2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Beni daha çok bi kaç parça şey alıp kredi kartının birikmesi geriyor ve daha alınacak çok şey var
Ahaha bi de o var tabii, o da başla stres
Bugün kontrole gittik bizde 26+0 uyumlu bir ay sonra gel dedi 800 Gr gözüktü iyi dedi ama bana az geldi kilosu.Sizinkilerin kaçtı bu haftada?
Ben 26+1 de gittim, 1137 gr çıktı ama benimki erken döllenme. 26+6 daki rakam buymuş gibi düşündüm ama yine de fazla çıktı. Fazla olması da iyi bir şey değil. Doktor 10 günlük ileri ya da geri olması sorun değil diyor.
3 4 pijama takımını napcaksin kz sosyal medyaya bakarak o furyaya uyma çok fazla almışsın kuzum
Kız yok denemek için aldım hiçbirini de sevmedim. Ama iki takım koyun falan yazmışlardı, bir takım yeter mi sence?

Canım Benimde çift yumurta ikiz. 11 kg aldım. 27+6 . Sen kaç kilo aldin
Canım ben 4 kilo almışım toplamda, doktorum da bugün e sen niye 4 kilo aldın, son iki haftadır da hiç almamışsın dedi baktı bebeklerin kilosu iyi güzel gerek yok çok kiloya dedi ama ben bi diyetisyene gitsem mi diye düşünmüyor değilim. Her sabah (kahvaltıyı uyanınca yapamıyorum biraz geçe kalıyor) yumurta, bal, tahin pekmez, peynir- zeytin, yeşillik, ceviz falan yiyorum, bi ara öğün iki çeşit meyve ya da yulaf lapası elmalı- muzlu vb, akşam çorba, sebze ya da et, salata, turşu. Hep tencere/ev yemeği yani. Yemekten sonra mutlaka maden suyu içiyorum çünkü midem sindirim yapmayı unuttu bence çok şişiyorum yemekten sonra zor nefes alıyorum resmen. Normalde göbekli bi insanım, iştahlıyım kilo almışım etmişim umrumda olmaz pek şimdi böyle olunca kendimi suçluyorum ben bebeklerimi besleyemiyo muyum diye. Başkasına akıl verirken, rahatlatmak için kazanla giderken kendime gelince kepçeyle kafama vuruyorum anca ben de böyle biriyim işte içimi dökesim gelmiş ay ne yazdım

Yok cnm 1 az 2 tam 2 takım ideal

Bugün benim de kontrolüm vardı kızlar 29+3 43 cm 1500 gram. Ana, baba dolma parmak, bebemin ET gibi parmakları vardı sanırım bizim gibi hobbit olmayacak Her şey yolunda şükür, şekerin getirebileceği riskler devam ediyor elbette, 15 marttan sonra her an alınabilecek gibi plan yap dedi doktorum, mart annesi olacağım muhtemelen, ay inanmıyorum ya çanlar bizim için çalıyor kızlarrrrr zın zın zınn

Ne güzel haberler herşey yolunda maşallah sizin otuza az kalmış daha heyecan vericidir

Ahh o günlere geri gitsem tazecik anne halime sarılıp teselli edebilsem keşke. Bi de 5 gün muayenesinde bezde turuncu kristal görünce hekimler “bu kristaller yeterli beslenemediğini gösteriyor” deyince “sen yetersiz bir annesin bebeğini doyuramadın” demek istemiyor. Çaresi var sütünü artırmanın yollarına bak ya da doktor öneriyorsa mama ver, her ne yapıyorsan yap ama kendini kahretme. Çünkü bir tek o hiçbir işe yaramıyor. İmza: zamanında kendisini çok kahretmiş bir anne.

