- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.661
Oyy maşallah en güzeliMerhaba canım 27+1 oldukız ve erkek. Zor geçiyor. Sabrediyorum senin nasıl geçiyor cinsiyet leri nedir?
Gynolomexin gynomax gynoflor donaxly trivag hiçbiri de bi ise yaramadı
Elbette bu durum değişir. Bu bebeğinizin yapılan baş çevresi , femur kg vs olarak değerlendirilmesi ile ultrason un hafta hesaplamasına göre belirlenir. Şu şekilde
Iste buna katiliyorumm sanci sandiginiz sey gaz cikiyor hep
Biraz Tombik sankiBu arada kizlar haftasina gore kilosu biraz fazla geldi bana 25+4 icin 1 kg normalmi
Bu arada kizlar haftasina gore kilosu biraz fazla geldi bana 25+4 icin 1 kg normalmi
Hadi gözün aydın atlattın, en azından içme kısmınıGunaydin kizlar seker yuklemesi icin geldim damar yolu actilar 75 lik yukleme yaptilar valla midem nasil bulandi asiri tatli geldi1. Ve 2. Saatte tekrar bakilacak bu arada bebisim 1 kg olmus tam boyuda 34 cm suyum sinirdaymis bolca sivi tuketip yuruyus yapmami soyledi. Hemoroid icin fitil verdi bakalim insallah ise yarar
Bu arada kizlar haftasina gore kilosu biraz fazla geldi bana 25+4 icin 1 kg normalmi
Biraz Tombik sankibenim 29 da 1350 gramdı canım çünkü
Hadi gözün aydın atlattın, en azından içme kısmınıbenim de bugün 9 daydı, hocanın ameliyatları varmış yarına kaldı randevu. Maşallah bebişe büyümüş, doktor kilosu fazla demediyse değildir diye düşünüyorum. Anormal bir durum olsa söylerdi.
Bende biraz fazla kilo aldim ve ailede herkes seker hastasi bakalim bende merak ediyorum sonucu. Ben normal bi turk kadini standartlarindayim ama esim 192 birazda kemikli belki ona cekmistir. Bu arada bide bizde genetik bi durum bu annem 3 cocugunu da 4 kg uzeri dogurmus ablamdada seker cikmadigi halde onunda en zayif bebegi 3800 falanHem su sınırda hem kilosu önde.
Bu durumda şekerin yüksek çıkması lazım.
Sonucu merak ettim.
Ama benim yaşadığım gibi ters köşe de olabilir.
Bazen mantıkla belirtiyle yürümüyor bu işler.
Belki genetik olarak büyük bir bebektir.
Anne baba iriyse.
Benimkine abuk sonuçlar görmedim hiç normaldi. Bu tarz şeyleri normalde de kullanmadığım için bilemiyorum ki ben internetten fiyatlarına bakmıştım. Sanki daha uygun medcalcilerdenOptima doğru ölçüyor mu contour alacağım yarin 500 lira dedi
Aynı şeyleri yaşıyormuşuz resmen Canım benimde geçen bir tarafta toplandı kasıldı kaldı bazen öyle güçlü oluyor ki hareketleri acıyor bileBen de aynı şeyi söylüyorumidrara çıkma sıklığım çok ama çok arttı. Devlette muayene oldun sertlik, bir tarafta toplanma, aşağıda hissetme hepsine normal dedi. Bir tarafta toplanıp göbeğimi yukarı doğru kaldırmasını sordum poposu, elleri ya da ayakları ile itiyordur dedi
Cumartesi de kendi doktorumla randevum var uzun zaman sonra beş boyutlu ultrason ile göreceğiz
Boyu da kilosu da maşallahGunaydin kizlar seker yuklemesi icin geldim damar yolu actilar 75 lik yukleme yaptilar valla midem nasil bulandi asiri tatli geldi1. Ve 2. Saatte tekrar bakilacak bu arada bebisim 1 kg olmus tam boyuda 34 cm suyum sinirdaymis bolca sivi tuketip yuruyus yapmami soyledi. Hemoroid icin fitil verdi bakalim insallah ise yarar
Bence yapısal o zaman sizde , bende 12-13 kilo aldım şekerden şüphelenildi çıkmadı, bence sende de çıkmazBende biraz fazla kilo aldim ve ailede herkes seker hastasi bakalim bende merak ediyorum sonucu. Ben normal bi turk kadini standartlarindayim ama esim 192 birazda kemikli belki ona cekmistir. Bu arada bide bizde genetik bi durum bu annem 3 cocugunu da 4 kg uzeri dogurmus ablamdada seker cikmadigi halde onunda en zayif bebegi 3800 falanDoktor genetik de olabilir dedi ama sekerdende baya supelendi. Birazdan 1. Saat kanini vercem bakalim
Senin olaydan sonra şeker işinden bende şüphe ettim, Canan Karatay haklı mı ki dedim vallaHem su sınırda hem kilosu önde.
Bu durumda şekerin yüksek çıkması lazım.
Sonucu merak ettim.
Ama benim yaşadığım gibi ters köşe de olabilir.
Bazen mantıkla belirtiyle yürümüyor bu işler.
Belki genetik olarak büyük bir bebektir.
Anne baba iriyse.
Doktorun tepkisi çok önemli. Beni de korkutabilirdi ama yapmadı, hatta keşke o an gelmiş olsan eli mi ayağı mı poposu mu bakardık dediAynı şeyleri yaşıyormuşuz resmen Canım benimde geçen bir tarafta toplandı kasıldı kaldı bazen öyle güçlü oluyor ki hareketleri acıyor bileben ilk gebeliğimde bu kasılmalardan korkmuştum sonra yanlış yönlendirdi bir doktor erken Doğum riskin var dedi ben çok korktum tabi istersen ciğer gelişim iğnesi yapalım dedi güvenmedik allahtan da başka doktorlara gittim sonra içim rahatlamıştı şimdilerde de eşim hatırlattı ilk gebeliğinde de böyle kasılıyordu karnın normal diye o rahatlatıyor artık bende çok heyecanlıyım ya ayrıntılıdan beri ilk kez göreceğim artık zaman geçmiyor son bir hafta
O içtiğim şey benim de acayip midemi bulandırmıştı hatırlamak bile istemiyorumGunaydin kizlar seker yuklemesi icin geldim damar yolu actilar 75 lik yukleme yaptilar valla midem nasil bulandi asiri tatli geldi1. Ve 2. Saatte tekrar bakilacak bu arada bebisim 1 kg olmus tam boyuda 34 cm suyum sinirdaymis bolca sivi tuketip yuruyus yapmami soyledi. Hemoroid icin fitil verdi bakalim insallah ise yarar
Senin olaydan sonra şeker işinden bende şüphe ettim, Canan Karatay haklı mı ki dedim valla
Genetiktir canım, bizim bebek haftasına göre bir 100-150 gr geride mesela. Ama ben de eşim de minyonuzBu arada kizlar haftasina gore kilosu biraz fazla geldi bana 25+4 icin 1 kg normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?