- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.221
İlk gebeliğimde oğlumdada karın çevresi düşük çıkmıştı bir dönem doktor bol bol kuzu eti yememi güzel beslenmemmi söylemişti 2 haftaya toplamıştı. Hiç canını sıkmaDoktor randevum vardı kızlar bebeğimin göbek çevresi biraz küçük çıktı. 26+4 ı'm ama kilosu 817 gr biraz az geldi banadoktor beslenme ve dikkat et dedi ilk gebeliğin gibi güzel beslenemedim açıkçası çocuk olımca biraz atıştıemalık geçiştirdim bide pek iştahım yok ama acaba beslenme ile mi alakalı yoksa gelişim geriliği mi olacak diye korku sardı. Ya bi sonraki kontrolde daha da geri çıkarsa diye korkuyorum.
İnşallah canım saglıklk olsun gerisi önemli değil tabi. Ama herşey normalken şimdi az çıkması tedirgin etti. 1 hafta geri çıktı eğer bir sonraki kontrole kadar 1 hafta daha geri çıkarsa ve bu ara açılırsa korkusu sardı beni. Dikkat edicem bundan sonra beslenmeme inşallah toparlarMaşAllah kuzulara
Güzel beslenme ile toparlar canım felaket senaryoları dinleme hiçbenim bebeğim de 100 gr kadar geride ama sağlığı yerinde çok şükür. Kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez.
Hepimiz biliyoruz ki 1-2 hafta ileride veya geride olabilir bebekler. İnsan istiyor ki her yönüyle dört dörtlük olsun ama büyük problemler değil bunlar içini ferah tut
Fotoğraftan tam renk belli olmuyor ama illa aynı renk olmak zorunda değil canım. Yanına yakışsın yeterBana da bazilari kan oluyo diyo bazilari tertemiz geldi o yuzden bende cok kararsizim iste isimli yaptirmayi da dusunuyorum ama onu kendime gelince fotograf cekimi icin kullanirim diyorum. Bende begendim bunu aslinda ama renk olarak cok sarimsi krem geldi daha acik renk ekru yada beyaz olsa daha mi iyi olur diyorum. Buna battaniye de uyduramadim renginden oturu
Belkide hastaneden hastaneye , temizleyen hemşireden hemşireye değişiyordur ben kendim ve arkadaşlarımda hiç kanlı ya da aşırı verniksli bebek görmedim gayet temizdiler.Bana da bazilari kan oluyo diyo bazilari tertemiz geldi o yuzden bende cok kararsizim iste isimli yaptirmayi da dusunuyorum ama onu kendime gelince fotograf cekimi icin kullanirim diyorum. Bende begendim bunu aslinda ama renk olarak cok sarimsi krem geldi daha acik renk ekru yada beyaz olsa daha mi iyi olur diyorum. Buna battaniye de uyduramadim renginden oturu
Hayır hayır öyle düşünme. Benim de iki hafta öncesine kadar normaldi. İki haftadır hiç kilo almamışım ve maalesef et hiç yiyemedim. Doktor da hemen sordu zaten et yumurta yiyor musun diye. Sütünü de hergün iç bak görürsün toparlarİnşallah canım saglıklk olsun gerisi önemli değil tabi. Ama herşey normalken şimdi az çıkması tedirgin etti. 1 hafta geri çıktı eğer bir sonraki kontrole kadar 1 hafta daha geri çıkarsa ve bu ara açılırsa korkusu sardı beni. Dikkat edicem bundan sonra beslenmeme inşallah toparlar
Muslin hic aklima gelmemisti ben penye battaniye baktim hep bakayim bende bunlara sagol canimFotoğraftan tam renk belli olmuyor ama illa aynı renk olmak zorunda değil canım. Yanına yakışsın yeter
Eki Görüntüle 3196182
Bence penye battaniyelerden çok daha güzeller. Hem dört katlı olduğu için gayet sıcak tutacağını düşünüyorumMuslin hic aklima gelmemisti ben penye battaniye baktim hep bakayim bende bunlara sagol canim
Ben de ziyarete gittigim bebeklerde gormedim oyle kanli falan ama bilmiyorum. Bide aslinda seyde mantikli geliyo bana bazilari ilk kiyafetini hic yikamadan kaldirip sakliyolarmis guzel bi ani olur kokusuyla kalirBelkide hastaneden hastaneye , temizleyen hemşireden hemşireye değişiyordur ben kendim ve arkadaşlarımda hiç kanlı ya da aşırı verniksli bebek görmedim gayet temizdiler.
