2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Nefes darlığı yaşayan var mı? 28. Haftayı bitirdik. Bugün nefes darlığı hissettim baya o yüzden sürekli nefesime odaklanıyorum tam nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum
Bende bayadır var bu burnumda deviasyon da vardı önceden zaten iyice zorluyor. Sık sık iç çekiyormuşum eşim bazen de kızım söylüyo anne niye böyle nefes alıyosun diye ama yetmiyor
Ben kızımda almamıştım, arkadasım vermişti ama ona da pek koymadım daha cok reflü yatağında takılmıştı. Şimdi almam lazım hem de 2 tane çünkü bana azıcık kolaylık sağlayacak herseye ihtiyacım var ama fiyatlar hiç kolaylık sağlamıyor

Sevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
Çok çok geçmiş olsun. normalde de pek bi çaresi yok sanırım bunun Allah kolaylık versin

Çok güzel olmus. Güle kç güle kullanın inşallah. Ben de oğlumda herseyı elimle yapmıştım ben elimden gelir bu işler hem de severim. Ama ikincide hiç fırsatım yok hazır sipariş verdim valla
Ahahaha ben de kızımda vakit bolluğundan neler neler yapmıştım bu sefer pek hevesim bile yoktu burda Ebru’nun mumları görene kadar. Çok ağırlaştım bi ulusa gidebilsem alır malzemeleri yapardım.

Pazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Hastanede serum veriyorlar, ateşim düşüyor, eve geliyorum ateşim çıkıyor. Yani 36 yaşındayım ilk defa böyle oluyorum.
Bugün kendi doktoruma söylicem beni hastaneye falan yatırsın. Ben evde ateşimi düşüremiyorum demek ki. Her yerim ıslak bez, sürekli ılık duş, limonlu sular sarımsaklı yoğurtlar. Yok yani olmuyor. Bu gece de 12-3 arası uyudum sadece. O saatten beri ayaktayım, ateşimi düşürmeye çalışıyorum öksürmekten de boğazım parçalandı artık

Bu son zamanlardaki şikayetlerin birebir aynısından bahsediyorsun canım. Düşmeyen ateş. Eğer mümkünse gerçekten hastaneye yatırsınlar kontrol altında ol

Ahahaha ben de kızımda vakit bolluğundan neler neler yapmıştım bu sefer pek hevesim bile yoktu burda Ebru’nun mumları görene kadar. Çok ağırlaştım bi ulusa gidebilsem alır malzemeleri yapardım.
Netten bakın isterseniz bide malzemelere belki uyguna bulursunuz gitmeye gerek kalmaz

Çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum Canım hemen toparlanırsın umarım hamileyken hasta olmak çok zor gerçekten bende ilk aylarımda mahvoldum artık sinirimden ağlıyordum ilaçsız atlatmak zor gerçekten

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun, umarım yatırırlar, benim ateşim olmadan 3 hafta öksürüğüm bitmedi, bebek düşecek diye çok korkmuştum, umarım hemen atlatırsınız çok çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda geçer

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda çok iyi hissedersiniz.

Merhaba kızlar bugün kontrol günümüzdü miniğimi gördüm baya agrasifti sinirli rahatsız oldu ona bakmamızdan 33 cm 930 gram olmuş çok şükür her şey yolunda dedi doktorum şeker yüklemesi yerine açlık tokluk değerlerime bakacak sizde de böyle ilerleyen oldu mu şeker yüklemesi yapmadı bakalım açlık tokluk nasıl çıkacak

Masallah kuzum bende seker yuklemesi istemedi once aclik bakalim 80 ustu cikarsa yukleme yapariz dedi benim 82 cikti gerek gormedi

Canım çok geçmiş olsun, Ağır bir salgın var o kadar çok kişi hasta ki, inşallah kısa sürede toparlarsın , kendine dikkat et

Maşallahh kaç haftalıksın benimde önümüzdeki hafta olacak 27 +2 haftalığım ve çok merak ediyorum

Ah cok geçmiş olsun keske yatış verse doktor hem ateşin daha iyi kontrol altında tutulur hem insanın evde eli ayağı dolaşıyor bazen sen kendini daha güvende hissedersin. Güzel haberlerini alırız insallah habersiz bırakma

Merhaba kızlar, Cumartesi kontrol vardı, dikişlerim rahim ağzı herşey iyi o kadar öksürmekten çok korkmuştum. 25+5te oğluşum 35 cm 970 gr olmuş 1 hafta kadar önde, herşey yolunda dedi perinatologum, kalp iç organlar vs tekrar inceledi 30. Haftada tekrar gideceğim...bizden haberler böyle

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, hamileyken daha zor geliyor insana hasta olmak. İnşlallah bir gece de olsa hastanede yatarsınız iyi gelecektir.

Kizlar bi sonraki kontrolume 28+0 da gidicem sanirim ondan sonra 2 haftada 1 e mi doncek kontroller nasil oluyor?

Masallah kuzum bende seker yuklemesi istemedi once aclik bakalim 80 ustu cikarsa yukleme yapariz dedi benim 82 cikti gerek gormedi
Teşekkür ederiz canım bende öyle sanırım o an heyecanla sormadım şeker yüklemesi aşaması dedi ama yükleme değil açlık tokluk istedi İnşallah benimde normal çıkarda böylece biter bu süreç umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…