2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhaba canım 27+1 oldu kız ve erkek. Zor geçiyor. Sabrediyorum senin nasıl geçiyor cinsiyet leri nedir?
Oyy maşallah en güzeli tek yumurta ikizi benimkiler ikisi de erkek. Allah kolaylık versin zor gerçekten ama çok eğlenceli akşam olunca bir bi taraftan geriniyor öbürü diğer taraftan dürtüyor

Gunaydin kizlar seker yuklemesi icin geldim damar yolu actilar 75 lik yukleme yaptilar valla midem nasil bulandi asiri tatli geldi 1. Ve 2. Saatte tekrar bakilacak bu arada bebisim 1 kg olmus tam boyuda 34 cm suyum sinirdaymis bolca sivi tuketip yuruyus yapmami soyledi. Hemoroid icin fitil verdi bakalim insallah ise yarar

Elbette bu durum değişir. Bu bebeğinizin yapılan baş çevresi , femur kg vs olarak değerlendirilmesi ile ultrason un hafta hesaplamasına göre belirlenir. Şu şekilde

Evet neye göre yapıldığını biliyorum. Tüm değerleri inceledim. Sadece daha önce böyle bir çıktı vermemişti ya da ben incelememişim o yüzden kıyas yapamıyorum. Nasıl oldu bir değişim yaşandı mı süreçte bilmiyorum. Bundan sonrakinde dikkat edicem

Bu arada kizlar haftasina gore kilosu biraz fazla geldi bana 25+4 icin 1 kg normalmi

Hem su sınırda hem kilosu önde.
Bu durumda şekerin yüksek çıkması lazım.
Sonucu merak ettim.
Ama benim yaşadığım gibi ters köşe de olabilir.
Bazen mantıkla belirtiyle yürümüyor bu işler.
Belki genetik olarak büyük bir bebektir.
Anne baba iriyse.

Hadi gözün aydın atlattın, en azından içme kısmını benim de bugün 9 daydı, hocanın ameliyatları varmış yarına kaldı randevu. Maşallah bebişe büyümüş, doktor kilosu fazla demediyse değildir diye düşünüyorum. Anormal bir durum olsa söylerdi.
Bu arada kizlar haftasina gore kilosu biraz fazla geldi bana 25+4 icin 1 kg normalmi

Biraz Tombik sanki benim 29 da 1350 gramdı canım çünkü
Bende biraz fazla kilo aldim ve ailede herkes seker hastasi bakalim bende merak ediyorum sonucu. Ben normal bi turk kadini standartlarindayim ama esim 192 birazda kemikli belki ona cekmistir. Bu arada bide bizde genetik bi durum bu annem 3 cocugunu da 4 kg uzeri dogurmus ablamdada seker cikmadigi halde onunda en zayif bebegi 3800 falan Doktor genetik de olabilir dedi ama sekerdende baya supelendi. Birazdan 1. Saat kanini vercem bakalim

Aynı şeyleri yaşıyormuşuz resmen Canım benimde geçen bir tarafta toplandı kasıldı kaldı bazen öyle güçlü oluyor ki hareketleri acıyor bile ben ilk gebeliğimde bu kasılmalardan korkmuştum sonra yanlış yönlendirdi bir doktor erken Doğum riskin var dedi ben çok korktum tabi istersen ciğer gelişim iğnesi yapalım dedi güvenmedik allahtan da başka doktorlara gittim sonra içim rahatlamıştı şimdilerde de eşim hatırlattı ilk gebeliğinde de böyle kasılıyordu karnın normal diye o rahatlatıyor artık bende çok heyecanlıyım ya ayrıntılıdan beri ilk kez göreceğim artık zaman geçmiyor son bir hafta

Boyu da kilosu da maşallah ben de 24+5 ‘te gittiğimde 736 gr 32 cm civarıydı göbek çevresi bi tık daha öndeydi şekerden şüphelenmişti doktorum ama çıkmadı. Sizin de genetiktir belki.

Bence yapısal o zaman sizde , bende 12-13 kilo aldım şekerden şüphelenildi çıkmadı, bence sende de çıkmaz

Senin olaydan sonra şeker işinden bende şüphe ettim, Canan Karatay haklı mı ki dedim valla

Doktorun tepkisi çok önemli. Beni de korkutabilirdi ama yapmadı, hatta keşke o an gelmiş olsan eli mi ayağı mı poposu mu bakardık dedi
Bana ağrı verdiği zaman biraz dürtüyorum pozisyon değiştiriyor rahatlıyorum.
Erken doğum gibi bir şey olsa öyle dürtmeyle pozisyon değiştirmeyle rahatlamayız. Büyüyorlar ve kıpır kıpırlar

O içtiğim şey benim de acayip midemi bulandırmıştı hatırlamak bile istemiyorum
Hemoroidin geçer inşallah ya en azından ilerlemesini engellese

Genetiktir canım, bizim bebek haftasına göre bir 100-150 gr geride mesela. Ama ben de eşim de minyonuz
Doktor 2 metre boyunda anne ve babam var bebeği 4 kg sizden zaten böyle bir şey beklemiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…