- 7 Kasım 2014
- 7.516
- 13.727
- 448
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.601
Amin inşallahİnşallah canım 1 hafta geri olması sıkıntı değil normal karşılanıyor 2 haftayı aşmadığı sürece için rahat olsun
Perşembe kontrolüm var. Doktorum bu haftalarda olabilir dedi ama aklıma takıldı bir kere işte. 27+4 de 1020 geride mi oluyor acaba kaç olması lazımmışMerhaba canım, yetisti mi bebeğin acab? İnsallah yetişmiştir. Benimde 4-5 gün gerideydi normalmiş ama hıc canını sıkma 27+4 te 1020 gram cıktı oysaki ama doktorlar gereksız evhamlandıeıyor
Sanırım erken döllenme olarak görüldüğünde sat ı da değiştiriyor makine. Benim 21 nisandı son adet tarihine göre ama detaylıda perinetolog bi hafta kadar önce döllenmiş dedi ve tahmini doğum tarihi 16 nisan çıktı.Bir sorum var bilenlere.
9 ocakta gitmiştim doktoruma en son.
Verdiği ultrason bilgilerine baktım da beklenen doğum tarihi 7 Nisan olarak görünüyor.
EDD(AUA) 07.04.2023 yazıyor.
Aslında normalde 13 Nisan sata göre.
Acaba ultrasondaki bilgi ne kadar doğru?
Ultrasonda görünen tahmini hesaplar doğum vaktine kadar değişir değil mi?
Yani bu tarih de değişebilir?
Sizin 3 çocukla ekstra zor işiniz. Kolaylıklar diliyorumCok gergin geçiriyorum günleri arada kasılmalarım oluyor ve ufaklık çok yoruyor.Birde 9 yaşındaki oğlum stres yapmaya başladı arada bı kavga çıkartıyor.Hafta sonu onunda benimde sınavım var birde onun gerginliği sanırım üstümüzde.
Perşembe kontrolüm var. Doktorum bu haftalarda olabilir dedi ama aklıma takıldı bir kere işte. 27+4 de 1020 geride mi oluyor acaba kaç olması lazımmış
Sanırım erken döllenme olarak görüldüğünde sat ı da değiştiriyor makine. Benim 21 nisandı son adet tarihine göre ama detaylıda perinetolog bi hafta kadar önce döllenmiş dedi ve tahmini doğum tarihi 16 nisan çıktı.
Accu check benimkinin markası lab. İle aynı çıktı sonucum. Hay Allah neden yanlış ölçtü öyleSeker ölçümü yapan arkadaşlar oglen yemekten 1 saat sonra ölçüm yaptım 240 cikti inanamadım hemen strip değiştirdim 110 cikti arada 1 dk var 3 4 dakika daha geçti bi daha ölçüm yaptım 104 cikti sumdi 240 gerçek ise 1 dk içinde hemen 110 düşer mi cihaz sanırım dandik yeni cihaz alacağım siz hangi cihazları kullaniyorsunuz
Umarım yanlıştır aklım cikti çünkü eczaneye geri verdim yarı firma ile görüşecek daha alalı 1 hafta olmadı inan bozmuş olmam imkansız cuma günü almıştık inanılmaz stres yaptım eczane kendi cihazını verdi bugünlük tskip için şimdi yemek yiyorum bakalım ne çıkacak 1 saat sonra işin ilginci eczanedeki ile karsilastirfik 100 olctu benim ki 90 olctu ama neden oglen oyle yapti bilmiyorumAccu check benimkinin markası lab. İle aynı çıktı sonucum. Hay Allah neden yanlış ölçtü öyle
Anladığım kadarıyla 1000 gr beklenen kilo aşağı yukarı. Bakalım inşallah iyi çıkar kilosu bebeğimin.Sizin bebek gayet iyi. Niye öyle dedi acaba. Dr. Banu Çiftçi’ye göre 27+0 haftasında bebek ortalama 1200 gr olurmuş. Ki bu diğer uygulama ve sitelere göre fazla rakam.
