- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.161
Açıp bakmadım paketle duruyor. Valla normal istiyorum ben de sezaryen düşünmedim hiç Allah nasip ederse tabi. Ağrı gelince ne durumda olurum bilemem deBen de Stok yapmıcam bez konusunda Sleepy bio natural düşünüyorum ben de. Paketi açtınız mı nasıl ince bi bez mı ben ince bez arıyorum prima sadece ince geliyor ama onun da içeriğini beğenmiyorum. Ben Lansioh krem bebek bezi bebek şampuanı gibi ürünleri mart ayında almayı planlıyorum nasılsa netten alımca bikaç güne geliyor bunlar son kullanma tarihi olan ürünler olduğu için erken almak istemiyorum. Hastane fiyatı kpnusında da gerçeğ çok pahalılar. Hele normal doğum olacaksa biz kendi kendimize doğuruyoruz zaten.sancısını çekip bide üstüne para veriyoruz doktorların ebelerin yaptıgı şimdi ıkın sakın ol daha güçlü ıkın anca buben de yarın gidicem doktora gitmişken doğum fiyatı neymiş öğrenicem benim hastanem o kadar pahalı değildir çok lüks bi hastane değil ama bi 10 bin tahmin ediyorum
İnşallah canım herşey yolında gider de normal doğum yaparız ben de öyle istiyorum tabi aksi durumda da üzülmem öenmli olan hem bizim hem bebeğimizin sağlığı. Sizin ilk çocuk mu olacak?Açıp bakmadım paketle duruyor. Valla normal istiyorum ben de sezaryen düşünmedim hiç Allah nasip ederse tabi. Ağrı gelince ne durumda olurum bilemem deablam ebe benim ben seni evde 5 bine doğurtayım diye takılıyor. 25 çokmuş ama üzüldüm keşke paket yaptırsaymışım.
Cok tesekkur ederimÇok güzel olmus. Güle kç güle kullanın inşallah. Ben de oğlumda herseyı elimle yapmıştım ben elimden gelir bu işler hem de severim. Ama ikincide hiç fırsatım yok hazır sipariş verdim valla
İnşallahİnşallah canım herşey yolında gider de normal doğum yaparız ben de öyle istiyorum tabi aksi durumda da üzülmem öenmli olan hem bizim hem bebeğimizin sağlığı. Sizin ilk çocuk mu olacak?
En iyisi canım zevkle yapışdıltan sonra güzel bence. Ben de vaktim olsa yapmak isterdim hiç üşenmem ama çocuk olunca onunla uğraş yemek ev işi derken vakit kalmıyor akşamları çocuk uyuduktan sonra da ben pert zatenCok tesekkur ederimBenimki de suan issizlikten ve ilk hevesinden sanirim herseyi kendim yapasim var
Benim ikinci olacak inşallah. Oğlum var bi taneİnşallahevet sağlıkla olsun da duam hep o yönde. Evet ilk olacak bakalım. Sizin?
Kesinlikle oyledir zaten ikinci cocuk nasip olursa bende ayni olurum diye dusunuyorum zaten ablamdan da biliyorumEn iyisi canım zevkle yapışdıltan sonra güzel bence. Ben de vaktim olsa yapmak isterdim hiç üşenmem ama çocuk olunca onunla uğraş yemek ev işi derken vakit kalmıyor akşamları çocuk uyuduktan sonra da ben pert zaten
Valla çok minnoşlar beğendim aklımda böyle bir şey yoktu ama hoşuma gitti olmazsa bunuda araştırayım biCok tesekkur ederim cok da hizli oldu hemde silikonumun bozuk olmasina ragmenben carsidan boyle hediyelik malzeme yapan yerden aldim ama eger coklu yapmayi dusunursen trendyol baya uyguna geliyo. Ben kutunun tanesi 3 mumun tanesi 3.5 dan aldim. Trendyolda indirim denk getirirsen 2.5 liraya denk geliyo ikisi de
Fikir verdiysem ne mutluValla çok minnoşlar beğendim aklımda böyle bir şey yoktu ama hoşuma gitti olmazsa bunuda araştırayım bi
kızım böyle uyudu hep emzirdim yatırdım kendi kendine daldı büyük rahatlık gerçekten ben çok rahat etmiştim bu yüzden inşallah yine aynı yöntemi deneyeceğim bebeğim uyumlu olursa bakalımŞuan tatildeyim otelde hollanda da yaşayan biriyle tanıştım. Oğlu 2 yaşında. Burda uyuturken cok zorlanmış ayrı oda olmadığı için nasıl yani dedim Bebkliğinden beri odasında beşiğe bırakıp çıkıyormuş. Böyle alıştığı için gece bile hiç uyanmıyormuş. Biz hep boyle yapıyoruz dedi. Benim oğlum 5 yaşında hala bile yanında uzanıyorum öyle uyuyor gece ya o bizim yatak uyanıyor. Ya ben onun yatakta. Bu sefer ağlaymadan deneyeceğim bu beşikte bırak uyusun modelini. İnşallah yapabilirim. Oğlumda cok zorlanmıştım uyku konusunda çünkü
Çok güzel canım eline emeğine sağlık, senden bebeğine çok güzel bir anı olur. Anne eli değmiş sonuçtaKapi susunu de bu sekilde isikli yapmak istiyorum simdilik boyle bi denedim isim belli olunca tamamlayacagim insallah
