- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.241
tıpkı bu benBende doyamıyorum aslında doyamıyordumama gebelik şekeri tam olmasa da doktorumu şüphelendirecek bir şey var o sayede biraz dizginlendim ama açım hep açım
Bu süreçte ara ara, onu beklerken sizin, eşinizin ve büyük ailenizin ne kadar heyecanlandığından, sabırsızlandığından bahsedebilirsiniz ona. O dönemki güzel anılarınız üzerine konuşabilirsiniz ki değerli olduğunu onu da benzer şekilde beklediğinizi hissetsin. Şimdi doktor randevularında hep bebek üzerine konuşma yapılınca ister istemez kendisini ikinci planda hissetmesi çok doğal. Doktorun yaptığı bir yoruma eğer gülüşmüş veya mutlu olmuşsanız, randevu sonrası “biliyor musun seni görmeye gittiğimizde, doktor şöyle şöyle demişti biz de çok sevinmiştik/şaşırmıştık/meraklanmıştık” gibi hep onun sürecine atıfta bulunmak iyi olacaktır. Bir de kardeşi doğduğunda birlikte yapacağınız şeyler üzerine gerçekçi ve yaşına uygun hayaller kurmak da çok kıymetli.zaten ultrasona bakılırken de hep bak sana benziyor aynı abisi dedim. sürekli konuşup ilgiyi kendine çekmeye çalıştı. çıkıncada zaten beni sevmiyormusunuz demesi üzdü beni. bana aşırı düşkün bir çocuk. evet yanımda götürmem sürece dahil etmem daha sağlıklı olur :)
Bana da aynı şey oluyor. Bebek büyüdüğü için sanırım.Benim minnosta mesaneme cok fazla baski yapiyor sanirim hic tuvaletim yokken bi anda sanki saatlerdir gitmiyomus gibi tuvaletim geliyor yaparkende eskisi gibi degilde daha az yavas yavas yapabiliyorum enfeksiyonum yanmam falan yok sanirim baskidan oluyo bunlar. Birde zaman zaman pelvis bolgemdeki agri devam ediyo kemik agrisi gibi sanki bacaginizi biyere vurursunuzda agrir ya onun gibi bisey
evet steril olmasıda çok önemli kanın değişmemesi etkilenmemesi içinbir de parmağını iğne ile delmeden önce ılık su sabun ile yıkayıp hiç nemli kalmıcakmış.kolonyalı mendil vs.ile silinmicekmiş
Canım arkadaşım gel sarılalım. Doğum sonrası hastane odasında ne söylemek istersin? Bunun planını yapalımtıpkı bu benben de de şeker çıktı.diyet uyguluyorum.canım istediği hiçbir şeyi yiyemiyorum.29.haftamdayım toplamda 6 kilo aldım.diyet yapmaya başlayalı son 1 ay oldu 1 aydır hiç kilo almadım.ama hep açım ben de
Bu bende de varBenim minnosta mesaneme cok fazla baski yapiyor sanirim hic tuvaletim yokken bi anda sanki saatlerdir gitmiyomus gibi tuvaletim geliyor yaparkende eskisi gibi degilde daha az yavas yavas yapabiliyorum enfeksiyonum yanmam falan yok sanirim baskidan oluyo bunlar. Birde zaman zaman pelvis bolgemdeki agri devam ediyo kemik agrisi gibi sanki bacaginizi biyere vurursunuzda agrir ya onun gibi bisey
her türlü tatlı yenilir. en çok da tatlı yemeyi özledim benCanım arkadaşım gel sarılalım. Doğum sonrası hastane odasında ne söylemek istersin? Bunun planını yapalım
ayy ben de böyleyim. günde 3 lt su içiyorum. saat başı lavabodayım.acaba hamilelikten mi,şeker çıktı ondan mı,yoksa bebekten mi bilemedimBu bende de vargünümün yarısı salon ve tuvalet arasında mekik dokumakla geçiyor
Ben de cok sık gidiyorum tuvalete sanirim mesaneye baski yaptigi icin kapasitesi azaliyo mesanenin daha cok gitme ihtiyaci duyuyoruzayy ben de böyleyim. günde 3 lt su içiyorum. saat başı lavabodayım.acaba hamilelikten mi,şeker çıktı ondan mı,yoksa bebekten mi bilemedim
Bu konuda net ve açık olmalısınız canım çocuklar herşeyi faekediyor 3 çocuğum arasında da kıskançlık yok elhamdülillah hep birbirlerine emanet ettim hemde sorumluluk verdim.Bu konuyu konusabileceginiz kadar büyükmüş biz seni çok seviyoruz elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz ve seni merak eden kardeşin içinde aynısını yapacağız çünkü ikimizde bizimsiniz gibi bizim olmadığımız yerde senin korumanda olacak gibi bakış açısını değiştirebilirsiniz.Birde abla abi olacak çocuklarınız için tavsiyem doğuma hediye hazırlamıştım hepsinde çok faydasını gördüm.Kizim ilk kardeş olduğu için abisine bir kutu hazırlamıştı annem çeşit çeşit paketlerde çikolatalar arabalar güzel bir top göz alıcı hediyeler kardeşinden geldi demiştik önce bebeği sevdi kucağına aldı sonra hediyeleriyle günlerce vakit geçirdi.Birde ten tene temas öneriyorum çok etkili oluyor.benimde dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür720 gram olmuş minicik şey ya :)
kontrolden çıkınca bebişten konuşurken 5 yaşındaki oğlum durup siz beni artık sevmiyor musunuz dedi. ilk defa bunu söyledi çok üzüldüm nasıl toparlayacağımı şaşırdımbundan sonra onunda etkilenmemesi için daha dikkatli olmalıyız sanırım. acaba kontrollere onu götürmem mi daha sağlıklı yoksa götürmesem daha mı iyi olur.
