- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.621
Hıc canını sıkma hıcbırsey yapamazlar, ha aksıne ısterse atsın ısten ınanılmaz tazmınat alırsın kımse hamıle bırını işten atamaz. Cok rahat ol o konuda asırı can sıkıcı bır sey senı anlıyorum Allahından bulsun ancak gerçekten hamile birini işten atan birine cok ciddi davalar acılıyor ve para alınıyor.Kizlar iki gundur inanilmaz moralim bozuk. İs yerinde laboratuvarda kalite kontroldeyim ve deneyler tamamen vucut gucune bagli yapilacak deneyler. Suan neredeyse hic birini yapamiyorum yapan iki yardimci elemanim var ben baslarinda durup kontrol ediyorum ve raporlama bilgisayr islerine bakiyorum. İsverenim bu duruma takmis durumda neymis ben hic is yapmiyormusum calismiyormusum firmaya yuk oluyormusum. Genel mudurum beni koruyor suanda yapabileceklerini zaten yapiyor daha fazlasini bekleyemeyiz ondan diye ama isveren tam bir pislik kameradan izliyor surekli ve baya bana kafayi takmis durumda. Zaten dogum izninden sonra calismayacaktim birde yurtdisi isimiz oldu dogum izninden sonra donmeyecegim 32. Hftama 6 hafta kaldi adam beni 6 hafta daha idare edemiyor sinirimden catliycam resmen bu zamana kadar yaptigim hersey uctu gitti butun emeklerim sirf 3-4 aydir hamilelikten dolayi is yukum azaldi diye cildiriyor. Allah hepimizi vicdanli insanlarla karsilastirsin oyle canim sikildiki iki gundur anlatamam
canim ben gidiyorum. benimki perinatolog gayet memnunum. biz ekim ya da kasim gibi dogum paketi almistik o zaman 14.200 ödemiştik. yasim 42 iki dusugum var daha once. boyle olunca perinatolog sectik. docent olunca ucreti daha yuksek oluyor.Kızlar Ankara batıkent Medical park a giden var mı , memnunmusunuz, doğum ücreti ile ilgili bilginiz var mı
Bende 27+027+0'a 8.5 kiloyla merhabaaaaüçüncü trimester hayırlı olsun.
Bugün poğaça ve elmalı kurabiye yapayım dedim, ayakta durmaktan belim baya ağrıdı ya, geçmiş benden pasta börek işleri
Ben çok bilmiyorum yanlış da yönlendirmiş olmayayım ama galiba öncesinde kolonya olmayan bir dezenfektanla parmağı temizleyip ilk kanı silip ikinci kandan ölçüm yapıyorlar. Acaba ilk kan silinmediyse filan yüksek çıkmış olabilir mi ? Bence ikinci ölçümünüz daha doğrudur panik yapmayın hiçUmarım yanlıştır aklım cikti çünkü eczaneye geri verdim yarı firma ile görüşecek daha alalı 1 hafta olmadı inan bozmuş olmam imkansız cuma günü almıştık inanılmaz stres yaptım eczane kendi cihazını verdi bugünlük tskip için şimdi yemek yiyorum bakalım ne çıkacak 1 saat sonra işin ilginci eczanedeki ile karsilastirfik 100 olctu benim ki 90 olctu ama neden oglen oyle yapti bilmiyorum
Bu kurallara uyarak ölçüm yapitorum cnm cihazım sıkıntılı yüzde 90 kac gündür strese soktu beniBen çok bilmiyorum yanlış da yönlendirmiş olmayayım ama galiba öncesinde kolonya olmayan bir dezenfektanla parmağı temizleyip ilk kanı silip ikinci kandan ölçüm yapıyorlar. Acaba ilk kan silinmediyse filan yüksek çıkmış olabilir mi ? Bence ikinci ölçümünüz daha doğrudur panik yapmayın hiç
Kızlar bebeğinizi nerde hissediyorsunuz? Benim bebeğim hep sağda yani karnımı ikiye ayırmışım sol tarafta tık yok sağda takla atıyo sankiçok çok nadir sol taraftan vuruyor. Sol yatış pozisyonunda bebeğe kan daha rahat gidiyormuş diye sola yatmaya çalışıyorum bildiğin tepiniyor içerde.
Merhaba ben saklatacağım hem kordon kanı hem doku aldığım fiyatlar bu şekildeKordon kani saklama konusunda bilgisi olan var mı? Ücreti ne kadar oluyor nasıl oluyor?
Gerginliği ve mutsuzluğu hissedermiş bilmiyorum elinizde mi rahat olmak anan sakin olmaya çalışın elinizden geldiğince Benimde kızım 9 yaşında aralarındaki yaş farkı aynı bizde henüz bir durum yok ama bazen şakasına ona daha çok ilgi gösterirseniz kıskanırım şeklinde takılıyor mesela ,ne sınavına girecek oğlunuz 4 e mi gidiyorCok gergin geçiriyorum günleri arada kasılmalarım oluyor ve ufaklık çok yoruyor.Birde 9 yaşındaki oğlum stres yapmaya başladı arada bı kavga çıkartıyor.Hafta sonu onunda benimde sınavım var birde onun gerginliği sanırım üstümüzde.