Evet cok mantikli canim zaten penye battaniyem var beyaz bide bunlara bakayimBence penye battaniyelerden çok daha güzeller. Hem dört katlı olduğu için gayet sıcak tutacağını düşünüyorum
Merhaba. Çok sağ olun. KBB koydu teşhisi ama manevralar ile geçmiyor. Nöroloji görsün diyor. Araştırmada randebu 10 güne zor buluyoruz. Özele gitmiştim ilk o zaten anlayamadı.Geçmiş olsun, hemencecik geçip gitsindoktor mu koydu teşhisi? Daha önce oluyor muydu?
Yaa size de çok geçmiş olsun. Ömrümde böyle bir şey görmedim. Cumartesi gece yine atak geçirdim. Çok zor... Sizin nasıl geçti. Manevra mı çok fayda etmedi anlayamadım.Gecmis olsun ben bu gebelikte tam 3 defa geçirdim en sonuncusunda serum aldim cok zor birsey bisey yapmadan geçmesini beklemekten başka bi çare yok
Amin inşallah.Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah biran önce geçer
İzledim. Evde birkaç manevra yapmıştık. Daha mı kötü etti anlamadım. Artık yapmamaya karar verdim.Çok geçmiş olsun başıma gelmişti YouTube da yaşlı bir amca vardı değişik bir dönme hareketi gösteriyordu yerde yapılan. Belki tesadüf bilmiyorum ama bana o iyi gelmişti. YouTube a Vertigo nasıl geçer vb arama yaparsanız eğer bulabilirsiniz emekli yaşlı bir amcanın kanalıydı
Acil şifalar dilerim
Çok geçmiş olsun size dePazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Hastanede serum veriyorlar, ateşim düşüyor, eve geliyorum ateşim çıkıyor. Yani 36 yaşındayım ilk defa böyle oluyorum.
Bugün kendi doktoruma söylicem beni hastaneye falan yatırsın. Ben evde ateşimi düşüremiyorum demek ki. Her yerim ıslak bez, sürekli ılık duş, limonlu sular sarımsaklı yoğurtlar. Yok yani olmuyor. Bu gece de 12-3 arası uyudum sadece. O saatten beri ayaktayım, ateşimi düşürmeye çalışıyorumöksürmekten de boğazım parçalandı artık
Valla beslenmeyle alakaliysa eger canim benimki neredeyse 2 hafta onden gidiyor bolca ceviz badem findik ezmesi bal ve muz yiyorum istersen bi dene belkide ise yarar. Bu arada oyle 3-4 tane degil girip cikip baya bi avucla yiyorumDoktor randevum vardı kızlar bebeğimin göbek çevresi biraz küçük çıktı. 26+4 ı'm ama kilosu 817 gr biraz az geldi banadoktor beslenme ve dikkat et dedi ilk gebeliğin gibi güzel beslenemedim açıkçası çocuk olımca biraz atıştıemalık geçiştirdim bide pek iştahım yok ama acaba beslenme ile mi alakalı yoksa gelişim geriliği mi olacak diye korku sardı. Ya bi sonraki kontrolde daha da geri çıkarsa diye korkuyorum.
Evet, sanki muz kaşar balık da kilo aldıran gıdalardı. Onlara da dikkat edebilirsiniz. Ben bugün gidip gördüm şükür 29 haftalık olduValla beslenmeyle alakaliysa eger canim benimki neredeyse 2 hafta onden gidiyor bolca ceviz badem findik ezmesi bal ve muz yiyorum istersen bi dene belkide ise yarar. Bu arada oyle 3-4 tane degil girip cikip baya bi avucla yiyorumbende biraz fazla kilo aldim ama napiym verilir kilo bebekler saglikli olsunda
Herşeyin yolun da olmasına sevindim canım gözün aydın bugün çoğumuzun görüş günüymüş deseneSelam kızlar ben de oğluşlarımı gördüm ikiz olunca karısıyor birbirine neresi kafası hangisi hangisinin eli ayağı ama cok güzellerdi yakızımla gittik o da baktı kardeşlerine. ben 2 haftada bir gidiyorum ikizlerin rutini buymuş doyamıyorum yine birisi 815 diğeri 994 gram olmuş gayet iyiler dedi aralarındaki fark da artmamış azalmış Allahtan. Şeker yüklemesi yapmayacakmış doktorum zaten 2 haftadır hiç kilo almamışım, kızımı da 2990 doğurmuştum öncesini de bildiği için sende herhangi bir şeker riski yok dedi. Rutin kan idrar tahlili istedi. Şaşırdım ben kendimi çok hazırlamıştım şeker yüklemesine ara ara annemin cihazdan kontrol ediyorum zaten tokluk şekerimi belki kendim de cihaz alır öyle devam ederim.
