- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.701
Maşallah değerler yakın :)) Benim de devlet hastanesinde takibim vardı 35 cm 930 gr 24+1Bu arada kizlar haftasina gore kilosu biraz fazla geldi bana 25+4 icin 1 kg normalmi
BaZen bakıyorum annelerinin kopyası oluyor yaKız çocuklarında babaların geni daha baskın sanki zaten, hayattaki şansımızİnşallah bizimkisi de sizinkisi gibi güzel bir kızçe olur, hem bahtları hem kendileri güzel olsun. Umarım siz de hayırlısıyla şeker yüklemesini atlatırsınız. Güzel sonuçlar alın inşallah.
EVet gerçekten doktor seçimi çok çok önemli tecrübesiz olunca herşeye inanabiliyoruz tabi o zamanlar ilk gebelik çok heyecanlı bilgisizlik var herşeye inanıyor insan şimdi aynı şeyleri yaşayınca daha temkinliyim ama yinede annelik hep panik olmak hali ay keşke her anlarını o hallerini hemencecik görebilsek doktorunun dediği gibi ne güzel olurduDoktorun tepkisi çok önemli. Beni de korkutabilirdi ama yapmadı, hatta keşke o an gelmiş olsan eli mi ayağı mı poposu mu bakardık dedi
Bana ağrı verdiği zaman biraz dürtüyorum pozisyon değiştiriyorrahatlıyorum.
Erken doğum gibi bir şey olsa öyle dürtmeyle pozisyon değiştirmeyle rahatlamayız. Büyüyorlar ve kıpır kıpırlar
tek perinatolog var Gülenay hoca. memnunum tavsiye ederim. ayrintili çektirmeye gelen cok oluyor
Ben burcu hocanın yönlendirmesiyle başka yerde yaptırdım ayrıntılıyı sizin doktor perintolog olunca ekstra ücret talep etti mi acaba medical Doğum paketi ayrıntılı dahi değil l demişti defalarcatek perinatolog var Gülenay hoca. memnunum tavsiye ederim. ayrintili çektirmeye gelen cok oluyor
Şeker yüklemesini o şekerli şeyi içme fikri Benin’de rahatsız ediyor zaten şu süreçte tatlıdan soğudum nasıl içeceksem bilmiyorum bi atlatabilsem bende maşallah inşallah son ana kadar böyle devam eder azalmadan atlatmışsın darısı bizeGunaydin kizlar seker yuklemesi icin geldim damar yolu actilar 75 lik yukleme yaptilar valla midem nasil bulandi asiri tatli geldi1. Ve 2. Saatte tekrar bakilacak bu arada bebisim 1 kg olmus tam boyuda 34 cm suyum sinirdaymis bolca sivi tuketip yuruyus yapmami soyledi. Hemoroid icin fitil verdi bakalim insallah ise yarar
Hadi güzel haberlerle gel insallah az kalmış senin ben de pazartesi göreceğim bakalım heyecanlıyımAynen canım Maslalah seninkiler edebenim ikisi kafa kafaya vermişler. Sağ taraftan sürekli tekme atiolar. 11 kg aldim şimdiye kadar. 27+1 deyim. Cuma günü doktora gideceğim bakalım kaç kilo oldular bebekler
Bizimki de dogdugunda babamın aynısıydı ya. Yavrum saçı başı dökülünce süleyman demirele benzemiş bana dünyanın en güzel bebeği gibi geliyorduKız çocuklarında babaların geni daha baskın sanki zaten, hayattaki şansımızİnşallah bizimkisi de sizinkisi gibi güzel bir kızçe olur, hem bahtları hem kendileri güzel olsun. Umarım siz de hayırlısıyla şeker yüklemesini atlatırsınız. Güzel sonuçlar alın inşallah.
Ben de optima yı kullanıyorum ve dediğin gibi 1 dk arayla bile ölçtüğümde o kdr farklı sonuçlar almadım B BirdurumvarKullandığım cihaz optima
İdrar yolu enfeksiyonu için monurol vermişlerdi onu kullandım tek seferlik şase.Selam kızlar, aranızda benim gibi bir türlü geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal mantar yaşayan var mı? Ne kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak?
