- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.181
Gözünüz aydınKızlar benim bugün kontrolüm vardı, bebeğim 1350 gram olmuş 29 haftalık, bide kordonum düz demişti doktor eski arkadaşlar hatırlar, son kontrolde kıvrım artmıştı bu kontrolde normal seviyesinde göründü kıvrımları tamamen oluşmuş elhamdüllillahherhangi bi sorun yok, kalçam çok ağrıyor dedim orası kalça değil bel dedi doktor normal dedi çok duramıyorsan ağrı kesici vereyim dedi bende onu istemedim, magnezyuma aşırı kramp girmiyorsa gerek yok dedi vermedi, hareketi arttır dedi bel ağrım için, tansiyonum 13/8 çıktı ona da normal dedi sanki bi tık fazla gibi bana ama demek ki normal, öyle işte canlar
Amin inşallah evet günün %80 yatıorum bir yemek yapmaya başladım onuda oturarak hazırlıkları yapıp hemen birleştiriyorum bu aralar onun dışında çok bişey yapmıyorum ayın 24 de kontrolüm var gün sayıyorum ama geçmiyor günlerAnladım çok dikkat edin, yatıyorsunuz değil mi? Umarım sağ salim atlatırız süreci, hepimiz tüm anneler evlatlarına sağlıkla kavuşur
Geçmiş olsun, ben de 1 haftadır perişanımKızlar boğazıma iğneler batıyor ya psikolojik mi bilmem çevremde herkes hasta burnum da sızlıyor of ya galiba hasta oluyorum eve gidince hemen tavuk suyu çorba yapıcam bol baharatlı sarımsaklı limonlu ..
Ben de öyleyim, aslında yemeği bile eşim yapıyor, iyi haberler alalım inşallah 21inde de benim kontrolüm varAmin inşallah evet günün %80 yatıorum bir yemek yapmaya başladım onuda oturarak hazırlıkları yapıp hemen birleştiriyorum bu aralar onun dışında çok bişey yapmıyorum ayın 24 de kontrolüm var gün sayıyorum ama geçmiyor günler
Amin inşallah eşim coğu işime yardımcı oluyor cok şükür ama yemek işinden anlamıyor hiç kızımda dışardan yemek hiç sevmez ailelerimizde yanımızda değil mecbur iki çeşitte olsa kolaylarından hemen yapıorum hatta bir tane yapıom yatıom dinleniyom sonra bir taneyide öle yapıorum Allahım yardımcımız olsun bu süreçte inşallahGeçmiş olsun, ben de 1 haftadır perişanım( öksürmekten içim çıktı
Ben de öyleyim, aslında yemeği bile eşim yapıyor, iyi haberler alalım inşallah 21inde de benim kontrolüm var
Kızlar benim bugün kontrolüm vardı, bebeğim 1350 gram olmuş 29 haftalık, bide kordonum düz demişti doktor eski arkadaşlar hatırlar, son kontrolde kıvrım artmıştı bu kontrolde normal seviyesinde göründü kıvrımları tamamen oluşmuş elhamdüllillahherhangi bi sorun yok, kalçam çok ağrıyor dedim orası kalça değil bel dedi doktor normal dedi çok duramıyorsan ağrı kesici vereyim dedi bende onu istemedim, magnezyuma aşırı kramp girmiyorsa gerek yok dedi vermedi, hareketi arttır dedi bel ağrım için, tansiyonum 13/8 çıktı ona da normal dedi sanki bi tık fazla gibi bana ama demek ki normal, öyle işte canlar
Ama 16 normal değil kiOhh gözün aydın
Yalnız benim tansiyon 16 çıkmıştı normal dedilerşimdi aklıma o geldi
Ya da 10/6dır herhalde. Tansiyondan da anlamıyorum ben
Ama 16 normal değil kiallah allah yüksek yani
Şimdi ölçtüm. 10/6 çıktı. Demek ki 16 değilmişAma 16 normal değil kiallah allah yüksek yani
Senin baya düzenli takip etmen lazım. Sıkı takiple üstesinden gelinir. Şekerini ölçerken iğneyle deldikten sonra ilk kanı silecekmişsin ikinci gelen kanı makineye değdirecekmişsin bende bunu bilmiyordum öğrenmiş oldumEvet o yüzden dedim. 16 yüksekmiş meğerse. O kadar uzağım ki bu konulara. Artık daha uyanık davranmam gerek.