Bu yıl dolduruyor 9u.3 e gidiyor ama 4. Çocuğuma hamielyim maalesef elimde değil yardımcım da yok eşimin annesi çok kilolu benim anne babamda ayrılar görüşmüyorlar bizimle.Hersey üstüme üstüme geliyor sanki.Hangi birine yetisecegim bilemiyorum.Gerginliği ve mutsuzluğu hissedermiş bilmiyorum elinizde mi rahat olmak anan sakin olmaya çalışın elinizden geldiğince Benimde kızım 9 yaşında aralarındaki yaş farkı aynı bizde henüz bir durum yok ama bazen şakasına ona daha çok ilgi gösterirseniz kıskanırım şeklinde takılıyor mesela ,ne sınavına girecek oğlunuz 4 e mi gidiyor
Şeker yüklemesi hayırlısıyla atlatmışsınız darısı başımıza bende haftaya gideceğim inşallahKızlar bugün şeker yüklemem vardı, benden sonra girecekler için ben de söyleyeyim hiç zorlu geçmiyormuş gerçekten. İçecek midemi bulandırır diye çok çekinmiştim, bir de yalnız gitmek zorunda kaldım. Ama tadı gerçekten gazoza benziyor. Hele açlıktan mıdır nedir o an içip bitirmişim.Ben de şeker çıkmadı, ki çok şaşkınım dediğim gibi ben çok kilo aldım hamilelikte, doktor da ben de emindik çıkacağına. Gerçekten demek ki şeker olayı kiloyla alakalı bir şey değilmiş. Yine de diyetisyene gidicem bu kilo alımına dur demek istiyor doktorum oysaki ben sevmiştim hamilelikte namnam yemek yemeyi. Öneriniz varsa Beylikdüzü tarafında alırım. Bir de sen 3 kere kan ver, usg’de bebişi bi gördüm aynı babası. Kahrı çeken biz, sefasını babalar sürüyor. Doktorum diyo üzülme ikincisini sana benzetirsin. Teselli gibi teselli sjhdjs. Yalnız nasıl böyle büyüyorlar inanılmaz değil mi?! Doğduklarında her anın kıymetini bilmemiz gerecek herhalde şikayet etmeden, söylenmeden. Zaman çok hızlı geçiyor. Şimdiden çalışma hayatına nasıl dönücem diye düşünmeye başladım bile. Bugün çok okuyamadım tahlil olaylarından burayı ama umarım herkeste her şey yolundadır, seviliyorsunuz tatlış anneler.
Yarin da devam ediyo olursa gidicem zaten bir gorunmeye doktora haber veririm sabah durumuma gore :) bir sey cikacagini sanmiyorum uzandigimda bir problem yok cunkuCanim sen yarın git bir nst gir
Yükünüz çokmuş allah yardımcınız olsun haklı olarak herşey sizi bekliyor sanırım bu dönem insan gerçekten bir destek istiyor bulamayıncada çok zorlanıyor haklısınızBu yıl dolduruyor 9u.3 e gidiyor ama 4. Çocuğuma hamielyim maalesef elimde değil yardımcım da yok eşimin annesi çok kilolu benim anne babamda ayrılar görüşmüyorlar bizimle.Hersey üstüme üstüme geliyor sanki.Hangi birine yetisecegim bilemiyorum.
Siz hangi doktora gidiyorsunuz bende burcu hanına gidiyorumcanim ben gidiyorum. benimki perinatolog gayet memnunum. biz ekim ya da kasim gibi dogum paketi almistik o zaman 14.200 ödemiştik. yasim 42 iki dusugum var daha once. boyle olunca perinatolog sectik. docent olunca ucreti daha yuksek oluyor.
Tatlı yedikten dakikalar sonra da mi öyle bazen çok bazen az vuruyorlar sanırım.Hamilelik takvimini de açabilirsinHayırlı akşamlar bende aranızdayım ama sessiz takipçiyim 25 hafta 3 günlük olduk bebeğim 4 gündür az hareket ediyor öncesinden güçlü tekmeler atardı ama şuan hafif hafif vuruyor bu haftalarda benim yaşadıklarımı yaşayan var mı acaba bilginize ihtiyacım var
İçini ferah tut birsey yoktur inşaallah.Sancin agrin yoksa hareket ediyorsa yaramazlık yapıyordur sadeceKızlar baya aşağıda hissediyorum hareketlerini yukarıdan da vuruyor iki yönlü ama öyle karnım aşağıda değil normaldir diye düşünüyorum aslında ama doktor da gitmeme bir hafta var insan bi merak etmiyor değil şuan ne durumda herşey yolunda mı diye baya baya aşağdan kaşıklarımdan vuruyor
Genel olarak benimde öyle oluyor bazen hiç durmuyor bazen çok sakin merak etmeyin aynı haftakardayız sanırım hareketlerini net hissettiğimden beri gün gün değişiyor bazen çok minik hareketler bazende fazla sert hareketler hissediyorum günde belirli aralıklarla az çok hissetmek bence yeterli bu aylardaHayırlı akşamlar bende aranızdayım ama sessiz takipçiyim 25 hafta 3 günlük olduk bebeğim 4 gündür az hareket ediyor öncesinden güçlü tekmeler atardı ama şuan hafif hafif vuruyor bu haftalarda benim yaşadıklarımı yaşayan var mı acaba bilginize ihtiyacım var
Elbette bu durum değişir. Bu bebeğinizin yapılan baş çevresi , femur kg vs olarak değerlendirilmesi ile ultrason un hafta hesaplamasına göre belirlenir. Şu şekildeBir sorum var bilenlere.
9 ocakta gitmiştim doktoruma en son.
Verdiği ultrason bilgilerine baktım da beklenen doğum tarihi 7 Nisan olarak görünüyor.
EDD(AUA) 07.04.2023 yazıyor.
Aslında normalde 13 Nisan sata göre.
Acaba ultrasondaki bilgi ne kadar doğru?
Ultrasonda görünen tahmini hesaplar doğum vaktine kadar değişir değil mi?
Yani bu tarih de değişebilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?