- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.721
25+1 olacak :)Maşallah değerler yakın :)) Benim de devlet hastanesinde takibim vardı 35 cm 930 gr 24+1haftasonu perinatolog ile var bakalım o ne diyecek
evet ayrintili icin ekstra ucret verdik ama. her randevuda gayet detay veriyor. bizimki yuzunu gosterurse ki cok ugrasiyor hoca.resmi cekip veriyor sagolsun. yorumlara baktiysaniz sizin hocaniz da iyidir mutlaka. doc farki aldiklarini soylemislerdi paket alırken iki uc ismi söyleyip.
On yıl önce içmiştim ama şerbet gibi birşey diye hiç hatırlayamıyorum unutuyor insan umarım benimki de bahsettiğin gibi güzel olur tadı50 lik içtim bende böyle şerbet gibi aşırı şekerli birşey bekliyordm amaa yok inan o kadar ağır degildi ılık meyveli soda gibi bir tadi vardı hiç baymadı
İnşallah inşallahOn yıl önce içmiştim ama şerbet gibi birşey diye hiç hatırlayamıyorum unutuyor insan umarım benimki de bahsettiğin gibi güzel olur tadı
Merhabalar. Ben de çok çektim vajinal mantardan fitil bende işe yaramadı. En son cleocin vajinal krem verdi doktorum 7 gün boyunca onu kullandım. Çok şükür geçti. Gerçekten günlük hayat kalitesini aşağıya çeken bir sorun bu. Bi bakın istersenizSelam kızlar, aranızda benim gibi bir türlü geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal mantar yaşayan var mı? Ne kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak?
Evet memnunum. Ölçümlerde sıkıntı yaratmadı bana hiçCihazı geri verdim cnm guya yarun firmadan gelip kontrol yapacaklarmis ama güvenim kalmadı bu markaya optima dan memnun musun cnm
Aslında ben riskli değilim canım ama buradaki doktorumda perinatologtu açıkçası daha bilgili uzman geliyorlar ultrasonda kalbi fln çok güzel inceliyorlar, benim aileme de altınpark tarafında bizede bi yarım saat , ya dün biraz doktor araştırdım onla uğraştım gece doğum yapıyordum çok korktum daha 30 haftalık küçük fln diyorum kafaya mı taktım naptımcalnum ben de Keçiören de oturuyorum bize de uzak ama kuzenim de baska sehirde yeni kadin dogumcu. o birlikte çalışmış bu hocayı önerdi ben yastan dolayi riskli olunca. fiyatlar guncellenmistir su an ne kadar oldu bilemiyorum ama doktorunuza güvenmeniz cok onemli.instagramda da takip ediyorum her turlu amelliyat serklaj dogem hepsini yapıyor.
Benim plesantam on duvarda yani göbeğimin arkasında hareketlerini daha az hossettigimi söylemişti Dr.Daha geç hissettim birde az hareketli diğerlerine göre çocuğun karakterinden de olabilir ya da benim ki gibi bir durumdur belki.Evet tatlı yesemde fark etmiyor sanırım ne zamn isterse o zaman atıyor aklıma takılan güçlü vururken gün içinde de hareketi varken çok hafif kıpırtırlar şeklinde ve 2 veya 3 defa vurması
Medipol esenlerdeki mi burcu hanıma gidiyorsunuzEvet evet bende baktım çok güzel yorumlar var burcu hoca içinde evet onun farkını aldılar oda doçentmiş hakkımızda hayırlısı sağ Salim kavuşalım inşallah
Benim plesantam on duvarda yani göbeğimin arkasında hareketlerini daha az hossettigimi söylemişti Dr.Daha geç hissettim birde az hareketli diğerlerine göre çocuğun karakterinden de olabilir ya da benim ki gibi bir durumdur belki.
Cinsiyeti ne?Benim plasentam da önde. İnternette de önde olunca hareketler az hissedilir yazıyor ama doktoruma sorduğumda öyle bir şey yok dedi bana. Ben 17-18.haftalarda hissettim ilk. Şimdi bazen çok hareketli bazen pek hissetmiyorum.
KızCinsiyeti ne?
İyi bari vallahi icim rahatladi seninkiyle hemen hemen ayni ilerliyor o zaman bakalim dogumdada benziycekmi kilo boyMaşallah değerler yakın :)) Benim de devlet hastanesinde takibim vardı 35 cm 930 gr 24+1haftasonu perinatolog ile var bakalım o ne diyecek
Ya ben aslinda tatliyi severim ama ac karnina bi anda icince biraz baydi benide midem bulandi ilk yarim saat sonra gecti ama 2. Saatin kanini beklerken artik inanilmaz susadim susuzluktan bayilcaktimŞeker yüklemesini o şekerli şeyi içme fikri Benin’de rahatsız ediyor zaten şu süreçte tatlıdan soğudum nasıl içeceksem bilmiyorum bi atlatabilsem bende maşallah inşallah son ana kadar böyle devam eder azalmadan atlatmışsın darısı bize
Bende de öyle. Acaba normal doğurabilecek miyim diye merak ediyorum. Vaktinde doğsun diye dua ediyorum.Benim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
Aa ben gecen hafta aldim biraz bir sey cok mu zam olmus bakayim hemenbu arada next direct de zam yaptı dün akşamyalnız cok gariptir daha önceden sepete attığım parçalara zam uygulanmadı, ah keşke favorilediklerimi de sepete atsaymışım alelacele aldım dün 4 parça şimdi pür heves gümrük için onay mailini bekliyorum. off keşke 1 yaşa kadar alsaymışım beğendiklerimi ne diye beklediysem
Evet ara ara kaşıntı da oluyor çok rahatsız ediyor olduğu zamanİdrar yolu enfeksiyonu için monurol vermişlerdi onu kullandım tek seferlik şase.
Mantar da demedi ama neden olduğunu bilmediğim akıntım bir türlü kesilmemişti. Fitil verdi, o da kesmedi. Son gidişimde vajinayı spekulumla açıp içini batikonla temizledi. Biraz rahatsız edici bir işlem ama yaklaşık 1 haftadır daha iyi seviyede akıntım. Hala var ama en azından artık gün içinde çamaşır veya pantolon değiştirmek zorunda kalmıyorum
Kaşıntı vs var mı? Mantar deyince aklıma direk o geldi
Kiiizzz bu ne bicim zammmm 300 liraya aldigim setler 800 olmus yaa keske daha cok alaydik vallaabu arada next direct de zam yaptı dün akşamyalnız cok gariptir daha önceden sepete attığım parçalara zam uygulanmadı, ah keşke favorilediklerimi de sepete atsaymışım alelacele aldım dün 4 parça şimdi pür heves gümrük için onay mailini bekliyorum. off keşke 1 yaşa kadar alsaymışım beğendiklerimi ne diye beklediysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?