2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İlk gebeliğimde oğlumdada karın çevresi düşük çıkmıştı bir dönem doktor bol bol kuzu eti yememi güzel beslenmemmi söylemişti 2 haftaya toplamıştı. Hiç canını sıkma

İnşallah canım saglıklk olsun gerisi önemli değil tabi. Ama herşey normalken şimdi az çıkması tedirgin etti. 1 hafta geri çıktı eğer bir sonraki kontrole kadar 1 hafta daha geri çıkarsa ve bu ara açılırsa korkusu sardı beni. Dikkat edicem bundan sonra beslenmeme inşallah toparlar

Fotoğraftan tam renk belli olmuyor ama illa aynı renk olmak zorunda değil canım. Yanına yakışsın yeter

Belkide hastaneden hastaneye , temizleyen hemşireden hemşireye değişiyordur ben kendim ve arkadaşlarımda hiç kanlı ya da aşırı verniksli bebek görmedim gayet temizdiler.

Hayır hayır öyle düşünme. Benim de iki hafta öncesine kadar normaldi. İki haftadır hiç kilo almamışım ve maalesef et hiç yiyemedim. Doktor da hemen sordu zaten et yumurta yiyor musun diye. Sütünü de hergün iç bak görürsün toparlar Ben hiç endişe etmiyorum sen de etme canım

Belkide hastaneden hastaneye , temizleyen hemşireden hemşireye değişiyordur ben kendim ve arkadaşlarımda hiç kanlı ya da aşırı verniksli bebek görmedim gayet temizdiler.
Ben de ziyarete gittigim bebeklerde gormedim oyle kanli falan ama bilmiyorum. Bide aslinda seyde mantikli geliyo bana bazilari ilk kiyafetini hic yikamadan kaldirip sakliyolarmis guzel bi ani olur kokusuyla kalir

Geçmiş olsun, hemencecik geçip gitsin doktor mu koydu teşhisi? Daha önce oluyor muydu?
Merhaba. Çok sağ olun. KBB koydu teşhisi ama manevralar ile geçmiyor. Nöroloji görsün diyor. Araştırmada randebu 10 güne zor buluyoruz. Özele gitmiştim ilk o zaten anlayamadı.
Gecmis olsun ben bu gebelikte tam 3 defa geçirdim en sonuncusunda serum aldim cok zor birsey bisey yapmadan geçmesini beklemekten başka bi çare yok
Yaa size de çok geçmiş olsun. Ömrümde böyle bir şey görmedim. Cumartesi gece yine atak geçirdim. Çok zor... Sizin nasıl geçti. Manevra mı çok fayda etmedi anlayamadım.
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah biran önce geçer
Amin inşallah.
İzledim. Evde birkaç manevra yapmıştık. Daha mı kötü etti anlamadım. Artık yapmamaya karar verdim.
Çok geçmiş olsun size de

Valla beslenmeyle alakaliysa eger canim benimki neredeyse 2 hafta onden gidiyor bolca ceviz badem findik ezmesi bal ve muz yiyorum istersen bi dene belkide ise yarar. Bu arada oyle 3-4 tane degil girip cikip baya bi avucla yiyorum bende biraz fazla kilo aldim ama napiym verilir kilo bebekler saglikli olsunda

Evet, sanki muz kaşar balık da kilo aldıran gıdalardı. Onlara da dikkat edebilirsiniz. Ben bugün gidip gördüm şükür 29 haftalık oldu

Herşeyin yolun da olmasına sevindim canım gözün aydın bugün çoğumuzun görüş günüymüş desene maşallah paşalarına şeker yüklemesi benimde doktor gerek görmedi açlık tokluk baktı açlık 70 çıktı tokluk 83 çıktı sorun yok dedi tsh değerimde çok şükür 5.60 lardan 2.5 inmiş ama yine bitmek bilmeyen kabusum enfeksiyon çıkmış antibiyotık başlayacağız dedi biraz korktum ama erken Doğum riskinden dolayı kullanman gerek dedi içeriyi temizlememiz gerek dedi kullanan var mı antibiyotık olunca korktum

İnşallah canım içimi rahatlattın et balık süt yoğurt bunlara yüklenicem bakalım

Ben de ilk hamileliğimde elimde badem cevizle gezerdim. Şimdi canım da istemiyor ama zorlayacagım kendimi bebeğim için

Hiç endişelenmeyin lütfen beslenmenize dikkat ederek farkı kapatabilirsiniz kaldıki bu bile inanın kriter değil kilodan çok gelişimi önemli benim kızım önde bile gidiyordu kilosu normal doğdu ama sonra az ilerledi mesela zayıf bi bebekti hep birazda genetik o yüzden sağlıklı olsunlar gelişimleri güzel ilerlesin önemli olan o

Evet öyşe tabi genetik olarak da minyon olabilir. Saglıklı olsun bi sorun çıkmasın da gerisi önemli değil gerçekten

Maşallah canım. İkisini ultrason da görünce çok muhteşem bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…