- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.501
Supeer kurtardik pacayi sekerdenAynen ben yapacak sandım da normal çıkarsa yapmayacağız dedi şimdi de aradı herşey normal şeker yüklemesi yapmayacağız dedi.
Supeer kurtardik pacayi sekerden
Gebeliğin ilk testlerinde d ve b12 bakılıyor aslında. Bakmamışlar mıydı size?Bana hiç d vit bakılmadı hiçde denmedi kullanmadım , bende merak ettim şimdi
Ay ilk testi hatırlamıyorum çok oldu belki de bakılmıştır canım ya haklısınGebeliğin ilk testlerinde d ve b12 bakılıyor aslında. Bakmamışlar mıydı size?
Bende canım regenesis max bide demir kullanıyorumYa aynı şekilde, bana da bakılmadı kullanmadım da. Herkesler kullanıyor neredeyse bi şüphelendim şuan :) demir folik asit, B12 içeren tek bir hap kullanıyorum sadece
Sende cikti mi canim seker? Her doktorun gorusu farkli oluyor burda onemli olan takibinde oldugun doktora guvenmek zaten sonucta yola onla cikmis bulunuyorsunNe güzel.ben de yaşadıklarımdan sonra keşke yaptırmasaydım diyorum. Çünkü hiçbir şikayetim yoktu. Ama olsun bu süreçten de çok şey öğrendim.
Genelde etrafımdaki annelerin hiçbiri yaptırmamıştı yükleme.
Yalnız ben etrafımı değil sadece doktorumu dinlediğim için yaptırdım.Başkasının dediğini umursamıyorum. İlk kez beni üzdü doktorum çok ani davranıp beni panikleterek. Neyse sağlık olsun.
Bu arada bazı doktor açlığa hiç baktırmadan sadece tokluk istiyor. Her biri ayrı bir alem.hepsinin yöntemi yolu başka.
Allah sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah. Benim de bu hafta 27+3 de kontrolüm var. Bir hafta gerideydi son kontrolümde .İnşallah benim bebeğim de yetişmiştir haftasına. Çok stresliyim.Teyzeleri bizim bugün kontrolümüz vardı. Oğluşumuz 27+3 haftada, kilosu 1060 gram. Makat geliş pozisyonundaydı baş geliş olmuş. Maşallahınızı alırız.Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin…
Bende 3 4 gündür aynı sikintiyi yaşadım ilk başta hareketleri azaldı sonrasında tüm hareketler aşağıya yoğunlaştı elektrik çarpması gibi ziplatiyordu ardından adet ağrısı gibi ağrı çekmeye başladım gerilme oluyordu karnimda 2 gündür yatıyorum şuan iyiyim Dr a sordum mutlaka dinlen takip et kendini dedi.. Dr a sor bence için rahat etsin. Ben kendimi tuttum sormamak icin ama rahat uyku uyuyamadım korkudan...Kizlar iki gundur aksam saatleri karnim kasiliyo ara ara ve bebek sanki vajinama tekme atiyor gibi hissediyorum asagiya dogru vuruyor agri yapiyornormal mi artik bu haftalarda yarin gitsem mi acaba bir doktora kararsiz kaldim
Maşallah amin hep güzel haberler alalım inşallah bende haftaya 24nde gideceğim vakit geçmiyor artık bir ay dolarken en son ayrıntılı için gitmiştik merak ediyorum bakalım nasıl gelişimi iyi mi hep bi heyecan haliTeyzeleri bizim bugün kontrolümüz vardı. Oğluşumuz 27+3 haftada, kilosu 1060 gram. Makat geliş pozisyonundaydı baş geliş olmuş. Maşallahınızı alırız.Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin…
Ben de şunu anlayamıyorum. Şeker zAten zararlı bir şey tehlikeli bir şey. Neden hiç var mı yok mu diye bakılmadan yükleniyor ? Bebeğe be kadar zarar veriyordur . Anneye zarar veriyordur . Benim doktorum yükleme isteseydi kesinlikle reddederdim. Ama o test istedi sadece . Bir gğn aç gittim açlık şekerine bakıldı kandan , ikinci gğn gittim tok olarak yine kandan tokluk şekerine bakıldı … bence de sizin bir şeyiniz yok ama yüne de ekmek makarna tarzı şeyleri çok yemeyin . Ben de kesince ekmeği filan resmen sinirlerim sakinleşti 2 çocuğum var . Toplamda da 5 kilo aldım .ona rağmen neden öyle olmuş acabaUmarım düzene girer.
