2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende 28+2 oldum. Kızımın maşallahı var 2 3 gündür Sabah akşam kıpır kıpır karnımın her yerinde hissediyorum sağ sol üstte altta geziyor bildiğiniz

Selam kızlar, aranızda benim gibi bir türlü geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal mantar yaşayan var mı? Ne kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak?
Hamilelikten önce 3-4 defa idrar yolu enfeksiyonu yaşadım, bayağı kötüydü 2 dakikada bir lavaboya gitme, ağrı, sızlama gibi ... Hamile kalmaya çalıştığım için ilaç kullanmadım pek ama bana iyi gelen şeyler oldu.

Portakal-mandalina-limon suyu gibi cvit içerikli içecekler
Bol su ve limonlu çay
Diz kapağından brle kadar uzanan bölgeyi bir örtüyle sıcak tutma ve elektrikli ısıtıcının önünde uzanma
Yaban mersini
Bir de pamuklu iç çamaşır, sık sık değiştirmek gerekiyor

Oyy maşallah en güzeli tek yumurta ikizi benimkiler ikisi de erkek. Allah kolaylık versin zor gerçekten ama çok eğlenceli akşam olunca bir bi taraftan geriniyor öbürü diğer taraftan dürtüyor
Aynen canım Maslalah seninkiler ede benim ikisi kafa kafaya vermişler. Sağ taraftan sürekli tekme atiolar. 11 kg aldim şimdiye kadar. 27+1 deyim. Cuma günü doktora gideceğim bakalım kaç kilo oldular bebekler

tek perinatolog var Gülenay hoca. memnunum tavsiye ederim. ayrintili çektirmeye gelen cok oluyor
Benim doğudaki perinatolog olan doktorumda çok önerdi o doktor hanımı, annemgile biraz uzak dedim başka isimlerde verdi ama bana sorarsan gülenay hoca derim insan hayatında kaç kere gebelik geçiriyor bence iyi olmalı hastane de doktorda dedi birde sen normale kararlıysan normal yaptırır kolay kaçıp sezeryan yapalım demez dedi.bende hem doc ya fiyat çok mu yüksek olur diye düşündüm sadece.

tek perinatolog var Gülenay hoca. memnunum tavsiye ederim. ayrintili çektirmeye gelen cok oluyor
Ayy fiyatıda yazmışsınşimdi 20-25 tir o zaman ben paket almayacağım ama şurda bi kaç kontrolüm kaldı onları kendim karşılarım sadece doğum ne kadar diyecek bakalım

Sanirim bi sorun gozukmuyor benim cocuk genetik faktorlerden biraz iri gibi

Çok iyiymiş maşallah
Bana 50 gr yükleme yapıldı diye değer en çok 139du.
75 gr daha fazla diye değer de yükselmiş oluyor demek ki.
Hiç bilmediğim şeyler öğrendim şu şeker yükleme işlerinde

Kız çocuklarında babaların geni daha baskın sanki zaten, hayattaki şansımız İnşallah bizimkisi de sizinkisi gibi güzel bir kızçe olur, hem bahtları hem kendileri güzel olsun. Umarım siz de hayırlısıyla şeker yüklemesini atlatırsınız. Güzel sonuçlar alın inşallah.

benim cihazım direct markası
1 tane de on call plus markalı olan var babamın.o daha iyi gibi

Kızlar şekerle ilgili bende yine sıkıntı oldu.
Tekrar fikrim değişti. Size de söyliim.
Şimdi iki tane poğaça yiyip 1 saat sonra ölçüm yaptım. 170 çıktı.
1 saat sonra bi daha yapıcam. Çünkü dr 2 saat sonra yap demişti. O zaman düşecek mi bakayım.

Dikkat ettiğim anda düşüyor.
Sorun yok. Bu da iyi bir şey.
Ama etmediğim zaman yükseliyor. Hiç şeker yemediğimde aşırı düşüyor mesela. O da zararlı.
Yani bende gebelik şekeri var belli ki.
Yoksa 2 poğaçayla bu kadar çıkmamalıydı.

Günlerdir çok iyiydi çıkan sonuçlar.
poğaça bozdu işi. Çok dikkat etmeye devam.

Papatya0593 bence canan karatay’a inanmayalım biz

Canim sekerli seylerdense hamur isi vs daha cok cikariyor nisastali seyler.O yuzden gunluk meyve kuru meyve filan ye bence sekerin cok dusmesin makarna pilav turevlerinden uzak dur

Canim sekerli seylerdense hamur isi vs daha cok cikariyor nisastali seyler.O yuzden gunluk meyve kuru meyve filan ye bence sekerin cok dusmesin makarna pilav turevlerinden uzak dur

Evet beyaz unlu şeylerden uzak durmalıyım. Günlerdir yemiyordum; tam buğday ekmeği dışında bir hamur tüketmedim.
hep 85-90-95 çıkıyordu.
Bugün bilerek denemek istedim zaten.
Hemen fırlattı.
Meyveyi çok seviyorum zaten. Onunla düşmesini engellerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…