2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Geçmiş olsun tam olarak nasıl bir ağrı acaba
Benim sağa sola yatarken otururken bile çok ağrıyor bi tek dik durduğum vakit iyi hissediyorum
Size de geçmiş olsun Benimki batma gibi değil de mide ağrısı gibiydi hatta midem mi ağrıyor acaba diye de düşündüm ama tam göğsümün altı kaburga da olabilir emin olamadım. Pazartesi kontrolde soracağım doktoruma belki bebeğin pozisyonu ile ilgilidir

Farklı öyleyse inşallah hemen geçer iyi olursunuz son aylara girdik ağrılar başladı

Sadece bu %97 tam buğday canım bulabiliyorsan bundan almaya çalış diğerleri hep dediğim gibi

Eklentiler

• 139E9AE2-28F3-4494-B92B-0F43C3A13A66.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 89
hemen hemen aynı şeker yükleme sonuçlarımız benim de aç 96,tok 199 çıktı.diyet ve yürüyüş verdi bana da. 3 haftadır sabah/akşam aç/ tok karnından günde 4 kez ölçüyorum.aç 90 ı tok 140 ı geçtiğim günler pek olmadı. fazla takma kafana.taktıkça stres yaptıkça daha da yükseliyo

ben de sizin gibi o tarihlerde inşallah sezeryan olacağım.

Ben de aynen o bahsettiğin keçi kılı fırça ve ahşap taraktan oluşan ikili set vardı trendyolda ondan almıştım

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim
Haddim olmayarak kendi tercihimi söylemek isterim; ben olsam yurtdışında doğum yapmak isterdim. Annem falam da gelirse yanımda oh yeme de yanında yat olurdu

Çok iyiymiş. Ben de beslenme listemi alıp ölçümlere başlayınca düşük sayılar görürüm inşallah.
Peki sizin ailede var mı şeker?
Bebek iriliği su fazlalığı kilo vs?
Bende hiçbiri yoktu

evet ailede var şeker.
bebekte 2 hafta önden gidiyor
su fazlalığım yok
kilo normalde alıyodum. ilk 3 ay hiç almadım kilo.3 aydan şeker yüklemesine kadr olan o süreçte 6 kilo aldım.1 aydır diyet ve yürüyüş yapıyorum.şeker yüklemesinden sonra hiç kilo almamaışım.diyete başlayalı beri

Ben de dün yaptırdım şeker testi 50 gr yükleme sonucunda şeker çıkmadı. Ama gel gör ki ultrasonda bakınca hoca suyun normal aralığın üst sınırına yakın dedi. Şekerin çıksaydı sebebi şeker dicektim ama buna bişey diyemiyorum sebepsiz olabilir dedi. Suyun fazla olmasından korkmalı mıyım :/

Kızlar boğazıma iğneler batıyor ya psikolojik mi bilmem çevremde herkes hasta burnum da sızlıyor of ya galiba hasta oluyorum eve gidince hemen tavuk suyu çorba yapıcam bol baharatlı sarımsaklı limonlu ..

Diyet listenizi paylaşabilir misiniz?

Ne kadar ilginç bir süreç şu hamilelik. Bazen işte böyle sebepsiz bir anda çıkıveriyor. Hiçbir şeye bağlanmıyor. Her an her şeyin olabileceğini görüyoruz deneyimliyoruz.
Suyun fazla olması iyi değilmiş ama o da kontrol altına alınabilen bir şey.
Şeker de iyi değil tansiyon da değil. Hepsi risk içeriyor sonuçta. Dikkat edip doktorun önerilerini dinleyerek hepsini aşarız inşallah.
Korkup moralimizi bozmayalım bence.
Direktifleri uygularsak hallolur her şey

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı, bebeğim 1350 gram olmuş 29 haftalık, bide kordonum düz demişti doktor eski arkadaşlar hatırlar, son kontrolde kıvrım artmıştı bu kontrolde normal seviyesinde göründü kıvrımları tamamen oluşmuş elhamdüllillah herhangi bi sorun yok, kalçam çok ağrıyor dedim orası kalça değil bel dedi doktor normal dedi çok duramıyorsan ağrı kesici vereyim dedi bende onu istemedim, magnezyuma aşırı kramp girmiyorsa gerek yok dedi vermedi, hareketi arttır dedi bel ağrım için, tansiyonum 13/8 çıktı ona da normal dedi sanki bi tık fazla gibi bana ama demek ki normal, öyle işte canlar

Anladım çok dikkat edin, yatıyorsunuz değil mi? Umarım sağ salim atlatırız süreci, hepimiz tüm anneler evlatlarına sağlıkla kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…