2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selamlar herkese Doğal doğum eğitimleri hakkında bir bilginiz var mı kızlar? Faydalı mı, almalı mıyız, ücret aralığı nasıldır acaba?

Açıp bakmadım paketle duruyor. Valla normal istiyorum ben de sezaryen düşünmedim hiç Allah nasip ederse tabi. Ağrı gelince ne durumda olurum bilemem de ablam ebe benim ben seni evde 5 bine doğurtayım diye takılıyor. 25 çokmuş ama üzüldüm keşke paket yaptırsaymışım.

İnşallah canım herşey yolında gider de normal doğum yaparız ben de öyle istiyorum tabi aksi durumda da üzülmem öenmli olan hem bizim hem bebeğimizin sağlığı. Sizin ilk çocuk mu olacak?

Çok güzel olmus. Güle kç güle kullanın inşallah. Ben de oğlumda herseyı elimle yapmıştım ben elimden gelir bu işler hem de severim. Ama ikincide hiç fırsatım yok hazır sipariş verdim valla
Cok tesekkur ederim Benimki de suan issizlikten ve ilk hevesinden sanirim herseyi kendim yapasim var

İnşallah canım herşey yolında gider de normal doğum yaparız ben de öyle istiyorum tabi aksi durumda da üzülmem öenmli olan hem bizim hem bebeğimizin sağlığı. Sizin ilk çocuk mu olacak?
İnşallah evet sağlıkla olsun da duam hep o yönde. Evet ilk olacak bakalım. Sizin?

Cok tesekkur ederim Benimki de suan issizlikten ve ilk hevesinden sanirim herseyi kendim yapasim var
En iyisi canım zevkle yapışdıltan sonra güzel bence. Ben de vaktim olsa yapmak isterdim hiç üşenmem ama çocuk olunca onunla uğraş yemek ev işi derken vakit kalmıyor akşamları çocuk uyuduktan sonra da ben pert zaten

Kesinlikle oyledir zaten ikinci cocuk nasip olursa bende ayni olurum diye dusunuyorum zaten ablamdan da biliyorum

Valla çok minnoşlar beğendim aklımda böyle bir şey yoktu ama hoşuma gitti olmazsa bunuda araştırayım bi

kızım böyle uyudu hep emzirdim yatırdım kendi kendine daldı büyük rahatlık gerçekten ben çok rahat etmiştim bu yüzden inşallah yine aynı yöntemi deneyeceğim bebeğim uyumlu olursa bakalım

Yani açıkçası yeni doğan döneminde bunu yapmak bana mantıklı gelmiyor. 9 ay sizden başkasını bilmeyen karanlık bir dünyadan bir sürü sese, insana , ışığa gelen birinin en çok ihtiyacı olan şey özellikle ilk 4 ayda anne koynu gibi geliyor. Bende denemek istiyorum ama 4 aydan sonra bir de ordaki atağı atlatıp güven sarsmadan dediğiniz gibi denenebilir. inşallah başarabiliriz

Boyle yaptim kizlar isim belli olunca etiket ekliycem bakip bakip duruyorum kendin biseyler yapmak gercekten cok iyi hissettiriyo insallah hayirlisiyla bunlari dagittigim gunler gelsin
Beyaz çiçekliler benim nişan hediyeliğimdi , önüne de pleksi ile isim yazdırmış onu yapıştırmıştık, bende beğenmiştim çok

Sevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
Çok geçmiş olsun başıma gelmişti YouTube da yaşlı bir amca vardı değişik bir dönme hareketi gösteriyordu yerde yapılan. Belki tesadüf bilmiyorum ama bana o iyi gelmişti. YouTube a Vertigo nasıl geçer vb arama yaparsanız eğer bulabilirsiniz emekli yaşlı bir amcanın kanalıydı
Acil şifalar dilerim

Canim tam alt kismimdaki kemik nasil anlatsam bacak aramin birlestigi yer ama sag taraf agri gibide degil sizi gibi anlamadim bir turlu sadece oturunca geciyor biraz fazla ayakta kalirsam cok zorluyo beni
ya yemin ederim daha iyi anlatilamazdk evet bu ben yuzum sekilden sekile giriyor o ilk 3-4 adim sonra aciliyor biraz geciyo agri ama fazla ayakta durunca gene basliyo benim doktorda herseye normal diyo vallahi bu gidisle dogum sancilarinida normal sanip evde dogurabilirim
bende basamiyorum canim topal topal yuruyorum

Oy maşallah güzel güzel büyüsün yavrular bizim de yarın öğlen randevumuz acaba ne kadar büyüdüler ağırlıkları yakın mı kıvranıyorum meraktan
Canım bugün kontrole gittim. 27+3 . 1200 Gr olmuşlar çok şükür iyilermis

N nail art çok geçmiş olsun bi an önce toparlarsın umarım, ben de kaç gündür sallanıyodum bugün öksürük ve geniz akıntısı başladı öksürüğüm normalde de cok beter olur benim insallah artmaz

Yok o da ana kucagi ben babybjorn almistim ilk ogrendigimde arkadaslarim hep tavsiye etti diye.Kac kgye kadar bilmiyorum ama emeklemeye baslayinca zaten durmazlar uzerlerinde
Benim yiğenim bi saniye yerinde durmuyor normalde zıpır zıpır bi çocuk 1,5 yaşında ama arada hala babybjörnde uyutuyorlar seviyorlar onu.
Ben Tobb da yapacağım kısmet olursa doktorum yarım gün orda çalışıyor zaten dışardan çalışırken de sürekli orda doğum yaptırıyordu belli bi indirimi var sanırım. Ekim gibi Tobb da tek bebek sezeryan doğum 8 bin civarına geliyordu (normalde 2017 de doğum 6500dü) ama yarın kliniğe gidince bi sorayım bakalım ne kadar yaptılar doğumu. Artık anlaşmasız, sigortasız adım atılacak hal kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…