2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
kızlar çok yazamıyorum hepinizi takipteyim işler çok yoğun yerime bakacak kız arkadaş 1.5 ay oldu işe başlayalı başladığından beri hastalıktan kurtulamadı korona falan yani şimdi de domuz gribi oldu 2 gündür yok, yarın gelecekti kızıda hasta olmuş gelemicem dedi yani bende aşırı yoğunum yoruluyorum.. şirkette herkes domuz gribi yani şoktayım yaprak dökümü gibi olduk. eylülde korona atlattım diye sanırım bağışıklık oldu şükür çok iyiyim. hepiniz dikkat edin kendinize aman diyim ❤

Sağ ol canım benim
Yok aslında gayet iyiyim. Moralim bozulmadı bile.
Sadece şaşırdım sonuca. Hep diyordum burda da her şey o kadar normal ki kendini hiç belli etmemesi ilginç geldi.
Doktorum gayet net bir şekilde ‘bilemezsin kestiremezsin.şeker çıkabilir.’demesine rağmen şaşırdım. Kabullenmek zor geldi
Şimdi gayet rahatım.
Rahat olmamın üzülmememin Sebebi de gözümün önünde şeker hastası akrabamın bu süreci gayet kontrol altında tamamlayıp mis kokulu oğlunu kucağına almış olması. Önümde ciddi bir örnek var yani. O yüzden hiç korkmuyorum

Ben de burda görünce ocak anneleri grubunu okudum az önce iki kişi doğuma gitmiş birisi gece 4 gibi suyum geldi yazmış tüylerim diken diken oldu

O duyguları ben de yaşıyorum hep ya
Çok etkileyici.
Biz de o günleri göreceğiz inşallah
Onları Okuyunca bi sürü şey de öğreniyor insan.
Ama gözüm hep pozitif örneklerde. Onlara odaklanıyorum. Kötü deneyimleri bir kenara itiyorum kafamda.
Herkes de kucağınıza alınca her şeyi unutuyorsunuz yazıyor

Ayy maşallah darısı başımıza bizlerde sağlıkla alırız kucağımiza inşallah
Şaşırmakta haklısın hele ki herşey iyi gidiyor Ken bi anda bi pürüz çıkması doktorunuz iyi ki yaptırırn demiş ya seviyorum böyle ilgili doktorları
Aynen aynen modumuz hep yüksek olsun gebelik bu ne olacağı ne çıkacağı belli olmuyor

Canım iyi ki yaptırmışız bak , belki de çıkmaz daha net değil senin ki muhtemelen 3 sefer kan alınandan falan yaparlar, benim açlık 80.9 çıkmış şimdi baktım üst sınır 100 diyor.

Doktorum aradı şimdi. Ailede şeker var mıydı diye bir daha sordu. Gebelik hormonlarından da kaynaklı bu dönemde oluyor dedi.
Diyetisyenden liste alarak ve her gün yemeklerden 2 saat sonra ölçüm yaparak takipte olacağım 15 gün boyunca
Çok yüksek dedi şeker sonucu için
Açlık şekerine iyi dedi
Cidden inanılmaz
İyi ki yükleme yaptırmışım
Sonuç olarak mutlaka bakılması gerekiyor.
İhmal etmeyin.

Canım korkacak bişey yok zaten, sadece bilmek önemli bunda bence banada doktor sende çıkar çok kilo aldın modunda davrandı çıkmadı, gerçekten anlaşılmayan birşey bu sanırım ama yaptırmanın bu testi önemini şuan daha iyi anladım bende, ihmal edilmemesi lazımmış

Ku
Kundak yapılabilir battaniyeyle mantıklı

İlk ben doğururum gibi bence bu daha kötüönden bi kaç tecrübeli doğursada kolaydı fln dense benden önce
Dimi dimii içine bı su serpilse hiç fena olmaz
Ama inan hiç belli olmaz bu sıralama bı kaç arkadaşm var bı kaç hafta erken doğurdu. Ben 35 ten sonra tetikte olcam hep ne olur ne olmaz

İlk ben doğururum gibi bence bu daha kötüönden bi kaç tecrübeli doğursada kolaydı fln dense benden önce

Galiba ilk doğuracaklar sen MelodiminEsi
Rprnn hepiniz benden öndesiniz diye biliyorum ama bu işler belli de olmaz
Ben de kontrol etmiştim listeyi bi ara.
Benden önce hamile kalan aktif üyelere bakmıştım. 36-37.haftalarda da doğumlar yaşanıyor tabi.
Genelde bizim gibi ayın ilk 2 haftası içinde doğumu gözükenlerde bir önceki aya kayma olabiliyor.
Nisan ayında olsun da sağ sağlim. Vaktinde ya da vaktine çok yakın olsun. En güzeli

Canım bnde tulum almadım ama o önden fermuarlı kundaklar var ya onlardan aldım bende nasıl yatıracağımı bilmiyorum çocuğu ya
Allah sonumuzu iyi etsin
Canım sen kendini mümkün olduğunca izole etmeye çalış
Ku

Kundak yapılabilir battaniyeyle mantıklı
Özel kundak dikti eltim onun üstüne de battaniye sararım üşürse
İlk ben doğurup yolu açıcam kızlar nasılsa sezaryen olacağı garanti, mart ayının son çarşambası çarşafa sarıcam oğlanı

Evet ilk bizler gibi görünüyoruz da sezaryen ve normal doğum günleri baya etkiler. Kimin öne geçeceği belli olmaz
Ama işte dediğin gibi vaktine yakın olması hem süt oluşması hem bebeğin iyi olması için daha iyi olur
Sezeryan olursam onunuze bile gecebilirim belki
Sezeryan mi düşünüyorsun

bu arada kizlar kapi susunun siparisini verdim az once 1 ay sure veriyolar teslimat icin yaptirayim dursun nolur nolmaz dedim bunun atlas olani olcak tabikii
Çoook güzel canım sade ve şık
Ben de aşağıdaki punch nakışını işlemeye karar verdim sonunda. Biraz daha bekliyorum, eşime bak isim konusunda emin misin işleme yapacağım sonra beni uğraştırma diyorum Ben ek olarak kasnağın kenarların hasır ipten örgü ile kapatacağım seninki gibi minik ışıklar ekleyebileyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…