Cok tesekkur ederim canimÇok güzel canım eline emeğine sağlık, senden bebeğine çok güzel bir anı olur. Anne eli değmiş sonuçta
Yani açıkçası yeni doğan döneminde bunu yapmak bana mantıklı gelmiyor. 9 ay sizden başkasını bilmeyen karanlık bir dünyadan bir sürü sese, insana , ışığa gelen birinin en çok ihtiyacı olan şey özellikle ilk 4 ayda anne koynu gibi geliyor. Bende denemek istiyorum ama 4 aydan sonra bir de ordaki atağı atlatıp güven sarsmadan dediğiniz gibi denenebilir.Şuan tatildeyim otelde hollanda da yaşayan biriyle tanıştım. Oğlu 2 yaşında. Burda uyuturken cok zorlanmış ayrı oda olmadığı için nasıl yani dedim Bebkliğinden beri odasında beşiğe bırakıp çıkıyormuş. Böyle alıştığı için gece bile hiç uyanmıyormuş. Biz hep boyle yapıyoruz dedi. Benim oğlum 5 yaşında hala bile yanında uzanıyorum öyle uyuyor gece ya o bizim yatak uyanıyor. Ya ben onun yatakta. Bu sefer ağlaymadan deneyeceğim bu beşikte bırak uyusun modelini. İnşallah yapabilirim. Oğlumda cok zorlanmıştım uyku konusunda çünkü
Beyaz çiçekliler benim nişan hediyeliğimdi , önüne de pleksi ile isim yazdırmış onu yapıştırmıştık, bende beğenmiştim çokBoyle yaptim kizlar isim belli olunca etiket ekliycem bakip bakip duruyorum kendin biseyler yapmak gercekten cok iyi hissettiriyoinsallah hayirlisiyla bunlari dagittigim gunler gelsin
Yaa ne guzelBeyaz çiçekliler benim nişan hediyeliğimdi , önüne de pleksi ile isim yazdırmış onu yapıştırmıştık, bende beğenmiştim çok
Çok geçmiş olsun başıma gelmişti YouTube da yaşlı bir amca vardı değişik bir dönme hareketi gösteriyordu yerde yapılan. Belki tesadüf bilmiyorum ama bana o iyi gelmişti. YouTube a Vertigo nasıl geçer vb arama yaparsanız eğer bulabilirsiniz emekli yaşlı bir amcanın kanalıydıSevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
Canim tam alt kismimdaki kemik nasil anlatsam bacak aramin birlestigi yer ama sag taraf agri gibide degil sizi gibi anlamadim bir turlu sadece oturunca geciyor biraz fazla ayakta kalirsam cok zorluyo beniCanım tam nereyi diyorsun anlamadım ama benim de 1 Aydır kalçam ağrıyor , doktor bel ora dedi omuriliğin sonu gibi düşün benim ağrıyan yeri ama yanlardada ağrı var sağa yatıyorum sağ uyuşuyor sola yatıyorum sol ilk kalkınca zor basıyorum, hormonlardan dediler valla bi çaresi yok yürü dedi , çekmeye devam ediyorum bende.
ya yemin ederim daha iyi anlatilamazdk evet bu benAy sen ne diyorsun bir aydır vajinamı bıçakla kesip atmamak için kendimi zor tutuyorumhele ayağa kalktığım ilk 15 saniye ve attığım ilk iki üç adımda evdeysem patinaj çeken damperli kamyon sesi çıkarıyorum insan içindeysem dişlerimi sıkıyorum Allah vere de doğuma kadar kırılmasalar. 37 yaşındaysanız ve hamileyseniz hayat gerçekten çok zor kızlar Son kontrolümde doktor normal bunlar demişti yarın yine kontrolüm var daha üsteleyerek isyan edeceğim bakalım ne diyecek.
bende basamiyorum canim topal topal yuruyorumBenim ilk zamanlar asiri kalca agrim vardi canim doktor bana da hormonlardan kaynakli demisti malesefkendi kendine gecti sonra ne spor ne dinlenme hicbir ise yaramamisti sabret biraz daha ben ayagimin ustune basamiyodum tuvalete bile esim tasiyordu
Canım bugün kontrole gittim. 27+3 . 1200 Gr olmuşlar çok şükür iyilermis
Benim yiğenim bi saniye yerinde durmuyor normalde zıpır zıpır bi çocuk 1,5 yaşında ama arada hala babybjörnde uyutuyorlar seviyorlar onu.Yok o da ana kucagiben babybjorn almistim ilk ogrendigimde arkadaslarim hep tavsiye etti diye.Kac kgye kadar bilmiyorum ama emeklemeye baslayinca zaten durmazlar uzerlerinde
Ben Tobb da yapacağım kısmet olursa doktorum yarım gün orda çalışıyor zaten dışardan çalışırken de sürekli orda doğum yaptırıyordu belli bi indirimi var sanırım. Ekim gibi Tobb da tek bebek sezeryan doğum 8 bin civarına geliyordu (normalde 2017 de doğum 6500dü) ama yarın kliniğe gidince bi sorayım bakalım ne kadar yaptılar doğumu. Artık anlaşmasız, sigortasız adım atılacak hal kalmadı.Medical park oyleyse eger medicana, memorial, liv,tobb 25 binden asagi degildirKafayi yemisler max 2 gece kaliniyor zaten bunlar cok gereksiz ucretler allahtan saglik sigortasi yaptirmisim 8500 tl ye hem muayeneler hem dogum hemde baska hastaliklarimda kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?