- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.521
Saglikli beslenmek icin bir sebep gibi dusun bence bunu pozitife cevir durumu50 gr yükleme sonrası yükseldi şekerim sadece. Sonraki günler ölçüm yaptım her şey normaldi kendi beslenme düzenimde. O yüzden hiç gerek yoktu yüklemeye ve bana iyi gelmedi diyorum. Şeker ve ona ait bir gösterge hiçbir şekilde yok bende.
Evet kesinlikle o diyor diye yapıyorum. Ona güveniyorum. Yapmasam rahat edemiyorum. Yoksa her kafadan bir ses çıkıyor. Bence o da benim vakayı duyunca şaşıracaktır. Yorumunu alıcam bir dahaki gidişimde.
Saglikli beslenmek icin bir sebep gibi dusun bence bunu pozitife cevir durumunisastali urunleri,serbetli tatlilari canin cok cekmedigi surece yememis olursun ekstra kilo yaratmaz hemm
Yasaman gerekliymis ne diyeymZaten sağlıklı besleniyordum. Hiç aşırı bi şeyim yok ama artık daha da özenli ve sağlıklı besleneceğim. Beslenme konusunda Bir seviye daha atlattı bu olay bana
Merhaba hangi hastane bu fiyatı verdi acaba.Bir de bugün yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak isterim. Muayene sonrası doğum ücreti ve ön ödeme için konuşmak üzere hastanede görevli olan kişinin odasına girdik. Ne kadardır ne değildir diye sorduk. Bize 3 hafta önce gittiğimizde 8 bin demişlerdi. Görevli bayan bize zam geldiğini fakat bundan en az şekilde etkilenmemiz için kasım ayına kdar ödeme yapanlara indirim yapılcağı bunlarıda gebelik haftasına göre bir kur gibi belirlediklerini söyledi. Buna göre ön ödemeki fiyatlar şöyleydi Kasım ayında ödeme olursa 30 hafta ve sonrsı için 12 bin 20-29 hafta arası 14 bin ve en son yeni gebelikler için ise 16 bin fiyat verdiler şok olduk çünkü bu kadar bir zam beklemiyorduk . Ocak zammı haricinde eğer şimdi ödeme yapmazsam 16 bin ödeyeecekmişim. Anlamaya çalıştık, tartıştık bir üst mercii deki kişi ile görüşmek istedi o beyde müsait değilim dilekçe yazsınlar dedi. Hastaneden soğuduk şaşkınlık içindeyiz. Benim ilk doğumum bu hastanede olmuştu. İzmirdeyim. İzmirdeki arkadaşlar bana aşağı yukarı bildiği fiyatları söylerlerse bende ona göre bir araştırma yapacağım.
Ben onu ilk etapta parmakları falan mı diye düşünmüştumAsagiya dogru vuruyor iste bir anda seninki de demekkiben onu elektrik gibi hissediyorum anlik cok oynuyor geriyor karnimi bakalim yarin sabah yazarim bir doktora
Kizlar iki gundur aksam saatleri karnim kasiliyo ara ara ve bebek sanki vajinama tekme atiyor gibi hissediyorum asagiya dogru vuruyor agri yapiyornormal mi artik bu haftalarda yarin gitsem mi acaba bir doktora kararsiz kaldim
Kızlar ben de 2-3 gündür buraya yazıyorum bu durumu yaşayan var mı diye, demek ki normalmiş :) benimki bugün baya hafifledi, hafif tempolu yürüyüş yaptım, bir de gaz sıkışması da oluyor aynı zamanda o da tetikliyor, artık son dönemlere girdik bu tip belirtileri sanırım daha fazla yaşayacağız :)Elektrik çarpması gibi hissetmedim hic ama mesela ben yatıyorum birden böyle kasiklarimda agri oluyor cok idrara sıkışmış gibi bi bakıyorum karnim kasilmis bende bu şekilde oliyor ama en iyisini doktoruna sorman tabiki için rahatlar git
Bana doktorumun dediği düzenli değilse 1 saatte 4 ve 4ten fazla olmuyorsa korkmaKızlar ben de 2-3 gündür buraya yazıyorum bu durumu yaşayan var mı diye, demek ki normalmiş :) benimki bugün baya hafifledi, hafif tempolu yürüyüş yaptım, bir de gaz sıkışması da oluyor aynı zamanda o da tetikliyor, artık son dönemlere girdik bu tip belirtileri sanırım daha fazla yaşayacağız :)
Merhaba karataş hastanesinde kontrol oluyordum. Bu durumu kasım ayında yaşadık. Sonrasında ayrıldık ve ocak zammıyle beraber gelen güncel fiyatlarını bilmiyorum. Şu an egepol e geçtik daha memnunum 14 bin istiyorlar doğuma en azından bir kıyaslama yapınca daha çok hak ediyorlar.Merhaba hangi hastane bu fiyatı verdi acaba.
Bende özel doktora gidiyorum. Anlaşmalı olduğu bayraklı galen hastanesi için haftaya fiyat verecekler. Ama başka bi arkadaşım farklı doktordan fiyat almış 20bin demişler. Çok abartı gerçekten bende doktor değiştircem mecburen direkt özel hastanede bi doktora giderim. Allah yardımcımız olsunMerhaba karataş hastanesinde kontrol oluyordum. Bu durumu kasım ayında yaşadık. Sonrasında ayrıldık ve ocak zammıyle beraber gelen güncel fiyatlarını bilmiyorum. Şu an egepol e geçtik daha memnunum 14 bin istiyorlar doğuma en azından bir kıyaslama yapınca daha çok hak ediyorlar.
