2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Evet evet bende baktım çok güzel yorumlar var burcu hoca içinde evet onun farkını aldılar oda doçentmiş hakkımızda hayırlısı sağ Salim kavuşalım inşallah

50 lik içtim bende böyle şerbet gibi aşırı şekerli birşey bekliyordm amaa yok inan o kadar ağır degildi ılık meyveli soda gibi bir tadi vardı hiç baymadı
On yıl önce içmiştim ama şerbet gibi birşey diye hiç hatırlayamıyorum unutuyor insan umarım benimki de bahsettiğin gibi güzel olur tadı

Selam kızlar, aranızda benim gibi bir türlü geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal mantar yaşayan var mı? Ne kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak?
Merhabalar. Ben de çok çektim vajinal mantardan fitil bende işe yaramadı. En son cleocin vajinal krem verdi doktorum 7 gün boyunca onu kullandım. Çok şükür geçti. Gerçekten günlük hayat kalitesini aşağıya çeken bir sorun bu. Bi bakın isterseniz

bu arada next direct de zam yaptı dün akşam yalnız cok gariptir daha önceden sepete attığım parçalara zam uygulanmadı, ah keşke favorilediklerimi de sepete atsaymışım alelacele aldım dün 4 parça şimdi pür heves gümrük için onay mailini bekliyorum. off keşke 1 yaşa kadar alsaymışım beğendiklerimi ne diye beklediysem

Aslında ben riskli değilim canım ama buradaki doktorumda perinatologtu açıkçası daha bilgili uzman geliyorlar ultrasonda kalbi fln çok güzel inceliyorlar, benim aileme de altınpark tarafında bizede bi yarım saat , ya dün biraz doktor araştırdım onla uğraştım gece doğum yapıyordum çok korktum daha 30 haftalık küçük fln diyorum kafaya mı taktım naptım

Evet tatlı yesemde fark etmiyor sanırım ne zamn isterse o zaman atıyor aklıma takılan güçlü vururken gün içinde de hareketi varken çok hafif kıpırtırlar şeklinde ve 2 veya 3 defa vurması
Benim plesantam on duvarda yani göbeğimin arkasında hareketlerini daha az hossettigimi söylemişti Dr.Daha geç hissettim birde az hareketli diğerlerine göre çocuğun karakterinden de olabilir ya da benim ki gibi bir durumdur belki.

Evet evet bende baktım çok güzel yorumlar var burcu hoca içinde evet onun farkını aldılar oda doçentmiş hakkımızda hayırlısı sağ Salim kavuşalım inşallah
Medipol esenlerdeki mi burcu hanıma gidiyorsunuz

Benim plasentam da önde. İnternette de önde olunca hareketler az hissedilir yazıyor ama doktoruma sorduğumda öyle bir şey yok dedi bana. Ben 17-18.haftalarda hissettim ilk. Şimdi bazen çok hareketli bazen pek hissetmiyorum.

Benim plasentam da önde. İnternette de önde olunca hareketler az hissedilir yazıyor ama doktoruma sorduğumda öyle bir şey yok dedi bana. Ben 17-18.haftalarda hissettim ilk. Şimdi bazen çok hareketli bazen pek hissetmiyorum.
Cinsiyeti ne?

Maşallah değerler yakın :)) Benim de devlet hastanesinde takibim vardı 35 cm 930 gr 24+1 haftasonu perinatolog ile var bakalım o ne diyecek
İyi bari vallahi icim rahatladi seninkiyle hemen hemen ayni ilerliyor o zaman bakalim dogumdada benziycekmi kilo boy
Ya ben aslinda tatliyi severim ama ac karnina bi anda icince biraz baydi benide midem bulandi ilk yarim saat sonra gecti ama 2. Saatin kanini beklerken artik inanilmaz susadim susuzluktan bayilcaktim hatta kani alirken biryandan hemsire su icirdi bana hadi kendine gel diye

Benim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
Bende de öyle. Acaba normal doğurabilecek miyim diye merak ediyorum. Vaktinde doğsun diye dua ediyorum.
Mart annelerinden ocak ayında doğuran 2 kişi oldu mesela. O yüzden benim de hep duam vakitli ve sağlıklı gelmesi. En önemlisi onlar.
Ama çok evham yapmıyorum şu an. İyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun.

Aa ben gecen hafta aldim biraz bir sey cok mu zam olmus bakayim hemen

Evet ara ara kaşıntı da oluyor çok rahatsız ediyor olduğu zaman

Bugün 28+0 oldum.
Kızım yer değiştiriyor karnımda.
Onu hissediyorum.
Ve bazen midem yanıyor yukarda hissettiğim zaman. şimdi de durduk yere yanıyor.

Kiiizzz bu ne bicim zammmm 300 liraya aldigim setler 800 olmus yaa keske daha cok alaydik vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…