2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bunlar çok hoşuma gidiyor ama sipariş verdiğim bir sayfa yok o yüzden bi kaç tanesini yazayım sana sen bakarsın ya da belki kendin bulmak istersin. Ben bu tarz bişey kendim yapacağım
Teşekkür ederimÇok güzel görünüyorlar. Ben de bakayım.
Bu arada acaba kapılar ne renk hastanede ona da hiç dikkat etmedim. Bazen böyle tek başına çok güzel görünüyorlar ama kapıda nasıl durur merak ediyorum. Sayfalarında vardır illa ki müşteri fotoları onları incelemek lazım

O markanın bazı yorumlarında “yıkadıktan sonra bozuldu” gibi yorumlar gördüm. Siz yıkamış mıydınız?
Yıkadım evet ama öyle bir bozulma görmedim. Çok mu yüksekte yıkadılar acaba? Şu an kullanılmadığı için çok yüksekte yıkamadım ben ama maks 40 derece falandır tavsiye edilen ısı.

Ay ne şanslısın evet ben de lazım olur diye ikna ettim kendimi aldım gelmiş hatta bugün, az önce açtım. Gayet kaliteli buldum

Rica ederim. Senin hastanenin kapılarına bak bence bi daha gittiğinde gerçi bunlar genelde herşeye olur. Başka modellerde bakalım denk gelirse yine atarım

Eşim de söyledi bu ismi ama söylemesi biraz zor, insan kasılıyor söylerken gibi. Alina daha kolay telaffuzlu geliyo bana, hem de daha güzel anlamları var gibi

Canım ben öğleden sonra baktırdım tansiyon 10 a 6 ydı, heralde gebelikten oluyor
Geçmiş olsun canım umarım gebeliğin getirdiği doğal bir sonuçtur. Ben tetanozun ilk dozunu geçen hafta içi yaptırmıştım ondan sonra başladı gibi geldi bilmiyorum böyle bir yan etkisi var mıdır belki de psikolojiktir

Ayılıkla bulutlu olanı bugün trendyolda gördüm baya yüksek fiyatlı hoşuma gitti yapabilir miyim diye baktım bakalım malzemeleri araştırıyorum yapabilirsem kendim yapacağım
Sevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Sanırım biz bebeği kucağımıza aldığımızda bile adı belli olmayacak

Kerem olacak allah nasip ederse size de fikir olsun anlamı da güzel ve genelde kerem isminde ki çocuklar akıllı sakin başarılı oluyor diye duydum ben anlamlarına inanırım hep

Yaparsın canım neden yapamayasın el emeği çok da hoş olur
Kerem ismini çok seviyorum keşke eşim de kabul etse ben de anlamlarına inanıyorum kesinlikle sirayet ediyor, ismiyle yaşasın küçük paşa

Yaparsın canım neden yapamayasın el emeği çok da hoş olur
Kerem ismini çok seviyorum keşke eşim de kabul etse ben de anlamlarına inanıyorum kesinlikle sirayet ediyor, ismiyle yaşasın küçük paşa
Teşekkür ederim canım inşallah yapabilirsem sizlerle paylaşırım dizinde inşallah içinize sinen gönlünüze göre bir isim olur ilk çocukta eşim koymuştu bunda ben o yüzden ses çıkaramadı bizim ki bizde o zaman çok anlaşmazlık yaşadık ismi ben koyuyorum ama sen hiç birini beğenmiyorsun diye çok kızmışlığı var bana

Kendisi de kararsız ki canım Benim için anlamı güzel olsun yeter açıkçası ben daha çok seçenek sunuyorum, o karar veremiyor hayırlısı bakalım, inşAllah biz de buluruz kuzumun adını

Kendisi de kararsız ki canım Benim için anlamı güzel olsun yeter açıkçası ben daha çok seçenek sunuyorum, o karar veremiyor hayırlısı bakalım, inşAllah biz de buluruz kuzumun adını
Ah kararsızlık çok zor çok iyi anlıyorum herşey gönlünüzce olsun kızım olsa bende öyle kararsızdım ki ne koyacağım diye düşünüp duruyordum erkek netti sonra doktor kız dedi beni telaş sardı bekledim bulamadım koyamadık bi isim sonra bi ay geçti erkek demesin mi

Güzel bir sürpriz olmuş ama bizde de tam tersi kız ismi netti erkek olunca bu haftalara kadar o mu olsun bu mu olsun şeklinde geldik

Güzel bir sürpriz olmuş ama bizde de tam tersi kız ismi netti erkek olunca bu haftalara kadar o mu olsun bu mu olsun şeklinde geldik
Bebek ismiyle kısmetiyle gelirmiş Canım elbet onun da nasibi belli daha siz bilmiyorsunuz Yavrularımız sağlıcakla gelsinler bunlar en güzel telaşlarımız

Ben birkaç yerden müslin aldım ama buranınki tartışmasız çok çok iyi

Puset örtüsü konuşulmuş onda da aldığımı ekliyorum

Bir de erkek bebişler için isimler seçilmiş son dakika bir değişikliğe gitmezsek Hazar olacak inşallah evladımızın ismi

Eklentiler

• 135A34C1-8668-4FA8-8BC9-2661C7F395C7.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 75
  • E7BD0047-8B84-4B46-9FF2-76B273AC77C9.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 78
Puset örtünü çok beğendim, hemen baktım, puset minderi gerekli mi emin olamadım

Bizim kapı süsümüzü abimin eşi yapıyor Keçeden çok güzel figürlü kapı süsleri yapıyor. Elime ulaştığındq paylaşırım inşallah sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…