- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.461
Yataş bedding'ten Milky Comfy serisi aldık biz. En iyisi o diye anlattılarKizlar bebegine yatak alan var mi? Sunger yatak oneriliyor diye okudum yayli yataklar iyi degilmis omurgalari icin.Aldiysaniz nereden aldiniz?
Evet canım genelde hepimiz aç gittik. Gece 12den sonra birşey yiyip içmiyorsun. Gidince de 50 gr glikoz içeren içecek veriyorlar onu içip 1 saat sonra kan veriyorsunGunaydin kizlar carsamba seker yuklemesine gidecegim doktorum ac gel falan dememisti bana mesaj attim hocam kac saat ac olmam gerekiyor diye ac olmana gerek yok fark etmiyor dedi sasirdim bende sanirim hepiniz ac gittiniz degilmi
Evet yazmadı antibiyotik. Zaten kullanmak istemiyorum, bundan öncekinde kullandım ama benim farenjitlerim ağır oluyor biraz onsuz geçmiyordu genelde. Gerek görmedi. Umarım iyileşir. Hem hamileyim hem de öğretmen olduğumu söyleyince 2 gün rapor yazdı sağ olsun. Çünkü konuştukça boğazım daha da korkunç hale geliyor. Neyse ki insaflıymış.Sağlık ocağı rapor yazıyor kolaylıkla, antibiyotik de yazar gerekli görürse. Gebe olduğumuz için çok ağırlaşmadan yazmak istemiyorlar ama.
Aç gelmene gerek yok dediyse 50 lik deneyecektir bence ilk etapta. Risk görürlerse daha yüksek veriyorlar sanırım. Aç gitmek daha mantıklı. Benim de babamda var. Umarım güzel sonuçlar alırızBenimde 9 da canim sanirim bende ac gidecegim benim anne baba dahil herkes seker hastasi belki yuksek dozda falan yukleme yapar tam eminde degilim bosuna biseyler yiyip etkilemek istemiyorum
Günlük doz 880 İÜ cok düşük bence beraber almalısın bu doz yetişkin için aşırı düşükBenim de kullandığım kalsiyumda d vit var. O yüzden kalsiyum kullandığım gün d vitaminini ayrı almıyorum. Ama bunu doktorum söylemedi, kendim üstünde kocaman 880 iu d3 yazısını görünce sordum. O yüzden kendimizin incelemesinde fayda var
Ben gereksiz çok şey de yiyorum o yüzden aldığım kiloya canım sıkılıyor sağlıklı beslenip alsam hiç sıkıntı değil. Ama dikkat edeceğim bundan sonra yaHaftan için 7.5 kilo çok değil ki. Gayet iyi. Kilo almak beni üzmüyor sağlıklı beslendiğim sürece.
Ama sağlıksız beslenmek gerçekten vücudu yoran bir şey.
İnsallah canim birazda fazla kilo aldim ben korkmuyo degilim acikcasiAç gelmene gerek yok dediyse 50 lik deneyecektir bence ilk etapta. Risk görürlerse daha yüksek veriyorlar sanırım. Aç gitmek daha mantıklı. Benim de babamda var. Umarım güzel sonuçlar alırız
Evet bende 1000 ıu dan 1 fis kullaniyorum gunluk olarak hala degerlerimde oyle ciddi bi artiks yok sanirim dozunu artiracak doktorumGünlük doz 880 İÜ cok düşük bence beraber almalısın bu doz yetişkin için aşırı düşük
boğazların için pastil de kullanabilirsin sanırım. o iyi geliyo bi nebze de olsaEvet yazmadı antibiyotik. Zaten kullanmak istemiyorum, bundan öncekinde kullandım ama benim farenjitlerim ağır oluyor biraz onsuz geçmiyordu genelde. Gerek görmedi. Umarım iyileşir. Hem hamileyim hem de öğretmen olduğumu söyleyince 2 gün rapor yazdı sağ olsun. Çünkü konuştukça boğazım daha da korkunç hale geliyor. Neyse ki insaflıymış.
