2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yine söyliycem sen ben misin arkadaşım? Valla aynısı bende de var hatta bugün eşimle konuştuk acıktığı için tepki veriyor dedi. Aç olunca halsiz olup uyuması gerekmez mi dedim
Yaa gel sarılalım ben de burdan okudum sanırım, acıkınca hareketli olurlarmış diye. Bizim haftalar erken gibi geldi ama o saatte o kadar aç hissetmem tesadüf olamaz ya. Acıkmam normalde. Kahvaltı yaparken eşime anlattım, bu saate kadar aç mı bıraktın çocuğu dedi

Papatya0593 Canim sen 29. Haftadayim diyorsun ya onu sana doktorun mu soyledi yoksa ultrasonda onde ciktigi icin mi oyle diyorsun. Cunku benimde hep 1 hafta onde cikiyo olcumlerde
Canım hep öyle çıkıyor bide beyincik gelişimi galiba tam haftayı söylermiş benim beyincik gelişimide 29 haftalık, doktor erken döllenme dedi bana , önden gitmiyor bu bebek büyük dedi

Sarılalım tabii Yaa aç oldukları için mi hareketli oluyorlar ama doktora gidince hareket etmediği zaman bir şeyler yememizi istiyorlar ben ordan yola çıkarak hiç böyle düşünmemiştim.
Sabahları aç karnına hem tiroid ilacı hem kan ilacı içmem lazım o yüzden geçe kalıyor kahvaltım

Ya canım benim teşekkür ederim ay inşallah güzel , kolaylıkla bir doğum yaparak bu konuda iyi bir örnek olabilirim

Sen de haklısın demek hem tok hem aç olunca hareket ediyorlar

Canım hep öyle çıkıyor bide beyincik gelişimi galiba tam haftayı söylermiş benim beyincik gelişimide 29 haftalık, doktor erken döllenme dedi bana , önden gitmiyor bu bebek büyük dedi
Benim de perinatoloğum 5 gün öne çekti sat’ı erken döllenme diye ama doktorum gerçek sat’ı takip edicem dedi. 1 hafta daha fazla çalışıcam yani, bu beni üzdü

Burada bi grupta görmüştüm kızlar kaydettim belki isteyen olur

Eklentiler

• 2E2C615C-9CE7-4F9C-A5BC-66009A9A9582.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 95
  • AB2B78D1-C093-49E2-8C97-9D5604FA3EE2.webp
    28 KB · Görüntüleme: 74
  • 3A9E692C-55B6-458E-A06E-741DA183A447.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 9D69945B-4E10-4ED1-9553-CA0098BE36EF.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 86
Anladim canim doktor bana oyle bisey demedi sadece onde cikiyo olcumler. Tarihlerimiz ayni hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah

Bana takip et demedi ama 26+4’te gitmiştim. Bebeğin çok hareketli olması lazım. Hissediyorsun di mi çok hareket ediyor mu dedi.
Ben de çok hareketli değil dedim. Arada bi hissediyorum dedim.
Şaşırdı biraz. Sonra baktı her şeyi iyiydi. Her şey iyiyse neden bende hareket az bilemiyorum.
Gerçi şu an hareket ediyor. Ama gündüz saatlerinde hissetmedim neredeyse hiç.

Kızlar e bebeğe çoklu pakette stok geri gelmiş. Fiyatınıda harika yapmışlar neden yeni yıl öncesi stok yok gösterdikleri belli oldu.

Eklentiler

• 7832B4A4-2299-48C1-BCFD-0D3DA9902AD5.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 81
Şeker ölçümü yapanlara bir sorum var
Bana doktor yemekten 2 saat sonra ölç dedi
105 çıktı tokluk şekerim şimdi
Bazısı 1 saat sonra ölçüyor

2 saat sonra ölçen var mı?

Benim de perinatoloğum 5 gün öne çekti sat’ı erken döllenme diye ama doktorum gerçek sat’ı takip edicem dedi. 1 hafta daha fazla çalışıcam yani, bu beni üzdü
Canım o doğum iznini ultrasondan mı hesap ediyoruz yoksa sattan mı ben şimdi önden de yıllık izin alıp izne ayrıldım ama bebeğin gelişimine göre hesaplamıştım 32 yi yani bi hafta önden yanlış mı hesapladım

Kızlar e bebeğe çoklu pakette stok geri gelmiş. Fiyatınıda harika yapmışlar neden yeni yıl öncesi stok yok gösterdikleri belli oldu.

Ben pamuk konusunda kararsız kaldım.
Önce bir deneme yapayım dedim. Hiç kullanan olmadı çevremde. Hepsi direkt ıslak mendil aldılar yenidoğan için olan mendillerden sleepy marka.
Ben de şimdilik şunu aldım 1 paket
Bu marka için de çok güzel yorumlar var ama bilemiyorum.

Tokluk şekeri yemekten Bir saat sonra en çok 140
İki saat sonra en çok 120 olmalı dedi doktorum

Benimki gayet iyi başladı o zaman.
Bugün diyetisyene 8 seans para boşa verdim sanırım. Paket aldım o şekilde.
Zaten azıcık dikkatle düzeliyor bu iş.
Bende olmayan bi şeydi bu süreçte çıktı sadece.

Ama tecrübesizlikten seans paket aldım. üzüldüm şimdi. neyse artık.

Şeker ölçümü yapanlara bir sorum var
Bana doktor yemekten 2 saat sonra ölç dedi
105 çıktı tokluk şekerim şimdi
Bazısı 1 saat sonra ölçüyor

2 saat sonra ölçen var mı?
Ben 1 saat sonra ölçüyorum ilk lokmanı aldıktan bir saat sonra demişti. Neden sende 2 saat istedi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…