2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Genellikle göbek deliğimin sol tarafında, nadiren ise kasık ve sağ tarafa vuruyor. Demek solda daha rahat ediyor diye düşündüm ben de

Canım çubukların son kullanma tarihine bak. Ben ailemden birinden ödünç aldım makineyi yanında verdiği çubuklarla 100 tane farklı sonuç çıkıyordu üstelik 200 ler 300 ler falan. Yenisini alımca sıkıntı geçti. Ellerin temiz, ilk kanı silip ikinci kanı damlatıyorsun değil mi? Şimdi adınıda yazarım.

Yaa maşallah ne kibar bi göbek ne fit bir anne insallah 3. Trimester de güzelce geçer kolaylıkla sağlıkla bebeklerimizi vaktinde kucağımıza aldığımız haberlerini de veririz burda
2. Trimesterin son zamanları anısı.. ben çok sevmiştim bu dönemi inşallah 3. Trimester de zorlamadan güzel geçer hepimiz için
Eki Görüntüle 3192978

Hoşgeldin ikiz gebe kardeşim ben de ikizlere gebeyim nasılsın nasıl gidiyor cinsiyetleri ne yavruların
Bende 27+0 ikiz gebelik

Kullandığım cihaz optima

Diyorum gün geçtikçe yukarı çıkması gerekirken aşağılarda işin ne yavrum
Ben de aynı şeyi söylüyorum idrara çıkma sıklığım çok ama çok arttı. Devlette muayene oldun sertlik, bir tarafta toplanma, aşağıda hissetme hepsine normal dedi. Bir tarafta toplanıp göbeğimi yukarı doğru kaldırmasını sordum poposu, elleri ya da ayakları ile itiyordur dedi
Cumartesi de kendi doktorumla randevum var uzun zaman sonra beş boyutlu ultrason ile göreceğiz

Ayni dediğin gibi yapıyorum cnm cubuklarin tarihi de yeni daha sifir aldim cihazı cubikla alakası yok gibi ya cihaz sacma

Merhaba canım 27+1 oldu kız ve erkek. Zor geçiyor. Sabrediyorum senin nasıl geçiyor cinsiyet leri nedir?

Buna benzer ara ara iğne batması tarzında sızılar bende de oluyor ama ben idrar yolu enfeksiyonuma bağlıyorum

Selam kızlar, aranızda benim gibi bir türlü geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal mantar yaşayan var mı? Ne kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…