2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Saglikli beslenmek icin bir sebep gibi dusun bence bunu pozitife cevir durumu nisastali urunleri,serbetli tatlilari canin cok cekmedigi surece yememis olursun ekstra kilo yaratmaz hemm

Saglikli beslenmek icin bir sebep gibi dusun bence bunu pozitife cevir durumu nisastali urunleri,serbetli tatlilari canin cok cekmedigi surece yememis olursun ekstra kilo yaratmaz hemm

Zaten sağlıklı besleniyordum. Hiç aşırı bi şeyim yok ama artık daha da özenli ve sağlıklı besleneceğim. Beslenme konusunda Bir seviye daha atlattı bu olay bana

Merhaba hangi hastane bu fiyatı verdi acaba.

Asagiya dogru vuruyor iste bir anda seninki de demekki ben onu elektrik gibi hissediyorum anlik cok oynuyor geriyor karnimi bakalim yarin sabah yazarim bir doktora
Ben onu ilk etapta parmakları falan mı diye düşünmüştum öyle hassas şekilde hoplatiyodu ki ama akşama doğru oluyor diyorsun gün boyu nasilsin çok mu ayaktasin bilmiyorum ama yorgunluktan olabilir dediğim gibi dinlendim ben ağrım devamlı olunca normalde hareketler baya yukardaydi hiç de durmuyordu hatta bazı saatlerde iyice cosuyodu bir anda gobegim aşağıya düştü hatta annem esim karnın niye bu kadar aşağıya indi deyince korktum.. şuan uzanıyorum bol bol ağrım azaldı elektrik çarpması durdu ama yinede aşağı bölgelerde kasıklarıma doğru ama diğerinden iyidir yavaş yavaş yukarıya çıkaracağız tekrardan

Kizlar iki gundur aksam saatleri karnim kasiliyo ara ara ve bebek sanki vajinama tekme atiyor gibi hissediyorum asagiya dogru vuruyor agri yapiyor normal mi artik bu haftalarda yarin gitsem mi acaba bir doktora kararsiz kaldim
Kızlar ben de 2-3 gündür buraya yazıyorum bu durumu yaşayan var mı diye, demek ki normalmiş :) benimki bugün baya hafifledi, hafif tempolu yürüyüş yaptım, bir de gaz sıkışması da oluyor aynı zamanda o da tetikliyor, artık son dönemlere girdik bu tip belirtileri sanırım daha fazla yaşayacağız :)

Bana doktorumun dediği düzenli değilse 1 saatte 4 ve 4ten fazla olmuyorsa korkma

Merhaba hangi hastane bu fiyatı verdi acaba.
Merhaba karataş hastanesinde kontrol oluyordum. Bu durumu kasım ayında yaşadık. Sonrasında ayrıldık ve ocak zammıyle beraber gelen güncel fiyatlarını bilmiyorum. Şu an egepol e geçtik daha memnunum 14 bin istiyorlar doğuma en azından bir kıyaslama yapınca daha çok hak ediyorlar.

Bende özel doktora gidiyorum. Anlaşmalı olduğu bayraklı galen hastanesi için haftaya fiyat verecekler. Ama başka bi arkadaşım farklı doktordan fiyat almış 20bin demişler. Çok abartı gerçekten bende doktor değiştircem mecburen direkt özel hastanede bi doktora giderim. Allah yardımcımız olsun

Evet canim gazda basladi tekrardan yuruyus pilates yapiyorum normalde korkumdan bu hafta iptal ettim yarin doktoruma bir danisicam nolur ne olmaz :) ama bence de normal artik olmasi

Evet ne yazık ki sadece bu parayla da kalmıyor ki her hafta özel hastanelerde muayene parasına zam geliyor yılbaşı öncesi 435 olan muayene yılbaşı sonrası gittiğimizde 635 di. İnanın çok zor nasıl olacak bende bilemiyorum. Bazı özel muayene doktorları hem kendine+ hemde hastaneye ödeme istiyor. Açıkçası size yakın mı bilemiyorum ama egepol hastanesini bi araştırmanızı tavsiye ederim. Yeni bina yapmışlar, tertemiz ve otel gibi doktorumla kısa süre paylaştık şimdilik memnunum. Aklınızda bulunsun oradaki doktor listesinden isim bakıp google yorumlardan da bakabilirsiniz.

Kızlar yalancı kasılma nasıl oluyor? Belirtisi ne? Bir de benım popodan kasıklarıma dogru olan kaslarım bazen agırıyor erken dogm belirtisi olmaz değil mi? Bazen de yürürken gobegım kasılıyor sankı ? Bunlar normal mi :) bir de asıl sorum basur olan oldu mu? Napıyorsunuz krem vs?

Allah sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah. Benim de bu hafta 27+3 de kontrolüm var. Bir hafta gerideydi son kontrolümde .İnşallah benim bebeğim de yetişmiştir haftasına. Çok stresliyim.
Merhaba canım, yetisti mi bebeğin acab? İnsallah yetişmiştir. Benimde 4-5 gün gerideydi normalmiş ama hıc canını sıkma 27+4 te 1020 gram cıktı oysaki ama doktorlar gereksız evhamlandıeıyor

Çok teşekkür ederim bakalım haftaya kendi doktorum ne fiyat verecek ona göre bnde bakayım egepol e

Allah sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah. Benim de bu hafta 27+3 de kontrolüm var. Bir hafta gerideydi son kontrolümde .İnşallah benim bebeğim de yetişmiştir haftasına. Çok stresliyim.
İnşallah canım 1 hafta geri olması sıkıntı değil normal karşılanıyor 2 haftayı aşmadığı sürece için rahat olsun

İnan bugün ben de aynı stresle gittim randevuma. Hatta tüm haftasonum bunun düşüncesi ile geçti. İnşallah hepimiz hep güzel haberler alırız artık

Emzirirken ben en çok önden açılan sütyenlerle rahat etmiştim çok pratik geldi bana.

Ben sabah gynoferon demir ilacı, gece yatarken de regenesis max multivitamin içiyorum. Geçen bacaklarıma kramp girmeye başladı deyince magnorm efervesan vermişti iki kere içtim sadece düzenli kullanmıyorum. D vitamini de kullanmıyorum aslında sorsam bi sonraki muayenede.
Evet ben de ikiye bölüyorum fakat yine sorun yaşıyorum. Osteocare dışında başka vitamin alıyor musunuz? Bir de demir ilacı?
Bu vitamin takviyeleri benim çok kafamı karıştırıyor .

Ben bebek yatağı olarak işbir almıştım kızıma minik beylere bi tane daha alınacak, büyük yatağı olarak da çilek ten bamboo+ yatak aldık her ölçüye göre yatak var gayet memnunuz bi bak istersen.
Bebek yatagi olarak geciyor onlar 80x180 benim yatagim 90x190 o yuzden mecbur tek kisilik olarak almam gerek

Benim de kasıklarımda ağrı oluyor, arada tekmeliyorlar mı yumrukluyorlar mı artık bilmiyorum kafalarına göre takılıyolar. Karnım semsert oluyor arada kasılma olmuyor eşliğinde ama baya rahatsızlık veriyor yatarken falan. Bugünde biraz alışverişe çıktık çok çabuk yoruluyorum dışarda, neyse ki evi hafif derleme toplama işlerini yapabiliyorum artık çok mutluyum kendi kendime yetebildiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…