- 16 Haziran 2020
- 5.075
- 11.978
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.161
Evet herkesde farklı galiba Rabb'im yardım etsin herkeseNormal o zaman. Onun da yaklaşık o haftalarda başlamış çünkü. Bazılarının kasığı bazılarının bacağı bazılarının kaburgası ağrıyor. Çok büyük ağrılar olmasın da dayanıcaz artık
Size de geçmiş olsunGeçmiş olsuntam olarak nasıl bir ağrı acaba
Benim sağa sola yatarken otururken bile çok ağrıyor bi tek dik durduğum vakit iyi hissediyorum
Farklı öyleyse inşallah hemen geçer iyi olursunuzSize de geçmiş olsunBenimki batma gibi değil de mide ağrısı gibiydi hatta midem mi ağrıyor acaba diye de düşündüm ama tam göğsümün altı kaburga da olabilir emin olamadım. Pazartesi kontrolde soracağım doktoruma belki bebeğin pozisyonu ile ilgilidir
Sadece bu %97 tam buğday canım bulabiliyorsan bundan almaya çalış diğerleri hep dediğim gibiEvet seni biliyorum.
inanamıyorum ben hala kendi durumuma.
Sabah da eşim nasıl kan ölçümü yapacağımı gösterdi şeker ölçüm aletiyle.
Artık ben de öğreneceğim.
Her gün muz yerdim normalde. Nelere dikkat edeceğimi de öğreneceğim.
Uno ekmeklerini kullanırım diye düşündüm bundan sonra ama bilmiyorum içeriğini tam. Onlara da dikkat edeyim.
hemen hemen aynı şeker yükleme sonuçlarımız benim de aç 96,tok 199 çıktı.diyet ve yürüyüş verdi bana da. 3 haftadır sabah/akşam aç/ tok karnından günde 4 kez ölçüyorum.aç 90 ı tok 140 ı geçtiğim günler pek olmadı. fazla takma kafana.taktıkça stres yaptıkça daha da yükseliyoŞeker sonucum 180 çıktı
50 gr yükleme sonucu alınan kandan çıkan bu
Sınır 139
Yuhh dedim
Doktor ne dicek bakalım
Şekere ait hiçbir gösterge yok her şeyim normal acaba niye böyle oldu
Yükleme öncesi çıkan aç karna olan değer normaldi.
ben de sizin gibi o tarihlerde inşallah sezeryan olacağım.Allah sonumuzu iyi etsin
Canım sen kendini mümkün olduğunca izole etmeye çalış
Özel kundak dikti eltim onun üstüne de battaniye sararım üşürse
İlk ben doğurup yolu açıcam kızlarnasılsa sezaryen olacağı garanti, mart ayının son çarşambası çarşafa sarıcam oğlanı
Ben de aynen o bahsettiğin keçi kılı fırça ve ahşap taraktan oluşan ikili set vardı trendyolda ondan almıştımPeki sırma saçlı bebeklerimize hangi tarağı alıyoruz.Ben aslında sadece konak oluşumu için ince taraklardan almak istiyordum şu fırça gibi olanlar çok gerekli değilmiş gibi gelmişti ama bebeğim en son ultrasonda parmaklarıyla saçlarıyla oynuyordu, şimdi saçlarını taradığımda da hoşuna gider mi acaba diye düşünmeye başladım. Siz nasıl bir şey tercih ettiniz ?
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimGunaydin kizlaar bizim bi yurtdisi tasinma isimiz vardi hersey tamamlandi gibi onumuzdeki aya yada en gec martta vizelerimiz gelecek ama ben 30. Haftayi gecmis olurum o zamana kadar hadi doktor raporuyla falan binsem bile ucaga gidip orada doguramam yalniz basima bakan edende olmayacak sanirim esim yalniz gidecek bende dogumdan 1-2 ay sonra gidecegim gibi duruyor asiri stres yaptim dogumda esim olmayacak diye ama kismet herseyi cocugumuzun gelecegi icin yapiyoruzCok arada kaldim esimi yalniz birakmayip oradami dogum yapsam yoksa bildigim guvendigim doktorum ailemin yaninda yapip esimdenmi uzak olsam vallahi cok bunaldim cok zor bi karar
hemen hemen aynı şeker yükleme sonuçlarımız benim de aç 96,tok 199 çıktı.diyet ve yürüyüş verdi bana da. 3 haftadır sabah/akşam aç/ tok karnından günde 4 kez ölçüyorum.aç 90 ı tok 140 ı geçtiğim günler pek olmadı. fazla takma kafana.taktıkça stres yaptıkça daha da yükseliyo
evet şekerli su tokluk diye geçiyor canımBenimki aç karna oldu zaten. Tokken ölçüm yapılmadı. Şekerli sudan önce ve sonra ikisi de aç karna oldu. Şekerli su tokluk diye mi geçiyor anlamadım halaneyse ne bir sorun var işte
evet ailede var şeker.Çok iyiymiş. Ben de beslenme listemi alıp ölçümlere başlayınca düşük sayılar görürüm inşallah.
Peki sizin ailede var mı şeker?
Bebek iriliği su fazlalığı kilo vs?
Bende hiçbiri yoktu
Ben de dün yaptırdım şeker testi 50 gr yükleme sonucunda şeker çıkmadı. Ama gel gör ki ultrasonda bakınca hoca suyun normal aralığın üst sınırına yakın dedi. Şekerin çıksaydı sebebi şeker dicektim ama buna bişey diyemiyorum sebepsiz olabilir dedi. Suyun fazla olmasından korkmalı mıyım :/Çok iyiymiş. Ben de beslenme listemi alıp ölçümlere başlayınca düşük sayılar görürüm inşallah.
Peki sizin ailede var mı şeker?
Bebek iriliği su fazlalığı kilo vs?
Bende hiçbiri yoktu
Hamilelik öncesinde ve ilk 12 hafta kullanmıştım. Sonra ocean mummy e geçtimOMEGA 3 negenesis yazmış.Kullanan var mı ?
Diyet listenizi paylaşabilir misiniz?evet ailede var şeker.
bebekte 2 hafta önden gidiyor
su fazlalığım yok
kilo normalde alıyodum. ilk 3 ay hiç almadım kilo.3 aydan şeker yüklemesine kadr olan o süreçte 6 kilo aldım.1 aydır diyet ve yürüyüş yapıyorum.şeker yüklemesinden sonra hiç kilo almamaışım.diyete başlayalı beri
tabi.ama kişiden kişiye değişir listeDiyet listenizi paylaşabilir misiniz?
Ben de dün yaptırdım şeker testi 50 gr yükleme sonucunda şeker çıkmadı. Ama gel gör ki ultrasonda bakınca hoca suyun normal aralığın üst sınırına yakın dedi. Şekerin çıksaydı sebebi şeker dicektim ama buna bişey diyemiyorum sebepsiz olabilir dedi. Suyun fazla olmasından korkmalı mıyım :/
Sağlıcakla gelsin miniklerimizben de sizin gibi o tarihlerde inşallah sezeryan olacağım.
Anladım çok dikkat edin, yatıyorsunuz değil mi? Umarım sağ salim atlatırız süreci, hepimiz tüm anneler evlatlarına sağlıkla kavuşurBende enfeksiyon için operasyon sonrası antibiyotik ve antibiyotikli fitil verildi kullandım onları benimki acil serklaj olduğu için sanırım böle ilerledi ne güzel sizin 43 mm civari böle devam etsin inşallah benimki 23 mm di ameliyattan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?