2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Olur bence gayet uygun bir dönem aslında.
Benim annem daha dur 7.ay bitsin hazırlarız modunda. Ben de 31-32 gibi yıkamaya başlarım
İlla bi 30u görmek istiyorum
herseyi hazir bide canim dolaplar falan kuruldu perdeler geldi kiyafetler oylece posetlerde duruyor kalabalik yapiyo enazindan agirlasmadan yapalim diyorum cunku suanda bile penguen gibi yurumeye basladim ben 30. Haftami bilemiyorum artik yapacak halim kalirmi. Ablam annem falan var yoarlar ama ne bileyim kendimde yapmak istiyorum ilk cocuk olunca hevesleniyoruz iste

Benim annem beşiği aldırmıyor , 9 aya girsin bi falan dedi

Bana da babam diyor bebek doğacak göreceğiz ondan sonra getirip hemen kurarız zaten. Alınmaz önceden diyor.
Onun bi travması var bu konuda tabii.
O sebeple söylüyor canım babam.
Tamam dedim ben de.
Kendi kardeşine de öyle yaptırdı birkaç ay önce.
Yine çok deneyimli bir akrabam da 32.haftadan önce büyük eşyaları alma dedi. Ondan da etkilendim baya. Çok saygı duyduğum biri. Büyük eşya hiç alınmadı henüz.

Ayy hadi inşallah hayırlısıyla her hamilelikte ki belirtiler gibi duygular da bir olmuyor demkki. normal mi doğurdunz
Benim ilk bebeğim olacak haliyle ilk doğumum o an ki duyguyu vücuttaki değişimi bilmediğim için korkuyorum. Videolar izliyorum doğum vakti gelirse nasıl anlarız diye

Dolapları da hazırsa tamamdır zaten. Bana kalsa ben de yıkarım da bekleyelim diyince anacım tamam dedim.
Ağırlaştıysan zaten ertelememek en iyisi.
Herkes ağırlaşmadan elbise yıkama işi halledilmeli diyor. Kendimizi zorlamaya gerek yok

Ben tatlıdan soğudum bu donem omdan
Evet ara ara kaşıntı da oluyor çok rahatsız ediyor olduğu zaman
ilk gebeliğimi öğrenmemle enfeksiyonu da öğrenmiştim öyle kaşık ağırla yasıyordum ki sık sık tuvalete gidiyordum ve gerçekten beni zorluyordu bende ilk monurol kullandım tam rahatladım geçti dedim yine tekrarladı ve bu defa da başka bu tarz muadili bir ilaç yazdı doktor onu da kullandım sonra geçti

Günaydın kızlaar,

Bu doğum kaygıları hepimizde var herhalde... Yoğunlaşmamaya çalışıyorum ama kafamdan geçmesine de engel olamıyorum tabi.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıp evlerimize döneriz vakti geldiğinde..

Uf kapı süsü bile alanınız var ben aşırı yavaş ilerledim sanırım
Şimdi biraz bişeyler alacağımda hep kararsız kalıyorum. Emzik ve biberonlarda hangilerini seçtiniz mesela.
Biberon avent bakıyorum cam mı diğeri mi kararsız kalıyorum, ağır olmasın diye. Bir de dr browns antikolik olana göz kırpıyorum bi yandan kolikten çekmiş biri olarak
Emzikte de çok bakmadım ama yine avent ultra air mi soothie mi kararsız kaldım. Bana birileri el atsın

Avent biberonlar da koliklere uygun. Ben çok araştırıp aldım. Küçük boyunu cam olarak aldım. Bir de bir büyüğünü kırılmaz olandan aldım.
Emzikleri de çok araştırdım. Ultra air aldım. Memnuniyeti çok yüksek ürünler. Umarım ben de severek kullanırım.

Benim Doğumla ilgili kaygılarım arttı doğum yaklaştıkça kızlar, sizde öyle misiniz, hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ya
yaa benim hiç kaygım yok aksine ben aşırı heyecanla o günün hayalini kuruyorum nasıl sancı çekicem acaaba normal olucak mı Allahım nolur normal olsun eşim hep yanımda olsun oo arkadaşlarım hep kapıda beklicekler keşke yanımda olsalar flan diye aşırı heyecanlı hayaller kuruyorum

ya bende emzik aldım aventin ama biberon almadım aslında bi listeden eleyerek bakmam lazım ama çalışıyorum ya ona vaktim yok diye uğraşamadım hiç. izne ayrılınca bakarım ona şu kapı süsünü bende bu ara halledeyim diyorum. yada süsleri falan kıyafet yıkama işini bende 31 de falan yapmak istiyorum.

Ben en iyi iş yerinde odaklanabiliyorum bu işlere eve gidince hepsi uçup gidiyor
Kapı süsü için model beğendim mesela ama isim konusunu hala netleyemedigimiz için beklesin biraz daha diyorum. Ultra Air için memnuniyet çok yüksek sanırım evet diğerinin sadeligini sevmiştim ama bunlar da tatlı öyle yapayım madem ben de:)

Evet bende ön tarafta değil içten çok hafif hisseyorum afedersiniz rahmime vuruyor sanki alt tarafa

Ben de optima yı kullanıyorum ve dediğin gibi 1 dk arayla bile ölçtüğümde o kdr farklı sonuçlar almadım B Birdurumvar
Eczaneye bir sor istersen
Firma cihazda sorun olmadığını söyledi ben kanı parmağımda bekletmisim ondan öyle cikmis işte deldim parmağımi kalktım biraz gezdim sonra olctum terbiyesizler ya ve cihaz kaydetmiş o ölçümleri görmüş yani aradaki farkı ama hala inkar ediyorlar ne diyeyim eşimde uğraşmayalım dedi contour plus aldık bugun akşam üstü elimde olcak aslında normal zamanda bu firma ile uğraşırım ama gereksiz yere strese girmek bana zarar verir bu süreçte o yüzden ne halleri varsa görsünler 250 lira ile ben fakirlesmem ama onlarda zengin olmaz kul hakkı

Tıpatıp aynısını iki gündür yaşıyorum benim sol kasıkta tam bacağın vücuda birleştiği yerde kemik iliği ödemi var zaten ağrısını hissettiriyordu. Salı günü otobüse yetişmek için biraz koştum ondan beri mahvoldum neredeyse koltuk değnek verseler de öyle yürüsem diyecek hale geldim. Adım atacağım sıra tek ayak üstünde kalmak işkenceydi dün de çok kötüydüm bugün biraz daha hafiflemiş çok şükür. Ve bahsettiğiniz kısım da ağrıyordu resmen yatakta dönmeyi geçtim hareket etmek bile işkenceydi bir an evvel geçer inşaaallah

Bu arada kapı süslerinin yapılma süresi oluyor 1 ay 1.5 ay sürenler var. O yüzden çok geç kalmamak gerek

Ultra airdaki desenler de çok tatlı geliyor bana
Bunu tercih etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…