- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.481
Bence sağlık ocağı işini çözer , gerek yok gibi sanki kbb ye falan rapor . kısa süreli raporları yazıyorlar ne de olsa. Hamilelikten ötürü de özellikle rapora gerek yok falan demeyecektir diye düşünüyorum (öyle yapıyorlar ya bazıları :) )şekeri düzenledim derken (akşam istediğim gibi yemeğimi yedim 90 çıktı çok şükür)
farenjit oldum işe gidemeyeceğim.bir de mecbur antibiyotik kullanıcam.
daha 2 ay olmadı yine geldi buldu beni.yatamıyorum bile düzgün.
ayrıca bugün 27+4’üm ama hamile değilmişim gibi hafifim. bunu da birkaç gündür beyaz unlu ürünler yememeye bağlıyorum.
daha enerjik oluyorsunuz kesinlikle.
yoksa yatakta sağa sola dönmesi bile zor geliyordu bana son zamanlarda.
sorum şu: aile hekimine gitsem antibiyotik verip rapor yazar mı 2 gün acaba? yoksa kbbye mi gitmeli? kronik diye hastaneye gitmek istemiyorum. ne kullanacağım belli çünkü. ama sağlık ocağında halledilir mi bu?
Yaaa vay canına gramlardan kilolara geçtik öyle mii , ay ne ara geldik buralara hiç bilmiyorum çok güzel ya maşallahKızlar selam bugün randevum vardı 27+1 de haftyla uyumlu çıktı 1.020 kg ve 36 cm boyunormql doğum pozisyonuna geçmiş baş aşağı dıuruyor dedi ve burnu ağzı dudakları aynı ben deliricem çok güzeller ya 19 şubatta rapora hakkazanıyorsun dedş devam etmek istediğimi söyledim bakalım o gün tekrar bakacak. Çok hastayım burnum tıkalı doktor burun fısfını ve aferin forte versi hamilelert içebilir dedi. Şuan evde ilikli kemik kaynatıyorum etli ilikli çorba yapıcam koro na olduğumda da o iyileştirmişti beni umarım iyi gelir. Doğum trihine de 1 nisanla 17 nisan arasında dedi çok heyecanlıı
yaa maşallah maşallahTeyzeleri bizim bugün kontrolümüz vardı. Oğluşumuz 27+3 haftada, kilosu 1060 gram. Makat geliş pozisyonundaydı baş geliş olmuş. Maşallahınızı alırız.Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin…
Yok yok doğru anladın, kalsiyumu içtiğim gün fısfıs olanı kullanmıyorum kalsiyumun içinde var diye. fısfısı her gün kullanmam lazım yani. Çarşamba doktora gidicem sorayımPardon cnm ben ekstra almiyorsun sandım bende bir gün 1000lik 1 püf bir gün 2000 doz alıyorum
En iyisini hoca bilirYok yok doğru anladın, kalsiyumu içtiğim gün fısfıs olanı kullanmıyorum kalsiyumun içinde var diye. fısfısı her gün kullanmam lazım yani. Çarşamba doktora gidicem sorayım
Bebek yatagi olarak geciyor onlar 80x180 benim yatagim 90x190 o yuzden mecbur tek kisilik olarak almam gerekYataş bedding'ten Milky Comfy serisi aldık biz. En iyisi o diye anlattılar
Bana hiç d vit bakılmadı hiçde denmedi kullanmadım , bende merak ettim şimdiEn iyisini hoca bilir
Kızlar selam bugün randevum vardı 27+1 de haftyla uyumlu çıktı 1.020 kg ve 36 cm boyunormql doğum pozisyonuna geçmiş baş aşağı dıuruyor dedi ve burnu ağzı dudakları aynı ben deliricem çok güzeller ya 19 şubatta rapora hakkazanıyorsun dedş devam etmek istediğimi söyledim bakalım o gün tekrar bakacak. Çok hastayım burnum tıkalı doktor burun fısfını ve aferin forte versi hamilelert içebilir dedi. Şuan evde ilikli kemik kaynatıyorum etli ilikli çorba yapıcam korona olduğumda da o iyileştirmişti beni umarım iyi gelir. Doğum trihine de 1 nisanla 17 nisan arasında dedi çok heyecanlıı
Teyzeleri bizim bugün kontrolümüz vardı. Oğluşumuz 27+3 haftada, kilosu 1060 gram. Makat geliş pozisyonundaydı baş geliş olmuş. Maşallahınızı alırız.Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin…
Benim iki gundur midem bulanmaya basladi her seydenBen gereksiz çok şey de yiyorum o yüzden aldığım kiloya canım sıkılıyor sağlıklı beslenip alsam hiç sıkıntı değil. Ama dikkat edeceğim bundan sonra ya
Bebeğe o ölçülerdeki yatak büyük olmaz mı kaçıncı aydan itibaren yatırmayı düşünüyosunuz?Bebek yatagi olarak geciyor onlar 80x180 benim yatagim 90x190 o yuzden mecbur tek kisilik olarak almam gerek
ilk gunden itibaren gunduz yatiricam canim kenarlari korkuluklu sonradan cikartabiliyosun korkulugunu o yuzden ilk etapta da sonradan da kullanabilcegim bi model :) anne yani besigi ayri aldim zaten ilk aylar gece yanimda yatar zaten sonradan ayiririm yatagini odasinaBebeğe o ölçülerdeki yatak büyük olmaz mı kaçıncı aydan itibaren yatırmayı düşünüyosunuz?
