2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar günaydın,
Bir kaç saattir karnımın altında bir ağrı var regl sancısı gibi diyebilirim ona benziyor. Bir de yürürken çokça duraklamak zorunda kaldım baskı hissinden dolayı. İş yerine geldim ama kıvrandırıyor biraz beni otururken bile rahat bırakmadı ağrı geçer belki dedim ama. Böyle bişey yaşayan duyan fikri olan var mı.
Olmazsa bi doktora görüneceğim ama böyle ani gidişler hiç benlik dğeil diye bekliyorum işte

Canım benim geçmiş olsun. Çok yoruldun mu? Bu ağrıları rahim ve bebeğin büyümesine bağlı ağrılarda olabilir aynı zamanda başka şeylerinde habercisi olabilir. Bi sıklıklarına bak bakalım herhangi bir kanama, su vs eşlike ederse takipte ol. Doktorunla iletişime geçmen daha iyi olur. İnşallah büyüme ağrılarıdır.

Teşekkür ederim canım. Takipteyim şükür öyle bir durum henüz yok ama aklıma yeni geldi dün akşam da karnım çok sertleşiyordu . Yorulacak bişey de yapmadım rutin işe git gel bi gündü.
Acaba dönüyor falan olablir mi ya o yapar mı böyle bir ağrı inşallah öyle bişeydir en azından. Biraz daha durayım olmazsa eşime haber vereceğim doktor için :/

zaten ultrasona bakılırken de hep bak sana benziyor aynı abisi dedim. sürekli konuşup ilgiyi kendine çekmeye çalıştı. çıkıncada zaten beni sevmiyormusunuz demesi üzdü beni. bana aşırı düşkün bir çocuk. evet yanımda götürmem sürece dahil etmem daha sağlıklı olur :)

Kizlar su tarz guzel bir yatak takimi istiyorum bebek odasina fakat sordugum fiyatlar hep 3 bin civari dendi.Daha normal fiyatlarda yaptiraniniz bileniniz var mi?

Ben yorulduugum zaman benim de sertlesiyor karnim hatta dun vajinama oyle bir agri girdi ki inanamadim.agri oturdugun yada uzandigin zaman geciyor mu?

Ah kıyamam canım benim. Onlar minicik dünyalarında neler düşünüyorlar kimbilir… Mümkün olduğunca süreci açıklayıcı ve paylaşıcı olmak onun bu kaygısından da kurtulmasını sağlar.

İçeride neler döndüğünü kestirmek zor vallahi ondan sürekli endişe ediyoruz öyle mi böyle mi diye. Hislerine güven ama kendini bi dinle bakalım bir de iştesin ama şöyle bi ayaklarını hafif vücudundan yüksekte kaldırıp uzanabilsen keşke

Ben yorulduugum zaman benim de sertlesiyor karnim hatta dun vajinama oyle bir agri girdi ki inanamadim.agri oturdugun yada uzandigin zaman geciyor mu?
Ya hiç bir iş yapmadım yorulacak işte bi de dediğin gibi genelde ağrıılar oturunca geçerdi öyle olur dedim ama iş yerine geldiğimden beri oturuyorum ama geçmedi bi türlü
Ah sorma yaa keşke bilebilsek ne oluyor içerde . İlk de değil güya hamileliğim ama ben hiç hatırlamıyorum sanki tecrübesiz gibiyim ne normal ne neden olur vs tahmin yürütemiyorum .

Evet ya çok ilginçtir insan bir çok şeyi ne çabuk unutuyor.

Panik yapmayın ama bir görünün isterseniz kafanız rahat eder en azından. Ben de geçen eğitim araştırma hastanesine gittim, kasıklarımda ağrı var diyince nst dr toko diye bir şey bağladılar, şükür sancı çıkmadı. Tedbir almış olursunuz.

Geçmiş olsun. Benim de bazen o ağrılardan oluyor ama uzun sürmüyor. Bence büyüme ağrılarındandır ama dinlenince de geçmezse bi doktora gidin isterseniz içiniz rahat eder en azından.

Geçmiş olsun. Benim de bazen o ağrılardan oluyor ama uzun sürmüyor. Bence büyüme ağrılarındandır ama dinlenince de geçmezse bi doktora gidin isterseniz içiniz rahat eder en azından.
Sağolun kızlar, iş yerinde mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum olmazsa dediğiniz gibi öğleden sonra gidip bi baktıracağım içim rahat etmiş olur

Benim minnosta mesaneme cok fazla baski yapiyor sanirim hic tuvaletim yokken bi anda sanki saatlerdir gitmiyomus gibi tuvaletim geliyor yaparkende eskisi gibi degilde daha az yavas yavas yapabiliyorum enfeksiyonum yanmam falan yok sanirim baskidan oluyo bunlar. Birde zaman zaman pelvis bolgemdeki agri devam ediyo kemik agrisi gibi sanki bacaginizi biyere vurursunuzda agrir ya onun gibi bisey

Çok geçmiş olsun, dikkat edin umarım büyüme ağrısıdır, haberdar edersiniz iyi haberlerle gelin
Gözünüz aydın, oğlunuza izah edip sürece dahil olduğunu kavradıkça alışacaktır

bir de parmağını iğne ile delmeden önce ılık su sabun ile yıkayıp hiç nemli kalmıcakmış.kolonyalı mendil vs.ile silinmicekmiş

Ay süper çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…