2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende doyamıyorum aslında doyamıyordum ama gebelik şekeri tam olmasa da doktorumu şüphelendirecek bir şey var o sayede biraz dizginlendim ama açım hep açım
tıpkı bu ben ben de de şeker çıktı.diyet uyguluyorum.canım istediği hiçbir şeyi yiyemiyorum.29.haftamdayım toplamda 6 kilo aldım.diyet yapmaya başlayalı son 1 ay oldu 1 aydır hiç kilo almadım.ama hep açım ben de

Bu süreçte ara ara, onu beklerken sizin, eşinizin ve büyük ailenizin ne kadar heyecanlandığından, sabırsızlandığından bahsedebilirsiniz ona. O dönemki güzel anılarınız üzerine konuşabilirsiniz ki değerli olduğunu onu da benzer şekilde beklediğinizi hissetsin. Şimdi doktor randevularında hep bebek üzerine konuşma yapılınca ister istemez kendisini ikinci planda hissetmesi çok doğal. Doktorun yaptığı bir yoruma eğer gülüşmüş veya mutlu olmuşsanız, randevu sonrası “biliyor musun seni görmeye gittiğimizde, doktor şöyle şöyle demişti biz de çok sevinmiştik/şaşırmıştık/meraklanmıştık” gibi hep onun sürecine atıfta bulunmak iyi olacaktır. Bir de kardeşi doğduğunda birlikte yapacağınız şeyler üzerine gerçekçi ve yaşına uygun hayaller kurmak da çok kıymetli.

Bana da aynı şey oluyor. Bebek büyüdüğü için sanırım.

Canım arkadaşım gel sarılalım. Doğum sonrası hastane odasında ne söylemek istersin? Bunun planını yapalım

Bu bende de var günümün yarısı salon ve tuvalet arasında mekik dokumakla geçiyor

Kızlar sırt agrisi yasiyor musunuz. Benim sirtimin bi tarafi baya batiyor otururken yatarken. Bel agrim da var erken degil mi daha bunlar icin nineler gibi ay uy diye diye geziniyorum

ayy ben de böyleyim. günde 3 lt su içiyorum. saat başı lavabodayım.acaba hamilelikten mi,şeker çıktı ondan mı,yoksa bebekten mi bilemedim
Ben de cok sık gidiyorum tuvalete sanirim mesaneye baski yaptigi icin kapasitesi azaliyo mesanenin daha cok gitme ihtiyaci duyuyoruz

Papatya0593 Canim sen 29. Haftadayim diyorsun ya onu sana doktorun mu soyledi yoksa ultrasonda onde ciktigi icin mi oyle diyorsun. Cunku benimde hep 1 hafta onde cikiyo olcumlerde

Bu konuda net ve açık olmalısınız canım çocuklar herşeyi faekediyor 3 çocuğum arasında da kıskançlık yok elhamdülillah hep birbirlerine emanet ettim hemde sorumluluk verdim.Bu konuyu konusabileceginiz kadar büyükmüş biz seni çok seviyoruz elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz ve seni merak eden kardeşin içinde aynısını yapacağız çünkü ikimizde bizimsiniz gibi bizim olmadığımız yerde senin korumanda olacak gibi bakış açısını değiştirebilirsiniz.Birde abla abi olacak çocuklarınız için tavsiyem doğuma hediye hazırlamıştım hepsinde çok faydasını gördüm.Kizim ilk kardeş olduğu için abisine bir kutu hazırlamıştı annem çeşit çeşit paketlerde çikolatalar arabalar güzel bir top göz alıcı hediyeler kardeşinden geldi demiştik önce bebeği sevdi kucağına aldı sonra hediyeleriyle günlerce vakit geçirdi.Birde ten tene temas öneriyorum çok etkili oluyor.

Siz kaç haftalıksınız ki nst'ye bağladılar?

Bu sürekli aç olma durumu beni de çok rahatsız ediyor. Zaten mide yanması ve halen daha geçmeyen bulantılardan dolayı herşeyi yiyemiyorum. Yediklerimle de ne ben ne de bebek doymuyoruz sanki. Açken de modum düşük oluyor haliyle :/ Hamileliğin başlarında doğru dürüst yiyemesem de bu kadar aç hissetmezdim. Şimdi içimde sanki doymayan bi canavar var

Bu bende de var günümün yarısı salon ve tuvalet arasında mekik dokumakla geçiyor
ayy ben de böyleyim. günde 3 lt su içiyorum. saat başı lavabodayım.acaba hamilelikten mi,şeker çıktı ondan mı,yoksa bebekten mi bilemedim
Ben de cok sık gidiyorum tuvalete sanirim mesaneye baski yaptigi icin kapasitesi azaliyo mesanenin daha cok gitme ihtiyaci duyuyoruz
Bana da aynı şey oluyor. Bebek büyüdüğü için sanırım.
Yaa bu tabi ki bende de var, hatta dün işten çıkıcam 15 dk kala girdim, çıkmadan bi daha girdim çıktım 10 dk geçti yine sıkıştım b. Altı delik bidon gibiyim dicem ama ondan da beter durum. Ayy o vaziyette hapşırmak felaket b, de

Gebelikteki şeker buna neden olur mu bir fikrim yok ama bildiğin mesanenin üstünde tepiniyor bebişler
Ayrıca 3 lt su ile sık tuvalete çıkman da çok normal

Kızlar son zamanlarda sabah 6-7 gibi uyanıyorum ve çok acıkmış hissediyorum. Bebek de uyanmış ve baya hareketli oluyor. Acaba o acıktığı için mi açlık hissediyorum? Bu aylarda olur mu? Erken gibi geldi bana. Normalde kahvaltımı 10-11 gibi yaparım erken uyansam bile. O saate kadar da açlık hissetmem.

Yine söyliycem sen ben misin arkadaşım? Valla aynısı bende de var hatta bugün eşimle konuştuk acıktığı için tepki veriyor dedi. Aç olunca halsiz olup uyuması gerekmez mi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…