2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Her doktorun kendine göre bir fikri var
Ben de bilemiyorum
Evet muhakkak yanlış hatırlamıyorsam burada bi arkadaşımızın eşi dahiliye doktoruydu ama kim olduğunj şimdi unuttum o da1 saat ve 2 saat ölçümle ilgili bir şeyler yazmıştı. Belki bu yazıyı görürse bize açıklar

Canım arkadaşım gel sarılalım. Doğum sonrası hastane odasında ne söylemek istersin? Bunun planını yapalım
Yaaa ben yaptım bile! Şöyle füme etli falan bol soslu bir hamburger söylicem. Hatta nereden alıp getireceklerinin menüsünü bile verdim ya burgerillas el patron ya da house of b den alınacak
İkinci yemeğim de tek sucuklu new york pizza olacak
Sonrasında da bol kelle paça
İnşallah emzirirken bunlar yenebiliyordur

Doktorun rapora ne yazarsa ona göre alırsın izni diye biliyorum. Doktorun seni 29 haftalık olarak görüyorsa rapora da o şekilde yazar. Benimki sat’ı baz aldığı için rapora da öyle yazar diye düşünüyorum. Nöbet için 24 haftalıktır raporu aldım geçen hafta devlet hastanesinden, sat’a göre 24 haftalık, gelişime göre 25 haftalık gebedir yazdı

Bi kereye mahsus 9 ay sağlıklı hayatın ve doğumun ödülü olarak bişey olmaz diyorum ve gaz veriyorum. Yani emzirirken dikkat etmek lazım ama arada zararsız ufak kaçamaklar olsun

Kızlar sırt agrisi yasiyor musunuz. Benim sirtimin bi tarafi baya batiyor otururken yatarken. Bel agrim da var erken degil mi daha bunlar icin nineler gibi ay uy diye diye geziniyorum
Bende var sırt ağrısı geçen haftadan beri. Bugün doktoruma sordum; aklına gelen her şeyi deneyebilirsin dedi. Yani 5 yastıkla yatmak, hamile yastıkları kullanmak falan. Aklına ne gelirse. En olmadı voltaren gibi bişiler veririm onu sürüp yatarsın dedi. Ama neden olduğunu bilemeyiz tam dedi. Mesela ben mide yanması boğazyanması da çok yaşıyorum. Artık gaviscon kesmiyor nerdeyse. Belki de miden biraz arkaya bası yapıyordur ondan olabilir dedi
Artık 3. Trimester a girdiğimiz için de sırt ağrısı beş ağrısı gibi ağrılarımızın başlaması normalmiş. Bebekler 1 kiloyu geçti, omurganın şekli bu yeni kiloyu taşımaya adapte olmaya çalıştığı için de olabilir dedi

kelle paça hamileyken de yeniyor diye biliyorum ama hiç yemedim, diğer gruplardaki anneler yiyor en azından gerçi ben hamburger de yiyorum

Canım arkadaşım gel sarılalım. Doğum sonrası hastane odasında ne söylemek istersin? Bunun planını yapalım

Kızlar siz şimdi böyle yazınca aklıma geleni anlatayım ilk doğumumda yanıma normal doğum yapan bir kadın geldi. Tabi ondan önce bebeği getirdiler. Kadın bebeğe bakmıyor, açım açım getirin yiyeyim içimden canavar çıktı sanki diyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Hemşire sulu bir şeyler yemen lazım diyor bu dürüm arası kebabı gömdü

çok güzel ya kıyamam nasıl canı çekmiş aylarca sabretmiş belkide. Bakalım biz ne olacağız

Bu sakatat grubu yenmiyor diye biliyorum bende. O sebeple hiç bulaşmıyorum o gruba ama hamburger konusunda bende hassasım
Ben de kelle çorbası içtim bi defa evde yapılmıştı ama, ablam da hamileyken yemiş bol bol. Riski nedir bilmiyorum ama yine de kısıtlamakta fayda olabilir. Diğeri için de afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…