- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.761
Benim annem beşiği aldırmıyor , 9 aya girsin bi falan dediOlur bence gayet uygun bir dönem aslında.
Benim annem daha dur 7.ay bitsin hazırlarız modunda. Ben de 31-32 gibi yıkamaya başlarım
İlla bi 30u görmek istiyorum
herseyi hazir bide canim dolaplar falan kuruldu perdeler geldi kiyafetler oylece posetlerde duruyor kalabalik yapiyo enazindan agirlasmadan yapalim diyorum cunku suanda bile penguen gibi yurumeye basladim ben 30. Haftami bilemiyorum artik yapacak halim kalirmi. Ablam annem falan var yoarlar ama ne bileyim kendimde yapmak istiyorum ilk cocuk olunca hevesleniyoruz isteOlur bence gayet uygun bir dönem aslında.
Benim annem daha dur 7.ay bitsin hazırlarız modunda. Ben de 31-32 gibi yıkamaya başlarım
İlla bi 30u görmek istiyorum
Benim annem beşiği aldırmıyor , 9 aya girsin bi falan dedi
Ayy hadi inşallah hayırlısıylaYaa çok zalim zam yapmışlar aşırı pişmanım ertelediğimeneyse Allahtan sepettekileri alabildim
Önceki hamileliğimde hiç böyle kaygılarım olmamıştı ama bu sefer ben de endişeleniyorum ara ara bakalım ne zaman teşrif edeceklerkapalı bir kutu içinde tek yapabileceğimiz iyi düşünüp dua etmek insallah hepsi kolaylıkla, sağlıkla, mutlulukla gelir de kucağımıza alıp evimize birlikte döneriz benim kızım 40+6 da doğmuştu öksürsem doğum belirtisi mi acaba diye düşünür olmuştum ama doğum başlayınca gerçekten vücut öyle bir bebeği dışarı çıkarmaya çalışıyor ki iliğine kadar hissettiriyor. Ağrı sancıdan bahsetmiyorum sanki bi fabrikaymış da birisi tuşa basmış birden bambaşka süreç başlamış gibi çok değişik.
herseyi hazir bide canim dolaplar falan kuruldu perdeler geldi kiyafetler oylece posetlerde duruyor kalabalik yapiyo enazindan agirlasmadan yapalim diyorum cunku suanda bile penguen gibi yurumeye basladim ben 30. Haftami bilemiyorum artik yapacak halim kalirmi. Ablam annem falan var yoarlar ama ne bileyim kendimde yapmak istiyorum ilk cocuk olunca hevesleniyoruz iste
Benim hiç bilgim yok. Otolog ve karma farkı neymiş fiyat farkı da var aralarında?Merhaba ben saklatacağım hem kordon kanı hem doku aldığım fiyatlar bu şekilde
medical parka gidiyorum ben Ankara’da CanımMedipol esenlerdeki mi burcu hanıma gidiyorsunuz
Ben tatlıdan soğudum bu donem omdanİyi bari vallahi icim rahatladi seninkiyle hemen hemen ayni ilerliyor o zaman bakalim dogumdada benziycekmi kilo boy
Ya ben aslinda tatliyi severim ama ac karnina bi anda icince biraz baydi benide midem bulandi ilk yarim saat sonra gecti ama 2. Saatin kanini beklerken artik inanilmaz susadim susuzluktan bayilcaktimhatta kani alirken biryandan hemsire su icirdi bana hadi kendine gel diye
ilk gebeliğimi öğrenmemle enfeksiyonu da öğrenmiştim öyle kaşık ağırla yasıyordum ki sık sık tuvalete gidiyordum ve gerçekten beni zorluyordu bende ilk monurol kullandım tam rahatladım geçti dedim yine tekrarladı ve bu defa da başka bu tarz muadili bir ilaç yazdı doktor onu da kullandım sonra geçtiEvet ara ara kaşıntı da oluyor çok rahatsız ediyor olduğu zaman
Günaydın kızlaar,
Bu doğum kaygıları hepimizde var herhalde... Yoğunlaşmamaya çalışıyorum ama kafamdan geçmesine de engel olamıyorum tabi.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıp evlerimize döneriz vakti geldiğinde..
Uf kapı süsü bile alanınız var ben aşırı yavaş ilerledim sanırım
Şimdi biraz bişeyler alacağımda hep kararsız kalıyorum. Emzik ve biberonlarda hangilerini seçtiniz mesela.
Biberon avent bakıyorum cam mı diğeri mi kararsız kalıyorum, ağır olmasın diye. Bir de dr browns antikolik olana göz kırpıyorum bi yandan kolikten çekmiş biri olarak
Emzikte de çok bakmadım ama yine avent ultra air mi soothie mi kararsız kaldım. Bana birileri el atsın
yaa benim hiç kaygım yok aksine ben aşırı heyecanla o günün hayalini kuruyorum nasıl sancı çekicem acaaba normal olucak mı Allahım nolur normal olsun eşim hep yanımda olsun oo arkadaşlarım hep kapıda beklicekler keşke yanımda olsalar flan diye aşırı heyecanlı hayaller kuruyorumBenim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
32. Haftada hastane çantanız kapıda hazır bekliyor olsun.32+ olduk mu her şeyi hazırlamak halletmek iyi olur herhalde. Ağırlaşmadan.
