2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hıc canını sıkma hıcbırsey yapamazlar, ha aksıne ısterse atsın ısten ınanılmaz tazmınat alırsın kımse hamıle bırını işten atamaz. Cok rahat ol o konuda asırı can sıkıcı bır sey senı anlıyorum Allahından bulsun ancak gerçekten hamile birini işten atan birine cok ciddi davalar acılıyor ve para alınıyor.

Kızlar Ankara batıkent Medical park a giden var mı , memnunmusunuz, doğum ücreti ile ilgili bilginiz var mı
canim ben gidiyorum. benimki perinatolog gayet memnunum. biz ekim ya da kasim gibi dogum paketi almistik o zaman 14.200 ödemiştik. yasim 42 iki dusugum var daha once. boyle olunca perinatolog sectik. docent olunca ucreti daha yuksek oluyor.

Kızlar bebeğinizi nerde hissediyorsunuz? Benim bebeğim hep sağda yani karnımı ikiye ayırmışım sol tarafta tık yok sağda takla atıyo sanki çok çok nadir sol taraftan vuruyor. Sol yatış pozisyonunda bebeğe kan daha rahat gidiyormuş diye sola yatmaya çalışıyorum bildiğin tepiniyor içerde.

Ben çok bilmiyorum yanlış da yönlendirmiş olmayayım ama galiba öncesinde kolonya olmayan bir dezenfektanla parmağı temizleyip ilk kanı silip ikinci kandan ölçüm yapıyorlar. Acaba ilk kan silinmediyse filan yüksek çıkmış olabilir mi ? Bence ikinci ölçümünüz daha doğrudur panik yapmayın hiç

Bu kurallara uyarak ölçüm yapitorum cnm cihazım sıkıntılı yüzde 90 kac gündür strese soktu beni

Benimki de genelde hep sola vuruyor.
Bazen çift yönlü de oluyor sağ ve sol.
Aşağıya doğru da oluyor. Ama çoğunlukla vurduğu yer sol taraf.

Gerginliği ve mutsuzluğu hissedermiş bilmiyorum elinizde mi rahat olmak anan sakin olmaya çalışın elinizden geldiğince Benimde kızım 9 yaşında aralarındaki yaş farkı aynı bizde henüz bir durum yok ama bazen şakasına ona daha çok ilgi gösterirseniz kıskanırım şeklinde takılıyor mesela ,ne sınavına girecek oğlunuz 4 e mi gidiyor

Bu yıl dolduruyor 9u.3 e gidiyor ama 4. Çocuğuma hamielyim maalesef elimde değil yardımcım da yok eşimin annesi çok kilolu benim anne babamda ayrılar görüşmüyorlar bizimle.Hersey üstüme üstüme geliyor sanki.Hangi birine yetisecegim bilemiyorum.

Şeker yüklemesi hayırlısıyla atlatmışsınız darısı başımıza bende haftaya gideceğim inşallah 1 ay dolunca bebek görme vakti yaklaşınca insan bir heyecan yaşıyor günler geçmiyor ah ah doktorunuzun tesellisi kızım babasına benziyor fizik ben yüz baba ikinci bana benzer dedim ayrıntılıya gittiğimde elimdeki görüntüler aynı abla ama ablamız maşallah çok güzel bi kız oldu bebekken çirkindi gerçi o zaman da yavrum hep güzel gelirdi de bana o ayrı bi mesele fotolardan anlıyoruz kara kuru bi kuzu olduğunu neyse o yüzden babasına benzerse razıyım ben artık biz yapamadık benzetemedik baskın çıktı kocamın geni

Yükünüz çokmuş allah yardımcınız olsun haklı olarak herşey sizi bekliyor sanırım bu dönem insan gerçekten bir destek istiyor bulamayıncada çok zorlanıyor haklısınız

canim ben gidiyorum. benimki perinatolog gayet memnunum. biz ekim ya da kasim gibi dogum paketi almistik o zaman 14.200 ödemiştik. yasim 42 iki dusugum var daha once. boyle olunca perinatolog sectik. docent olunca ucreti daha yuksek oluyor.
Siz hangi doktora gidiyorsunuz bende burcu hanına gidiyorum

Tatlı yedikten dakikalar sonra da mi öyle bazen çok bazen az vuruyorlar sanırım.Hamilelik takvimini de açabilirsin

Kızlar baya aşağıda hissediyorum hareketlerini yukarıdan da vuruyor iki yönlü ama öyle karnım aşağıda değil normaldir diye düşünüyorum aslında ama doktor da gitmeme bir hafta var insan bi merak etmiyor değil şuan ne durumda herşey yolunda mı diye baya baya aşağdan kaşıklarımdan vuruyor

İçini ferah tut birsey yoktur inşaallah.Sancin agrin yoksa hareket ediyorsa yaramazlık yapıyordur sadece

Genel olarak benimde öyle oluyor bazen hiç durmuyor bazen çok sakin merak etmeyin aynı haftakardayız sanırım hareketlerini net hissettiğimden beri gün gün değişiyor bazen çok minik hareketler bazende fazla sert hareketler hissediyorum günde belirli aralıklarla az çok hissetmek bence yeterli bu aylarda

Elbette bu durum değişir. Bu bebeğinizin yapılan baş çevresi , femur kg vs olarak değerlendirilmesi ile ultrason un hafta hesaplamasına göre belirlenir. Şu şekilde

Eklentiler

• 6D32D3D4-5884-46DD-8D8B-C53DF3D42237.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…