- 16 Haziran 2020
- 5.095
- 12.056
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.681
Bende 28+2 oldum. Kızımın maşallahı var 2 3 gündür Sabah akşam kıpır kıpırKızlar bebeğinizi nerde hissediyorsunuz? Benim bebeğim hep sağda yani karnımı ikiye ayırmışım sol tarafta tık yok sağda takla atıyo sankiçok çok nadir sol taraftan vuruyor. Sol yatış pozisyonunda bebeğe kan daha rahat gidiyormuş diye sola yatmaya çalışıyorum bildiğin tepiniyor içerde.
Hamilelikten önce 3-4 defa idrar yolu enfeksiyonu yaşadım, bayağı kötüydü 2 dakikada bir lavaboya gitme, ağrı, sızlama gibi ... Hamile kalmaya çalıştığım için ilaç kullanmadım pek ama bana iyi gelen şeyler oldu.Selam kızlar, aranızda benim gibi bir türlü geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal mantar yaşayan var mı? Ne kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak?
Bakayım cnm cok tesekkur ederimB Birdurumvar nir tek bluetooth ile ölçen cihaz 600 tl diğerleri normal fiyatlarda google a yazıp alışveriş ten bütün fiyatlara bi bak canım almadan eğer vaktin varsa
tek perinatolog var Gülenay hoca. memnunum tavsiye ederim. ayrintili çektirmeye gelen cok oluyorSiz hangi doktora gidiyorsunuz bende burcu hanına gidiyorum
Rica ederim.Bakayım cnm cok tesekkur ederim
Aynen canım Maslalah seninkiler edeOyy maşallah en güzelitek yumurta ikizi benimkiler ikisi de erkek. Allah kolaylık versin zor gerçekten ama çok eğlenceli akşam olunca bir bi taraftan geriniyor öbürü diğer taraftan dürtüyor
Benim doğudaki perinatolog olan doktorumda çok önerdi o doktor hanımı, annemgile biraz uzak dedim başka isimlerde verdi ama bana sorarsan gülenay hoca derim insan hayatında kaç kere gebelik geçiriyor bence iyi olmalı hastane de doktorda dedi birde sen normale kararlıysan normal yaptırır kolay kaçıp sezeryan yapalım demez dedi.bende hem doc ya fiyat çok mu yüksek olur diye düşündüm sadece.tek perinatolog var Gülenay hoca. memnunum tavsiye ederim. ayrintili çektirmeye gelen cok oluyor
Ayy fiyatıda yazmışsıntek perinatolog var Gülenay hoca. memnunum tavsiye ederim. ayrintili çektirmeye gelen cok oluyor
Sanirim bi sorun gozukmuyor benim cocuk genetik faktorlerden biraz iri gibiKizlar aclik sekerim 89 1. Saat 148 cikmis 2. Saat daha cikmadi referans olarak 180 in alti yaziyo raporda
Sanirim bi sorun gozukmuyor benim cocuk genetik faktorlerden biraz iri gibi
Doktorum %100 emin gibiydi seker cikacagina valla bende sasirdimÇok iyiymiş maşallah
Bana 50 gr yükleme yapıldı diye değer en çok 139du.
75 gr daha fazla diye değer de yükselmiş oluyor demek ki.
Hiç bilmediğim şeyler öğrendim şu şeker yükleme işlerinde
Kız çocuklarında babaların geni daha baskın sanki zaten, hayattaki şansımızŞeker yüklemesi hayırlısıyla atlatmışsınız darısı başımıza bende haftaya gideceğim inşallah1 ay dolunca bebek görme vakti yaklaşınca insan bir heyecan yaşıyor günler geçmiyor ah ah doktorunuzun tesellisi kızım babasına benziyor fizik ben yüz baba ikinci bana benzer dedim ayrıntılıya gittiğimde elimdeki görüntüler aynı abla ama ablamız maşallah çok güzel bi kız oldu bebekken çirkindi gerçi o zaman da yavrum hep güzel gelirdi de bana o ayrı bi mesele fotolardan anlıyoruz kara kuru bi kuzu olduğunu neyse o yüzden babasına benzerse razıyım ben artık biz yapamadık benzetemedik baskın çıktı kocamın geni
Benim bebisin de kilosu ortalama ustu canim en basindan beri genetik oluyor bu kilo boy isi bende 4600 dogmusumSanirim bi sorun gozukmuyor benim cocuk genetik faktorlerden biraz iri gibi
Oh hayırlısıyla bunu da atlatmış oldunuz sorunsuzca , okuyunca bende vardır diye düşünmüştüm çok şükür güzel gelmiş sonuçlar :)Sanirim bi sorun gozukmuyor benim cocuk genetik faktorlerden biraz iri gibi
benim cihazım direct markasıSeker ölçümü yapan arkadaşlar oglen yemekten 1 saat sonra ölçüm yaptım 240 cikti inanamadım hemen strip değiştirdim 110 cikti arada 1 dk var 3 4 dakika daha geçti bi daha ölçüm yaptım 104 cikti sumdi 240 gerçek ise 1 dk içinde hemen 110 düşer mi cihaz sanırım dandik yeni cihaz alacağım siz hangi cihazları kullaniyorsunuz
On call plus yanlis olctu benimkinibenim cihazım direct markası
1 tane de on call plus markalı olan var babamın.o daha iyi gibi
Canim sekerli seylerdense hamur isi vs daha cok cikariyor nisastali seyler.O yuzden gunluk meyve kuru meyve filan ye bence sekerin cok dusmesin makarna pilav turevlerinden uzak durKızlar şekerle ilgili bende yine sıkıntı oldu.
Tekrar fikrim değişti. Size de söyliim.
Şimdi iki tane poğaça yiyip 1 saat sonra ölçüm yaptım. 170 çıktı.
1 saat sonra bi daha yapıcam. Çünkü dr 2 saat sonra yap demişti. O zaman düşecek mi bakayım.
Dikkat ettiğim anda düşüyor.
Sorun yok. Bu da iyi bir şey.
Ama etmediğim zaman yükseliyor. Hiç şeker yemediğimde aşırı düşüyor mesela. O da zararlı.
Yani bende gebelik şekeri var belli ki.
Yoksa 2 poğaçayla bu kadar çıkmamalıydı.
Günlerdir çok iyiydi çıkan sonuçlar.
poğaça bozdu işi. Çok dikkat etmeye devam.
Papatya0593 bence canan karatay’a inanmayalım biz
Canim sekerli seylerdense hamur isi vs daha cok cikariyor nisastali seyler.O yuzden gunluk meyve kuru meyve filan ye bence sekerin cok dusmesin makarna pilav turevlerinden uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?