2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bi sonraki kontrolume 28+0 da gidicem sanirim ondan sonra 2 haftada 1 e mi doncek kontroller nasil oluyor?
Bugün baya son aylarında gibi görünen bi gebe vardı önümde ona iki hafta sonra görüşrüüz dedi sanırım iki haftaya inebilir ilerleyen zamanda

Maşallahh kaç haftalıksın benimde önümüzdeki hafta olacak 27 +2 haftalığım ve çok merak ediyorum
26+1 günlüğüm Canım bir hafta öndesin sen benden benim haftamla uyumlu çıktı inşallah seninde öyle olur hatırlı haberler alırsın insan gerçekten sürekli kaygı halinde bende senin gibiydim bugün gidince rahatladım

Ağrılarım oluyordu Kızlar kaşık agrısı kasılma rahim büyüyor yukarı doğru o yüzden normal dedi yeni magnezyuma basladı geçer sıkıntıların dedi bakalım ben çok ayakta durunca alt tarafım acıyor agrıyor ayakta durmakta zorlanıyorum ara ara karnımda sertleşiyor bunlar normalmiş

İki Nebile de maşAllah

Bugün baya son aylarında gibi görünen bi gebe vardı önümde ona iki hafta sonra görüşrüüz dedi sanırım iki haftaya inebilir ilerleyen zamanda
Baktim biraz 28-36 iki haftada bir 36 dan sonra her haftaymis ama doktora ve gebenin durumuna gore degisir tabikide bakalim ben doktorum ne diyecek ben artik hep gitmek istiyorum vakit yaklastikca sabirsizlaniyorum heycanlaniyorumm

Selam kizlar bende agrilardan dolayi doktorumla konustum artik dogumu kolaylastirmaya yonelik hormonlar kaslara gevseme acilma emri veriyor bu nedenle agrilar cok normal dedi dayanilmiycak noktada gel dedi. Birde artik bu haftadan sonra bebegin hareketlerini dinleyecegiz dedi gun icinde hareketlerini kontrol etmemi sabah ogle aksam ozellikle kimildayip kimildamadigina bakmami soyledi. Hareketle azalma olursa bolca su icip biseyler ye ve biraz karnina masaj yap kimildama hissedene kadar dedi. Surekli karnimi durtup duruyorum suanda hareket et oglum diye keske demeseydi valla uyuyan cocugu uyandiriyorum surekli

Baktim biraz 28-36 iki haftada bir 36 dan sonra her haftaymis ama doktora ve gebenin durumuna gore degisir tabikide bakalim ben doktorum ne diyecek ben artik hep gitmek istiyorum vakit yaklastikca sabirsizlaniyorum heycanlaniyorumm
Gerçekten unutuyormuş insan kızımda son zamanlar tek hatırladığım nst ye gidiyorduk sürekli bende sürekli görsem bıkmam çok güzel oluyor ve rahatlıyoruz

Aaaa yakınmışız arkadaşım hayırlı doğumlarımız olsun. 4 hafta olacak görmeyeli neyse ki artık bu 28 de gideceğiz ondan sonra 2 haftada bir kavuşacağız 36 dan sonra da haftada 1 sonra hayat boyu beraberiz inşallah Seninde gözün aydın

Selam kızlar ben de oğluşlarımı gördüm ikiz olunca karısıyor birbirine neresi kafası hangisi hangisinin eli ayağı ama cok güzellerdi ya kızımla gittik o da baktı kardeşlerine. ben 2 haftada bir gidiyorum ikizlerin rutini buymuş doyamıyorum yine birisi 815 diğeri 994 gram olmuş gayet iyiler dedi aralarındaki fark da artmamış azalmış Allahtan. Şeker yüklemesi yapmayacakmış doktorum zaten 2 haftadır hiç kilo almamışım, kızımı da 2990 doğurmuştum öncesini de bildiği için sende herhangi bir şeker riski yok dedi. Rutin kan idrar tahlili istedi. Şaşırdım ben kendimi çok hazırlamıştım şeker yüklemesine ara ara annemin cihazdan kontrol ediyorum zaten tokluk şekerimi belki kendim de cihaz alır öyle devam ederim.

Hayır hala onu aranıyorum. Şöyle fistolı bir hanımefendi cicisi bulursam uygun kafauada koca fiyonlu bonelerden oh mis ama bulamadım. Sen baktın mı?
Yaa ben de hala bulamadim. Hem biraz suslu olsun diyorum bazilari da kan falan olabiliyo duz bisey verin diyolar kafam karistii aslinda krem bi takim almistim ama simdi sanirim ondan vazgectim biraz

Eklentiler

• 20221211_154306.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 60
Yaa ben de hala bulamadim. Hem biraz suslu olsun diyorum bazilari da kan falan olabiliyo duz bisey verin diyolar kafam karistii aslinda krem bi takim almistim ama simdi sanirim ondan vazgectim biraz
Bunu bende görmüştüm ve bayıldım ama emin olupta alamadım nasıl kumaşı?

Doktor randevum vardı kızlar bebeğimin göbek çevresi biraz küçük çıktı. 26+4 ı'm ama kilosu 817 gr biraz az geldi bana doktor beslenme ve dikkat et dedi ilk gebeliğin gibi güzel beslenemedim açıkçası çocuk olımca biraz atıştıemalık geçiştirdim bide pek iştahım yok ama acaba beslenme ile mi alakalı yoksa gelişim geriliği mi olacak diye korku sardı. Ya bi sonraki kontrolde daha da geri çıkarsa diye korkuyorum.

Bunu bende görmüştüm ve bayıldım ama emin olupta alamadım nasıl kumaşı?
Guzel kumasi yani cok anlamam kumastan da ama yumusak yani rengi baya krem geldi daha kirik beyaz olsun isterdim o yuzden emin olamiyorum bebisimizi ilk gorecegimiz kiyafet ya emin olamiyorum bi turlu

Kizlar hemsireye vereceginiz ilk takima karar verebildiniz mi
Aslında ben ilk aldığım hastane çıkışını vermeyi düşünüyordum. Sonra bu durumu ailemdekilere açtım. Başka daha basit bir takım ver diğerini odaya gelince biz tekrar temizler öyle giydiririz dediler. Birisi diyor gerek yok tertemiz geliyor bebek birisi diyor olmaz temizleriz biz. Kafam karıştı valla
Böyle sade şeyleri çok seviyorum ve bebeklerin o masumiyetlerine çok yakışıyor

MaşAllah kuzulara
Güzel beslenme ile toparlar canım felaket senaryoları dinleme hiç benim bebeğim de 100 gr kadar geride ama sağlığı yerinde çok şükür. Kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez.
Hepimiz biliyoruz ki 1-2 hafta ileride veya geride olabilir bebekler. İnsan istiyor ki her yönüyle dört dörtlük olsun ama büyük problemler değil bunlar içini ferah tut

Bana da bazilari kan oluyo diyo bazilari tertemiz geldi o yuzden bende cok kararsizim iste ‍ isimli yaptirmayi da dusunuyorum ama onu kendime gelince fotograf cekimi icin kullanirim diyorum. Bende begendim bunu aslinda ama renk olarak cok sarimsi krem geldi daha acik renk ekru yada beyaz olsa daha mi iyi olur diyorum. Buna battaniye de uyduramadim renginden oturu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…