2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhaba canım, yetisti mi bebeğin acab? İnsallah yetişmiştir. Benimde 4-5 gün gerideydi normalmiş ama hıc canını sıkma 27+4 te 1020 gram cıktı oysaki ama doktorlar gereksız evhamlandıeıyor
Perşembe kontrolüm var. Doktorum bu haftalarda olabilir dedi ama aklıma takıldı bir kere işte. 27+4 de 1020 geride mi oluyor acaba kaç olması lazımmış

Sanırım erken döllenme olarak görüldüğünde sat ı da değiştiriyor makine. Benim 21 nisandı son adet tarihine göre ama detaylıda perinetolog bi hafta kadar önce döllenmiş dedi ve tahmini doğum tarihi 16 nisan çıktı.

Sizin 3 çocukla ekstra zor işiniz. Kolaylıklar diliyorum

Perşembe kontrolüm var. Doktorum bu haftalarda olabilir dedi ama aklıma takıldı bir kere işte. 27+4 de 1020 geride mi oluyor acaba kaç olması lazımmış

Sizin bebek gayet iyi. Niye öyle dedi acaba. Dr. Banu Çiftçi’ye göre 27+0 haftasında bebek ortalama 1200 gr olurmuş. Ki bu diğer uygulama ve sitelere göre fazla rakam.
Mesela memorial sitesinde de şöyle

Bende erken döllenme yok. Dr haftasıyla uyumlu diyor. Perinatolog da aynısını demişti. Diğer aya gittiğimde tekrar bakacağım ve doktora da soracağım.

Kızlar bugün şeker yüklemem vardı, benden sonra girecekler için ben de söyleyeyim hiç zorlu geçmiyormuş gerçekten. İçecek midemi bulandırır diye çok çekinmiştim, bir de yalnız gitmek zorunda kaldım. Ama tadı gerçekten gazoza benziyor. Hele açlıktan mıdır nedir o an içip bitirmişim. Ben de şeker çıkmadı, ki çok şaşkınım dediğim gibi ben çok kilo aldım hamilelikte, doktor da ben de emindik çıkacağına. Gerçekten demek ki şeker olayı kiloyla alakalı bir şey değilmiş. Yine de diyetisyene gidicem bu kilo alımına dur demek istiyor doktorum oysaki ben sevmiştim hamilelikte namnam yemek yemeyi. Öneriniz varsa Beylikdüzü tarafında alırım. Bir de sen 3 kere kan ver, usg’de bebişi bi gördüm aynı babası. Kahrı çeken biz, sefasını babalar sürüyor. Doktorum diyo üzülme ikincisini sana benzetirsin. Teselli gibi teselli sjhdjs. Yalnız nasıl böyle büyüyorlar inanılmaz değil mi?! Doğduklarında her anın kıymetini bilmemiz gerecek herhalde şikayet etmeden, söylenmeden. Zaman çok hızlı geçiyor. Şimdiden çalışma hayatına nasıl dönücem diye düşünmeye başladım bile. Bugün çok okuyamadım tahlil olaylarından burayı ama umarım herkeste her şey yolundadır, seviliyorsunuz tatlış anneler.

Seker ölçümü yapan arkadaşlar oglen yemekten 1 saat sonra ölçüm yaptım 240 cikti inanamadım hemen strip değiştirdim 110 cikti arada 1 dk var 3 4 dakika daha geçti bi daha ölçüm yaptım 104 cikti sumdi 240 gerçek ise 1 dk içinde hemen 110 düşer mi cihaz sanırım dandik yeni cihaz alacağım siz hangi cihazları kullaniyorsunuz

Accu check benimkinin markası lab. İle aynı çıktı sonucum. Hay Allah neden yanlış ölçtü öyle

Accu check benimkinin markası lab. İle aynı çıktı sonucum. Hay Allah neden yanlış ölçtü öyle
Umarım yanlıştır aklım cikti çünkü eczaneye geri verdim yarı firma ile görüşecek daha alalı 1 hafta olmadı inan bozmuş olmam imkansız cuma günü almıştık inanılmaz stres yaptım eczane kendi cihazını verdi bugünlük tskip için şimdi yemek yiyorum bakalım ne çıkacak 1 saat sonra işin ilginci eczanedeki ile karsilastirfik 100 olctu benim ki 90 olctu ama neden oglen oyle yapti bilmiyorum

Anladığım kadarıyla 1000 gr beklenen kilo aşağı yukarı. Bakalım inşallah iyi çıkar kilosu bebeğimin.

Allah Allah kalibrasyon sıkıntısı var heralde

Benim sata göre gebeliğim 10 haftalıktı ultrason da 8 haftalık çıktı bir iki ay farklı gitti benim bekledim tarih 30 Nisandı cihaza göre 3 Mayıs dedi doktor geçen ay satımı sordu ve normal haftamla uyumluydu en son sanırım değişebiliyor

Ebsensor kullanıyorum. Doğru ölçtüğünü düşünüyorum.

Rahat ol öncelikle isterse
1200 :) hani o kadar az ki fark aslında ama sonra ben baya araştırdım her bebek aynı gelişmek zorunda değil 1 ay takıp et 150 gram alsın haftalık olarak asagı yukarı dedı alıyosa sorun yok gerıde dıye belırttıgı sey cocugun genetık yapısı sorun yokyanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…