Evet canim gazda basladi tekrardan yuruyus pilates yapiyorum normalde korkumdan bu hafta iptal ettim yarin doktoruma bir danisicam nolur ne olmaz :) ama bence de normal artik olmasiKızlar ben de 2-3 gündür buraya yazıyorum bu durumu yaşayan var mı diye, demek ki normalmiş :) benimki bugün baya hafifledi, hafif tempolu yürüyüş yaptım, bir de gaz sıkışması da oluyor aynı zamanda o da tetikliyor, artık son dönemlere girdik bu tip belirtileri sanırım daha fazla yaşayacağız :)
Evet ne yazık ki sadece bu parayla da kalmıyor ki her hafta özel hastanelerde muayene parasına zam geliyor yılbaşı öncesi 435 olan muayene yılbaşı sonrası gittiğimizde 635 di. İnanın çok zor nasıl olacak bende bilemiyorum. Bazı özel muayene doktorları hem kendine+ hemde hastaneye ödeme istiyor. Açıkçası size yakın mı bilemiyorum ama egepol hastanesini bi araştırmanızı tavsiye ederim. Yeni bina yapmışlar, tertemiz ve otel gibi doktorumla kısa süre paylaştık şimdilik memnunum. Aklınızda bulunsun oradaki doktor listesinden isim bakıp google yorumlardan da bakabilirsiniz.Bende özel doktora gidiyorum. Anlaşmalı olduğu bayraklı galen hastanesi için haftaya fiyat verecekler. Ama başka bi arkadaşım farklı doktordan fiyat almış 20bin demişler. Çok abartı gerçekten bende doktor değiştircem mecburen direkt özel hastanede bi doktora giderim. Allah yardımcımız olsun
Merhaba canım, yetisti mi bebeğin acab? İnsallah yetişmiştir. Benimde 4-5 gün gerideydi normalmiş ama hıc canını sıkma 27+4 te 1020 gram cıktı oysaki ama doktorlar gereksız evhamlandıeıyorAllah sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah. Benim de bu hafta 27+3 de kontrolüm var. Bir hafta gerideydi son kontrolümde .İnşallah benim bebeğim de yetişmiştir haftasına. Çok stresliyim.
Çok teşekkür ederim bakalım haftaya kendi doktorum ne fiyat verecek ona göre bnde bakayım egepol eEvet ne yazık ki sadece bu parayla da kalmıyor ki her hafta özel hastanelerde muayene parasına zam geliyor yılbaşı öncesi 435 olan muayene yılbaşı sonrası gittiğimizde 635 di. İnanın çok zor nasıl olacak bende bilemiyorum. Bazı özel muayene doktorları hem kendine+ hemde hastaneye ödeme istiyor. Açıkçası size yakın mı bilemiyorum ama egepol hastanesini bi araştırmanızı tavsiye ederim. Yeni bina yapmışlar, tertemiz ve otel gibi doktorumla kısa süre paylaştık şimdilik memnunum. Aklınızda bulunsun oradaki doktor listesinden isim bakıp google yorumlardan da bakabilirsiniz.
İnşallah uyguna anlaşırsınız da güvendiğiniz bunca zaman geçirdiğiniz birinden ayrılmak zorunda kalmazsınız.Çok teşekkür ederim bakalım haftaya kendi doktorum ne fiyat verecek ona göre bnde bakayım egepol e
İnşallah canım 1 hafta geri olması sıkıntı değil normal karşılanıyor 2 haftayı aşmadığı sürece için rahat olsunAllah sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah. Benim de bu hafta 27+3 de kontrolüm var. Bir hafta gerideydi son kontrolümde .İnşallah benim bebeğim de yetişmiştir haftasına. Çok stresliyim.
İnan bugün ben de aynı stresle gittim randevuma. Hatta tüm haftasonum bunun düşüncesi ile geçti. İnşallah hepimiz hep güzel haberler alırız artıkMaşallah amin hep güzel haberler alalım inşallah bende haftaya 24nde gideceğim vakit geçmiyor artık bir ay dolarken en son ayrıntılı için gitmiştik merak ediyorum bakalım nasıl gelişimi iyi mi hep bi heyecan hali
Ben emzirme sütyeni de aldim emzirme atleti de ama cok rahatsız edici ve gereksiz olduğuna karar verdim. Birsuru almıştım ama kullanmayi düşünmüyorum. Dikişsiz normal sütyen ile devam etmeyi düşünüyorum normal sutyenlerimin büyük bedenlerini alarak konfora kavustum bugün
Evet ben de ikiye bölüyorum fakat yine sorun yaşıyorum. Osteocare dışında başka vitamin alıyor musunuz? Bir de demir ilacı?
Bu vitamin takviyeleri benim çok kafamı karıştırıyor .
Bebek yatagi olarak geciyor onlar 80x180 benim yatagim 90x190 o yuzden mecbur tek kisilik olarak almam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?