2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Aynen gerçekten zaten sürekli eşimi darliyorum hâlâ güzel miyim diye
Ben ortalıkta ay sen çok güzelsin gözlerin çok güzel çocuğumuz sana benzesin diye dolaşıyorum salak salak
Sonra aklım başıma geliyor heralde, ben de güzelim ya kendime haksızlık etmeyeyim diyorum

Ben ortalıkta ay sen çok güzelsin gözlerin çok güzel çocuğumuz sana benzesin diye dolaşıyorum salak salak
Sonra aklım başıma geliyor heralde, ben de güzelim ya kendime haksızlık etmeyeyim diyorum
Ay önce bize sonra babaya benzesinler

Çok güzel ya maşallah

Eminim çok yakışır elbisen Benim iş arkadaşlarım da göbeğim çıktıkça ne kadar güzel, tatlı görünüyor diyorlar. Ben asıl öğrencilerden rahatsız oluyorum. Dün bir tanesi hocam hamile misiniz diye göbeğimi dürttü parmağıyla göbeği göstermemek niye güzel bir şey oluyormuş, çok ilginç bir düşünce havadan mı geliyor bu bebekler, o göbekler illa ki görünecek

Dürttü mü cidden şaka gibi bu çocuklar

Dürttü mü cidden şaka gibi bu çocuklar
Ya evet dedikodu şeklinde herkese yayıldı ve gelip sordular sırayla ben de kiloluyum o benim göbeğim diyince dürttü hatta bir tanesi koridorda koşup yanımdan geçerken hocam kaç aylık diye bağırdı. Sonrasında iyi bir azarladım tabii ama sinir bozucu bir durum.

Z kuşağı alfa kuşağı diye diye övülen çocukların "getirildiği" son nokta işte
Çok üzgünüm, umarım çocuklarımızı vicdanlı, saygılı yetiştirebiliriz

N nail art merhaba. Sizin salopet geldi mi? Ben de istedim bebek ten, bugün geldi, bi emanet gibi durdu bana sanırım iade edicem sizinki nasıl oldu?
Selamlar
Evet bugün geldi. M ve L beden almıştım. M beden tam üzerime göre oldu, karın kısmı biraz boş sadece 1 aya doldururum sanırım orayı da annemle babamın yanındaydım denediğimde, ikisi de bayıldı
Likralı olduğu için son güne kadar giyilebilecekmiş hissi verdi bana ama bilemedim. O günler gelince göreceğiz

Bedeni büyük gelmiş olabilir mi? Daha şişeceğiz epey ileride tam olabilir
Ben de şimdi pantolon bakıyorum diğer üstlerimin hepsi olur ama alt giyim eksik
Evet büyük olmuş olabilir. 1 aya kadar bana daha iyi olur diye düşünüyorum
Üstler benim de oluyor ama altlar hep skinny ve yüksek bel falan giydiğim için vedalaştık onlarla gap markanın pantolonu çok kaliteli, en sevdiğim o. Lcw den aldığımın göbek kısmı sanırım sadece 9. Ayı düşünerek yapılmış; sürekli düşüp toplanıyor ama yine de giyiyorum. Taytlar zaten kurtarıcı
Ben hala elbiselerime girebiliyorum. Normalde de hafif basenli olduğum için hep A kesim elbiseler tercih ederdim; o yüzden hala elbiseler ilk tercihim oluyor. Hem de tek parça giy ve çık ohh

Ayy buna bayıldımm amaaan hevesiniz kaçmasın, umarım çok yakışır

Güle güle giyinin

Doktorum bir ultrason muayenesinde şey dedi eşime “ doğduğunda ilk sana benzeyecek, ama çok sevinme kız bebekler sonradan anneye dönüyor”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…