Şimdi evde ölçüm yapıcam bakayım
Hmm 10/6 diyince 16 gibi duydun belkideŞimdi ölçtüm. 10/6 çıktı. Demek ki 16 değilmiş
Çünkü yoksa müdahale edilirdi. Benim cahilliğim yine. Ben açlık şekerini de kesin yanlış anladım böyle
Benim de durumum senle aynı canımBen de dün yaptırdım şeker testi 50 gr yükleme sonucunda şeker çıkmadı. Ama gel gör ki ultrasonda bakınca hoca suyun normal aralığın üst sınırına yakın dedi. Şekerin çıksaydı sebebi şeker dicektim ama buna bişey diyemiyorum sebepsiz olabilir dedi. Suyun fazla olmasından korkmalı mıyım :/
Aynen canım normal yanlış anlaman ben önce 12 8 anladım sonra 13/8 sonra eşime sordum fln bu hamilelik bizi iyice süper zeka yaptıOhh gözün aydın
Yalnız benim tansiyon 16 çıkmıştı normal dedilerşimdi aklıma o geldi
Ya da 10/6dır herhalde. Tansiyondan da anlamıyorum ben
MaşAllah 1350 gr kulağa çok hoş geliyor kese görmelerden buralaraKızlar benim bugün kontrolüm vardı, bebeğim 1350 gram olmuş 29 haftalık, bide kordonum düz demişti doktor eski arkadaşlar hatırlar, son kontrolde kıvrım artmıştı bu kontrolde normal seviyesinde göründü kıvrımları tamamen oluşmuş elhamdüllillahherhangi bi sorun yok, kalçam çok ağrıyor dedim orası kalça değil bel dedi doktor normal dedi çok duramıyorsan ağrı kesici vereyim dedi bende onu istemedim, magnezyuma aşırı kramp girmiyorsa gerek yok dedi vermedi, hareketi arttır dedi bel ağrım için, tansiyonum 13/8 çıktı ona da normal dedi sanki bi tık fazla gibi bana ama demek ki normal, öyle işte canlar
Aynen canım doktor kafana takma desede benim hep aklımdaydı her gittiğimde hocam kordon nasıl kıvrımı artmış mı diye sorup duruyordumMaşAllah 1350 gr kulağa çok hoş geliyor kese görmelerden buralara
Kordon sıkıntı değildi ama tamamen güzel şeyler duymak da ayrı motive edici, gözün aydın canım
29 haftalığız 11 kilo aldım canımKilo alma durumlarınız nasıl hanımlar ya? 24 haftaya kadar 4 kilo almıştım. 24ten sonra 3 hafta içinde 2 kilo daha almışım iştahım açıldı
Aldım bakalim yarın gelir herhalde yada sonraki gün neden degsitirdiniz sonraHamilelik öncesinde ve ilk 12 hafta kullanmıştım. Sonra ocean mummy e geçtim
Ben kilolu hamile kaldığımdan dikkat etmiştim hep senin öyle bi sıkıntın yoksa 11 çok sayılmaz29 haftalığız 11 kilo aldım canım
26. Haftadayım 7 kg aldım, hayatımda ilk defa bu kiloya ulaştımKilo alma durumlarınız nasıl hanımlar ya? 24 haftaya kadar 4 kilo almıştım. 24ten sonra 3 hafta içinde 2 kilo daha almışım iştahım açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?