- 20 Şubat 2010
- 33.215
- 6.464
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.641
Teşekkür ederimBunlar çok hoşuma gidiyor ama sipariş verdiğim bir sayfa yok o yüzden bi kaç tanesini yazayım sana sen bakarsın ya da belki kendin bulmak istersin. Ben bu tarz bişey kendim yapacağım
Yıkadım evet ama öyle bir bozulma görmedim. Çok mu yüksekte yıkadılar acaba? Şu an kullanılmadığı için çok yüksekte yıkamadım ben ama maks 40 derece falandır tavsiye edilen ısı.O markanın bazı yorumlarında “yıkadıktan sonra bozuldu” gibi yorumlar gördüm. Siz yıkamış mıydınız?
Ay ne şanslısınCanım nazı pusetlerin pedleri çok kötü. Puset örtüsü de dışarı çıkarken uyuduğunda vs gerekmez mi? Bizimkiler onları dikiyor o yüzden ben hiç araştırmadım açıkçası, ama almışsın zaten
Güle güle kullan kuzumAy ne şanslısınevet ben de lazım olur diye ikna ettim kendimi aldım gelmiş hatta bugün, az önce açtım. Gayet kaliteli buldum
Aynı bende de var birkaç gündür şakaklarımda baş ağrısı. Tansiyonumu takip ediyorum normal. Ben de anlamadımKızlar benim de 2-3 gündür baş ağrım var ya, ilk aylarda olmadı, normalde de çok başım ağrımazdı, canım sıkıldı, bugün bi ara gidip tansiyon baktıracağım
Rica ederim. Senin hastanenin kapılarına bak bence bi daha gittiğindeTeşekkür ederimÇok güzel görünüyorlar. Ben de bakayım.
Bu arada acaba kapılar ne renk hastanede ona da hiç dikkat etmedim. Bazen böyle tek başına çok güzel görünüyorlar ama kapıda nasıl durur merak ediyorum. Sayfalarında vardır illa ki müşteri fotolarıonları incelemek lazım
Evet Medela Swing aldım benSüt sağma makinesi aldınız mı
Eşim de söyledi bu ismi ama söylemesi biraz zor, insan kasılıyor söylerken gibi. Alina daha kolay telaffuzlu geliyo bana, hem de daha güzel anlamları var gibiKız ismi Almila nasıl? Öz türkçe. Aslında Almıla ama çevrilmiş biraz. Anlamı türklerin “kızıl elma” ülküsü. Kırmızı yanaklı güzel kız da yazıyor internette, doğru mu bilmiyorum.
Canım ben öğleden sonra baktırdım tansiyon 10 a 6 ydı, heralde gebelikten oluyorAynı bende de var birkaç gündür şakaklarımda baş ağrısı. Tansiyonumu takip ediyorum normal. Ben de anlamadım
Geçmiş olsun canım umarım gebeliğin getirdiği doğal bir sonuçtur. Ben tetanozun ilk dozunu geçen hafta içi yaptırmıştım ondan sonra başladı gibi geldi bilmiyorum böyle bir yan etkisi var mıdır belki de psikolojiktirCanım ben öğleden sonra baktırdım tansiyon 10 a 6 ydı, heralde gebelikten oluyor
Sevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Sanırım biz bebeği kucağımıza aldığımızda bile adı belli olmayacak
Yaparsın canım neden yapamayasın el emeği çok da hoş olurAyılıkla bulutlu olanı bugün trendyolda gördüm baya yüksek fiyatlı hoşuma gitti yapabilir miyim diye baktım bakalım malzemeleri araştırıyorum yapabilirsem kendim yapacağım
Kerem olacak allah nasip edersesize de fikir olsun anlamı da güzel ve genelde kerem isminde ki çocuklar akıllı sakin başarılı oluyor diye duydum ben anlamlarına inanırım hep
Teşekkür ederim canım inşallah yapabilirsem sizlerle paylaşırımYaparsın canım neden yapamayasın el emeği çok da hoş olur
Kerem ismini çok seviyorum keşke eşim de kabul etseben de anlamlarına inanıyorum kesinlikle sirayet ediyor, ismiyle yaşasın küçük paşa
Kendisi de kararsız ki canımTeşekkür ederim canım inşallah yapabilirsem sizlerle paylaşırımdizinde inşallah içinize sinen gönlünüze göre bir isim olur ilk çocukta eşim koymuştu bunda ben o yüzden ses çıkaramadı bizim ki bizde o zaman çok anlaşmazlık yaşadık ismi ben koyuyorum ama sen hiç birini beğenmiyorsun diye çok kızmışlığı var bana
Ah kararsızlık çok zor çok iyi anlıyorum herşey gönlünüzce olsunKendisi de kararsız ki canımBenim için anlamı güzel olsun yeter açıkçası ben daha çok seçenek sunuyorum, o karar veremiyor hayırlısı bakalım, inşAllah biz de buluruz kuzumun adını
Güzel bir sürpriz olmuş amaAh kararsızlık çok zor çok iyi anlıyorum herşey gönlünüzce olsunkızım olsa bende öyle kararsızdım ki ne koyacağım diye düşünüp duruyordum erkek netti sonra doktor kız dedi beni telaş sardı bekledim bulamadım koyamadık bi isim sonra bi ay geçti erkek demesin mi
Bebek ismiyle kısmetiyle gelirmiş Canım elbet onun da nasibi belli daha siz bilmiyorsunuzGüzel bir sürpriz olmuş amabizde de tam tersi kız ismi netti erkek olunca bu haftalara kadar o mu olsun bu mu olsun şeklinde geldik
Ben birkaç yerden müslin aldım ama buranınki tartışmasız çok çok iyiMüslin örtü/battaniye/bez alıp kalitesinden memnun kaldığınız satıcılar var mı? Özellikle bez ve örtü için su emebilecek yumuşak bir şeyler arıyorum ama internette baktıklarımın desenleri çok güzel olsa da kalitelerinden emin olamıyorum. Aldığınız ve memnun kaldığınız satıcıları paylaşabilirsiniz çok sevinirim
Puset örtünü çok beğendim, hemen baktım, puset minderi gerekli mi emin olamadımBen birkaç yerden müslin aldım ama buranınki tartışmasız çok çok iyi
Puset örtüsü konuşulmuş onda da aldığımı ekliyorum
Bir de erkek bebişler için isimler seçilmişson dakika bir değişikliğe gitmezsek Hazar olacak inşallah evladımızın ismi
Bizim kapı süsümüzü abimin eşi yapıyorHadi bakalım canım inşAllah
Ooo sizinki daha karışıkAllah kolaylık versin
Arama kısmına kapı süsü yaz canım işin kolaylaşır
Eşim Alper diyor Alperen diyor bilemedim ki canım tanıdığım Alperlerin çok kafası çalışmıyordu o yüzden sıcak bakamadım
İlk defa duyuyorum bu isimleri anlamlarına bakayım
Eki Görüntüle 3183652
Eşim öz Türkçe isim istiyor. Öz Türkçe ismin hasını bulduk kulağa bir yabancı geliyor diyo şimdi devalla zor iş
Deniz çok güzel isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?