Parol dışında bi şey kullanma şimdilik dedi.
boğazların için pastil de kullanabilirsin sanırım. o iyi geliyo bi nebze de olsa
Birgun 2000 ünite bir gün 1000 ünite alıyorum kış ayındayız hiçbir şekilde d vitamini alamayız dogal yoldan d vitamini eksikliği gebelikte preeklamsi düşüm dogum ağırlığına zemin hazırlayabilir o yüzden ihmal etmemek lazımİnsallah canim birazda fazla kilo aldim ben korkmuyo degilim acikcasi
Evet bende 1000 ıu dan 1 fis kullaniyorum gunluk olarak hala degerlerimde oyle ciddi bi artiks yok sanirim dozunu artiracak doktorum
normalde kullandığım da 1000 iu. Günlük bir puf. Sen karlık kullanıyorsun?Günlük doz 880 İÜ cok düşük bence beraber almalısın bu doz yetişkin için aşırı düşük
Kaç kilo aldın? Ben 7 kilo almışımİnsallah canim birazda fazla kilo aldim ben korkmuyo degilim acikcasi
Evet bende 1000 ıu dan 1 fis kullaniyorum gunluk olarak hala degerlerimde oyle ciddi bi artiks yok sanirim dozunu artiracak doktorum
10-11 arasi canim ben baya baya aldimKaç kilo aldın? Ben 7 kilo almışım
Pardon cnm ben ekstra almiyorsun sandım bende bir gün 1000lik 1 püf bir gün 2000 doz alıyorumnormalde kullandığım da 1000 iu. Günlük bir puf. Sen karlık kullanıyorsun?
Merhaba d vitamini tahlillerde ne olarak bakmak gerek acaba sizden görünce bende bakmak istedim pek anlamıyorum daBuna bende katılıyorum burada da doktordan doktora farklı görüşler var. Annenin depoları boşalmasın yedeklensin diye yapılıyor ama kan tahlillerindede bir eksiklik yoksa eğer fazla yüklemede sıkıntı olmaz mı?mesela ben size teşekkür ederim hiç bakmamıştım meğer ben d vitaminini fazla alıyormuşum. Bunu doktorumla konuşacağım. İyi ki bunu konuştunuz teşekkürler
Çok teşekkür ederim, iş yerinde boş bir oda vardı sandalyeye uzattım ayağımı dinlendim azalarak geçti o yüzden doktora gitmedim, şükür iyiyim bir sorun yok :)csa17 nasıl oldunuz? En son ağrınız vardı? Yazmayınca merak ettim.
Ay masallah minnosaaKızlar selam bugün randevum vardı 27+1 de haftyla uyumlu çıktı 1.020 kg ve 36 cm boyunormql doğum pozisyonuna geçmiş baş aşağı dıuruyor dedi ve burnu ağzı dudakları aynı ben deliricem çok güzeller ya 19 şubatta rapora hakkazanıyorsun dedş devam etmek istediğimi söyledim bakalım o gün tekrar bakacak. Çok hastayım burnum tıkalı doktor burun fısfını ve aferin forte versi hamilelert içebilir dedi. Şuan evde ilikli kemik kaynatıyorum etli ilikli çorba yapıcam korona olduğumda da o iyileştirmişti beni umarım iyi gelir. Doğum trihine de 1 nisanla 17 nisan arasında dedi çok heyecanlıı
Merhaba, benim doktorum da bu şekilde yaptı kontrolde şeker testi için yönlendirdi geçen defa aç gelmedim ama dedim. Önemli değil bu şeker yüklemesi değil tarama yapacağız, buradaki sonuç da bir problem çıkmazsa yeterli. Eğer sonuç beklenmedik gibi çıkarsa o zaman yükleme isteyeceğim demişti. 111 çıkınca da başka bir şey istemediGunaydin kizlar carsamba seker yuklemesine gidecegim doktorum ac gel falan dememisti bana mesaj attim hocam kac saat ac olmam gerekiyor diye ac olmana gerek yok fark etmiyor dedi sasirdim bende sanirim hepiniz ac gittiniz degilmi
Bence de senin yükleme sonrası sonuçta bir tuhaflık var sanki eldeki verilere bakarsak :) Yani hiçbir belirti yok beklenmedik şekilde çıkmış e diyete uyunca da bu kadar düşük çıktıysa ..ona rağmen neden öyle olmuş acabaUmarım düzene girer.
Bana kahvaltıda sıfır şeker. Günde sadece bi porsiyon meyve yazmış.
Sanki yılların diyabet hastasıyım. 46ya düştü şekerim daha 2. Günde kahvaltıdan sonra. Ne kadar tehlikeli.
Haram olsun o diyetisyene verdiğim para.
benlik değil bu liste işleri. Normal hayatıma devam. Şeker yüklenince bünye hiç alışık değil diye o sınırın üstünde çıktı sanırım. Hep normaldi sonrasında çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?