Bana kahvaltıda sıfır şeker. Günde sadece bi porsiyon meyve yazmış.
Sanki yılların diyabet hastasıyım. 46ya düştü şekerim daha 2. Günde kahvaltıdan sonra. Ne kadar tehlikeli.
Haram olsun o diyetisyene verdiğim para.
benlik değil bu liste işleri. Normal hayatıma devam. Şeker yüklenince bünye hiç alışık değil diye o sınırın üstünde çıktı sanırım. Hep normaldi sonrasında çünkü.
Düzenli değilse çok normal artık 3.trimesterdayu,Kizlar iki gundur aksam saatleri karnim kasiliyo ara ara ve bebek sanki vajinama tekme atiyor gibi hissediyorum asagiya dogru vuruyor agri yapiyornormal mi artik bu haftalarda yarin gitsem mi acaba bir doktora kararsiz kaldim
Evett tam dedigin gibiyim bende canim yarin sabah bir yazayim doktora belki gel der gerginlik ve elektrik carpmasi gibi gercekten.Aksam oldumu cosuyo bu saatlerdeBende 3 4 gündür aynı sikintiyi yaşadım ilk başta hareketleri azaldı sonrasında tüm hareketler aşağıya yoğunlaştı elektrik çarpması gibi ziplatiyordu ardından adet ağrısı gibi ağrı çekmeye başladım gerilme oluyordu karnimda 2 gündür yatıyorum şuan iyiyim Dr a sordum mutlaka dinlen takip et kendini dedi.. Dr a sor bence için rahat etsin. Ben kendimi tuttum sormamak icin ama rahat uyku uyuyamadım korkudan...
Duzenli degil canim her aksam ayni saatte ama yukaridaki arkadasin dedigi gibi elektrik carpmasi gibi hoplatiyo vurdugu zaman..Doktora yazicam yarin zaten kontrol surem var hala belki bir giderimDüzenli değilse çok normal artık 3.trimesterdayu,
Ben de şunu anlayamıyorum. Şeker zAten zararlı bir şey tehlikeli bir şey. Neden hiç var mı yok mu diye bakılmadan yükleniyor ? Bebeğe be kadar zarar veriyordur . Anneye zarar veriyordur . Benim doktorum yükleme isteseydi kesinlikle reddederdim. Ama o test istedi sadece . Bir gğn aç gittim açlık şekerine bakıldı kandan , ikinci gğn gittim tok olarak yine kandan tokluk şekerine bakıldı … bence de sizin bir şeyiniz yok ama yüne de ekmek makarna tarzı şeyleri çok yemeyin . Ben de kesince ekmeği filan resmen sinirlerim sakinleşti 2 çocuğum var . Toplamda da 5 kilo aldım .
Elektrik çarpması gibi hissetmedim hic ama mesela ben yatıyorum birden böyle kasiklarimda agri oluyor cok idrara sıkışmış gibi bi bakıyorum karnim kasilmis bende bu şekilde oliyor ama en iyisini doktoruna sorman tabiki için rahatlar gitDuzenli degil canim her aksam ayni saatte ama yukaridaki arkadasin dedigi gibi elektrik carpmasi gibi hoplatiyo vurdugu zaman..Doktora yazicam yarin zaten kontrol surem var hala belki bir giderim
Asagiya dogru vuruyor iste bir anda seninki de demekkiElektrik çarpması gibi hissetmedim hic ama mesela ben yatıyorum birden böyle kasiklarimda agri oluyor cok idrara sıkışmış gibi bi bakıyorum karnim kasilmis bende bu şekilde oliyor ama en iyisini doktoruna sorman tabiki için rahatlar git
Sende cikti mi canim seker? Her doktorun gorusu farkli oluyor burda onemli olan takibinde oldugun doktora guvenmek zaten sonucta yola onla cikmis bulunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?