birde hastane fiyatlarını konuştuk. doktorumun çalıştığı iki hastane var acıbadem atakent 22.000 tl istanbul hospital 9.000 tl doğum ücretleri. arada uçurum var hem hizmet hem fiyat olarak.
Siz kaç haftalıksınız ki nst'ye bağladılar?Panik yapmayın ama bir görünün isterseniz kafanız rahat eder en azından. Ben de geçen eğitim araştırma hastanesine gittim, kasıklarımda ağrı var diyince nst dr toko diye bir şey bağladılar, şükür sancı çıkmadı. Tedbir almış olursunuz.
Doğumdan sonrası için şöyle efsane bi tatlı düşünelim odaya sipariş ederizher türlü tatlı yenilir. en çok da tatlı yemeyi özledim ben
Bu sürekli aç olma durumu beni de çok rahatsız ediyor. Zaten mide yanması ve halen daha geçmeyen bulantılardan dolayı herşeyi yiyemiyorum. Yediklerimle de ne ben ne de bebek doymuyoruz sanki. Açken de modum düşük oluyor haliyle :/ Hamileliğin başlarında doğru dürüst yiyemesem de bu kadar aç hissetmezdim. Şimdi içimde sanki doymayan bi canavar vartıpkı bu benben de de şeker çıktı.diyet uyguluyorum.canım istediği hiçbir şeyi yiyemiyorum.29.haftamdayım toplamda 6 kilo aldım.diyet yapmaya başlayalı son 1 ay oldu 1 aydır hiç kilo almadım.ama hep açım ben de
Benim minnosta mesaneme cok fazla baski yapiyor sanirim hic tuvaletim yokken bi anda sanki saatlerdir gitmiyomus gibi tuvaletim geliyor yaparkende eskisi gibi degilde daha az yavas yavas yapabiliyorum enfeksiyonum yanmam falan yok sanirim baskidan oluyo bunlar. Birde zaman zaman pelvis bolgemdeki agri devam ediyo kemik agrisi gibi sanki bacaginizi biyere vurursunuzda agrir ya onun gibi bisey
Bu bende de vargünümün yarısı salon ve tuvalet arasında mekik dokumakla geçiyor
ayy ben de böyleyim. günde 3 lt su içiyorum. saat başı lavabodayım.acaba hamilelikten mi,şeker çıktı ondan mı,yoksa bebekten mi bilemedim
Ben de cok sık gidiyorum tuvalete sanirim mesaneye baski yaptigi icin kapasitesi azaliyo mesanenin daha cok gitme ihtiyaci duyuyoruz
Yaa bu tabi ki bende de var, hatta dün işten çıkıcam 15 dk kala girdim, çıkmadan bi daha girdim çıktım 10 dk geçti yine sıkıştım b. Altı delik bidon gibiyim dicem ama ondan da beter durum. Ayy o vaziyette hapşırmak felaket b, deBana da aynı şey oluyor. Bebek büyüdüğü için sanırım.
24+0 dım gittiğimde. Bu haftalarda nst olmuyor zaten. Toko diye sancı tespit edeb bir şey var onu bağlıyorlarmış.Siz kaç haftalıksınız ki nst'ye bağladılar?
Gebelikteki şeker buna neden olur mu bir fikrim yok ama bildiğin mesanenin üstünde tepiniyor bebişlerayy ben de böyleyim. günde 3 lt su içiyorum. saat başı lavabodayım.acaba hamilelikten mi,şeker çıktı ondan mı,yoksa bebekten mi bilemedim
Yine söyliycem sen ben misin arkadaşım?Kızlar son zamanlarda sabah 6-7 gibi uyanıyorum ve çok acıkmış hissediyorum. Bebek de uyanmış ve baya hareketli oluyor. Acaba o acıktığı için mi açlık hissediyorum? Bu aylarda olur mu? Erken gibi geldi bana. Normalde kahvaltımı 10-11 gibi yaparım erken uyansam bile. O saate kadar da açlık hissetmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?