- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.201
Bugün baya son aylarında gibi görünen bi gebe vardı önümde ona iki hafta sonra görüşrüüz dedi sanırım iki haftaya inebilir ilerleyen zamandaKizlar bi sonraki kontrolume 28+0 da gidicem sanirim ondan sonra 2 haftada 1 e mi doncek kontroller nasil oluyor?
26+1 günlüğüm Canım bir hafta öndesin sen benden benim haftamla uyumlu çıktı inşallah seninde öyle olur hatırlı haberler alırsınMaşallahh kaç haftalıksın benimde önümüzdeki hafta olacak 27 +2 haftalığım ve çok merak ediyorum
Merhaba kızlar bugün kontrol günümüzdü miniğimi gördüm baya agrasifti sinirli rahatsız oldu ona bakmamızdan33 cm 930 gram olmuş çok şükür her şey yolunda dedi doktorum şeker yüklemesi yerine açlık tokluk değerlerime bakacak sizde de böyle ilerleyen oldu mu şeker yüklemesi yapmadı bakalım açlık tokluk nasıl çıkacak
İki Nebile de maşAllahMerhaba kızlar, Cumartesi kontrol vardı, dikişlerim rahim ağzı herşey iyi o kadar öksürmekten çok korkmuştum. 25+5te oğluşum 35 cm 970 gr olmuş1 hafta kadar önde, herşey yolunda dedi perinatologum, kalp iç organlar vs tekrar inceledi 30. Haftada tekrar gideceğim...bizden haberler böyle
Baktim biraz 28-36 iki haftada bir 36 dan sonra her haftaymis ama doktora ve gebenin durumuna gore degisir tabikide bakalim ben doktorum ne diyecek ben artik hep gitmek istiyorumBugün baya son aylarında gibi görünen bi gebe vardı önümde ona iki hafta sonra görüşrüüz dedi sanırım iki haftaya inebilir ilerleyen zamanda
Gerçekten unutuyormuş insan kızımda son zamanlar tek hatırladığım nst ye gidiyorduk sürekli bende sürekli görsem bıkmam çok güzel oluyor ve rahatlıyoruzBaktim biraz 28-36 iki haftada bir 36 dan sonra her haftaymis ama doktora ve gebenin durumuna gore degisir tabikide bakalim ben doktorum ne diyecek ben artik hep gitmek istiyorumvakit yaklastikca sabirsizlaniyorum heycanlaniyorumm
Aaaa yakınmışız arkadaşım26+1 günlüğüm Canım bir hafta öndesin sen benden benim haftamla uyumlu çıktı inşallah seninde öyle olur hatırlı haberler alırsıninsan gerçekten sürekli kaygı halinde bende senin gibiydim bugün gidince rahatladım
Hayır hala onu aranıyorum. Şöyle fistolı bir hanımefendi cicisi bulursam uygun kafauada koca fiyonlu bonelerden oh misKizlar hemsireye vereceginiz ilk takima karar verebildiniz mi
Yaa ben de hala bulamadim. Hem biraz suslu olsun diyorum bazilari da kan falan olabiliyo duz bisey verin diyolar kafam karistiiHayır hala onu aranıyorum. Şöyle fistolı bir hanımefendi cicisi bulursam uygun kafauada koca fiyonlu bonelerden oh misama bulamadım. Sen baktın mı?
Bunu bende görmüştüm ve bayıldım ama emin olupta alamadım nasıl kumaşı?Yaa ben de hala bulamadim. Hem biraz suslu olsun diyorum bazilari da kan falan olabiliyo duz bisey verin diyolar kafam karistiiaslinda krem bi takim almistim ama simdi sanirim ondan vazgectim biraz
Guzel kumasi yani cok anlamam kumastan da ama yumusak yaniBunu bende görmüştüm ve bayıldım ama emin olupta alamadım nasıl kumaşı?
Aslında ben ilk aldığım hastane çıkışını vermeyi düşünüyordum. Sonra bu durumu ailemdekilere açtım. Başka daha basit bir takım ver diğerini odaya gelince biz tekrar temizler öyle giydiririz dediler. Birisi diyor gerek yok tertemiz geliyor bebek birisi diyor olmaz temizleriz biz. Kafam karıştı vallaKizlar hemsireye vereceginiz ilk takima karar verebildiniz mi
Böyle sade şeyleri çok seviyorum ve bebeklerin o masumiyetlerine çok yakışıyorYaa ben de hala bulamadim. Hem biraz suslu olsun diyorum bazilari da kan falan olabiliyo duz bisey verin diyolar kafam karistiiaslinda krem bi takim almistim ama simdi sanirim ondan vazgectim biraz
MaşAllah kuzularaSelam kızlar ben de oğluşlarımı gördüm ikiz olunca karısıyor birbirine neresi kafası hangisi hangisinin eli ayağı ama cok güzellerdi yakızımla gittik o da baktı kardeşlerine. ben 2 haftada bir gidiyorum ikizlerin rutini buymuş doyamıyorum yine birisi 815 diğeri 994 gram olmuş gayet iyiler dedi aralarındaki fark da artmamış azalmış Allahtan. Şeker yüklemesi yapmayacakmış doktorum zaten 2 haftadır hiç kilo almamışım, kızımı da 2990 doğurmuştum öncesini de bildiği için sende herhangi bir şeker riski yok dedi. Rutin kan idrar tahlili istedi. Şaşırdım ben kendimi çok hazırlamıştım şeker yüklemesine ara ara annemin cihazdan kontrol ediyorum zaten tokluk şekerimi belki kendim de cihaz alır öyle devam ederim.
Güzel beslenme ile toparlar canım felaket senaryoları dinleme hiçDoktor randevum vardı kızlar bebeğimin göbek çevresi biraz küçük çıktı. 26+4 ı'm ama kilosu 817 gr biraz az geldi banadoktor beslenme ve dikkat et dedi ilk gebeliğin gibi güzel beslenemedim açıkçası çocuk olımca biraz atıştıemalık geçiştirdim bide pek iştahım yok ama acaba beslenme ile mi alakalı yoksa gelişim geriliği mi olacak diye korku sardı. Ya bi sonraki kontrolde daha da geri çıkarsa diye korkuyorum.
Bana da bazilari kan oluyo diyo bazilari tertemiz geldi o yuzden bende cok kararsizim isteAslında ben ilk aldığım hastane çıkışını vermeyi düşünüyordum. Sonra bu durumu ailemdekilere açtım. Başka daha basit bir takım ver diğerini odaya gelince biz tekrar temizler öyle giydiririz dediler. Birisi diyor gerek yok tertemiz geliyor bebek birisi diyor olmaz temizleriz biz. Kafam karıştı valla
Böyle sade şeyleri çok seviyorum ve bebeklerin o masumiyetlerine çok yakışıyor
Merhaba cinsiyetiniz nedir merak ettim bende :) hayırlı uğurlu olsun..İki kızım yumurtlama öncesi oldu bu bebeğim ise yumurtlama günü bakalım bu sefer ki fasulyem ne olacak sağlıklı olsun herşeyden önce ama insan merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?