2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hemşireye verilecek bebek kıyafetlerinin içine uzun kol zıbın mı koymalıyım? Bir de alt içlik vermeli miyim? Bildiğim kadarıyla yenidoğanlar bir kat daha fazla giyiniyor. Sizler nasıl yapacaksınız? Bir de kalın battaniye mi penye battaniye mi vermeliyim?

Ay inşallah yapabilirim ben de normal doğum çok istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Doktor ultrasonda bakarken sancımı gördü ve bu kadar erken olmaması gerek dedi ve beni nst ye yönlendirdi git bakalım gerekirse ilaç başlayalım dedi şans o ya nst de sancı çıkmadı doktor sancı görmeyince sorun görünmüyor dedi ama ben yaşıyorum dedim tamam olunca haberleşelim dedi nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum kafam karıştı sanırım benim yorulmaya gelmiyor bugün yoruldum ve çok oldu doktorda yorma kendini diye tembihledi yorulmak yok demişti kafam karışık

Hastaneler sicak oluyor artik dedi ebe gecen gun sordumda ben hic oyle seyler koymadim atlet zibin alt ust takim orgu patik ve penye battaniye koydum eldiveni onlugu ve sapkasi var takimin ayrica

Cok guzel anlatmissin canim, niye bende bu kadar korktugumu bilmiyorum eminim cok guzel bi duygudur. Bi yanim sezaryen ol kurtul diyo diger yanim en azindan elinden geleni yap normal olmasi icin diyo

Benim grip yine cigerlere indi kizlar balgamli oksuruk basladi bu sefer oksururken dogurcam kesin nasil bir ciger agrisi nasil bi oksurme anlatamam hamilelikten cekmedigimi bu gripten cektim surekli hastayim ama sefer sifayi iyi kapmisim
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Kaçıncı haftadasınız ki?

İnna may gaskin in doğuma hazırlık rehberi kitabında okudum bende bu durumu canım, bazı kadınlar çok net yaşarken kimisi benziyor ama o şekilde tarif edemem diyormuş, mahrem bir konu olduğu ve başına gelenin normal olmadığını düşündüğünden çok bahsetmiyormuş kadınlar ama yaşayan çok Kadın varmış bunu doğumda

Neden alttan muayene yaptıki? Sancı vs ile mi gittin. Normalde doğum zamanı alttan muayene yapılır. Suan bu müdehalesiyle doğumu başlatabilir. Hiç açılma sancı vs olmadığı halde alttan muayene sonrası doğumu başlayan çok kişi olmuştu.

Bu doğru değil ben elle de spekulum ilede defalarca muayene oldum önceki gebeliklerde hicbirsey olmadi

Ayakta uzun süre kalınca ve yorulunca gerçekten oluyor ben de de oluyordu tabi normal sanıyordum. Şu an olabildiğince ayaklarımı uzatıp oturma veya yatma pozisyonundayım. Son iki haftadır hiç yürüyüş dahi yapmadım gerçekten işe yarıyor ama ağrılarım çok azaldı şu dönemde. Doktorun da tavsiye etmiş sen de elinden geldiğince öyle yap canım. Nst de çıkmadıysa sorun yoktur zaten inşallah.

Arkadaş 37.haftada, sanırım çatı muayenesi yapmış doktor..

Ay bayılcam karnıma kramp girdi resmen kalbim kuş gibi çırpınıyor benim saat tarih netleşti kızlar
Off ben bile heycanlandim burda saka maka basladi burda da dogumlar ben daha cok gerideyim onden hepiniz bi gidin bakiyim su guzelse gelicem arkanizdan

Evet gerçekten yorulmaya gelmiyor benide korkutuyor ama kızımda da yaşamıştım aynı sorunları demin yazdım bugün oldu alttan muayene için hastaneye git nöbetçi doktor baksın alttan dedi ama istemiyorum alttan muayene halbuki kendi bakabilirdi sinir oldum şuan

Neden alttan muayene istiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…