- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.021
Geçmiş olsun Canm. Ben değerlerden çok anlamıyorum ama bildiğim çaresiz bir durum olmadığı canını sıkmaya değmez ufak bir diyet faln verir halolur. En azından ne olduğunu gördün tedbirini alırsın
Ben de burda görünce ocak anneleri grubunu okudum az önce iki kişi doğuma gitmiş birisi gece 4 gibi suyum geldi yazmış tüylerim diken diken oldu
Ayy maşallah darısı başımıza bizlerde sağlıkla alırız kucağımiza inşallahSağ ol canım benim
Yok aslında gayet iyiyim. Moralim bozulmadı bile.
Sadece şaşırdım sonuca. Hep diyordum burda da her şey o kadar normal ki kendini hiç belli etmemesi ilginç geldi.
Doktorum gayet net bir şekilde ‘bilemezsin kestiremezsin.şeker çıkabilir.’demesine rağmen şaşırdım. Kabullenmek zor geldi
Şimdi gayet rahatım.
Rahat olmamın üzülmememin Sebebi de gözümün önünde şeker hastası akrabamın bu süreci gayet kontrol altında tamamlayıp mis kokulu oğlunu kucağına almış olması. Önümde ciddi bir örnek var yani. O yüzden hiç korkmuyorum
Ay heycanlandim oyle deyinceSıraaa bizlere geliyor
Bi yandan zaman hemen geçsin istiyorum kucağıma alayım bı yandan amann içimde daha güvenli,sakin, ağlaması yok diyorumAy heycanlandim oyle deyince
Bide ben cogunuzdan gerideyim herkes dogurcak dogurcak ben nasi bekliycem 2-3 hafta daha bilmiyorumBi yandan zaman hemen geçsin istiyorum kucağıma alayım bı yandan amann içimde daha güvenli,sakin, ağlaması yok diyorum
Canım iyi ki yaptırmışız bak , belki de çıkmaz daha net değil senin ki muhtemelen 3 sefer kan alınandan falan yaparlar, benim açlık 80.9 çıkmış şimdi baktım üst sınır 100 diyor.Galiba 96 mı ne ben de bilmiyorum
Onun için rapor çıkmadı
Ona kadın parmaktan baktı
Ve ordaki herkes tamam bu normal dedi
Ama öteki bariz yüksek
Yani doktorumun dediği gibi hiçbir gösterge olmadan da şeker çıkabiliyormuş
50 mg olunca şeker taraması deniyormuş buna
O fazla çıkarsa 100 mg yükleme yapılıyormuş.
Şimdi 100 mg yükleme isteyecek sanırım
youtubeda Dr. Kağan Kocatepe’yi dinledim de o diyor.
O da ‘bende her şey normal.şeker yoktur diye düşünmeyin.belirti göstermeyebilir diyor.
Her gün birimizi dogurta dogurta bı bakmışsın sıra sana gelmişBide ben cogunuzdan gerideyim herkes dogurcak dogurcak ben nasi bekliycem 2-3 hafta daha bilmiyorum
Canım korkacak bişey yok zaten, sadece bilmek önemli bunda bence banada doktor sende çıkar çok kilo aldın modunda davrandı çıkmadı, gerçekten anlaşılmayan birşey bu sanırım ama yaptırmanın bu testi önemini şuan daha iyi anladım bende, ihmal edilmemesi lazımmışSağ ol canım benim
Yok aslında gayet iyiyim. Moralim bozulmadı bile.
Sadece şaşırdım sonuca. Hep diyordum burda da her şey o kadar normal ki kendini hiç belli etmemesi ilginç geldi.
Doktorum gayet net bir şekilde ‘bilemezsin kestiremezsin.şeker çıkabilir.’demesine rağmen şaşırdım. Kabullenmek zor geldi
Şimdi gayet rahatım.
Rahat olmamın üzülmememin Sebebi de gözümün önünde şeker hastası akrabamın bu süreci gayet kontrol altında tamamlayıp mis kokulu oğlunu kucağına almış olması. Önümde ciddi bir örnek var yani. O yüzden hiç korkmuyorum
Kundak yapılabilir battaniyeyle mantıklıİlk üç ay için kaç tane alt - üst takım ve de tulum yeterli olur acaba kızlar?
Bir de ben şu uyku tulumu işini hâlâ çözemedim. Bebeklerin üstüne bir şey örterken çok dikkatli olmanız lazım ölüm vs olabilir Allah korusun deniyor. Uyku tulumu giydirmiyorsak kundak yapıp mı uyutacağız nasıl olacak kafam çok karışık
İlk ben doğururum gibi bence bu daha kötüHer gün birimizi dogurta dogurta bı bakmışsın sıra sana gelmiştecrübelerimizi aktaririirz daha iyi olur senin için
Dimi dimii içine bı su serpilse hiç fena olmazİlk ben doğururum gibi bence bu daha kötüönden bi kaç tecrübeli doğursada kolaydı fln dense benden önce
İlk ben doğururum gibi bence bu daha kötüönden bi kaç tecrübeli doğursada kolaydı fln dense benden önce
Sezeryan olursam onunuze bile gecebilirim belkiHer gün birimizi dogurta dogurta bı bakmışsın sıra sana gelmiştecrübelerimizi aktaririirz daha iyi olur senin için
Allah sonumuzu iyi etsinCanım bnde tulum almadım ama o önden fermuarlı kundaklar var ya onlardan aldım bende nasıl yatıracağımı bilmiyorum çocuğu ya
Canım sen kendini mümkün olduğunca izole etmeye çalışkızlar çok yazamıyorum hepinizi takipteyim işler çok yoğun yerime bakacak kız arkadaş 1.5 ay oldu işe başlayalı başladığından beri hastalıktan kurtulamadı korona falan yani şimdi de domuz gribi oldu 2 gündür yok, yarın gelecekti kızıda hasta olmuş gelemicem dedi yani bende aşırı yoğunum yoruluyorum.. şirkette herkes domuz gribi yani şoktayım yaprak dökümü gibi olduk. eylülde korona atlattım diye sanırım bağışıklık oldu şükür çok iyiyim. hepiniz dikkat edin kendinize aman diyim ❤
Özel kundak dikti eltim onun üstüne de battaniye sararım üşürseKu
Kundak yapılabilir battaniyeyle mantıklı
İlk ben doğurup yolu açıcam kızlarİlk ben doğururum gibi bence bu daha kötüönden bi kaç tecrübeli doğursada kolaydı fln dense benden önce
Evet ilk bizler gibi görünüyoruz da sezaryen ve normal doğum günleri baya etkiler. Kimin öne geçeceği belli olmazGaliba ilk doğuracaklar senMelodiminEsi
Rprnn hepiniz benden öndesiniz diye biliyorum ama bu işler belli de olmaz
Ben de kontrol etmiştim listeyi bi ara.
Benden önce hamile kalan aktif üyelere bakmıştım. 36-37.haftalarda da doğumlar yaşanıyor tabi.
Genelde bizim gibi ayın ilk 2 haftası içinde doğumu gözükenlerde bir önceki aya kayma olabiliyor.
Nisan ayında olsun da sağ sağlim. Vaktinde ya da vaktine çok yakın olsun. En güzeli
Sezeryan mi düşünüyorsunSezeryan olursam onunuze bile gecebilirim belki
Çoook güzel canım sade ve şıkbu arada kizlar kapi susunun siparisini verdim az once 1 ay sure veriyolar teslimat icin yaptirayim dursun nolur nolmaz dedim bunun atlas olani olcak tabikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?