2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bence sağlık ocağı işini çözer , gerek yok gibi sanki kbb ye falan rapor . kısa süreli raporları yazıyorlar ne de olsa. Hamilelikten ötürü de özellikle rapora gerek yok falan demeyecektir diye düşünüyorum (öyle yapıyorlar ya bazıları :) )
Çok geçmiş olsun bu arada

Yaaa vay canına gramlardan kilolara geçtik öyle mii , ay ne ara geldik buralara hiç bilmiyorum çok güzel ya maşallah
Ay çok güzel kime benzediğine kadar görebilmek, geçen defa yüzünü net gördük aslında biz de ama benzetme yapamadım ben belki bu defa daha net olur 28+0 olacak cuma günü gittiğimde, şimdi bunları okuyunca daha bi meraklandım :)
Sağlıkla gelsin minik kuzular

yaa maşallah maşallah , pozisyonda almış hep bebeler . Baya sonlara yürüyoruz :)

Gözünüz aydın kızlar ne güzel haberlerle gelmişsiniz, darısı hepimizin başına; çok heyecanlı

Ben gereksiz çok şey de yiyorum o yüzden aldığım kiloya canım sıkılıyor sağlıklı beslenip alsam hiç sıkıntı değil. Ama dikkat edeceğim bundan sonra ya
Benim iki gundur midem bulanmaya basladi her seyden ilk aylar yasamadigim tiksintileri yasiyorum valla saka gibi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim 9 kilo almistim cunku bu zaman kadar

Bebeğe o ölçülerdeki yatak büyük olmaz mı kaçıncı aydan itibaren yatırmayı düşünüyosunuz?
ilk gunden itibaren gunduz yatiricam canim kenarlari korkuluklu sonradan cikartabiliyosun korkulugunu o yuzden ilk etapta da sonradan da kullanabilcegim bi model :) anne yani besigi ayri aldim zaten ilk aylar gece yanimda yatar zaten sonradan ayiririm yatagini odasina

Ay masallah minnosaa benim aklimada takilan birsey var mesela izne ayrilmadik doktor raporuyla devam ettik sonra 34- veya 35. Haftada kendimizi kotu hissettik calismak istemedik nolcak o zaman tekrarmi gidip calisamaz diye rapor alcaz
Canımm hiçbir fikrim yok ben ona martın sonuna doğru izne ayrılmak istiyorum dedim gittiğimde konuşacağız.
Eveet ben en son 40 gün önce gitmiştm o zaman yarım kg a yakındı şok oldum ya çok şükür sağlıkla büyüsünler çok istiyorum bugün uzun zamandır olmayan duygusallık geldi ve ben odadan çıktığımdan beri elimde fotoğrafı bakıp bakıp ağlıyorum çok mutlu oldum darısı hepşmizin başına.
Gözünüz aydın kızlar ne güzel haberlerle gelmişsiniz, darısı hepimizin başına; çok heyecanlı
Amin canım çok şükür hepimiz güzel haberlerle inşallah.

Kızlar şeker yüklemesini doktorum açlık şekerine bakayım sonra düşünücez dedi şuanlık yapmayı düşünmüyorum dedi açlık şekermde 82 çıktı normal sanırım daha aramadı sonuçlar için beni bekliyorum. Demir hapımı içmiyordum bak 13-150 arası değer benimki 15.5 çıkmış ona düşük der sanırım içmem kazım artık aksatmadan. İdrar testi de aldı onda epitelle lokosit kırmızı çıkmış 2-3 çıkmışlar neden anlamadım. Beni aramasını bekliyorumm doktorumun. Şu baş aşağı dönmüş olması da beni çok duygulandırdı ya çok gario geldi sona yaklaşıyoruz demek dedim Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah

Gözünüz aydın arkadaşlar benim bebek hep baş geliş pozisyonunda ne zaman kontrole gitsem hep öyleydi başlarda biraz tedirgin ediyordu bu durum beni ama artık normal olan o sanırım.

Ya aynı şekilde, bana da bakılmadı kullanmadım da. Herkesler kullanıyor neredeyse bi şüphelendim şuan :) demir folik asit, B12 içeren tek bir hap kullanıyorum sadece
Benim doktorum da vermedi, kalsiyum hapı içinde ve multivitaminde d var diye

Benimde once aclik bakildi 82 cikti canim doktorum yapmamiza gerek yok sikinti yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…