kız da yazıyor internette, doğru mu bilmiyorum.
Süt sağma makinesi aldınız mıah ben de şu an philipsn emziklerine bakıyordum attım sepete, kesinlkle almayı düşünüyorum ama e bebekte mi canım indirim philipsin, kesinlkle süt sagma makinesi elektrikli ve tekli olana ihtyacım var calıstgm için ben de bakayım
Bunlar çok hoşuma gidiyor ama sipariş verdiğim bir sayfa yok o yüzden bi kaç tanesini yazayım sana sen bakarsın ya da belki kendin bulmak istersin. Ben bu tarz bişey kendim yapacağımBilmiyordum. Sen diyince baktım şimdi.
Şöyle şeyler herhalde. Çok tatlı duruyor.
İşte böyle öneriler iyi oluyor bana çünkü genel aratınca bulamadım. Bu trendyoldaydı ama bitmiş.
Ben sadece instagramdan baktım. O yüzden bulamıyorum herhalde.
Eki Görüntüle 3183492
İsminiz hayırlı olsun arkadaşım eminim en güzelini seçtin. Adıyla yaşasınKarar verdik artık.O yüzden hemen bir sipariş vermek istiyorum.
İsim olayı tamamen zevk meselesi. Bulursunuz yine bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?