Cihazı geri verdim cnm guya yarun firmadan gelip kontrol yapacaklarmis ama güvenim kalmadı bu markaya optima dan memnun musun cnmBen de optima yı kullanıyorum ve dediğin gibi 1 dk arayla bile ölçtüğümde o kdr farklı sonuçlar almadım B Birdurumvar
Eczaneye bir sor istersen
50 lik içtim bende böyle şerbet gibi aşırı şekerli birşey bekliyordm amaa yok inan o kadar ağır degildi ılık meyveli soda gibi bir tadi vardı hiç baymadıŞeker yüklemesini o şekerli şeyi içme fikri Benin’de rahatsız ediyor zaten şu süreçte tatlıdan soğudum nasıl içeceksem bilmiyorum bi atlatabilsem bende maşallah inşallah son ana kadar böyle devam eder azalmadan atlatmışsın darısı bize
Doğru anladıysam tam tarif ettiğiniz ağrıyı geçen hafta ben de yaşadım, hatta ben de pilatesten sonraki birkaç gün yaşamıştım o haftada zaten mi olacaktı yoksa kasıklarımı fazla mı zorladım da oldu bilmiyorum. Birkaç gün sonra geçti ama benim bu kadar uzun sürmemişti.Kızlar Selam,
Geçen cuma günü pilateste biraz kasıklarımı zorladım ve kas ağrısı yaşamıştım. Şimdi pelvis kaslarım ağırmaya başlaıd yürürken bacaklarmı oynatırken tek ayak üstünde dururken falan sizlerde de oluyor mu? Doktor normal dedi ama internette birsuru sey yazıyoerken dogum vs belirtisi mi ya da olumsuz birşey mi anlamıyorum. Yaşayan var mı? Tam vajina ve anüs arasındakı iki kemik anlatmak gerekşrse yerini.
Cavabınız için çok sağolun içimi rahatlattınız aynı haftalarda aynı şeyleri yaşayan birisinden duymak daha iyi olduGenel olarak benimde öyle oluyor bazen hiç durmuyor bazen çok sakin merak etmeyin aynı haftakardayız sanırım hareketlerini net hissettiğimden beri gün gün değişiyor bazen çok minik hareketler bazende fazla sert hareketler hissediyorum günde belirli aralıklarla az çok hissetmek bence yeterli bu aylarda
calnum ben de Keçiören de oturuyorum bize de uzak ama kuzenim de baska sehirde yeni kadin dogumcu. o birlikte çalışmış bu hocayı önerdi ben yastan dolayi riskli olunca. fiyatlar guncellenmistir su an ne kadar oldu bilemiyorum ama doktorunuza güvenmeniz cok onemli.instagramda da takip ediyorum her turlu amelliyat serklaj dogem hepsini yapıyor.Benim doğudaki perinatolog olan doktorumda çok önerdi o doktor hanımı, annemgile biraz uzak dedim başka isimlerde verdi ama bana sorarsan gülenay hoca derim insan hayatında kaç kere gebelik geçiriyor bence iyi olmalı hastane de doktorda dedi birde sen normale kararlıysan normal yaptırır kolay kaçıp sezeryan yapalım demez dedi.bende hem doc ya fiyat çok mu yüksek olur diye düşündüm sadece.
Evet tatlı yesemde fark etmiyor sanırım ne zamn isterse o zaman atıyor aklıma takılan güçlü vururken gün içinde de hareketi varken çok hafif kıpırtırlar şeklinde ve 2 veya 3 defa vurmasıTatlı yedikten dakikalar sonra da mi öyle bazen çok bazen az vuruyorlar sanırım.Hamilelik takvimini de açabilirsin
evet ayrintili icin ekstra ucret verdik ama. her randevuda gayet detay veriyor. bizimki yuzunu gosterurse ki cok ugrasiyor hoca.resmi cekip veriyor sagolsun. yorumlara baktiysaniz sizin hocaniz da iyidir mutlaka. doc farki aldiklarini soylemislerdi paket alırken iki uc ismi söyleyip.Ben burcu hocanın yönlendirmesiyle başka yerde yaptırdım ayrıntılıyı sizin doktor perintolog olunca ekstra ücret talep etti mi acaba medical Doğum paketi ayrıntılı dahi değil l demişti defalarcaama genelde burada arkadaşlar doktorum perşntolog ayrıntılıya gitmedim diyorlar
benim annemle anneannem yıllardır accu check markalı şeker ölçüm cihazı kullanıyorlar ona da bakabilirsin istersen. onlar gayet memnunCihazı geri verdim cnm guya yarun firmadan gelip kontrol yapacaklarmis ama güvenim kalmadı bu markaya optima dan memnun musun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?