- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.201
Ben henüz 6 kilo aldım ama genelde son aylarda alıyorum kızımda 19 kilo almıştım bende merak ediyorum kaç kilo alacağım iştahım yerinde yemelere doyamıyorum resmen25 haftalığım 10 kg almıştım en son şu an bakamıyorumbazı kötü alışkanlıklarımı bırakmam da hızlı kilo almamı etkiledi. İlk hamileliğimde 20 kg alıp doğuma girmşştim bu sefer ne olacak bakalım
Bende doyamıyorum aslında doyamıyordumBen henüz 6 kilo aldım ama genelde son aylarda alıyorum kızımda 19 kilo almıştım bende merak ediyorum kaç kilo alacağım iştahım yerinde yemelere doyamıyorum resmen
Benim 10 gün sonra şeker ölçümü kontrole o zaman gidince kesin yapar doktorum sizlerden okudukça bi korkmuyor değilim çünkü ekmek seviyorum belki o yüzden gol yerim diyorum ama bakalımBende doyamıyorum aslında doyamıyordumama gebelik şekeri tam olmasa da doktorumu şüphelendirecek bir şey var o sayede biraz dizginlendim ama açım hep açım
Ah o ekmek ve tatlılar hepsi onların suçuBenim 10 gün sonra şeker ölçümü kontrole o zaman gidince kesin yapar doktorum sizlerden okudukça bi korkmuyor değilim çünkü ekmek seviyorum belki o yüzden gol yerim diyorum ama bakalımbaya keyifli yiyorum normalde de severim yemek yemeyi ama şimdi doysamda devam etmek istiyorum
İnşallah Canım benim bakalım dilerim seninde olumsuzlum iyi sonuçlanır inşallah evet evet valla geçen arkadasım öyle diyor iki çocuk peşinde koşmaktan yiyemez ve erirsin diyorAh o ekmek ve tatlılar hepsi onların suçuinşallahh sen sağlıklı çıkarsın arkadaşım güzel sonuçlarını alırsın bizede yazarsın. Kg ları vericez bi şekilde nasılsa 2 çocuklu hayat içerisinde yemek yemeyi unutabileceğim bir ortam oluşacak
Sende benim gibisin benimde genetiğimde kg çok barınmıyor ve şimdi tek çocuğun hızını x2 olarak düşünürsek 20 kg alabiliriz yine sorun olmazİnşallah Canım benim bakalım dilerim seninde olumsuzlum iyi sonuçlanır inşallah evet evet valla geçen arkadasım öyle diyor iki çocuk peşinde koşmaktan yiyemez ve erirsin diyorben zaten hemen yok oluyorum maalesef hastaneden eve geldiğimde 59 dan 47 ye düşmüştüm bile
Valla acıkıyorum canım ya aşırıya zaten kaçamam midem yanıyor ama kilo alıyorum sürekli, 62 ile kaldım boy 1.61 zayıf sayılmazdım, şimdi 73-74 bandındayım, 70 leri ilk kez gördüm bendeBen kilolu hamile kaldığımdan dikkat etmiştim hep senin öyle bi sıkıntın yoksa 11 çok sayılmazama şu son aylarda dikkat etmek zorlaşıyor gibi sanki
Bana demedi canım bide 29 haftadayız 32 de tekrar kontrol dediGünaydın kızlar, doktorunuz sizlere de bebek hareketlerini takip etmeye başlamanızı söyledi mi? Bana 25. hafta kontrolümde erken doğum hakkında bilgi verdi. Kasıkta geçmeyen sancı, sertleşme, idrarda yanma, su gelmesi, vajinal kanama, ya da bebek hareketlerinde azalma gibi durumlar yaşarsan hemen acile gelmelisin falan dedi. Şimdi tabi manyak gibi bebek hareketi takibine başladım
Bilmem, perinatolog değiştiriyoruz demişti ben de hiç sorgulamadım açıkçasıAldım bakalim yarın gelir herhalde yada sonraki gün neden degsitirdiniz sonra
GünaydınGünaydın kızlar, doktorunuz sizlere de bebek hareketlerini takip etmeye başlamanızı söyledi mi? Bana 25. hafta kontrolümde erken doğum hakkında bilgi verdi. Kasıkta geçmeyen sancı, sertleşme, idrarda yanma, su gelmesi, vajinal kanama, ya da bebek hareketlerinde azalma gibi durumlar yaşarsan hemen acile gelmelisin falan dedi. Şimdi tabi manyak gibi bebek hareketi takibine başladım
Ayniyiz seninle canim bende 10 kg u gordukten sonra bakmama karari aldim25 haftalığım 10 kg almıştım en son şu an bakamıyorumbazı kötü alışkanlıklarımı bırakmam da hızlı kilo almamı etkiledi. İlk hamileliğimde 20 kg alıp doğuma girmşştim bu sefer ne olacak bakalım
Ay ben snein bilgilerini okudukca heycanlaniyorum yaBana demedi canım bide 29 haftadayız 32 de tekrar kontrol dedi
İki gündür sabahın 6’sında uyanıyorum tuvalet için. Bebek de uyanıp hareket etmeye başlıyor ve ben acıktığımı hissediyorum. O saatte aklıma gelen yiyecekleri duysanız gülersinizBende doyamıyorum aslında doyamıyordumama gebelik şekeri tam olmasa da doktorumu şüphelendirecek bir şey var o sayede biraz dizginlendim ama açım hep açım
İyiymiş canım, ben de merak edip sormuştum. Yolundaymış her şey.B Birdurumvar nerelerdesin acaba? Kaç gündür göremedim merak ettim. Özel mesaj alımı da kapalıymış şimdi fark ettim
Her şey yolundadır umarım
Gözünüz aydın, her şey yolundaymışbenimde dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür720 gram olmuş minicik şey ya :)
kontrolden çıkınca bebişten konuşurken 5 yaşındaki oğlum durup siz beni artık sevmiyor musunuz dedi. ilk defa bunu söyledi çok üzüldüm nasıl toparlayacağımı şaşırdımbundan sonra onunda etkilenmemesi için daha dikkatli olmalıyız sanırım. acaba kontrollere onu götürmem mi daha sağlıklı yoksa götürmesem daha mı iyi olur.
birde hastane fiyatlarını konuştuk. doktorumun çalıştığı iki hastane var acıbadem atakent 22.000 tl istanbul hospital 9.000 tl doğum ücretleri. arada uçurum var hem hizmet hem fiyat olarak.
Keşke ben de çikolatadan deseydim25 hafta +8 kilo bende kizlarzayif hamile kalmistim zaten doktorum keyfine bak dedi ekstra bi istahim yok ama cikolata icin oluyorum bitiyorummm kilomun sorumlusu odur
Ben kilolarca cikolata yiyebilirimm yemekle hic isim yok suanlikKeşke ben de çikolatadan deseydimçikolata tatlı vs yemiyorum bile. Kahvaltıda tahin pekmez ya da reçel yerim az miktarda. Meyve tüketiyorum, bunlar yapıyor demek ki. Çikolata yesem kim bilir kaç olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?