Ya aynı şekilde, bana da bakılmadı kullanmadım da. Herkesler kullanıyor neredeyse bi şüphelendim şuan :) demir folik asit, B12 içeren tek bir hap kullanıyorum sadeceBana hiç d vit bakılmadı hiçde denmedi kullanmadım , bende merak ettim şimdi
Canımm hiçbir fikrim yok ben ona martın sonuna doğru izne ayrılmak istiyorum dedim gittiğimde konuşacağız.Ay masallah minnosaabenim aklimada takilan birsey var mesela izne ayrilmadik doktor raporuyla devam ettik sonra 34- veya 35. Haftada kendimizi kotu hissettik calismak istemedik nolcak o zaman tekrarmi gidip calisamaz diye rapor alcaz
Eveet ben en son 40 gün önce gitmiştm o zaman yarım kg a yakındı şok oldum ya çok şükür sağlıkla büyüsünler çok istiyorum bugün uzun zamandır olmayan duygusallık geldi ve ben odadan çıktığımdan beri elimde fotoğrafı bakıp bakıp ağlıyorumYaaa vay canına gramlardan kilolara geçtik öyle mii , ay ne ara geldik buralara hiç bilmiyorum çok güzel ya maşallah
Ay çok güzel kime benzediğine kadar görebilmek, geçen defa yüzünü net gördük aslında biz de ama benzetme yapamadım ben belki bu defa daha net olur 28+0 olacak cuma günü gittiğimde, şimdi bunları okuyunca daha bi meraklandım :)
Sağlıkla gelsin minik kuzular
Amin canım çok şükür hepimiz güzel haberlerle inşallah.Gözünüz aydın kızlarne güzel haberlerle gelmişsiniz, darısı hepimizin başına; çok heyecanlı
Kızlar selam bugün randevum vardı 27+1 de haftyla uyumlu çıktı 1.020 kg ve 36 cm boyunormql doğum pozisyonuna geçmiş baş aşağı dıuruyor dedi ve burnu ağzı dudakları aynı ben deliricem çok güzeller ya 19 şubatta rapora hakkazanıyorsun dedş devam etmek istediğimi söyledim bakalım o gün tekrar bakacak. Çok hastayım burnum tıkalı doktor burun fısfını ve aferin forte versi hamilelert içebilir dedi. Şuan evde ilikli kemik kaynatıyorum etli ilikli çorba yapıcam korona olduğumda da o iyileştirmişti beni umarım iyi gelir. Doğum trihine de 1 nisanla 17 nisan arasında dedi çok heyecanlıı
Gözünüz aydın arkadaşlarTeyzeleri bizim bugün kontrolümüz vardı. Oğluşumuz 27+3 haftada, kilosu 1060 gram. Makat geliş pozisyonundaydı baş geliş olmuş. Maşallahınızı alırız.Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin…
Benim doktorum da vermedi, kalsiyum hapı içinde ve multivitaminde d var diyeYa aynı şekilde, bana da bakılmadı kullanmadım da. Herkesler kullanıyor neredeyse bi şüphelendim şuan :) demir folik asit, B12 içeren tek bir hap kullanıyorum sadece
Benimde once aclik bakildi 82 cikti canim doktorum yapmamiza gerek yok sikinti yok dediKızlar şeker yüklemesini doktorum açlık şekerine bakayım sonra düşünücez dedi şuanlık yapmayı düşünmüyorum dedi açlık şekermde 82 çıktı normal sanırım daha aramadı sonuçlar için beni bekliyorum. Demir hapımı içmiyordum bak 13-150 arası değer benimki 15.5 çıkmış ona düşük der sanırım içmem kazım artık aksatmadan. İdrar testi de aldı onda epitelle lokosit kırmızı çıkmış 2-3 çıkmışlar neden anlamadım. Beni aramasını bekliyorumm doktorumun. Şu baş aşağı dönmüş olması da beni çok duygulandırdı ya çok gario geldi sona yaklaşıyoruz demek dedimHepimiz hayırlı haberler alalım inşallah
Aynen ben yapacak sandım da normal çıkarsa yapmayacağız dedi şimdi de aradı herşey normal şeker yüklemesi yapmayacağız dedi.Benimde once aclik bakildi 82 cikti canim doktorum yapmamiza gerek yok sikinti yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?