- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.641
Diyorum gün geçtikçe yukarı çıkması gerekirken aşağılarda işin ne yavrumİçini ferah tut birsey yoktur inşaallah.Sancin agrin yoksa hareket ediyorsa yaramazlık yapıyordur sadece
Seninki daha zor, Allah yardımcımız olsunBende 27+0ikiz gebelik
Genellikle göbek deliğimin sol tarafında, nadiren ise kasık ve sağ tarafa vuruyor.Kızlar bebeğinizi nerde hissediyorsunuz? Benim bebeğim hep sağda yani karnımı ikiye ayırmışım sol tarafta tık yok sağda takla atıyo sankiçok çok nadir sol taraftan vuruyor. Sol yatış pozisyonunda bebeğe kan daha rahat gidiyormuş diye sola yatmaya çalışıyorum bildiğin tepiniyor içerde.
Canım çubukların son kullanma tarihine bak. Ben ailemden birinden ödünç aldım makineyi yanında verdiği çubuklarla 100 tane farklı sonuç çıkıyordu üstelik 200 ler 300 ler falan. Yenisini alımca sıkıntı geçti. Ellerin temiz, ilk kanı silip ikinci kanı damlatıyorsun değil mi? Şimdi adınıda yazarım.Seker ölçümü yapan arkadaşlar oglen yemekten 1 saat sonra ölçüm yaptım 240 cikti inanamadım hemen strip değiştirdim 110 cikti arada 1 dk var 3 4 dakika daha geçti bi daha ölçüm yaptım 104 cikti sumdi 240 gerçek ise 1 dk içinde hemen 110 düşer mi cihaz sanırım dandik yeni cihaz alacağım siz hangi cihazları kullaniyorsunuz
2. Trimesterin son zamanları anısı.. ben çok sevmiştim bu dönemi inşallah 3. Trimester de zorlamadan güzel geçer hepimiz için
Eki Görüntüle 3192978
Bende 27+0ikiz gebelik
Kullandığım cihaz optimaCanım çubukların son kullanma tarihine bak. Ben ailemden birinden ödünç aldım makineyi yanında verdiği çubuklarla 100 tane farklı sonuç çıkıyordu üstelik 200 ler 300 ler falan. Yenisini alımca sıkıntı geçti. Ellerin temiz, ilk kanı silip ikinci kanı damlatıyorsun değil mi? Şimdi adınıda yazarım.
Ben de aynı şeyi söylüyorumDiyorum gün geçtikçe yukarı çıkması gerekirken aşağılarda işin ne yavrum
Ayni dediğin gibi yapıyorum cnm cubuklarin tarihi de yeni daha sifir aldim cihazı cubikla alakası yok gibi ya cihaz sacmaCanım çubukların son kullanma tarihine bak. Ben ailemden birinden ödünç aldım makineyi yanında verdiği çubuklarla 100 tane farklı sonuç çıkıyordu üstelik 200 ler 300 ler falan. Yenisini alımca sıkıntı geçti. Ellerin temiz, ilk kanı silip ikinci kanı damlatıyorsun değil mi? Şimdi adınıda yazarım.
Optima doğru ölçüyor mu contour alacağım yarin 500 lira dediKullandığım cihaz optima
Merhaba canım 27+1 olduYaa maşallah ne kibar bi göbek ne fit bir anneinsallah 3. Trimester de güzelce geçer kolaylıkla sağlıkla bebeklerimizi vaktinde kucağımıza aldığımız haberlerini de veririz burda
Hoşgeldin ikiz gebe kardeşimben de ikizlere gebeyim nasılsın nasıl gidiyor cinsiyetleri ne yavruların
Amin canımSeninki daha zor, Allah yardımcımız olsun
Gülenay hoca mı canımcanim ben gidiyorum. benimki perinatolog gayet memnunum. biz ekim ya da kasim gibi dogum paketi almistik o zaman 14.200 ödemiştik. yasim 42 iki dusugum var daha once. boyle olunca perinatolog sectik. docent olunca ucreti daha yuksek oluyor.
Buna benzer ara ara iğne batması tarzında sızılar bende de oluyor ama ben idrar yolu enfeksiyonuma bağlıyorumKizlar agrilarim icin doktora danistim sabahtan beri regl sancisi gibi cok hafif vardi.Parol icip bugun dinlenmemi soyledi eger gecmezse ve artis olursa yarin tekrar haber ver bana dedi..Ictim uzaniyorum ogleden beri fakat ayaga kalkinca az az vuruyor yine bakalim gecmezse yarin gidicem heralde bi gozukmeye.Vajinaya baskisida normal dedi zaten bu aylarda artik
Ben kac kutu fitil kullandım hala kullanıyorumSelam kızlar, aranızda benim gibi bir türlü geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal mantar yaşayan var mı? Ne kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak?
Bikac gun once yapilmisti idrar testi enfeksiyonum yok canim.bugun gecmis gibi zaten sanirim yorgunluktan oluyor dinlenmek iyi gelmisBuna benzer ara ara iğne batması tarzında sızılar bende de oluyor ama ben idrar yolu enfeksiyonuma bağlıyorum
Adı nedir fitilin?Ben kac kutu fitil kullandım hala kullanıyorum
Iste buna katiliyorumm sanci sandiginiz sey gaz cikiyor hepKızlar gaz sancısı da kasıklara vuruyor bu dönemde korkmayın bol bol hareket etmeye çalışın
Gynolomexin gynomax gynoflor donaxly trivag hiçbiri de bi ise yaramadıAdı nedir fitilin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?