- 24 Kasım 2021
- 5.232
- 6.434
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.781
Bende almadım canım bebek arabası fln hep duruyor ama bu hafta bakayım diyorum yaBana da babam diyor bebek doğacak göreceğiz ondan sonra getirip hemen kurarız zaten. Alınmaz önceden diyor.
Onun bi travması var bu konuda tabii.
O sebeple söylüyor canım babam.
Tamam dedim ben de.
Kendi kardeşine de öyle yaptırdı birkaç ay önce.
Yine çok deneyimli bir akrabam da 32.haftadan önce büyük eşyaları alma dedi. Ondan da etkilendim baya. Çok saygı duyduğum biri. Büyük eşya hiç alınmadı henüz.
Ay sana maşallah canım en güzel senin düşüncen öyle olmak lazım ya aslında elimizde olmayan şeyler için kaygılanmanın hiç bir yararı yok doğum süreci de ne kadar en iyi doktor en iyi ebeyide bulsak bence de elimizde değilyaa benim hiç kaygım yok aksine ben aşırı heyecanla o günün hayalini kuruyorum nasıl sancı çekicem acaaba normal olucak mı Allahım nolur normal olsun eşim hep yanımda olsun oo arkadaşlarım hep kapıda beklicekler keşke yanımda olsalar flan diye aşırı heyecanlı hayaller kuruyorum
Aaa hiç onlarda hata olur mu? Siz evden çıkarken parmağı delip akşam geldiğinizde ölçmüşsünüzdürFirma cihazda sorun olmadığını söyledi ben kanı parmağımda bekletmisim ondan öyle cikmisişte deldim parmağımi kalktım biraz gezdim sonra olctum terbiyesizler ya ve cihaz kaydetmiş o ölçümleri görmüş yani aradaki farkı ama hala inkar ediyorlar ne diyeyim eşimde uğraşmayalım dedi contour plus aldık bugun akşam üstü elimde olcak aslında normal zamanda bu firma ile uğraşırım ama gereksiz yere strese girmek bana zarar verir bu süreçte o yüzden ne halleri varsa görsünler 250 lira ile ben fakirlesmem ama onlarda zengin olmaz kul hakkı
Aventin de özel antikolik biberonu var, ben hem natural hem ondan aldım. Emzik de Avent ultra air tercih ettim, 0-6 ay ve 6 ay üstü. Tabii tecrübem yok, ablam kullanmıştı biberonu, ondan ve yorumlardan gördüm.Günaydın kızlaar,
Bu doğum kaygıları hepimizde var herhalde... Yoğunlaşmamaya çalışıyorum ama kafamdan geçmesine de engel olamıyorum tabi.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıp evlerimize döneriz vakti geldiğinde..
Uf kapı süsü bile alanınız var ben aşırı yavaş ilerledim sanırım
Şimdi biraz bişeyler alacağımda hep kararsız kalıyorum. Emzik ve biberonlarda hangilerini seçtiniz mesela.
Biberon avent bakıyorum cam mı diğeri mi kararsız kalıyorum, ağır olmasın diye. Bir de dr browns antikolik olana göz kırpıyorum bi yandan kolikten çekmiş biri olarak
Emzikte de çok bakmadım ama yine avent ultra air mi soothie mi kararsız kaldım. Bana birileri el atsın
Valla gozum korktu annemle konustum bu hafta odayi toparlayalim kiyafetleri falan yikayip yerlestirelim uzerine temiz bezler orteriz tozlanmaz diye dusunduk yavastan baslayalim
Benim de 25-30 gune mobilyalarim gelecek insallah bu hafta boya vs isini halletmem gerekliOlur bence gayet uygun bir dönem aslında.
Benim annem daha dur 7.ay bitsin hazırlarız modunda. Ben de 31-32 gibi yıkamaya başlarım
İlla bi 30u görmek istiyorum
Hastanenin dogum paketinde oda susleme var benim sanirim acaba onlar mi yapcaklar yoksa benkm mi yaptirmam lazim yaKapi susleri cidden 1 ay suruyor kizlar benimki tam 25 gun olmustu dun geldi cok begendik simdide hediyelik islerine bakiyorum onlarda baya gec oluyormus onuda aradan cikartirsam dahada biseyim kalmiycak sanirim. Basak burcu oldugumu birkez daha belli ediyorum vallahi herseyi onceden yapip garantiye alarakya yetismezse ya erken dogarsa ya begenmezsem diye diye herseyi hallettim 26. Haftada
Aynen oyle canim haftalar ne getirecek bilmiyoruz simdi bile bazen asiri agrili bazen cok enerjik geciyor isleri halledip uzerine bi carsaf cekeriz temiz temiz kalirlar zaten dolap icinde ne kadar kirlenebilirkiBenim de 25-30 gune mobilyalarim gelecek insallah bu hafta boya vs isini halletmem gereklisonra yikar utuler yerlestiririm geldigi gibi doktor bana 15 nisandan sonra beklicez artik dogumu dedi. araya ramazan da girecek hic duzen olmuyor zaten o gunlerde halledeyim ciksin nolur ne olmazz..nevresimlerine kadar alip yikayip sericem
Bende oyle dusunuyorum ramazana kafam rahat girmek istiyorum artik son haftalarimin keyfini yatarak bol bol yiyerek cikarmak istiyorum :))Aynen oyle canim haftalar ne getirecek bilmiyoruz simdi bile bazen asiri agrili bazen cok enerjik geciyor isleri halledip uzerine bi carsaf cekeriz temiz temiz kalirlar zaten dolap icinde ne kadar kirlenebilirki
Bende almadım canım bebek arabası fln hep duruyor ama bu hafta bakayım diyorum ya
Canim ben aventin cam biberon seri ve madelanin anti colic biberonunu aldim.Emzik olarak hep avent ve bibs onerilmisti ikisini de aldim artik deniycem hangisini severse bunlar cok degisiyor zaten bebek tutmayabiliyor o yuzden sen bi kolik biberonu al bide bi emzik sonra bakarsin duruma goreGünaydın kızlaar,
Bu doğum kaygıları hepimizde var herhalde... Yoğunlaşmamaya çalışıyorum ama kafamdan geçmesine de engel olamıyorum tabi.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıp evlerimize döneriz vakti geldiğinde..
