- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.281
Ben 1 saat sonra ölçüyorum ilk lokmanı aldıktan bir saat sonra demişti. Neden sende 2 saat istedi ki?
Bana da 88 yazıyorgidip gelip kıyafetlerine bakıyorum. Okula dönsem de zaman biraz daha hızlı geçse
Ama gerçekten bişey kalmamış vallahiBana da 88 yazıyorgidip gelip kıyafetlerine bakıyorum. Okula dönsem de zaman biraz daha hızlı geçse
Teşekkürler canım kaydettim listeyiBurada bi grupta görmüştüm kızlar kaydettim belki isteyen olur
Bende de 90 yazıyor
İnanılmazz
Aminn kızlar AminnAma gerçekten bişey kalmamış vallahiayyy ne heyecanlı allah hepimize sağlıklı kavuşmalar nasip etsin
Bilmem kisenden neden 1 saat istedi acaba? Niye 2 saat istemedi?
Bilmem ki
Evet muhakkak yanlış hatırlamıyorsam burada bi arkadaşımızın eşi dahiliye doktoruydu ama kim olduğunj şimdi unuttum o da1 saat ve 2 saat ölçümle ilgili bir şeyler yazmıştı. Belki bu yazıyı görürse bize açıklarHer doktorun kendine göre bir fikri var
Ben de bilemiyorum
Yaaa ben yaptım bile! Şöyle füme etli falan bol soslu bir hamburger söylicem. Hatta nereden alıp getireceklerinin menüsünü bile verdimCanım arkadaşım gel sarılalım. Doğum sonrası hastane odasında ne söylemek istersin? Bunun planını yapalım
Kızlar kapı süsü bakarken bu sayfayla karşılaştım. Sıradışı, benim hoşuma gitti belki siz de beğenirsiniz
Doktorun rapora ne yazarsa ona göre alırsın izni diye biliyorum. Doktorun seni 29 haftalık olarak görüyorsa rapora da o şekilde yazar. Benimki sat’ı baz aldığı için rapora da öyle yazar diye düşünüyorum. Nöbet için 24 haftalıktır raporu aldım geçen hafta devlet hastanesinden, sat’a göre 24 haftalık, gelişime göre 25 haftalık gebedir yazdıCanım o doğum iznini ultrasondan mı hesap ediyoruz yoksa sattan mı ben şimdi önden de yıllık izin alıp izne ayrıldım ama bebeğin gelişimine göre hesaplamıştım 32 yi yani bi hafta önden yanlış mı hesapladım
Bi kereye mahsus 9 ay sağlıklı hayatın ve doğumun ödülü olarak bişey olmaz diyorum ve gaz veriyorum.Yaaa ben yaptım bile! Şöyle füme etli falan bol soslu bir hamburger söylicem. Hatta nereden alıp getireceklerinin menüsünü bile verdimya burgerillas el patron ya da house of b den alınacak
İkinci yemeğim de tek sucuklu new york pizza olacak
Sonrasında da bol kelle paça
İnşallah emzirirken bunlar yenebiliyordur
Bende var sırt ağrısı geçen haftadan beri. Bugün doktoruma sordum; aklına gelen her şeyi deneyebilirsin dedi. Yani 5 yastıkla yatmak, hamile yastıkları kullanmak falan. Aklına ne gelirse. En olmadı voltaren gibi bişiler veririm onu sürüp yatarsın dedi. Ama neden olduğunu bilemeyiz tam dedi. Mesela ben mide yanması boğazyanması da çok yaşıyorum. Artık gaviscon kesmiyor nerdeyse. Belki de miden biraz arkaya bası yapıyordur ondan olabilir dediKızlar sırt agrisi yasiyor musunuz. Benim sirtimin bi tarafi baya batiyor otururken yatarken. Bel agrim da var erken degil mi daha bunlar icin nineler gibi ay uy diye diye geziniyorum
kelle paça hamileyken de yeniyor diye biliyorum ama hiç yemedim, diğer gruplardaki anneler yiyor en azındanYaaa ben yaptım bile! Şöyle füme etli falan bol soslu bir hamburger söylicem. Hatta nereden alıp getireceklerinin menüsünü bile verdimya burgerillas el patron ya da house of b den alınacak
Canım arkadaşım gel sarılalım. Doğum sonrası hastane odasında ne söylemek istersin? Bunun planını yapalım
Kızlar siz şimdi böyle yazınca aklıma geleni anlatayımYaaa ben yaptım bile! Şöyle füme etli falan bol soslu bir hamburger söylicem. Hatta nereden alıp getireceklerinin menüsünü bile verdimya burgerillas el patron ya da house of b den alınacak
Benim baya zamandır kasılmam oluyor. Doktor geçen bir kasılmaysa normal sıkıntı yok dedi.Bazen sancı mi desem kasılma mı desem oluyor sizde de oluyor mu karnım sıkışıyor gibi anlamadım?
Bu sakatat grubu yenmiyor diye biliyorum bende. O sebeple hiç bulaşmıyorum o gruba ama hamburger konusunda bende hassasımkelle paça hamileyken de yeniyor diye biliyorum ama hiç yemedim, diğer gruplardaki anneler yiyor en azındangerçi ben hamburger de yiyorum
Kızlar siz şimdi böyle yazınca aklıma geleni anlatayımilk doğumumda yanıma normal doğum yapan bir kadın geldi. Tabi ondan önce bebeği getirdiler. Kadın bebeğe bakmıyor, açım açım getirin yiyeyim içimden canavar çıktı sanki diyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Hemşire sulu bir şeyler yemen lazım diyor bu dürüm arası kebabı gömdü
Ben de kelle çorbası içtim bi defa evde yapılmıştı ama, ablam da hamileyken yemiş bol bol. Riski nedir bilmiyorum ama yine de kısıtlamakta fayda olabilir. Diğeri için de afiyet olsunBu sakatat grubu yenmiyor diye biliyorum bende. O sebeple hiç bulaşmıyorum o gruba ama hamburger konusunda bende hassasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?