2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bu arada burda demiştim ama arada kaynadı galiba kızında 20 Gr almis gelişimi durdu dogurtalim demişlerdi ertesi hafta 500 Gr almış demişlerdi hamile psikolojisinden hiç anlamıyor bazı drlar.

Bu arada burda demiştim ama arada kaynadı galiba kızında 20 Gr almis gelişimi durdu dogurtalim demişlerdi ertesi hafta 500 Gr almış demişlerdi hamile psikolojisinden hiç anlamıyor bazı drlar.
Ben de sasirdim 500 gr almasina ama yanilma da olabiliyomus sanirim, peki gercekten ultrasondaki kiloyla mi dogmustu canim. Bakalim en son cikinca gorucez kac kilo oldugunu ben pek guvenemedim bugun oyle deyince

Ben de sasirdim 500 gr almasina ama yanilma da olabiliyomus sanirim, peki gercekten ultrasondaki kiloyla mi dogmustu canim. Bakalim en son cikinca gorucez kac kilo oldugunu ben pek guvenemedim bugun oyle deyince

Ben de bu sancı işini çözemeyenlerdenim. Yatarken sağa sola döndüğümde yavaş dönmeme rağmen bazen bi noktada çok ağrı oluyor kıpırdayamıyorum bunlar sancı mı anlayamıyorum. Uzanırken bile zorlanmaya başladık sanırım artık, sırt üstü nefes darlığı sıcak basma olayını çok yaşıyorum geçen nst bitsin diye dua ettim. Birde bir ara göbeğim inmişti sonra geri yükseldi o da bebeğin pozisyonuna göre değişiyor sanırım çok değişik zorlu tecrübeler Allah hepimize kolay, sağlıklı doğumlar nasip etsin

Hatırlamıyorum onu ama haftasıyla uyumlu değildi çünkü 38+1 de 3150 doğmuştu ya bende iyi beslenmiyor yada haftasını yanlış hesapladilar

Benimde dönerken özellikle kasıklarım çok ağrıyor dediğin gibi artık her hareket bir ağrıya sebep oluyor. Artık sona yaklaşıyoruz inşallah hepsi geçicek

Kızlar karın sertliği doğum belirtisi mi ben tam anlayamadım yazdıklarınızdan. Benim bugün özellikle çok ağrım oldu. Hiç ayakta duramadım hep uzanmak zorunda kaldım. Özellikle sağ üst tarafıma göğsümle göbeğimin arasına inanılmaz ağrılar giriyor ama ben bebeğin ayağı vs ittiğinden şüphelendim. Genelde uzanınca geçiyor ve ciddi gaz sıkıntısı yaşıyor oluyorum

Doğum belirtisi ne yaparsan yap geçmez buradan anlayabilirsin.Karin sertliği rahmin büyümesinden dolayı hissedilir kasılma dediğimiz olay karnın içeriden buzusmesi gibi düşün böyle gerilir bir anda taş kesilir sonra ağırlık düşer karnına taşımakta zorlanirsin genelde 1 dk içinde eski haline döner.

Çok teşekkürler bilgilendirme için

Bende bir iki gündüür ciddi şekilde karnımda sertlik hissediyordum böyle taş gibi oluyoe sonra yavaş yavaş gevşeyip yumuşuyor. Doktoruma yazdım biraz daha takip et devam eder ya da sıklaşırsa gel nst bakalım dedi. Kasılmalar başlamış olabilir yani

BUKITOKI B Bulut347 dualarımız sizinle kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
BUKITOKI günümüz aynı sayılır ben 35+2yim şuan :) yazdıklarını görünce heyecanlandım. Bugün ayrı bir enerjim vardı, çeşit çeşit yemek yapasım geldi hevesli hevesli. Her gün öğle uykusu uyuyordum bugün o da gelmedi. Acaba bendeki enerji de sendekinden mi diye düşünmedim değil Ben hazır değilim bebiş de kg olarak küçük. Bu başka bi enerjidir inşallah ☺☺

Benim grip yine cigerlere indi kizlar balgamli oksuruk basladi bu sefer oksururken dogurcam kesin nasil bir ciger agrisi nasil bi oksurme anlatamam hamilelikten cekmedigimi bu gripten cektim surekli hastayim ama sefer sifayi iyi kapmisim
Geçmiş olsun canım. Son zamanlarda iyot kafesi diye bir şey duydun mu? Çok karşıma çıkıyor fayda görenler çokmuş. Bunu yapınca öksürük kalmadı diyorlar. Şöyle bir şey

O ağrı bende de oluyor. Birden geliyor. Ama sonra geçiyor...

Reactions: En5

BUKITOKI naptın canım ya sesin çıkmadı bi süredir
Canlarım dinleniyorum bebek çok hareketli hala baskı yapıyor aşağı ancak o adalat denen hap sancımı azalttı gibi 1 saat önce nst vardı 1 kere 50 oldu sonra 20 lerde yok yani ama baş ağrım çok o ilaç yapıyormuş. Yarın kullandırmicam onu dedi doktorum. Rahmi gevşetmek için kullanıyoruz dedi yüz kaslarına kadar etkili bu sebeple baş ağrın var dedi parol içirdi azcık iyi geldi. Bu arada doktorumun isteği bekletmek tabiki 1 haftada ötelesek iyi diyor. Yarın sabah muayeneye alıcak beni usg de kilosuna flan bakıcakmış birde çatı muayenesi bakalım açıklık var mı dedi. Eğer ki açıklık varsa doğumu başlatıcqk ama yoksa 1 gece daha yatırıp nst de sancı takibi yaptıracağım dedi. Ama bu sırada suyun gelir kanama olur doğumu başlatıcaz dedi. Benden nolur nolmaz diye kan aldırdı sezeryan için. Hala ne olacağım meçhul bekliyorum yani. Tek korkum gece 2 de yapılacak olan o ciğer geliştirici kortizon iğnesi o çok acıyor

Yusuf olgaç ın doğum yaptırdığı bir hastası anlatıyor. Kadın psikolog. Ben çok etkilenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…