Ne güzel haberler herşey yolunda maşallah sizin otuza az kalmış daha heyecan vericidir
30’a az kalsa ne olacak doktorum kontrolümü kaybetmemden o kadar korkuyor ki, her gittiğimde her şey harika aynen devam ama dur daha bir şey bitmedi, dur asıl bundan sonra başlıyor deyip duruyor bir keyif sürdürtmediler ya yarısında babaya falan devredebilsek keşke taşıma işini, yeminle yıldım, şu hamilelik artık bitse de gitsek

Açlık yokluk şekerina aile hekimliğinde baktıran oldumu? Kendi doktorumda kontrol sürem bitti araya tatil girince gidemedim. Şimdi 10 gün önce gitmiştim bidaha muayeneye gidip 500 lira fazladan vermek istemiyorum açıkcası. Direk aşle hekiminden baktırabilir miyim acaba

Çok teşekkür ederim canım hemen bakayım

Valla yenidoğan WhatsApp gruplarında yayın yapmak nasıl bir mantıktır bilemedim asla istediğim bir şey olamaz umarım engel olabilirim
Isıtır canım, neden ısıtmasın 4 katlı müslin bakarsın beğenmezsen geri iade edersin

Ben genel olarak kan değerlerime baktırdıgımda ona da hep bakmış oluyorlar ama özellikle bakın demedim gidip bi sorun isterseniz çünkü rutin tahlillerimde bakılmış benim açlık çıkıyor genelde tokluk özellikle yaptırmak gerek ama

Ah arkadaşım ah o günler resmen durmadan ağladığım kendimi yargıladığım , etrafın her dediğine inanmaktan kendi sesimi duymadığım inan bende o halimi hatırladıkça diyorum ki keşke gelsede sarılsam o yanlızlığıma , çaresizliğime ve yetersiz olmadığımı söyleyebilsem ama işte. O günlerde bizi biz yaptı

Çoğu aile hekimliği bakıyor. Doktorunuzun istediği şekilde yapıyorlar ama sonuçlar çok güvenilir olmuyor ne yazık ki. Benim doktorumda bu sebepten hastanede yapalım dedi. Siz yinede bi sorun uygun görürse

3 trimester maşallah heyecan korku panikle bitiyor tarama testleriyle şekeriydi enfeksiyonuydu bebek büyüyor mu derken ne ara keyfi çıkıyor hamileliğin bilemedim bende şikayetlerimiz olmasa aslında bu anlarda güzel sonra uykusuz gecelerde ararız

Benim mesela kendi teyze ve kuzenlerimin, eşimin kuzenlerinin (onlar baska şehirdeler), en yakın 2 arkadas grubumun olduğu 4 grup var, 1 grup da eşimin, çok kalabalık değil kendim oraya atarım böylelikle elden ele dolaşmasına bi nebze engel olurum diye düşünüyorum. En yakınlardan bahsediyorum ben onlarla paylaşmakta bi mahsur görmüyorum ama kimsenin de bi yerde paylasmasına izin veremem ben de okuluna bile izin vermedim. Diğer potansiyel meraklı akrabalar içinse “önceden” nazikçe ben bebeğimin fotoğrafını sosyal ortamlarda paylasmayı ve baskasının paylasmasını hiç dogru bulmuyorum diye açıkça söylemek gerek. Kimisi başka türlü anlamıyor çünkü

Canım kaç kiloyla başladın. Ben 58 kilo idim gebeliğin başında. Bebeklerin gelişimi iyiyse sknti yok bnce. Gayet çeşitli de besleniyorsun. Miktarlar ini artırabilirsin bnce. ben de sindirim güçlüğü çekiyorum günde iki soda içiyorum.

Aynen. Hala bi lohusa görünce gözlerim doluyor. İnsallah dersimizi almışızdır da bu sefer dış seslere kulağımızı kapatabiliriz

B Bulut347 ooo ben 69 kiloydum boyum 1.65. Zaten yeterince yağ olduğu için vücudumda doğum sonrası için ekstra yağlanmaya ihtiyaç duymamış olabilir ondan az aldım muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…