- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.741
Aynı durumdayım. 3. trimestere girerken doğumla lgili endişeler de artıyor özellikle de erken doğum olursa korkusu. Aklımdan hep şuan doğsa yaşayabilir mi gibi vesveseler geçiyor, youtube dan erken doğan bebek videolarına bakıyorum manyak gibiBenim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
Yaa öyle miymiş kaç haftalık doğurdu o 2 kişi? Bebekleri iyidir inşallahBende de öyle. Acaba normal doğurabilecek miyim diye merak ediyorum. Vaktinde doğsun diye dua ediyorum.
Mart annelerinden ocak ayında doğuran 2 kişi oldu mesela. O yüzden benim de hep duam vakitli ve sağlıklı gelmesi. En önemlisi onlar.
Ama çok evham yapmıyorum şu an. İyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun.
Yaa öyle miymiş kaç haftalık doğurdu o 2 kişi? Bebekleri iyidir inşallah
430 gr doğup büyüyen bebek var gözümle görmesem inanmazdım. Böyle şeyleri hiç düşünmemeye çalışın, erken doğum hikayelerini vs okumayın.Aslında ben riskli değilim canım ama buradaki doktorumda perinatologtu açıkçası daha bilgili uzman geliyorlar ultrasonda kalbi fln çok güzel inceliyorlar, benim aileme de altınpark tarafında bizede bi yarım saat , ya dün biraz doktor araştırdım onla uğraştım gece doğum yapıyordum çok korktum daha 30 haftalık küçük fln diyorum kafaya mı taktım naptım
Bende 30da hastane cantami bile hazirlamayi dusunuyorum kuzum.Bir arkadasim da erken dogum yapti 35+ larinda bana dedigi tek sey 30 da her seyini hazirla oldu32+ olduk mu her şeyi hazırlamak halletmek iyi olur herhalde. Ağırlaşmadan.
Ben kapı süsü siparişimi de verdim nihayet.
Başka bi şey yapmadım.
Ama Çikolata yaptırmayı düşünmüyorum. Yine de belli olmaz.
Benim de arttı yaa hele ki 30. Haftalar yaklaşıyor yaa daha bi korkuyorum. Normal doğum düşünüyorum acaba vaktinde olur mu sağlıkla kurtulr muyuz bebeğimle gibi gibi düşüncelerBenim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
Doğru anladıysam tam tarif ettiğiniz ağrıyı geçen hafta ben de yaşadım, hatta ben de pilatesten sonraki birkaç gün yaşamıştım o haftada zaten mi olacaktı yoksa kasıklarımı fazla mı zorladım da oldu bilmiyorum. Birkaç gün sonra geçti ama benim bu kadar uzun sürmemişti.Pil
Pilates ağrısı olan ağrılar geçti şimdi yerini böyle daha arkalara doğru kemik ağrısına bııraktı biraz endişelendim her zaman ki gibi o yüzden sormak istedim sizinki sanırım pilatesten dolayı kasıklarınız ağırmıs. Gecmesine cok sevınıdmDoğru anladıysam tam tarif ettiğiniz ağrıyı geçen hafta ben de yaşadım, hatta ben de pilatesten sonraki birkaç gün yaşamıştım o haftada zaten mi olacaktı yoksa kasıklarımı fazla mı zorladım da oldu bilmiyorum. Birkaç gün sonra geçti ama benim bu kadar uzun sürmemişti.
Benim de hem de nasıl... En ufak bir ağrıda bel ağrısı bacak ağrısı sırt ağrısında bebek geliyor eyvah diyorum. Gerçekten erken doğum olacak diye hayır korkum o hissiyatı anlamamak vs hanı bu butun hıssettıgımız agrılar normal mı degıl mı onları anlamaya calsıoyrmBenim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
Aynısı aynısı gerçektenBenim de hem de nasıl... En ufak bir ağrıda bel ağrısı bacak ağrısı sırt ağrısında bebek geliyor eyvah diyorum. Gerçekten erken doğum olacak diye hayır korkum o hissiyatı anlamamak vs hanı bu butun hıssettıgımız agrılar normal mı degıl mı onları anlamaya calsıoyrm
Benim de randevum bugün 11.40 ta. Sabah 6.30 da kalkıp uyuyamadımBenim de arttı yaa hele ki 30. Haftalar yaklaşıyor yaa daha bi korkuyorum. Normal doğum düşünüyorum acaba vaktinde olur mu sağlıkla kurtulr muyuz bebeğimle gibi gibi düşüncelerBugün normal kontrole gitcem ama sanki doğuma gidiyorum gibi bütün gece uyumadm.
İnşallah kısa zamanda kurtuluruz bu kaygılardan yoksa olmaz ki böyle. Bende hem düşünceler hem ağırlaşmış olmam yatamıyorm gerçektenBenim de randevum bugün 11.40 ta. Sabah 6.30 da kalkıp uyuyamadımrahat da yatamıyorum artık, 7 saat doldu mu kalkıyorum.
Benim de pilatesten sonra oluyor vajina kisminda tam bacak iclerimde canim ama bel sirt agrisi yapmiyo aksina rahatlatiyo beni.Doktorum uzaninca gecen agrilarda problem yok dedi bana oyle dinliyorum kendimi :))Benim de hem de nasıl... En ufak bir ağrıda bel ağrısı bacak ağrısı sırt ağrısında bebek geliyor eyvah diyorum. Gerçekten erken doğum olacak diye hayır korkum o hissiyatı anlamamak vs hanı bu butun hıssettıgımız agrılar normal mı degıl mı onları anlamaya calsıoyrm
Kiiizzz bu ne bicim zammmm 300 liraya aldigim setler 800 olmus yaa keske daha cok alaydik vallaa
Benim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
Aynısı aynısı gerçektenhele ki en büyük korkum doğum gelirse anlamazsam geç kalırsam Artk rüyalarıma giriyor
Rüyamda öyle gördüm güya açıklığım varmış ama ben anlamamışım flnBenim de hem de nasıl... En ufak bir ağrıda bel ağrısı bacak ağrısı sırt ağrısında bebek geliyor eyvah diyorum. Gerçekten erken doğum olacak diye hayır korkum o hissiyatı anlamamak vs hanı bu butun hıssettıgımız agrılar normal mı degıl mı onları anlamaya calsıoyrm
Valla gozum korktu annemle konustum bu hafta odayi toparlayalim kiyafetleri falan yikayip yerlestirelim uzerine temiz bezler orteriz tozlanmaz diye dusunduk yavastan baslayalim32+ olduk mu her şeyi hazırlamak halletmek iyi olur herhalde. Ağırlaşmadan.
Başka bi şey yapmadım.
Valla gozum korktu annemle konustum bu hafta odayi toparlayalim kiyafetleri falan yikayip yerlestirelim uzerine temiz bezler orteriz tozlanmaz diye dusunduk yavastan baslayalim
Bizde daha ismi bile bulmadık32+ olduk mu her şeyi hazırlamak halletmek iyi olur herhalde. Ağırlaşmadan.
Başka bi şey yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?