2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
BaZen bakıyorum annelerinin kopyası oluyor ya o piyango bakalım ikincide bulur belki beni erkek ya inşallah annesi nasıl güzel olur hemde kız bi başka cilvesiyle sevdiriyor zaten inşallah Canım çok teşekkür ederim

EVet gerçekten doktor seçimi çok çok önemli tecrübesiz olunca herşeye inanabiliyoruz tabi o zamanlar ilk gebelik çok heyecanlı bilgisizlik var herşeye inanıyor insan şimdi aynı şeyleri yaşayınca daha temkinliyim ama yinede annelik hep panik olmak hali ay keşke her anlarını o hallerini hemencecik görebilsek doktorunun dediği gibi ne güzel olurdu

tek perinatolog var Gülenay hoca. memnunum tavsiye ederim. ayrintili çektirmeye gelen cok oluyor

Batıkent’te oturduğum için bu hastaneye ulaşım açısından yöneldim burcu hocayı da internetten bakıp tesadüf yorumlar güzel olunca seçtim daha önce aklıma gelmedi sizlerden öğrenmek şimdilik memnunum burcu hocadan fiyatlar epey artmış sanırım siz ne zaman satın aldınız paketi sigortamız yoktu bizim bizde paket aldık iki tane doçent var demişlerdi biri burcu hanım diğeri de sizin doktorunuz Muş şimdi baktımda bende normal istiyorum inşallah burcu hanım bu konuda destekler bakalım

Son düzenleme:
tek perinatolog var Gülenay hoca. memnunum tavsiye ederim. ayrintili çektirmeye gelen cok oluyor
Ben burcu hocanın yönlendirmesiyle başka yerde yaptırdım ayrıntılıyı sizin doktor perintolog olunca ekstra ücret talep etti mi acaba medical Doğum paketi ayrıntılı dahi değil l demişti defalarca ama genelde burada arkadaşlar doktorum perşntolog ayrıntılıya gitmedim diyorlar

Şeker yüklemesini o şekerli şeyi içme fikri Benin’de rahatsız ediyor zaten şu süreçte tatlıdan soğudum nasıl içeceksem bilmiyorum bi atlatabilsem bende maşallah inşallah son ana kadar böyle devam eder azalmadan atlatmışsın darısı bize

Aynen canım Maslalah seninkiler ede benim ikisi kafa kafaya vermişler. Sağ taraftan sürekli tekme atiolar. 11 kg aldim şimdiye kadar. 27+1 deyim. Cuma günü doktora gideceğim bakalım kaç kilo oldular bebekler
Hadi güzel haberlerle gel insallah az kalmış senin ben de pazartesi göreceğim bakalım heyecanlıyım ikizler daha minnak doğuyormuş bakalım bizimkiler ne olacak çok merak ediyorum
Bizimki de dogdugunda babamın aynısıydı ya. Yavrum saçı başı dökülünce süleyman demirele benzemiş bana dünyanın en güzel bebeği gibi geliyordu neyse artık bana benziyor çok şükür işin garibi oğluşlar da ablalarına benzeyecek heralde

Kızlar Selam,

Geçen cuma günü pilateste biraz kasıklarımı zorladım ve kas ağrısı yaşamıştım. Şimdi pelvis kaslarım ağırmaya başlaıd yürürken bacaklarmı oynatırken tek ayak üstünde dururken falan sizlerde de oluyor mu? Doktor normal dedi ama internette birsuru sey yazıyo erken dogum vs belirtisi mi ya da olumsuz birşey mi anlamıyorum. Yaşayan var mı? Tam vajina ve anüs arasındakı iki kemik anlatmak gerekşrse yerini.

Bir sorum var

çalışabilir raporu ve doğum izni için 2 kez rapor alacağım 1 hafta arayla.

Bunlar için doktora randevu alarak mı gitmek gerekiyor? Bilginiz var mı?

Rapor yüzünden muayene hakkım yanar mı yani?

Eğer öyle oluyorsa randevumu 1 hafta ileri atmam lazım. 31.haftada gidecektim normalde. Raporlar için sonrasında 2 kez daha gitmem gerekecek.

Selam kızlar, aranızda benim gibi bir türlü geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal mantar yaşayan var mı? Ne kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak?
İdrar yolu enfeksiyonu için monurol vermişlerdi onu kullandım tek seferlik şase.
Mantar da demedi ama neden olduğunu bilmediğim akıntım bir türlü kesilmemişti. Fitil verdi, o da kesmedi. Son gidişimde vajinayı spekulumla açıp içini batikonla temizledi. Biraz rahatsız edici bir işlem ama yaklaşık 1 haftadır daha iyi seviyede akıntım. Hala var ama en azından artık gün içinde çamaşır veya pantolon değiştirmek zorunda kalmıyorum
Kaşıntı vs var mı? Mantar deyince aklıma direk o geldi

Ben de optima yı kullanıyorum ve dediğin gibi 1 dk arayla bile ölçtüğümde o kdr farklı sonuçlar almadım B Birdurumvar
Eczaneye bir sor istersen
Cihazı geri verdim cnm guya yarun firmadan gelip kontrol yapacaklarmis ama güvenim kalmadı bu markaya optima dan memnun musun cnm

50 lik içtim bende böyle şerbet gibi aşırı şekerli birşey bekliyordm amaa yok inan o kadar ağır degildi ılık meyveli soda gibi bir tadi vardı hiç baymadı

Doğru anladıysam tam tarif ettiğiniz ağrıyı geçen hafta ben de yaşadım, hatta ben de pilatesten sonraki birkaç gün yaşamıştım o haftada zaten mi olacaktı yoksa kasıklarımı fazla mı zorladım da oldu bilmiyorum. Birkaç gün sonra geçti ama benim bu kadar uzun sürmemişti.

Cavabınız için çok sağolun içimi rahatlattınız aynı haftalarda aynı şeyleri yaşayan birisinden duymak daha iyi oldu

calnum ben de Keçiören de oturuyorum bize de uzak ama kuzenim de baska sehirde yeni kadin dogumcu. o birlikte çalışmış bu hocayı önerdi ben yastan dolayi riskli olunca. fiyatlar guncellenmistir su an ne kadar oldu bilemiyorum ama doktorunuza güvenmeniz cok onemli.instagramda da takip ediyorum her turlu amelliyat serklaj dogem hepsini yapıyor.

Tatlı yedikten dakikalar sonra da mi öyle bazen çok bazen az vuruyorlar sanırım.Hamilelik takvimini de açabilirsin
Evet tatlı yesemde fark etmiyor sanırım ne zamn isterse o zaman atıyor aklıma takılan güçlü vururken gün içinde de hareketi varken çok hafif kıpırtırlar şeklinde ve 2 veya 3 defa vurması

evet ayrintili icin ekstra ucret verdik ama. her randevuda gayet detay veriyor. bizimki yuzunu gosterurse ki cok ugrasiyor hoca.resmi cekip veriyor sagolsun. yorumlara baktiysaniz sizin hocaniz da iyidir mutlaka. doc farki aldiklarini soylemislerdi paket alırken iki uc ismi söyleyip.

Cihazı geri verdim cnm guya yarun firmadan gelip kontrol yapacaklarmis ama güvenim kalmadı bu markaya optima dan memnun musun cnm
benim annemle anneannem yıllardır accu check markalı şeker ölçüm cihazı kullanıyorlar ona da bakabilirsin istersen. onlar gayet memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…