2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
Aynı durumdayım. 3. trimestere girerken doğumla lgili endişeler de artıyor özellikle de erken doğum olursa korkusu. Aklımdan hep şuan doğsa yaşayabilir mi gibi vesveseler geçiyor, youtube dan erken doğan bebek videolarına bakıyorum manyak gibi

Yaa öyle miymiş kaç haftalık doğurdu o 2 kişi? Bebekleri iyidir inşallah

Yaa öyle miymiş kaç haftalık doğurdu o 2 kişi? Bebekleri iyidir inşallah

34 haftalık doğurdu ikisi de. 33+ haftada yani.
Biri 3üz bebek doğurdu.
Diğeri tek bebek. Onun suyu gelmiş 34.haftada.
İkisi de sezeryan tabii.
Durumları da şu anda iyi.

32+ olduk mu her şeyi hazırlamak halletmek iyi olur herhalde. Ağırlaşmadan.
Ben kapı süsü siparişimi de verdim nihayet.
Başka bi şey yapmadım.
Ama Çikolata yaptırmayı düşünmüyorum. Yine de belli olmaz.

430 gr doğup büyüyen bebek var gözümle görmesem inanmazdım. Böyle şeyleri hiç düşünmemeye çalışın, erken doğum hikayelerini vs okumayın.
Her şey olacağına varır vakti zamanında sağlıcakla gelsin bebeklerimiz

Bende 30da hastane cantami bile hazirlamayi dusunuyorum kuzum.Bir arkadasim da erken dogum yapti 35+ larinda bana dedigi tek sey 30 da her seyini hazirla oldu

Benim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
Benim de arttı yaa hele ki 30. Haftalar yaklaşıyor yaa daha bi korkuyorum. Normal doğum düşünüyorum acaba vaktinde olur mu sağlıkla kurtulr muyuz bebeğimle gibi gibi düşünceler Bugün normal kontrole gitcem ama sanki doğuma gidiyorum gibi bütün gece uyumadm.

Pilates ağrısı olan ağrılar geçti şimdi yerini böyle daha arkalara doğru kemik ağrısına bııraktı biraz endişelendim her zaman ki gibi o yüzden sormak istedim sizinki sanırım pilatesten dolayı kasıklarınız ağırmıs. Gecmesine cok sevınıdm

Benim de hem de nasıl... En ufak bir ağrıda bel ağrısı bacak ağrısı sırt ağrısında bebek geliyor eyvah diyorum. Gerçekten erken doğum olacak diye hayır korkum o hissiyatı anlamamak vs hanı bu butun hıssettıgımız agrılar normal mı degıl mı onları anlamaya calsıoyrm

Aynısı aynısı gerçekten hele ki en büyük korkum doğum gelirse anlamazsam geç kalırsam Artk rüyalarıma giriyor

Benim de randevum bugün 11.40 ta. Sabah 6.30 da kalkıp uyuyamadım rahat da yatamıyorum artık, 7 saat doldu mu kalkıyorum.

Benim de randevum bugün 11.40 ta. Sabah 6.30 da kalkıp uyuyamadım rahat da yatamıyorum artık, 7 saat doldu mu kalkıyorum.
İnşallah kısa zamanda kurtuluruz bu kaygılardan yoksa olmaz ki böyle. Bende hem düşünceler hem ağırlaşmış olmam yatamıyorm gerçekten
Kendi kendime moral motivasyon veriyorum hep olumlu videolar izleyip olumlu hikâyeler okuyorum, olumsuz olan herşeyden kaçıyorum iyi düşünüp iyi hayaller kurmaya çalışıyorum
Benimde randevum 1 2 gibi inşallah güzel şeyler duyarız

Benim de pilatesten sonra oluyor vajina kisminda tam bacak iclerimde canim ama bel sirt agrisi yapmiyo aksina rahatlatiyo beni.Doktorum uzaninca gecen agrilarda problem yok dedi bana oyle dinliyorum kendimi :))

Yaa çok zalim zam yapmışlar aşırı pişmanım ertelediğime neyse Allahtan sepettekileri alabildim
Kiiizzz bu ne bicim zammmm 300 liraya aldigim setler 800 olmus yaa keske daha cok alaydik vallaa

Önceki hamileliğimde hiç böyle kaygılarım olmamıştı ama bu sefer ben de endişeleniyorum ara ara bakalım ne zaman teşrif edecekler kapalı bir kutu içinde tek yapabileceğimiz iyi düşünüp dua etmek insallah hepsi kolaylıkla, sağlıkla, mutlulukla gelir de kucağımıza alıp evimize birlikte döneriz benim kızım 40+6 da doğmuştu öksürsem doğum belirtisi mi acaba diye düşünür olmuştum ama doğum başlayınca gerçekten vücut öyle bir bebeği dışarı çıkarmaya çalışıyor ki iliğine kadar hissettiriyor. Ağrı sancıdan bahsetmiyorum sanki bi fabrikaymış da birisi tuşa basmış birden bambaşka süreç başlamış gibi çok değişik.

Aynısı aynısı gerçekten hele ki en büyük korkum doğum gelirse anlamazsam geç kalırsam Artk rüyalarıma giriyor

Rüyamda öyle gördüm güya açıklığım varmış ama ben anlamamışım fln çok hikayede dinlememek lazım

Valla gozum korktu annemle konustum bu hafta odayi toparlayalim kiyafetleri falan yikayip yerlestirelim uzerine temiz bezler orteriz tozlanmaz diye dusunduk yavastan baslayalim

Benim bide eşimle evim Ankara’ya 1 saatlik bir yerde bura küçük yer doktor var ama doğumu Ankara da istedim, şimdi onu da kafaya takıyorum acil bişe olsa naparım yetişemezsem fln diye, bana bu doğu görevi denk gelmesi çok kötü oldu ya , biraz doğuda biraz eşimin bulunduğu yerde biraz ankarada gebelik takibi oldu resmen oda beni strese soktı, en son dedim ki ya hastane var gider orda doğurursun en kötü yok illa Ankara’ya yetiş demezlerya dedim kendimi sakinleştirdim öyle uyudum sonra da rüyama girdi.

Valla gozum korktu annemle konustum bu hafta odayi toparlayalim kiyafetleri falan yikayip yerlestirelim uzerine temiz bezler orteriz tozlanmaz diye dusunduk yavastan baslayalim

Olur bence gayet uygun bir dönem aslında.
Benim annem daha dur 7.ay bitsin hazırlarız modunda. Ben de 31-32 gibi yıkamaya başlarım
İlla bi 30u görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…