Uf kapı süsü bile alanınız var ben aşırı yavaş ilerledim sanırım
Şimdi biraz bişeyler alacağımda hep kararsız kalıyorum. Emzik ve biberonlarda hangilerini seçtiniz mesela.
Biberon avent bakıyorum cam mı diğeri mi kararsız kalıyorum, ağır olmasın diye. Bir de dr browns antikolik olana göz kırpıyorum bi yandan kolikten çekmiş biri olarak
Emzikte de çok bakmadım ama yine avent ultra air mi soothie mi kararsız kaldım. Bana birileri el atsın
Bunu atmıştım ben de sepete :)Bu arada kapı süslerinin yapılma süresi oluyor 1 ay 1.5 ay sürenler var. O yüzden çok geç kalmamak gerek
Ultra airdaki desenler de çok tatlı geliyor bana
Bunu tercih etmiştim
Eki Görüntüle 3194068
Bende oyle dusunuyorum ramazana kafam rahat girmek istiyorum artik son haftalarimin keyfini yatarak bol bol yiyerek cikarmak istiyorum :))
Evett evdeki isler hallolur ama iste boya mobilya isini halletcem ciksin malum ramazanda kimse is yapmiyor bu ulkede hep “abla bayramdandan sonra ramazandan sonra “Doğru yaa bi de ramazana denk gelicez. 21 Nisan bayram.
Mart sonuna doğru da ramazan ayı başlıyor. Çok rahat halledilir.
Evet ilk bebede emzik kullanmadık o konuda bilgim de yok o yüzden ama şimdi kullanabilmek istiyorum aşırı yorucuydu çünkü :) Dediğin gibi deneme yanılma zaten ultra air i alayım olmadı deneye deneye gideriz :)Canim ben aventin cam biberon seri ve madelanin anti colic biberonunu aldim.Emzik olarak hep avent ve bibs onerilmisti ikisini de aldim artik deniycem hangisini severse bunlar cok degisiyor zaten bebek tutmayabiliyor o yuzden sen bi kolik biberonu al bide bi emzik sonra bakarsin duruma gore
Aynen canim bibste aklinda bulunsun onu da cok seviyormus bebekler fiyati cok pahali degil at bitane dursun cantadaEvet ilk bebede emzik kullanmadık o konuda bilgim de yok o yüzden ama şimdi kullanabilmek istiyorum aşırı yorucuydu çünkü :) Dediğin gibi deneme yanılma zaten ultra air i alayım olmadı deneye deneye gideriz :)
Tabiki cok tehlikeli 240 görünce yaşadığım stres k kul hakkı değil mi valla Allaha versinler hesabını ben kimsenin hakkına girmeyeyimde bi de bana suç bulmaya çalışması çabası kan bozulmuş diyor ben stribi takıyorum parmağı delip hemen cihaza aktarıyorum sanki sabah delmisim parmağı oglen ölçüm yapmışım terbiyesizlikAaa hiç onlarda hata olur mu? Siz evden çıkarken parmağı delip akşam geldiğinizde ölçmüşsünüzdürasla onların makinelerinde hata olamaz hatalı cihaz üretmiyor onlar tövbe yarabbim. En güzelini yapmışsınız boşverin ama çok tehlikeli bir durum bu keşke bunun farkında olsalar
Yaa çok sevimli bu:)Kapi susleri cidden 1 ay suruyor kizlar benimki tam 25 gun olmustu dun geldi cok begendik simdide hediyelik islerine bakiyorum onlarda baya gec oluyormus onuda aradan cikartirsam dahada biseyim kalmiycak sanirim. Basak burcu oldugumu birkez daha belli ediyorum vallahi herseyi onceden yapip garantiye alarakya yetismezse ya erken dogarsa ya begenmezsem diye diye herseyi hallettim 26. Haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?