Mesela memorial sitesinde de şöyle
Eki Görüntüle 3193067
Allah Allah kalibrasyon sıkıntısı var heraldeUmarım yanlıştır aklım cikti çünkü eczaneye geri verdim yarı firma ile görüşecek daha alalı 1 hafta olmadı inan bozmuş olmam imkansız cuma günü almıştık inanılmaz stres yaptım eczane kendi cihazını verdi bugünlük tskip için şimdi yemek yiyorum bakalım ne çıkacak 1 saat sonra işin ilginci eczanedeki ile karsilastirfik 100 olctu benim ki 90 olctu ama neden oglen oyle yapti bilmiyorum
Ne sıkıntısı var bilmiyorum ama bu markaya bi daha güvenemem maalesef yemi cihaz alacağımAllah Allah kalibrasyon sıkıntısı var heralde
Benim sata göre gebeliğim 10 haftalıktı ultrason da 8 haftalık çıktı bir iki ay farklı gitti benim bekledim tarih 30 Nisandı cihaza göre 3 Mayıs dedi doktor geçen ay satımı sordu ve normal haftamla uyumluydu en son sanırım değişebiliyorBir sorum var bilenlere.
9 ocakta gitmiştim doktoruma en son.
Verdiği ultrason bilgilerine baktım da beklenen doğum tarihi 7 Nisan olarak görünüyor.
EDD(AUA) 07.04.2023 yazıyor.
Aslında normalde 13 Nisan sata göre.
Acaba ultrasondaki bilgi ne kadar doğru?
Ultrasonda görünen tahmini hesaplar doğum vaktine kadar değişir değil mi?
Yani bu tarih de değişebilir?
Ebsensor kullanıyorum. Doğru ölçtüğünü düşünüyorum.Seker ölçümü yapan arkadaşlar oglen yemekten 1 saat sonra ölçüm yaptım 240 cikti inanamadım hemen strip değiştirdim 110 cikti arada 1 dk var 3 4 dakika daha geçti bi daha ölçüm yaptım 104 cikti sumdi 240 gerçek ise 1 dk içinde hemen 110 düşer mi cihaz sanırım dandik yeni cihaz alacağım siz hangi cihazları kullaniyorsunuz
Benimkinin doğru ölçüm yapmadığı kesin ya günlerdir akşam tokluk 120 135 arasındaydı ilk defa 104 gördüm şimdi eczanenin verdiği cihazdaEbsensor kullanıyorum. Doğru ölçtüğünü düşünüyorum.
Rahat ol öncelikle isterseKizlar iki gundur inanilmaz moralim bozuk. İs yerinde laboratuvarda kalite kontroldeyim ve deneyler tamamen vucut gucune bagli yapilacak deneyler. Suan neredeyse hic birini yapamiyorum yapan iki yardimci elemanim var ben baslarinda durup kontrol ediyorum ve raporlama bilgisayr islerine bakiyorum. İsverenim bu duruma takmis durumda neymis ben hic is yapmiyormusum calismiyormusum firmaya yuk oluyormusum. Genel mudurum beni koruyor suanda yapabileceklerini zaten yapiyor daha fazlasini bekleyemeyiz ondan diye ama isveren tam bir pislik kameradan izliyor surekli ve baya bana kafayi takmis durumda. Zaten dogum izninden sonra calismayacaktim birde yurtdisi isimiz oldu dogum izninden sonra donmeyecegim 32. Hftama 6 hafta kaldi adam beni 6 hafta daha idare edemiyor sinirimden catliycam resmen bu zamana kadar yaptigim hersey uctu gitti butun emeklerim sirf 3-4 aydir hamilelikten dolayi is yukum azaldi diye cildiriyor. Allah hepimizi vicdanli insanlarla karsilastirsin oyle canim sikildiki iki gundur anlatamam
1200 :) hani o kadar az ki fark aslında ama sonra ben baya araştırdım her bebek aynı gelişmek zorunda değil 1 ay takıp et 150 gram alsın haftalık olarak asagı yukarı dedı alıyosa sorun yok gerıde dıye belırttıgı sey cocugun genetık yapısı sorun yokyanıPerşembe kontrolüm var. Doktorum bu haftalarda olabilir dedi ama aklıma takıldı bir kere işte. 27+4 de 1020 geride mi oluyor acaba kaç olması lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?