Ben kapı süsü siparişimi de verdim nihayet.
Başka bi şey yapmadım.
Ama Çikolata yaptırmayı düşünmüyorum. Yine de belli olmaz.
ya bende emzik aldım aventin ama biberon almadım aslında bi listeden eleyerek bakmam lazım ama çalışıyorum ya ona vaktim yok diye uğraşamadım hiç. izne ayrılınca bakarım ona şu kapı süsünü bende bu ara halledeyim diyorum. yada süsleri falanGünaydın kızlaar,
Bu doğum kaygıları hepimizde var herhalde... Yoğunlaşmamaya çalışıyorum ama kafamdan geçmesine de engel olamıyorum tabi.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıp evlerimize döneriz vakti geldiğinde..
Uf kapı süsü bile alanınız var ben aşırı yavaş ilerledim sanırım
Şimdi biraz bişeyler alacağımda hep kararsız kalıyorum. Emzik ve biberonlarda hangilerini seçtiniz mesela.
Biberon avent bakıyorum cam mı diğeri mi kararsız kalıyorum, ağır olmasın diye. Bir de dr browns antikolik olana göz kırpıyorum bi yandan kolikten çekmiş biri olarak
Emzikte de çok bakmadım ama yine avent ultra air mi soothie mi kararsız kaldım. Bana birileri el atsın
Ben en iyi iş yerinde odaklanabiliyorum bu işlere eve gidince hepsi uçup gidiyorya bende emzik aldım aventin ama biberon almadım aslında bi listeden eleyerek bakmam lazım ama çalışıyorum ya ona vaktim yok diye uğraşamadım hiç. izne ayrılınca bakarım ona şu kapı süsünü bende bu ara halledeyim diyorum. yada süsleri falankıyafet yıkama işini bende 31 de falan yapmak istiyorum.
Ultra Air için memnuniyet çok yüksek sanırım evet diğerinin sadeligini sevmiştim ama bunlar da tatlı öyle yapayım madem ben de:)Avent biberonlar da koliklere uygun. Ben çok araştırıp aldım. Küçük boyunu cam olarak aldım. Bir de bir büyüğünü kırılmaz olandan aldım.
Emzikleri de çok araştırdım. Ultra air aldım. Memnuniyeti çok yüksek ürünler. Umarım ben de severek kullanırım.
Evet bende ön tarafta değil içten çok hafif hisseyorum afedersiniz rahmime vuruyor sanki alt tarafaBenim plesantam on duvarda yani göbeğimin arkasında hareketlerini daha az hossettigimi söylemişti Dr.Daha geç hissettim birde az hareketli diğerlerine göre çocuğun karakterinden de olabilir ya da benim ki gibi bir durumdur belki.
Firma cihazda sorun olmadığını söyledi ben kanı parmağımda bekletmisim ondan öyle cikmisBen de optima yı kullanıyorum ve dediğin gibi 1 dk arayla bile ölçtüğümde o kdr farklı sonuçlar almadım B Birdurumvar
Eczaneye bir sor istersen
Contour plus aldim cnm bugun hastanelerde bunu kullanıyormuş eczacida en güvenilir dedibenim annemle anneannem yıllardır accu check markalı şeker ölçüm cihazı kullanıyorlar ona da bakabilirsin istersen. onlar gayet memnun
Tıpatıp aynısını iki gündür yaşıyorum benim sol kasıkta tam bacağın vücuda birleştiği yerde kemik iliği ödemi var zaten ağrısını hissettiriyordu. Salı günü otobüse yetişmek için biraz koştum ondan beri mahvoldum neredeyse koltuk değnek verseler de öyle yürüsem diyecek hale geldim. Adım atacağım sıra tek ayak üstünde kalmak işkenceydi dün de çok kötüydüm bugün biraz daha hafiflemiş çok şükür. Ve bahsettiğiniz kısım da ağrıyordu resmen yatakta dönmeyi geçtim hareket etmek bile işkenceydi bir an evvel geçer inşaaallahKızlar Selam,
Geçen cuma günü pilateste biraz kasıklarımı zorladım ve kas ağrısı yaşamıştım. Şimdi pelvis kaslarım ağırmaya başlaıd yürürken bacaklarmı oynatırken tek ayak üstünde dururken falan sizlerde de oluyor mu? Doktor normal dedi ama internette birsuru sey yazıyoerken dogum vs belirtisi mi ya da olumsuz birşey mi anlamıyorum. Yaşayan var mı? Tam vajina ve anüs arasındakı iki kemik anlatmak gerekşrse yerini.
Ben en iyi iş yerinde odaklanabiliyorum bu işlere eve gidince hepsi uçup gidiyor
Kapı süsü için model beğendim mesela ama isim konusunu hala netleyemedigimiz için beklesin biraz daha diyorum.
Ultra Air için memnuniyet çok yüksek sanırım evet diğerinin sadeligini sevmiştim ama bunlar da tatlı öyle yapayım madem ben de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?