- 18 Ekim 2022
- 2.083
- 2.839
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.261
Yaa gel sarılalımYine söyliycem sen ben misin arkadaşım?Valla aynısı bende de var hatta bugün eşimle konuştuk acıktığı için tepki veriyor dedi. Aç olunca halsiz olup uyuması gerekmez mi dedim
Canım hep öyle çıkıyor bide beyincik gelişimi galiba tam haftayı söylermiş benim beyincik gelişimide 29 haftalık, doktor erken döllenme dedi bana , önden gitmiyor bu bebek büyük dediPapatya0593 Canim sen 29. Haftadayim diyorsun ya onu sana doktorun mu soyledi yoksa ultrasonda onde ciktigi icin mi oyle diyorsun. Cunku benimde hep 1 hafta onde cikiyo olcumlerde
Sarılalım tabiiYaa gel sarılalımben de burdan okudum sanırım, acıkınca hareketli olurlarmış diye. Bizim haftalar erken gibi geldi ama o saatte o kadar aç hissetmem tesadüf olamaz ya. Acıkmam normalde. Kahvaltı yaparken eşime anlattım, bu saate kadar aç mı bıraktın çocuğu dedi
Resmen geri sayıma başladıkCanım hep öyle çıkıyor bide beyincik gelişimi galiba tam haftayı söylermiş benim beyincik gelişimide 29 haftalık, doktor erken döllenme dedi bana , önden gitmiyor bu bebek büyük dedi
Ya canım benim teşekkür ederimAy ben snein bilgilerini okudukca heycanlaniyorum yakendim icin degil yalniz senin icin heycanlaniyorum kilosu falan nasil guzel ya masallah haftaya resmen 30 lari goruyosun off nasi az kaldii sen dogurunca ben rahatliycam guc aliyorum sanki ilk sen yasiyosun ya cogu seyi ornek gibi oldun hepimize
Sen de haklısınSarılalım tabiiYaa aç oldukları için mi hareketli oluyorlar ama doktora gidince hareket etmediği zaman bir şeyler yememizi istiyorlar ben ordan yola çıkarak hiç böyle düşünmemiştim.
Sabahları aç karnına hem tiroid ilacı hem kan ilacı içmem lazım o yüzden geçe kalıyor kahvaltım
Benim de perinatoloğum 5 gün öne çekti sat’ı erken döllenme diye ama doktorum gerçek sat’ı takip edicem dedi. 1 hafta daha fazla çalışıcam yani, bu beni üzdüCanım hep öyle çıkıyor bide beyincik gelişimi galiba tam haftayı söylermiş benim beyincik gelişimide 29 haftalık, doktor erken döllenme dedi bana , önden gitmiyor bu bebek büyük dedi
Anladim canim doktor bana oyle bisey demedi sadece onde cikiyo olcumler. Tarihlerimiz ayni hayirlisiyla kucagimiza alalim insallahCanım hep öyle çıkıyor bide beyincik gelişimi galiba tam haftayı söylermiş benim beyincik gelişimide 29 haftalık, doktor erken döllenme dedi bana , önden gitmiyor bu bebek büyük dedi
Günaydın kızlar, doktorunuz sizlere de bebek hareketlerini takip etmeye başlamanızı söyledi mi? Bana 25. hafta kontrolümde erken doğum hakkında bilgi verdi. Kasıkta geçmeyen sancı, sertleşme, idrarda yanma, su gelmesi, vajinal kanama, ya da bebek hareketlerinde azalma gibi durumlar yaşarsan hemen acile gelmelisin falan dedi. Şimdi tabi manyak gibi bebek hareketi takibine başladım
Canım o doğum iznini ultrasondan mı hesap ediyoruz yoksa sattan mı ben şimdi önden de yıllık izin alıp izne ayrıldım ama bebeğin gelişimine göre hesaplamıştım 32 yi yani bi hafta önden yanlış mı hesapladımBenim de perinatoloğum 5 gün öne çekti sat’ı erken döllenme diye ama doktorum gerçek sat’ı takip edicem dedi. 1 hafta daha fazla çalışıcam yani, bu beni üzdü
Kızlar e bebeğe çoklu pakette stok geri gelmiş. Fiyatınıda harika yapmışlar neden yeni yıl öncesi stok yok gösterdikleri belli oldu.
Tokluk şekeri yemekten Bir saat sonra en çok 140Şeker ölçümü yapanlara bir sorum var
Bana doktor yemekten 2 saat sonra ölç dedi
105 çıktı tokluk şekerim şimdi
Bazısı 1 saat sonra ölçüyor
2 saat sonra ölçen var mı?
Tokluk şekeri yemekten Bir saat sonra en çok 140
İki saat sonra en çok 120 olmalı dedi doktorum
Bana da 88 yazıyorAyyy telefonumdaki bir uygulamada doğuma 99 gün kaldı diyorsuratıma suratıma çarptı bu gerçek gerçekten geri sayım başladı MelodiminEsi
Ben 1 saat sonra ölçüyorum ilk lokmanı aldıktan bir saat sonra demişti. Neden sende 2 saat istedi ki?Şeker ölçümü yapanlara bir sorum var
Bana doktor yemekten 2 saat sonra ölç dedi
105 çıktı tokluk şekerim şimdi
Bazısı 1 saat sonra ölçüyor
2 saat sonra ölçen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?