İnşallah canım bakalım dikkat edicem beslenmeme umarım toparlarİlk gebeliğimde oğlumdada karın çevresi düşük çıkmıştı bir dönem doktor bol bol kuzu eti yememi güzel beslenmemmi söylemişti 2 haftaya toplamıştı. Hiç canını sıkma
Hayır hayır öyle düşünme. Benim de iki hafta öncesine kadar normaldi. İki haftadır hiç kilo almamışım ve maalesef et hiç yiyemedim. Doktor da hemen sordu zaten et yumurta yiyor musun diye. Sütünü de hergün iç bak görürsün toparlarBen hiç endişe etmiyorum sen de etme canım
Ben de ilk hamileliğimde elimde badem cevizle gezerdim. Şimdi canım da istemiyor ama zorlayacagım kendimi bebeğim içinValla beslenmeyle alakaliysa eger canim benimki neredeyse 2 hafta onden gidiyor bolca ceviz badem findik ezmesi bal ve muz yiyorum istersen bi dene belkide ise yarar. Bu arada oyle 3-4 tane degil girip cikip baya bi avucla yiyorumbende biraz fazla kilo aldim ama napiym verilir kilo bebekler saglikli olsunda
Hiç endişelenmeyin lütfen beslenmenize dikkat ederek farkı kapatabilirsiniz kaldıki bu bile inanın kriter değil kilodan çok gelişimi önemli benim kızım önde bile gidiyordu kilosu normal doğdu ama sonra az ilerledi mesela zayıf bi bebekti hep birazda genetik o yüzden sağlıklı olsunlar gelişimleri güzel ilerlesin önemli olan oDoktor randevum vardı kızlar bebeğimin göbek çevresi biraz küçük çıktı. 26+4 ı'm ama kilosu 817 gr biraz az geldi banadoktor beslenme ve dikkat et dedi ilk gebeliğin gibi güzel beslenemedim açıkçası çocuk olımca biraz atıştıemalık geçiştirdim bide pek iştahım yok ama acaba beslenme ile mi alakalı yoksa gelişim geriliği mi olacak diye korku sardı. Ya bi sonraki kontrolde daha da geri çıkarsa diye korkuyorum.
Evet öyşe tabi genetik olarak da minyon olabilir. Saglıklı olsun bi sorun çıkmasın da gerisi önemli değil gerçektenHiç endişelenmeyin lütfen beslenmenize dikkat ederek farkı kapatabilirsiniz kaldıki bu bile inanın kriter değil kilodan çok gelişimi önemli benim kızım önde bile gidiyordu kilosu normal doğdu ama sonra az ilerledi mesela zayıf bi bebekti hep birazda genetik o yüzden sağlıklı olsunlar gelişimleri güzel ilerlesin önemli olan o
Maşallah canım. İkisini ultrason da görünce çok muhteşem bir duygu.Selam kızlar ben de oğluşlarımı gördüm ikiz olunca karısıyor birbirine neresi kafası hangisi hangisinin eli ayağı ama cok güzellerdi yakızımla gittik o da baktı kardeşlerine. ben 2 haftada bir gidiyorum ikizlerin rutini buymuş doyamıyorum yine birisi 815 diğeri 994 gram olmuş gayet iyiler dedi aralarındaki fark da artmamış azalmış Allahtan. Şeker yüklemesi yapmayacakmış doktorum zaten 2 haftadır hiç kilo almamışım, kızımı da 2990 doğurmuştum öncesini de bildiği için sende herhangi bir şeker riski yok dedi. Rutin kan idrar tahlili istedi. Şaşırdım ben kendimi çok hazırlamıştım şeker yüklemesine ara ara annemin cihazdan kontrol ediyorum zaten tokluk şekerimi belki kendim de cihaz alır öyle devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?