- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.181
Bende bayadır var bu burnumda deviasyon da vardı önceden zaten iyice zorluyor. Sık sık iç çekiyormuşum eşim bazen de kızım söylüyo anne niye böyle nefes alıyosun diye ama yetmiyorNefes darlığı yaşayan var mı? 28. Haftayı bitirdik. Bugün nefes darlığı hissettim baya o yüzden sürekli nefesime odaklanıyorum tam nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum
Ben kızımda almamıştım, arkadasım vermişti ama ona da pek koymadım daha cok reflü yatağında takılmıştı. Şimdi almam lazım hem de 2 tane çünkü bana azıcık kolaylık sağlayacak herseye ihtiyacım var ama fiyatlar hiç kolaylık sağlamıyorBiz doğduğu andan itibaren koymuştuk gündüz genelde yanımda olması ıcın hep ona yatırdım üç kademeli oluyor uyanıkken de durabilir gece besıgınde bir sorun yaşamadık ve artık hareketlenene kadar yattı tabi en fazla 4-5 ay sonra güvenli olmaz başta çok kurtarıcı oldu bizde ben tiny love kullandım kızımda şimdi yine onu kullanacağım inşallah
Çok çok geçmiş olsun. normalde de pek bi çaresi yok sanırım bunun Allah kolaylık versinSevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
Ahahaha ben de kızımda vakit bolluğundan neler neler yapmıştım bu sefer pek hevesim bile yoktu burda Ebru’nun mumları görene kadar. Çok ağırlaştım bi ulusa gidebilsem alır malzemeleri yapardım.Çok güzel olmus. Güle kç güle kullanın inşallah. Ben de oğlumda herseyı elimle yapmıştım ben elimden gelir bu işler hem de severim. Ama ikincide hiç fırsatım yok hazır sipariş verdim valla
Benim hastane doktoru canim bakalim ne verecekler fiyati her seye hazirlikliyimBenim doktorumda acıbadem atakent ile çalışıyor. Geçen hafta fiyat aldım. 22 bin dedi. Siz direk hastaneye mi gidiyorsunuz kontrole yoksa dışardan mı gelecek doktorunuz
Pazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yineOy maşallahgüzel güzel büyüsün yavrular bizim de yarın öğlen randevumuz acaba ne kadar büyüdüler ağırlıkları yakın mı kıvranıyorum meraktan
N nail art çok geçmiş olsun bi an önce toparlarsın umarım, ben de kaç gündür sallanıyodum bugün öksürük ve geniz akıntısı başladı öksürüğüm normalde de cok beter olur benim insallah artmaz
Benim yiğenim bi saniye yerinde durmuyor normalde zıpır zıpır bi çocuk 1,5 yaşında ama arada hala babybjörnde uyutuyorlar seviyorlar onu.
Ben Tobb da yapacağım kısmet olursa doktorum yarım gün orda çalışıyor zaten dışardan çalışırken de sürekli orda doğum yaptırıyordu belli bi indirimi var sanırım. Ekim gibi Tobb da tek bebek sezeryan doğum 8 bin civarına geliyordu (normalde 2017 de doğum 6500dü) ama yarın kliniğe gidince bi sorayım bakalım ne kadar yaptılar doğumu. Artık anlaşmasız, sigortasız adım atılacak hal kalmadı.
Bu son zamanlardaki şikayetlerin birebir aynısından bahsediyorsun canım. Düşmeyen ateş. Eğer mümkünse gerçekten hastaneye yatırsınlar kontrol altında olPazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Hastanede serum veriyorlar, ateşim düşüyor, eve geliyorum ateşim çıkıyor. Yani 36 yaşındayım ilk defa böyle oluyorum.
Bugün kendi doktoruma söylicem beni hastaneye falan yatırsın. Ben evde ateşimi düşüremiyorum demek ki. Her yerim ıslak bez, sürekli ılık duş, limonlu sular sarımsaklı yoğurtlar. Yok yani olmuyor. Bu gece de 12-3 arası uyudum sadece. O saatten beri ayaktayım, ateşimi düşürmeye çalışıyorumöksürmekten de boğazım parçalandı artık
Netten bakın isterseniz bide malzemelere belki uyguna bulursunuz gitmeye gerek kalmazAhahaha ben de kızımda vakit bolluğundan neler neler yapmıştım bu sefer pek hevesim bile yoktu burda Ebru’nun mumları görene kadar. Çok ağırlaştım bi ulusa gidebilsem alır malzemeleri yapardım.
Çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum Canım hemen toparlanırsın umarım hamileyken hasta olmak çok zor gerçekten bende ilk aylarımda mahvoldum artık sinirimden ağlıyordum ilaçsız atlatmak zor gerçektenPazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Hastanede serum veriyorlar, ateşim düşüyor, eve geliyorum ateşim çıkıyor. Yani 36 yaşındayım ilk defa böyle oluyorum.
Bugün kendi doktoruma söylicem beni hastaneye falan yatırsın. Ben evde ateşimi düşüremiyorum demek ki. Her yerim ıslak bez, sürekli ılık duş, limonlu sular sarımsaklı yoğurtlar. Yok yani olmuyor. Bu gece de 12-3 arası uyudum sadece. O saatten beri ayaktayım, ateşimi düşürmeye çalışıyorumöksürmekten de boğazım parçalandı artık
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun, umarım yatırırlar, benim ateşim olmadan 3 hafta öksürüğüm bitmedi, bebek düşecek diye çok korkmuştum, umarım hemen atlatırsınız çok çok geçmiş olsunPazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda geçerPazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda çok iyi hissedersiniz.Pazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Masallah kuzumMerhaba kızlar bugün kontrol günümüzdü miniğimi gördüm baya agrasifti sinirli rahatsız oldu ona bakmamızdan33 cm 930 gram olmuş çok şükür her şey yolunda dedi doktorum şeker yüklemesi yerine açlık tokluk değerlerime bakacak sizde de böyle ilerleyen oldu mu şeker yüklemesi yapmadı bakalım açlık tokluk nasıl çıkacak
Canım çok geçmiş olsun, Ağır bir salgın var o kadar çok kişi hasta ki, inşallah kısa sürede toparlarsın , kendine dikkat etPazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Maşallahh kaç haftalıksın benimde önümüzdeki hafta olacak 27 +2 haftalığım ve çok merak ediyorumMerhaba kızlar bugün kontrol günümüzdü miniğimi gördüm baya agrasifti sinirli rahatsız oldu ona bakmamızdan33 cm 930 gram olmuş çok şükür her şey yolunda dedi doktorum şeker yüklemesi yerine açlık tokluk değerlerime bakacak sizde de böyle ilerleyen oldu mu şeker yüklemesi yapmadı bakalım açlık tokluk nasıl çıkacak
Pazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Çok geçmiş olsun, hamileyken daha zor geliyor insana hasta olmak. İnşlallah bir gece de olsa hastanede yatarsınız iyi gelecektir.Pazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Bana da yazarmısınız fiyatı merak ettim yakınmı olacak fiyatlar benimki sezeryan fiyatı verdi sanırım bideBenim hastane doktoru canim bakalim ne verecekler fiyati her seye hazirlikliyim
Tamam canim bidahaki kontrolum subat basi o zaman inip konuscam fiyat vs haber veririm sana burdan :)Bana da yazarmısınız fiyatı merak ettim yakınmı olacak fiyatlar benimki sezeryan fiyatı verdi sanırım bide
Teşekkür ederiz canımMasallah kuzumbende seker yuklemesi istemedi once aclik bakalim 80 ustu cikarsa yukleme yapariz dedi benim 82 cikti gerek gormedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?