- 20 Şubat 2010
- 33.213
- 6.464
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.761
Bende önden yıllık izin alacağımda tam kaç gün alsam diye hesap etmeye çalışıyorum, inşallah tutturabilirim
Bedeni büyük gelmiş olabilir mi?Evet arkadaş almıştı e-bebekten, ben de sipariş ettim ama sevemedim. Popomdan düşecek gibi sankiiade edeyim
Perinatolog raporunda yazmıyor mu ?? Benim raporda yazıyor boy kiloBu arada benim bebeğim kaç gram tam bir bilgim yok.
En son 23+0’da gittim perinatologa detaylı için. Benimki haftasıyla uyumlu ilerliyor. 2 gün önde.
O gün kilosu ne kadar dedim.
23+0 itibariyle ortalama 500 gr olmalı demişti. Her şey yolunda sende de dedi. Bir sayı söylemedi yani.
Kendi doktorum söylüyor. 9 ocak pazartesini beklemedeyim
Ben de yarın bi hamile elbisesi giyicem ama gözüme garip geliyorBedeni büyük gelmiş olabilir mi?Daha şişeceğiz epey ileride tam olabilir
Ben de şimdi pantolon bakıyorum diğer üstlerimin hepsi olur ama alt giyim eksik
En küçük bedeni aldım ama bacakları oldu aslında, esnek de. Kumaşı falan da ince geldi. Göbek büyüyünce daha iyi olabilir haklısınBedeni büyük gelmiş olabilir mi?Daha şişeceğiz epey ileride tam olabilir
Ben de şimdi pantolon bakıyorum diğer üstlerimin hepsi olur ama alt giyim eksik
Bugün ablamın verdiği hamile elbisesini denedim, bir garip geldim aynada kendimeBen de yarın bi hamile elbisesi giyicem ama gözüme garip geliyoryine de giyicem. Lcwden almıştım. Birkaç kez giysem bozulacak gibi aynı zamanda. Uzun ömürlü değil
Eki Görüntüle 3184300
Perinatolog raporunda yazmıyor mu ?? Benim raporda yazıyor boy kilo
Lcw alınca ben de aynı şeyi hissediyorum, emanet gibi her an her şey olabilir hissiBen de yarın bi hamile elbisesi giyicem ama gözüme garip geliyoryine de giyicem. Lcwden almıştım. Birkaç kez giysem bozulacak gibi aynı zamanda. Uzun ömürlü değil
Eki Görüntüle 3184300
Canım göğüste damarlanma bende de var, hatta ilk gördüğümde bende şok oldum ve tedirgin oldum ama kesinlikle damarlar belirginleşmişti.Kizlar benim çok acil bir sorum var, ben duzenli aynada kendime bakıyorum hani çatlak vs var mı diye ama bu son 2 gündür göğüslerim hep pembe pembe kıpkırmızı bir de her tarafı yeşil damarlanmış şok oldum yani hep karnıma baktığım için heralde farketmedim bilmiyorum ama normal mi bu bir de göğüs ucu etrafı böyle soyulmus gibi olmuş hani elimiz kışın kurudugunda boyle saydam saydam olur ya kabuklanmis gibi sert olur oyle yani
Bugün ablamın verdiği hamile elbisesini denedim, bir garip geldim aynada kendimeokulda kendimi en çok tayt kazak ile rahat hissediyorum, okulda giymem. Dışarda giymek için bugün şunu sipariş ettim. Fiyatı fazla geldi, sonuçta kısıtlı zaman giyicez ama heveslendim, umarım olur :)
Eki Görüntüle 3184308
Benim de göğüsler aynı canımKizlar benim çok acil bir sorum var, ben duzenli aynada kendime bakıyorum hani çatlak vs var mı diye ama bu son 2 gündür göğüslerim hep pembe pembe kıpkırmızı bir de her tarafı yeşil damarlanmış şok oldum yani hep karnıma baktığım için heralde farketmedim bilmiyorum ama normal mi bu bir de göğüs ucu etrafı böyle soyulmus gibi olmuş hani elimiz kışın kurudugunda boyle saydam saydam olur ya kabuklanmis gibi sert olur oyle yani
Benimki de evham yapiyosun diyor sürekliBenim de göğüsler aynı canımeşime diyorum göğsümde varis çıkmış, saçmalama diyor o derece yani
Acaba tek ben miyim hasta miyim diye korkmuştum, cok teşekkür ederimCanım göğüste damarlanma bende de var, hatta ilk gördüğümde bende şok oldum ve tedirgin oldum ama kesinlikle damarlar belirginleşmişti.
Ay o kadar da götürsün bari yaLcw alınca ben de aynı şeyi hissediyorum, emanet gibi her an her şey olabilir hissi
Gebelik boyu giyebilirsin umarım
Sağlıkla, huzurla kullanmak nasip olsunKızlar biz de Ocak zammı gelmeden bebek odası takımımızı aldık, Rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsinbakmak, fikir edinmek isteyenler için Pierre Cardin Glare bebek odası... Şimdi sıra bebek arabasında, travel sistem düşünüyorum. Arabamız olduğu için çok pahalı birşey almıcam 5 bine kadar bütçe ayırdım, öneriniz varsa alırım
Canım ben de hamilelerin çok dar giyinmeleri taraftarı değilim açıkçası. İsteyen istediği şekilde giyinsin elbette, kimseye laf düşmez. Ama benim gözüme hoş görünmüyorPembeye bayılırım. Çok hoş: beni de annem bu konuda kısıtlıyor. Karnımı göstermemeliymişim ona göreama yarın ona gidicem elbiseyle bakalım ne dicek.
Bir de işin ilginci insanlar beni bol şeyler giyiyorum diye övüyor. Göstere göstere gezmemen harika falan diyorlaryani bi de makam mevki sahibi tipler bunlar. Hala çok sevilmiyor hamilelerin dar giyinme olayı demek ki. Eskide kaldı sanıyordum. Bence çok tatlı oluyor.
H&mdeki etekli takımları beğeniyorum ben de
Benim de yeşil damarlar belirdi göğüslerimde. Çok da hoşuma gitmişti ilk gördüğümdeAcaba tek ben miyim hasta miyim diye korkmuştum, cok teşekkür ederim
Götürür canım götürürAy o kadar da götürsün bari ya
3 ayda birkaç kez giyebileyim. Görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?